به نام خدا
سلام دوستان
پژمان و سید حسین قدیمیترین و طولانی ترین مدیریت رو از بدو تشکیل وبسایتها دارند و امروز هم در سمت مدیریت کل وبسایت و همچنین مدیریت کل انجمن در کنار من و شما هستند .
بدون شک همه شما خوب میدانید که این دو نفر تا چه میزان برای این سایت زحمت کشیدند و بدون اونها نامی از این وبسایت در جایی برده نمیشد و اثری از آریادانلود وجود نداشت .
سایت و سرور اون در آمریکا توقیف شد ، شرکا و دوستان و مدیران پراکنده شدند ، سایت ----ر شد ، سرور سایت دچار مشکل شد و دهها و صدها مشکل دیگر پیش اومد ولی این دو نفر همواره در کنار من بودند و در کنار سایت خودشان و سایت شماها ، تلاش کردند به همه کمک کردند و سعی کردند با اخلاق به همه جواب بدند و کمک کنند و برای ارتقا اینجا زحمت کشیدند .
اونها حتی به درخوا سایر سایتها جواب هم ندادند و بی توجه به اونها فقط در کنار ما ماندند و فقط به ساخت و رشد جایی که در حقیقت خانه خودشان هست فکر کردند
واقعا نمیشه در یک یا چند جمله و یا حتی چندین تاپیک از زحمات اینها گفت و قدردانی کرد ولی لازم دانستم ضمن سپاس از هر دو از طرف خودم و کلیه اعضای تیم مدیریتی وبسایتها و همچنین هزاران کاربری که بدون شک بخش کوچکی از آنها نام کاربریشان در زیر تاپیکهای این دو مدیر عزیز است از هر دو نفرشان تشکر کنم و خسته نباشید بگم .
امیدوارم با تلاش جمعی و کوشش و همدلی بتوانیم محیطی سالم ، علمی و تفریحی را به وجود بیاریم .
ضمن تبریک مجدد عناوین جدید کاربری به این دو عزیز از همه شما عزیزان که بدون شک از زحمات و پست های خوب این دو نفر استفاده کرده اید هم میخوام ضمن تبریک عنوان های این دو عزیز در این تاپیک از هر دو نفر اونها تشکر کنید و خسته نباشید بگید .
شاد و پیروز باشید
به نمایندگی از تیم مدیریتی وبسایتها
محمد
www.AzarDL.com
www.------.com
www.AzarMob.com
www.AzarGraphic.com
www.AzarDL.org
www.------.net
www.DvbFilm.com
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)