با سلام
دوستان یه مشکلی در ویندوز7 برام پیش اومده واون اینکه من یکسری فایل رجیستری در یک پوشه در دسکتاپ داشتم که مربوط به تنظیمات برنامه ها وخود ویندوز بود وهرازگاهی یه تغییراتی توی اون پوشه میدادم مثلا یکسری فایل رجیستری بهش اضافه میکردم وبعضی مواقع یکسری از اونا رو حذف میکردم بخاطر اینکه از اینا بکاپ داشته باشم تا در مواقعی که ویندوز بالا نمیاد یا مشکلی ویندوز بود در یک درایو دیگر مثلا F یه بکاپ کامل از این پوشه دارم وبخاطر اینکه چون تغییراتی توی پوشه میدم هرروز قبل خاموش کردن کامپیوتر اون بکاپ رو پاک ودوباره اون پوشه رو کپی میکردم تاهمیشه این بکاپ موجود باشه ولی این دومین باری هست که این مشکل پدیدار شده
دیروز ویندوزم مشکل پیدا کرد ومن مجبور شدم یه ویندوز جدید بنصبم بعد نصب رفتم تا اون پوشه رو به دسکتاپ کپی کنم دیدم که همه فایلهای رجیستری داخلشون پاک شده یعنی خودشون هستند وداخلشون چیزی نیست سیستم رو با چندتا انتی ویروس وفیلترشکن وانتی مالو چک کردم مشکلی از بابت ویروس وتروجان نیست ولی نمیدونم این مشکل چیه الان همه زحمات 2ماهه من به هدر رفته نمیدونم با این مشکل چکار کنم دفعه قبل که این مشکل پیش اومد فکرکردم مربوط به کپی هست که من ازاونا تهیه میکنم ولی دیدم ربطی به کپی نداره حتی حجم فایلها هم تغییری نکرده ولی داخلش چیزی نیست مثل
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)