حتما ماجرای راننده ایرانی در کانادا را شنیدهاید که دنده عقب میرفته که به ماشین یک کانادایی
میزنه و پلیس که میآید، از راننده ایرانی عذرخواهی میکند و میگه " لابد راننده کانادایی
مست است که مدعی شده شما دنده عقب میرفتید!"
حالا اتفاق جالبتری در اتوبان یکی از شهر های ایران رخ داده
راننده ما توی اتوبان با سرعت ۱۸۰ كیلومتر در ساعت می رفته كه پلیس با دوربینش شكارش می كند و ماشینش را متوقف می كند. پلیس میآید كنار ماشین و میگه:
"گواهینامه و كارت ماشین!" راننده میگه:" من گواهینامه ندارم. این ماشینم مال من نیست. كارت و ایناشم پیش من نیست.
من صاحب ماشین رو كشتم و جنازش رو هم انداختم تو صندق عقب. چاقوش هم صندلی عقب گذاشتم! حالا هم داشتم میرفتم از مرز فرار كنم، شما منا گرفتین."
مامور پلیس كه حسابی گیج شده بوده بیسیم میزند به فرماندهاش و عین قضیه را تعریف میكند و درخواست كمك فوری میكند.
فرمانده اش هم میگوید که او كاری نكند تا خودش را برساند! فرمانده در اسرع وقت خودش را به محل میرساند و به راننده میگه:
آقا گواهینامه؟ راننده گواهینامه اش را از توی جیبش در میآورد و میدهد به فرمانده. فرمانده میگوید: كارت ماشین؟ راننده كارت ماشین را كه به نام خودش بوده از جیبش در میآورد و میده به فرمانده.
فرمانده که میبینه روی صندلی عقب چاقویی نیافته، عصبانی دستور میدهد راننده در صندوق عقب را باز كنه. راننده در را باز میكنه و فرمانده میبیند كه صندوق هم خالیه .
فرمانده كه حسابی گیج شده بوده، به راننده میگه:" پس این مأمور ما چی میگه؟!"
راننده میگه: "نمیدونم والا جناب سرهنگ! حتماً الانم میخواد بگه من داشتم ۱۸۰ تا سرعت میرفتم؟"
امیدوارم خوشتون اومده باشه
کاریکاتور امروز :
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)