تمامی راز ها و موارد مخفی بازی ها در این تاپیک قرار میگیره
از دوستان هم خواهش میکنم که اگر چیزی بلدن بگن تا دیگران هم استفاده کنند
مرسی
تمامی راز ها و موارد مخفی بازی ها در این تاپیک قرار میگیره
از دوستان هم خواهش میکنم که اگر چیزی بلدن بگن تا دیگران هم استفاده کنند
مرسی
..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..
توی جزیره ی دوم شهر، هاوانا، برید شمال جزیره. توی مناطق مسکونی یک پشت بوم مسطح هست و اونجا یک پنجره میبینید که بازه. برید توش و یک تخم مرغ عید ایستر میبینید.
برید به جنگل Back o' Beyond. درست برید جنوب لوس سنتوس، جای شهر بازی یک قایق سوار شید به سمت جنگل حرکت کنید تا به مکانی که میگم برسید. یک تپه هست که روش یک Country Rifle هست. همونجا یکم وایستید یک ماشین بی راننده رو میبینید که داره راه میره. تازه زیر تپه یک ماشین اسقاط هم هست.
سوار هلیکوپتر شید، برید جنوب الگوکوئن جزیره خوشحالی که توش مجسمه ی خوشحالی هست. درست آخرین پایه ی مجسمه که چهارتا در داره و با پله راه نداره، رو میبینید. برید هلیکوپتر رو با اون پایه تنظیم کنید(مواظب باشین پایه ی زیریش نباشه. آخرین پایه) و بپرید بیرون. چهارتا در هست که از یکیش میشه رد شد. وقتی رد شدید از نردبون برید بالا و یک قلب تپنده میبینید توی مجسمه.
توی کور 1، طبقه ی زیرزمین 2. طوطی اما توی اتاق کامپیوتر هست. وقتی دایرکشنال مایکروفون رو گرفتید برید جلوش 10 بار مثلث رو بزنید تا اونهم جمله ای که رایدن میگه تکرار کنه.(دقیق جملش یادم نیست). بعد برید برید و از پشت شیشه میبینید دوتا نگهبان توی اتاق هستند که یکیشون داری نی میزنه و یکی دیگه میرقصه. فقط مواظب باشید میکروفون توی دستتون لو نره
قشنگترین باس بتل بازی یعنی مبارزه با The End دوتا راه داره برای فرار. یکی اینکه توی همون انبار که هست، بعد تموم شدن کاتسیسن از همون محل یک اسنایپر از قبل داشته باشید(پیدا کردنش سخت نیست). بعد همونجا وقتی کاتسیسن تموم شد با اسنایپر مغزشو نشونه برید و بزنید. یک راه دیگه هم هست که وقتی دارید باهاش میجنگید، سیو کنید و یک 5-6 روزی بازی نکنید یا هم برید از توی تنظیمات کنسول تاریخ رو بکشید جلو. بعد میبیینید The End مرده و از مبارزه باهش راحتید.
یک راه برای رسیدن به پایان بازی:
وقتی به انبار ناحیه Ponizvje رسیدید The End را خواهید دید که در ویلچر نشسته است.اگر سریع عمل کنید و با اصلحه Sniper به سر او چند ضربه بزنید و او را از پای درآورید بعد ها دیگر با او مواجه نمیشوید و در پایان Boss را نخواهید دید.
فرکانس مخفی در حالت نرمال:
این فرکانس ها موزیک هایی از خوانندگان پاپ هستند.فرکانس ها طبق زیر هستند.
کابوس اسنیک:
وقتی در سلول هستید بازی را ذخیره کنید و دوباره آن را لود کنید.بازی کوتاهی را بازی خواهید کرد که در آن با یک شمشیر حیوانات را می کشید.
بازی رای اس اچ اچ:
اگر در ابتدا بازی MGS2 را انتخاب کنید این بازی کوتاه را خواهید داشت.
لباس پرواز:
در سومین کمد در رختکن کنار چهار پایه طبقه ی دوم جایی که Granin قرار دارد.
لباس عنکبوت:
باید FEAR را بکشید تا این لباس را دریافت کنید.
لباس ویژه:
به آرامی به پشت End رفته و اسلحه جدید را به پشت او گرفته او روی زمین میخوابد.سه بار اسلحه را روی سر او نشانه روی کنید.او لباس را به شما می دهد.
لباس آتش:
باید Fury را بکشید تا لباس را دریافت کنید.
لباس ارواح:
در مبارزه با Sorrow این لباس را دریافت می کنید.
لباس تعمیرات:
در کمد Raidenovich این لباس را دریافت می کنید.
لباس دانشمندان:
این را Eva به شما می دهد.
لباس افسر:
باید Raikov را بکشید تا لباس را دریافت کنید.
لباس آیما:
در بیرون ساختمان در سمت چپ جایی که Granin بود لباس را دریافت کنید.
نکته:برای بقیه ی لباس ها باید پس از اتمام بازی آن ها را از سایت بازی دانلود کنید.پسووردی به شما داده میشود وارد سایت بازی شده و پسوورد را وارد ولباس را دانلود کیند.
کنترل صفحه ی دموی بازی:
در دمو:R3 نشانه ها را عوض می کند.جهت چپ شوک را فشرده تا صدایی بشنوید.جهت دسته را فشار دهید تا دایره های کوتاه را داخل صحنه ببینید.دکمه R1 را فشار دهید تا خواننده ی بازی صدای Snake را بر زبان آورد.جهت راست شوک را فشار دهید تا نشانه ها حرکت کنند.دکمه L3 چهار زبان مختلف را در صحنه نمایش می دهد و رنگ استخوان های اسنیک را تغییر می دهد.
تغییر نام های صفحه ی دموی اولیه ی بازی با نام های افرادی که این دمو را طراحی کرده اند
در صفحه ی لوگوی اولیه ی Konami وارد کنید:دو بار بالا.دو بار پایین.چپ.راست.چپ.راست.مربع.م ثلث.در صورت درست وارد کردن صدایی می شنوید.
برای اینکه در بازی هیتمن 4 نمیرید این کار رو بکنید
زمانی که به شما شلیک میشه و خون شما تمام میشه دیدید که صحنه آهسته میشه اگر شما اون لحظه به دشمن تیر بزنید(تیر های شما باید به سر دشمنان برخورد کنه) دوباره جون میگیرید و خیلی راحت می تونید بازی را تمام کنید
Hitman Contracts:
در بازي Hitman Contracts در مرحله اي كه توي هتل هست (جزييات رو يادم نيست)در يكي از اتاقهاي طبقه همكف يه نفر كشته شده و اتاقش هم پلمپ شده و يه پليس جلوي در اتاقه. وقتي توي راهروي سمت راست اون اتاق داريد راه ميريد روح مقتول رو يه لحظه ميبينين كه داره ميره. حالا همونجايي كه روح رو ديدين يه اتاق خالي هست. بريد توي حمام اتاق و خودتون رو توي آيينه نگاه كنيد روح پشت سر شما هست !!! (فقط در آيينه معلوم هست.)
کشتن روح در Hitman Contracts
وارد هتل بشید. از سمت راست وارد دومین در بشید. حالا منتظر بمانید تا مامور پلیس دور شود سپس قفل در را بداشته و وارد شوید . حالا خفه کن را اماده کنید و وارد در سمت چپی شده و به سرعت به سمت راست بپیچید. روح را خواهید دید که از دیوار روبهرویی می اید. به سرعت به پشت او رفته و او را خفه کنید . در این اینجا سرعت حرف اول را میزند....
نکته از چاقو هم میتوانید استفاده کنید.
در مرحله ی سوم، Curtains Down، به پیستولتون صداخفه کن ببندید و وارد مرحله شید. هر حالتی که میخواید، میتونید به اتاقی که من میگم برسید اما راه مستقیمش اینه که برید طبقه ی زیر کریدر(به عبارتی طبقه ای که زیر طبقه ی اول و پایینتر از طبقه ی همکف هست) و از سمت چپ ادامه بدید تا برسید به یک نقاش که یک در از لولا بیرون اومده رو رنگ میکنه. هر طور که مایلید(با لباس کارگر که از کارگر توی دستشویی گرفتید یا انداختن سکه) از همون در برید توی زیرزمین، میرسید به یک اتاق مرکزی که توش دارن در میخ میکنن.
وارد در دو لت، دری که درست روبروی سکو هست بشید و خودتون رو داخل یک راهروی پر از آدم میبینید. یکی از درها، بازمیشه به یک اتاق که توش 3-4 تا موش خرما هست. همه ی موش خرماها رو بکشید و برید به سمت میز نجاری ته اتاق، روبروی در. روش یک کارت هست.
حالا، برید به قسمت اداری اپرا. در ورودی قسمت اداری همطراز سن نمایش هست. در واقع در ورودیش همونجاست که اتاق بازیگر اصلی و هدف ثانویه(اسمش یادم رفته) توش هست.(دوتا اتاق با علامت دوتا ستاره).
وارد قسمت اداری که شدید، یکی از درهای راهرو با همون کارتی که گرفتید باز میشه. داتاق یک گنجه ی کوچک هست. همینکه داخل اتاق شدیدف با دوربین اتاق رو بگردید تا یک صحنه ی باحال و خنده دار ببینید.
تو بازي counter strike condition zero در قسمت مرحله اي يا همون deleted scenes تو مرحله Alamo اگه به پرچم ايالات متحده كه بالاي سفارتخونس شليك كنين اتوماتيك ميميريد!
وسايل مخفي بازي:
بازي با اسب قهوه اي(Brown Agro) :
ابتدا بازي را بايد يكبار تموم كنيد تا حالتهاي Normal or Hard باز شود .
سبس بازي رو با يكي از دو حالت بالا به اتمام برسانيد. در اين حالتها غولها را بايد طي زمان تعيين شده نابود كنيد.
براي زماني شدن بعد از اين كه بازي رو به اتمام رسانديد روي غولهاي دكمه دايره رو فشار بديد.
بازي زماني در حالت Normal :
بعد از كشتن غولها به ترتيب زير جايزه دريافت مي كنيد:
داشتن كمان جديد: كشتن 2 غول به حالت زماني Normal
داشتن عبا: كشتن 4 غول به حالت زماني Normal
ماسك رزمى: كشتن 6 غول به حالت زماني Normal
يافتن مارمولكهاي دم سفيد: كشتن 8 غول به حالت زماني Normal براي افزايش نفس
داشتن نقشه ي ميوه ها : كشتن 10 غول به حالت زماني Normal
ماسك قدرت: كشتن 12 غول به حالت زماني Normal
داشتن لباس جديد: كشتن 14 غول به حالت زماني Normal
داشتن كمان نوراني و اسب قهوه اي: كشتن 16 غول به حالت زماني Normal
بازي زماني در حالت Hard :
داشتن نيزه: كشتن 2 غول به حالت زماني Hard
داشتن شمشير نوراني : كشتن 4 غول به حالت زماني Hard
داشتن نقشه ي ميوه ها : كشتن 6 غول به حالت زماني Hard
لباس جادوگر : كشتن 8 غول به حالت زماني Hard
يافتن مارمولكهاي دم سفيد: كشتن 10 غول به حالت زماني Hard
ماسك جادوگر: كشتن 12 غول به حالت زماني Hard
چتر نجات: كشتن 14 غول به حالت زماني Hard
شمشير ICO : كشتن 16 غول به حالت زماني Hard
داشتن اسب سفيد : تموم كردن بازي به دو حالت بالا
ترفند هاي بازي:
اگر در كارت حافظه بازي ICO را داشته باشيد به عنوان نماد اين بازي بر روي اسبتان علامت "I"
را خواهيد ديد.
اگر در بازي به ميوه هاي درختان تير پرتاب كنيد و انها را بخوريد خونتان افزايش مي يابد
و نيز اگر در بازي به مارمولك هاي دم سفيد تير پرتاب كنيد و دم انها رو بزنيد نفس شما افزايش مي يابد.
باغ مخفي بالاي معبد:
شما بايد ابتدا دور معبد رو نگاه كنيد يه ديوار بلند در قسمت شمال شرقي معبد كه بر روي ان علف وجود دارد رو مي بينيد و بايد از اون بالا بريد كه كار نسبتا دشواريه تا باغ مخفي رو ببينيد
و از ان لذت ببريد.
ضمنا از ميوه هاي باغ مخفي نخوريد اين ميوه ها ممنوعه بوده و خونتان و نفستان رو كم مي كنه.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)