توضيح و عذر خواهي
===========
با اتمام زمان و شارژ اينترنتم ، براي تمديد شارژ به شركت مربوطه كه من واقعا" از كيفيت كارش راضي هستم
مراجعه كردم.
پس از واريز مبلغ شازژ و تمديد آن،بخانه كه برگشتم،نتوانستم به اينترنت وصل شوم و وقتي زنگ زده و علت را
جويا شدم، طوري جواب دادند كه اگر چند دقيقه بعد مودم خود را ري استارت كنم ، مشكل حل شده و وصل
خواهم شد.
متاسفانه اينگونه نشد و آن روز پس از هفت هشت مورد زنگ زدن نتوانستم نتيجه بگيرم و هر دفعه دليل ديگري
برايم تراشيدند كه واقعا" مسخره بود.
روز بعد كه زنگ زدم مسئله كلا" عوض شده بود ،من سال ها بود كه مشتري اين شركت بودم ولي طرف مقابل
از من پرسيد كه شما تازه عضو شده ايد؟
و تعجب كرد كه گفتم سال هاي زيادي هست كه مشتري آن ها هستم. و نهايت اينكه پس از 3 روز زنگ زدن
جواب دادند كه اين مشكل بحاطر اين است كه جائي ثبت نشده كه شما براي تمديد، پول واريز كرده باشيد ؟!!!
وقتي گفتم كه الان جلويم كپي قبض واريز بمبلغ 170 هزار تومان با شماره ..... موجود است، بيشتر تعجب كرد.
و تعجبش وقتي بيشتر تر هم شد كه فهميد درست در همان دفتري كه ايشان با من صحبت ميكند اين مبلغ
واريز و قبض دريافت شده است.
بهر حال روز چهار شنبه پول را واريز كرده و قبض گرفته بودم و الان كه ايشان اين جواب را داد، زمان روز جمعه بود
و كاري نميتوانستم بكنم و قرار شد كه مجددا" روز شنبه حضورا" به شركت مذكور مراجعه كنم!!!
و امروز که شنبه هست پس از چهار بار زنگ زدن دوباره کار درست نشد و بعد زنگ زده و گفتم که اجبارا" بایستی
شکایت کنم که مشکل حل شود. و بالاخره فعلا" بطور موقت مقداری از مشکل برطرف شد.
یعنی فعلا" بجای دو ماه فقط یک ماه اعمال شده تا بعدا" ببینیم چه خواهد شد.
و لذا اين دفعه مريضي نبود كه نتوانم بموقع در خدمت شما بوده و بحث را دنبال كنم
بلكه عدم رعايت وظيفه و قانون توسط عده اي نادان باعث گرديد
كه وجودشان از مريضي بدتر است.
از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
======================================
======================
==========
=====
اما ادامه بحث:
----------------
براي راحت شدن كار شما من فايل هاي لازم براي ساخت فايل هاي setup را درون پوشه اي بنام Files قرار
داده و آن را پيوست كرده ام تا دانلود و استفاده نمائيد.
دستورات لازم كه در آموزش های مربوطه توضيح خواهم داد، همه بر اساس اين پوشه و فايل هاي داخل آن قابل
اجرا خواهند بود.
http://up.worldup.ir/do.php?filename=Files.rar
مثال (1)_ ساخت نصب اتوماتيك برنامه Notepad++ 7.3.2
================================
ميحواهيم با استفاده از برنامه zip 7 فايل نصبي بسازيم كه با اجراي آن برنامه Notepad++ 7.3.2 بطور اتوماتيك
و مخفي نصب گردد. براي انجام اين كار پوشه Files را كه دانلود كرديد در روت يكي از درايو ها قرار داده (مثلا"
D:\Files) و بعد بصورت زير عمل كنيد:
1. فايل Notepad++ 7.3.2.exe را به Npp_7.exe تغيير نام داده و آن را داخل پوشه D:\Files\Mcs قرار دهيد.
پوشه D:\Files\Mcs پوشه اي هست كه نه تنها در اين مثال بلكه در بقيه مثال هائيكه توضيح داده خواهند شد،
فايل هاي خود را داخل آن قرار خواهيم داد.
2. داحل پوشه D:\Files فايلي متني بنام config.txt وجود دارد. ما بايستي تمام دستورات مورد نيازمان را
داخل اين فايل بنويسيم.بنابر اين در هر مثالي كه گفته شود ما ناچاريم كه اين فايل را توسط notepad باز كرده
و دستورات داخل آن را عوض كنيم.
توضيح اينكه اين فايل يك فايل متني هست ولي با نوع UTF-8 ذخيره شده است.
بهر حال اين فايل را توسط notepad باز كرده و محتواي آن را با محتواي زير عوض نموده و ذخيره كنيد:
کد:
;!@Install@!UTF-8!
GUIMode="2"
Title="Mcs_Tool"
ExecuteFile="Npp_7.exe"
ExecuteParameters="/S"
;!@InstallEnd@!
در جلسه بعد دستورات استفاده شده در بالا را توضيح خواهم داد.
3. حال فايل Create.cmd را از داخل D:\Files توسط notepad باز كرده و در آن عبارت xxx.exe را پاك كرده و
بجايش نام فايل نهائي يعني "Notepad.exe" را بنويسيد.
4. حال فايل Create.cmd را اجرا كنيد. پس از چند لحظه فايلي بنام Notepad.exe در كنار آن درست خواهد
شد كه هر جا اجرايش كنيد برنامه Notepad++ 7.3.2 را بطور اتوماتيك و مخفی نصب خواهد نمود.
در مثال بالا با يك نمونه كار آشنا شديم، آن را امتحان كرده و فايل config.txt استفاده شده را هم نگاهي
بيندازيد تا در جلسه بعدي در مورد تك تك دستورات استفاده شده و نيز دستورات ديگر صحبت كنيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)