با همت مدیر کل محترم سایت ، برای دسترسی بهتر و سریعتر اعضا ، سایت به محل بهتری انتقال پیدا کرد
در رابطه با این مبحث ، در حین انتقال سایت ، نکاتی در سرور قدیمی توضیح داده شد که چون در حین انتقال
سایت بود ، لذا ما در حال حاظر آن نکات را در این مبحث نداریم که بنده آن ها را از سایت قدیمی در این پست
به اطلاع دوستان ارجمند میرسانم:
دوست ارجمندمان Mahm00d گفتند:سلام
با عرض خسته نباشید و خداقوت خدمت استاد عزیز...
استاد سوال داشتم من درست متوجه نشدم!!
آیا نوشته های موجود در قسمت توضیحات دستور هستند ؟؟؟ آن قسمت همان جوری که از اسمش پیداست توضیحات نام دارد!!!
یا اینکه دستورات رو همان گونه که در پست پیشین عکس گذاشتید در قسمت های مخصوص به اینکار انجام دادید؟؟؟
استاد در مورد ساخت فایل SFX لطفا بیشتر توضیح دهید
قبلا یادم می یاد در یکی از انجمن ها در این باره توضیحاتی داده بودید اما امان از تنبلی این حافظه!
...................................
استاد راستی در پست شماره 2 گفتید روش های دیگر و بهتری برای انجام این کار هستید لطفا در این باره هم با زبان گویای خود توضیحاتی ذکر کنید
و بنده جواب دادم:دستورات در قسمت های مخصوص مثل تصویری که در بالا گذاشتم وارد شده اند
این یکی دو روزه یک مثال دیگر از یک برنامه دیگر را با تصویر شرح میدهم تا کامل متوجه شوید
و سعی میکنم مختصری در مورد روش های دیگر هم توضیح دهم
دوست ارجمندمان eDvArDo گفتند
سلام
استاد شيرينزبانِ عزيز، متوجه قضايا شدم! دستور نويسي نداره و با WinRAR ساختم. فقط نميدونم چرا توي C:\Program Files نصب نميشه؟!
اون عکسي که در پست 4 شما گذاشتيد، گزينههاش غيرفعاله (کم رنگ هست)!
بايد چيکار کنم که عمل نصب در C:\Program Files انجام بشه؟ (فايل نميخوام، آموزششو ميخام!)
و بنده میگویم چشم اطاعت میشود
تا بعد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)