سلام دوستان مهمان سری سوم صندلی داغ World-civilization هستند ایشون تا دو هفته تو این صندلی خواهند بود هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسید
سلام دوستان مهمان سری سوم صندلی داغ World-civilization هستند ایشون تا دو هفته تو این صندلی خواهند بود هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسید
درود بر دوست عزیزWorld-civilization(ببخشید چون اسمتون دقیق نمی دونستم از یوزرتون استفاده کردم)می خوام چند تا سوال بپرسم اگه بزرگواری کنید وبه سوالها پاسخ بدید خیلی ممنون میشم
1-یه بیو گرافی از خودتون بگید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
2-نظر شما راجب مورخهای یونانی که راجب تاریخ ایران مطلب نوشتن چی
3- چرا به تاریخ علاقه دارید
4-تا به حال به کسی گل دادید
5-به مسافرت خارج از کشور رفتید (اگه رفتید کجا)
6-کدوم سریال ایرانی دوست دارید
7-کسی هست که باهاش قهر باشی
8- اولین دوستی شما در مدرسه
8-از چه غذای خوشت میاد و از چه غذای خوشت نمییاد
9-اولین کتاب داستانی
10-دوست دارید کجاهارو ببینید
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
نام :آزاده1-یه بیو گرافی از خودتون بگید تا بیشتر با هم اشنا بشیم
17 ساله
رشته مورد علاقه: باستان شناسی
در کل نه خوب نه بد .2-نظر شما راجب مورخهای یونانی که راجب تاریخ ایران مطلب نوشتن چی
همانطور که می دونید نوشته های یونانیان یا آمیخته به افسانه است یا تحریف شده است و سخته که فرق نوشته واقعی را از غیر آن فهمید و خوب چون بسیاری از اطلاعات ما درباره تاریخ دوران باستان از همین مورخان بدست آمده که بدون وجود آنان ممکن نمی شد
خیلی جوابش سخته فقط می تونم بگم که تاریخ روح دوم من است3- چرا به تاریخ علاقه دارید
نه ،مگه دخترا به کسی گل می دن ؟4-تا به حال به کسی گل دادید
نه،من 17 سالمه چطوری برم؟5-به مسافرت خارج از کشور رفتید (اگه رفتید کجا)
زیاد به سریال های ایرانی علاقه ندارم اما پاورچین و سریالهای مهران مدیری رو نگاه می کنم6-کدوم سریال ایرانی دوست دارید
آره7-کسی هست که باهاش قهر باشی
کلاس اول8- اولین دوستی شما در مدرسه
از فسنجان لازانیا خوشم میاد از بقیه غذا ها هم متنفرم اون هم به خاطر وجود پیاز است.8-از چه غذای خوشت میاد و از چه غذای خوشت نمییاد
سفیدبرفی و هفت کوتوله9-اولین کتاب داستانی
اگه بخوام لیست کنم زیاد می شه ولی بیشتر دوست دارم:اول آرامگاه کوروش و تخت جمشید کلا تمام ایران،کولوسیوم رم،اهرام مکزیک،اهرام مصر،موزه لوور،دیوارچین ،آکروپلیس ،مجسمه مسیح در برزیل،مجسمه های لشگر تراگوتا در شیان چین،پترا در اردن،تندیس های موای در جزیره ایستر متعلق به شیلی،ستونهای سنگی قدیمی(Stonehenge) درلندن ،میراث چهانی یونسکو10-دوست دارید کجاهارو ببینید
در اينجا من آرميده ام.من،كوروش،شاه شاهان
ابتدا سپاس از آقا رضای گل به خاطر نوآوری در صندلی های احتراق داخلی (IC=Internal Combustion ) مجهز به تکنولوژی خود اشتعالی (SI=Self Ignition)
درود بر شما
نشست شما بر صندلی داغ را خیر مقدم میگم مقداری هیزم جمع کردم سعی میکنم دقایقی هرچند کوتاه بر گرمای صندلی بیافزایم.
اما برسیم به پرسش ها:
1. شما واقعاً LP640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
2. دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟
3. دلیل علاقه بیش از حد شما به پیاز چیه؟
4. تاحالا تو زندگیتون دروغ گفتید؟ اگه بله بزرگترینش چی بوده؟
5. بزرگترین آرزوی دست یافتنی و کوچکترین آرزوی دست نیافتی شما چی هست؟
6. رشته تحصیلی شما چیه و دوست دارید تو چه رشته ای ادامه بدید؟
7. تا به حال به اصفهان سفر کردید؟ در صورتی که بله نظرتون راجع به اصفهانی ها چیه؟ و در صورتی که نه بازم نظرتون چیه؟
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟
10. رنگ خدا چه رنگیه؟
پیشاپیش سپاس به خاطر پاسخگویی به سوالات، شرمنده اگه جسارتی شد برخی سوالات جنبه طنز دارن!
جاودانه شوید
من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت
سلام خدمت دوست عزیز
اگه میشه به این سوال های من هم جواب بدید!
1- پیاز چه رنگیش رو دوست دارید؟
2-دوست دارید پیاز تو غذاتون خرد باشه یا تکه های بزرگ؟
3-چرا خانوما لجبازا؟
4-شب ها تا ساعت چند چت میکنید؟
5-تا حالا دل کسی رو شکوندید؟
6-شخصیتتون چطوریه؟
7-چرا مدیر سایت ما کچل هست؟
8-چرا ایشون تو اون عکسی که تو سایت گذاشته بودند کلاه گیس گذاشته بودند؟
9-نظرت درباره ی سایت؟
10- نظرت درباره ی من؟
1- پیاز چه رنگیش رو دوست دارید؟
2-دوست دارید پیاز تو غذاتون خرد باشه یا تکه های بزرگ؟
جواب رو از خودتون بپرسید3-چرا خانوما لجبازا؟
ترجیح می دم سایت خودم رو تکمیل کنم یا موزیک گوش بدم تا پای چت کردن بشینم4-شب ها تا ساعت چند چت میکنید؟
آره فکرکنم زیاد5-تا حالا دل کسی رو شکوندید؟
مغرور لوس میهن پرسن نژادپرست(نزاد برتر نژاد آریایی) البته خودم اینا رو نمی گم نظر بقیه اینه6-شخصیتتون چطوریه؟
من که نمی دونم7-چرا مدیر سایت ما کچل هست؟
8-چرا ایشون تو اون عکسی که تو سایت گذاشته بودند کلاه گیس گذاشته بودند؟
خوبه ولی در حیطه تخصص من نیست9-نظرت درباره ی سایت؟
نمی دونم من که نمی شناسمتون10- نظرت درباره ی من؟
مگه خیلی مهمه؟؟؟1. شما واقعاً lp640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
اینو قبلا گفتم2. دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟
پیاز یک موجود چندش آور و بدبو است چه طور آدم ها پیاز می خورن من نمی دونم.3. دلیل علاقه بیش از حد شما به پیاز چیه؟
فکر نکنم4. تاحالا تو زندگیتون دروغ گفتید؟ اگه بله بزرگترینش چی بوده؟
به عنوان برترین باستان شناس جهان شناخته شوم و بتوانم گنجینه ی گمشده ی پارس ها رو پیدا کنم .کوچکترین آرزوی دست نیافتی رفتن به پاسارگاد5. بزرگترین آرزوی دست یافتنی و کوچکترین آرزوی دست نیافتی شما چی هست؟
انسانی ،اینم قبلا گفتم باستان شناسی6. رشته تحصیلی شما چیه و دوست دارید تو چه رشته ای ادامه بدید؟
نه، نظر ندم بهتر ه7. تا به حال به اصفهان سفر کردید؟ در صورتی که بله نظرتون راجع به اصفهانی ها چیه؟ و در صورتی که نه بازم نظرتون چیه؟
روز رو یادم نمی آید ولی پارسال زمستان بود.8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟
خیلی،حتما تغییرات زیادی ایجاد می کنم9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟
سفید10. رنگ خدا چه رنگیه؟
پیشاپیش سپاس به خاطر پاسخگویی به سوالات، شرمنده اگه جسارتی شد برخی سوالات جنبه طنز دارن!
با درود بر یزدان پاک
با عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزمون
دیدم بازار صندلی گرم شده گفتم منم سهمی داشته باشم
من طبق قوانین سایت 10 سوال از شما میپرسم
1-نظرتون در مورد اقا کوروش در دوسطر
2-تا حالا به کجا ها سفر کردید و بهترین جایی که رفتید کجا بوده
3-کدوم شهر ایران رو دوست دارید
4-از کدوم کشور به جز ایران خوشتون میاد
5-چه اهنگ هایی گوش میدید
7- از کدوم یک از مدیران سایت خوشتون میاد
8-باشما موافقم در مورد پیاز اما به نظرتون این بد طعم وبد بو بودن ارزش اون همه خواص پیاز رو نداره
9-کدوم یک از مشاهیر ایران رو دوس دارید
10-بنا به گفته های خودتون میخواهید از ساییت ما خدا حافظی کنید ایا از جمع ما خوشتون نیومد یا سایت مارو قابل ندونستید یا دلیل خاصی داره
امیدوارم موفق باشید وقبلا از جواب های شما سپاس گذارم
تا کنون کسي در جهان بوجود نيامده است که بتواند با او برابري کند بزرگترین فرمانروا در طول تاریخ باستان سرمشق اگوستوس او مردی بود که اسکندر ستود1-نظرتون در مورد اقا کوروش در دوسطر
به کشور دیگه ای سفر نکردم ولی به کرمانشاه و مشهد ارومیه و شهرهای شمال کشور سفرکردم اما هرگز به جنوب نرفتم،بهترین جایی که رفتم فکرکنم طاق بستان بود2-تا حالا به کجا ها سفر کردید و بهترین جایی که رفتید کجا بوده
پاسارگاد3-کدوم شهر ایران رو دوست دارید
ایتالیا4-از کدوم کشور به جز ایران خوشتون میاد
کلاسیک ،پاپ و رپ در موسیقی کلاسیک موسیقی نیست که گوش نداده باشم غیر اون هم آوریل و جاستین تیمبرلیک و امینم5-چه اهنگ هایی گوش میدید
سورنا و پژمان7- از کدوم یک از مدیران سایت خوشتون میاد
نه ،من اونقدر از پیاز بدم میاد که می تونم کوچکترین ذره اون رو بین هزاران غذا پیدا کنم و جدا کنم8-باشما موافقم در مورد پیاز اما به نظرتون این بد طعم وبد بو بودن ارزش اون همه خواص پیاز رو نداره؟
مشاهیر خیلی کلمه بزرگیه و شامل مجموعه ی بزرگی می شه ولی بین شعرا فردوسی رو خیلی دوست دارم9-کدوم یک از مشاهیر ایران رو دوس دارید
نه مسئله این نیست،به دلیل راه انداختن سایت خودمه وگرنه تو تمام این مدت که با شما دوستان بودم لحظات خوبی رو سپری کردم واگر می تونستم اصلا نمی رفتم از اینکه دارم از پیشتون می رم خیلی ناراحتم10-بنا به گفته های خودتون میخواهید از سایت ما خدا حافظی کنید ایا از جمع ما خوشتون نیومد یا سایت مارو قابل ندونستید یا دلیل خاصی داره؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)