پس از دیدن سوال دوست ارجمندمان ، چون چگونگی انجام کار خاطرم نبود لذا به آرشیوم مراجعه کردم و دیدم فایل
های لازم را برای کار دارم ولی فایل ها مربوط به اطلاعات سال 2012 بودند.
با توجه به اینکه احتمال میدادم که ممکن است مجموعه جدیدتری در طی دو سال قبل وجود داشته باشد لذا شروع
به گشت در صفحات اینترنت کردم.
خوشبختانه خیلی زود در یکی از صفحات وب به مجموعه ای که برای این کار درسال 2014 درست شده رسیدم.
مجموعه پیدا شده مختصری بیشتر از 200 مگا بایت حجم داشت و سایت مورد نظر سه تا لینک از سرور های مختلف
برای دانلود گذاشته بود.
اولی را دانلود کردم و بعد خواستم که از فشردگی در آورده و مطالعه کنم. ولی متاسفانه فایل فشرده شده خراب
بود.
ناچارا" مجددا" از لینک دوم دانلود کردم باز هم خراب بود و همینطور بعد از دانلود حدود یک گیگا بایت از چند سایت مختلف
با تعدادی فایل فشرده خراب مواجه شده بودم تا اینکه به لینک زیر رسیدم که سالم بود:
Win Vista78.x - 'Multi-OEM' ISO Project SEP 2014
کلیه فایل های مورد نیاز این تاپیک در فایل فشرده موجود در لینک بالا (با حجم تقریبا" 160 مگا بایت) وجود دارند.
توضیح این که برای درآوردن فایل مذکور از فشردگی نیاز به پسورد خواهید داشت که عبارت از TEAMHACKED است
که همه حروف، حرف بزرگ هستند.
فایل مذکور را دانلود کرده و از فشردگی در بیاورید و سپس بصورت زیر عمل کنید.
توضیح اینکه باین مجموعه فایل ها میتوانید هم دی وی دی ویندوز 7 درست کنید و هم دی وی دی ویندوز های 8 و
8.1 و ویستا ، ولی بنده فقط چگونگی کار را در رابطه با ساخت ویندوز 7 شرح خواهم داد.
طرز کار برای ویندوز های ویستا و 8 و 8.1 مختصری متفاوت هست.
با مجموعه بالا اطلاعات مربوط به برند های زیر قابل شناسائی هستند:
کد:
• Acer • Advent • Alienware • AOC • Aquarius • ASRock • Asus • ATcomputers
• Bangho • Beko • BenQ • BGH-SA • ByteSpeed • Casper • CCE • chiliGREEN
• Compaq • crea • CZC • Dell • Depo • digimix • eMachines • Epson • Equus
• Everex • Excimer • EXO • Exper • Extra • Founder • FSC • Fujitsu • Gateway
• Genuine • Gericom • Gigabyte • Greatwall • Haier • Hannspree • Hasee • HCL
• Hedy • Higrade • HP • Hyrican • IBM • Impression • Infinity • Insys • Intelbras
• iQon • Itautec • Jetway • JooyonTech • Kohjinsha • Kouziro • Kraftway • KSystems
• Lanix • Lenovo • LG • M&A Technology • Maxdata • Mecer • Medion • Megaware • Mesh
• Mitac • Mouse • MSI • NEC • Nokia • Olidata • Onkyo • OQO • Packard Bell
• Panasonic • Paradigit • Paragon • Philco • Positivo • PowerSpec • Prolink • qbex
• Quanmax • RMplc • Rover • Samsung • SCC • Semp Toshiba • Seneca • Sharp • Sony
• Stone • Synnex • Systemax • Targa • Tarox • TCL • Tongfang • Toshiba • Trigem
• Twinhead • Velocity • Vestel • Viewsonic • viliv • WD Corporation • Wortmann
• xplore • Zoostorm • ZT ~incl. • VirtualBox • VMware
اگر دقت فرمائید می بینید که نام ماشین های مجازی VirtualBox و VMware هم بین برند های بالا وجود دارند. این
بدان معنی هست که شما اگر بخواهید برای تست دی ودی اول ویندوز مجازی در دو برنامه بالا نصب کنید ،
دی وی دی ای که خواهیم ساخت میتواند این ویندوز های مجازی را هم شناسائی و برای هر کدام مثل یک برند
موجود عمل کند.
برای استفاده از این مجموعه کافی است که از بین فایل های دانلود شده از داخل پوشه $oem$_Win8x_Win7_Vista_ISO_[April-2014]
فقط پوشه $oem$ را با محتویاتش به داخل پوشه sources درون ایزوی ویندوز 7 اضافه کنید.
با این کار ایزوی ما آماده استفاده خواهد بود ولی فقط اعمال زیر را انجام خواهد داد:
__ برند موجود را شناسائی و اکتیو خواهد کرد.
__ لوگوی برند شناخته شده و اطلاعات مربوطه را در صفحه System Properties نشان خواهد داد.
اگر همین برایتان کافی است که هیچ ولی اگر میخواهید که ضمن انجام کار های بالا تصویر Logon و تم Desktop
هم براساس برند موجود فرق کند باید قبل از اضافه کردن پوشه $oem$ به ایزوی ویندوز 7 عمل زیر را هم انجام دهید.
داخل فایل های دانلود شده ، داخل پوشه $oem$_Win8x_Win7_Vista_ISO_[April-2014] فایلی بنام Force_Theme_[readme].txt
وجود دارد.شما باید یک کپی از این فایل را داخل تک تک پوشه های هربرند قرار دهید.
یعنی شما باید یک کپی از فایل Force_Theme_[readme].txt در داخل تمام پوشه های موجود در محل زیر اضافه کنید:
کد:
$oem$\$$\Setup\scripts\OEM's
من برای آزمایش دی وی دی آن را در ماشین مجازی Oracle VirtualBox تست کردم و در انتها صفحات زیر را داشتم
تم دسکتاپ
تصویر Logon
تصویر System Properties
تذکرات لازم
=======
__ اگر بهر علتی دی وی دی نتواند برند کامپیوتری را تشخیص دهد ، آن را برند Acer حساب خواهد کرد.
__ بایاس کامپیوتری که در آن ویندوز نصب می شود برای ویندوز 7 باید نوع slic 2.1 باشد که این خودش
بحثی جداگانه هست و خودش تاپیک مستقلی نیاز دارد. بهر حال در اکثریت کامپیوتر ها مشکلی نخواهید
داشت.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)