بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام به همه دوستان
حق با شما بود برهان جان . تو همین pic.p30ask.com آپلود کردم اما نمیدونم چرا اینطوری شد . Loading سایت هم که به آسونی تموم نمیشه .
برای گیچ نشدن تمام مطالب با عکس را دوباره میذارم .
در رابطه با VMWare ThinApps چند تا سوال داشتم :
1 . در صفحه زیر فرق گزینه اول با گزینه دوم در چیست ؟ (در آموزش ها فقط گفته شده که گزینه اول را انتخاب کنید و هیچ توضیحی درباره هیچ کدام داده نشده است .)2 . همچنین در صفحه زیر فرق گزینه اول و دوم در این است که پس از ساخت برنامه پرتابل شده فایلی با پسوند DAT در کنار برنامه قرار میگیرد . خب حالا فرق گزینه اول و دوم در چیست ؟ آیا اگر گزینه اول یا دوم را انتخاب کنیم دخالتی در سرعت اجرای فایل پرتابل شده دارد ؟
تجربیاتی که بنده نسبت به گزینه دوم دارم این است که حجم کل نهایی فایل پرتابل شده (فایل exe + فایل DAT) خیلی بیشتر از گزینه دوم است .
3 . از ورژن 4.7 این نرم افزار صفحه زیر به نرم افزار اضافه شده است که منظورش را نفهمیدم .
4 . در صفحه زیر اگر تیک Compress Virtual Package را بزنیم فایل پرتابل شده تا اندازه ای فشرده میشود الان سوال من این است که آیا تیک را بزنیم بهتر است یا تیک را نزنیم ؟
منظور این است اگر تیک زدن یا نزدن این گزینه دخالتی در سرعت اجرای فایل پرتابل شده دارد ؟
خب سوالام تموم شد چندتا نکته میخام در رابطه با این نرم افزار بگم که بدک نیست بدونید (البته خیلی از شماها میدونید)
1 . نام قبلی نرم افزار VMWare ThinApps ، نرم افزار Thinstall بوده است .
2 . برنامه رو که نصب میکنید خودش پرتابله . یعنی پس از اینکه برنامه رو نصب کردید میتونی پوشه نصب رو به هرجایی که دلتون خواست انتقال بدید (اگرچه Unistall برنامه در قسمت Add or Remove Program ویندوز وجود دارد ولی برنامه باز هم پرتابل هست )
3 . نامی که موقعی که برنامه رو باهاش ریجستر میکنید همان نام در تصویری که قبل از برنامه پرتابل شده ای که توسط شما ساخته شده است به نمایش در می آید .
با سپاس
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)