با توجه به اینکه خودم این مشکل رو داشتم ودر پی راهی بودم تا اعتبارم کم نشه یا کمتر مصرف بشه یک راهی پیدا کردم واون هم استفاده از یک کش سرور هست من استفاده کردم وخیلی تاثیر گزار بود پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید
به این روشی که در اینجا میزارم میتونید تا 70 درصد پهنای باند اینترنت خودتون رو کاهش دهید
مثلا سایت یاهو رو که برای بار اول باز میکنید بار دوم دیگه نمیاد باز کل سایت رو باز فقط ابدیت هاش رو تغییر میده و انگار دارید پیج رو افلاین باز میکنید در صورتی که انلاین هست
این همون کانفیگ سرور هست که بیرون حدود 200 تا 400 هزار تومن برای کانفیگش میگیرند
این شرکتهای isp هم که وقتی اینترنت محدود میدن این قابلیت رو غیر فعال میکنن یعنی وقتی یک سایتی رو باز میکنی و دفعه دوم باز میکنی دوباره از اول برات لود میکنه که حجمتو به کل کاهش میده ولی وقتی که اینترنت نا محدود بهت میده این قابلیت فعال هست.
دوستان کش سروری رو که میخوام براتون معرفی کنم بسیار عالی هست و اسمش هم squid هست و نیازی به نصب نداره و فقط باید یک سرویس براش ساخت که اونم خودم فکرشو کردم و جای نگرانی نداره تمام مراحل رو اتوماتیک کردم و شما باید فقط فایلهایی رو که میگم اجرا کنین:
مرحله 1 : ابتدا برنامه رو دانلود کنین.
2: از حالت فشرده خارج کنین.
3:پوشه squid رو یکراست بدون دستکاری ببرین تو روت درایو c
4:پوشه install squid رو باز کنین و فایل install 1.bat رو اجرا کنین بعد از کمی مکث فایل install 2.bat رو هم اجرا کنین.(
توجه داشته باشین که فایل دومی رو باید از طریق run as administrator اجرا کنید در غیر این صورت با پیغام filed مواجه میشین)
5:حالا به مسير Control Panel > Administrator ،Tools > Services برويد و از ليست سرويس ها سرويس Squid رو استارت كنيد و startup رو Automatic كنيد و Ok كنيد .
کار تموم شد با اجرای 2 فایل بالا تمام مراحلی رو که باید تو cmd انجام میدادین و با فرامین خاص برنامه رو نصب میکردین من براتون به صورت اتومات اماده کردم.
6:به مرورگر خودتون برین و این پروکسی رو که میگم رو set کنین:
proxy : 127.0.0.1
port : 3128
از این به بعد هر صفحه ای رو با مرورگرتون باز کنین از کش سرور رد میشه و هر صفحه ای رو درخواست بدین از کش سرور درخواست میکنه.
با این کار شما یک صفحه ای رو حجمش 2 مگ هست فقط بار اول 2 مگ باز میکنین و در دفعات بعدی فقط اپدیتهاش براتون دوباره لود میشه و فایلهای تکراری از کش لود میشه که حدود 10 الی 20 کیلوبایت هست.
توجه کنین که این کش سرور از کش سرورهای دیگه بهتره:
1 : وقتی تو صفحه ای یک عکس هست کش سرور اونو ذخیره میکنه و در دفعه بعد اونو از رو هارد لود میکنه حالا اگه اون عکس عوض بشه کش سرور دوباره همون عکس قبلی رو لود میکنه و عکس جدید نشون داده نمیشه ولی این کش سرور بر اساس مقایشه HASH کار میکنه و کوچکترین تغییرات رو اپدیت میکنه.
برای پاک کردن برنامه فایل remove.bat رو اجرا کنین...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)