صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: [♦][ اردوی کاربران آریا دی ال ][♦][

مذاهب و ادیان الهی
    زندگی باور میخواهد, آن هم از جنس امید ,که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد, یک امید قلبی به تو گوید, که خدا هست هنوز...
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

[♦][ اردوی کاربران آریا دی ال ][♦][

09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34badkonakasm3badkonaka09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34

با سلام ..

تصور کنید همگی تصمیم رفتن به اردو را داریم .. ادمین , مدیران , کاربران , همه !!

همه ی کاربران سوار بر اتوبوسی که روی آن نوشته :

[®][ اردوی کاربران آریا دی ال ][®][

مهم : یک کاربر برای ورود به این موضوع انتخاب میکنیم پس از پاسخ به همه ی سوال ها کاربری بعد از خود را انتخاب میکند

و اما سوال ها عبارتند از :

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟

3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟

09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34badkonakasm3badkonaka09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34

2. 19 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مذاهب و ادیان الهی
    زندگی باور میخواهد, آن هم از جنس امید ,که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد, یک امید قلبی به تو گوید, که خدا هست هنوز...
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

برای شروع از دوست عزیزم رها جان دعوت میکنم تا بیان و تو اردوی ما شرکت کنند

4. 12 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe نمایش پست ها

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟زمانی میگیم که کسی نیاد که از اون دلگیر باشی و دیدنش باعث ناراحتیت میشه اما اینجا کسی نیست که باعث ناراحتی بشه که بخوام بگم که اون نیاد .همه با هم دوستیم

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟اونایی که پایه یک دارن دستا بالا

3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
    بابا رضا

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟ شوهرم

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟ چنین کسی رو سراغ ندارم

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد ! داداش کاظم

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟ بابا رضا

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟ بابا رضا و داداش کاظم

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟خودت

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟خودم و آبجیم

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟ خودت

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟خودم والهام جون

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟.....

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟داداش محمد

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟ داداش سعید

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟ .....

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟ به غیر خودم همه خانمها

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟خودت

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟ خودم

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟خودت

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟بابا رضا وخودت

بعدی خودت الهه جون

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

6. 14 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟ بابا رضا
    رها جون ...این بابا رضات فقط بلده بخوره نه بپزه....
    اگر هم بپزه به سر سفره چیزی نمیرسه....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 14 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مذاهب و ادیان الهی
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟خودت
    من ترسناکم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10. 10 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مذاهب و ادیان الهی
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

[QUOTE=elahe;206485]

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
    دوست دارم همه ی بچه ها باشن

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟sarbhراننده باشه اما باید همراهیمون کنه و تو اردو حضور داشته باشه28259529

اقا محمد
    2chw5mg

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟مامان مهربونمinlove2

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟krn7288

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !Sadaبا کمک اقا کاظم2877929

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟شقایق جان مادر خانواده2896029

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
    krn7288,sarbh,Mohamad ,mozhganpillowtalk

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟خودم و شیرین جانviannen 43

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟سیناو doulton.chase122fs329172

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟رها جان- اقا رضا-مامام مهربونمJC cupidgirl

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟اقا محمد-اقا مجتبی-اقا رضاcowboypistol

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟شیرین -الهه-مژگان

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟اقا محمدGhelyon

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟مژگان جان- رها جان- hi5

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟خودمgirl cray2

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟همه ی دخترای فرومhippie8

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟اقا کاظمshame

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟مامان مهربونم-رها جان121fs725372

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟همه ی بچه ها خوبنcancan

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟

[/QUOTE]اقا رضا - اقا محمد - اقا کاظم -اقا علی رضا

12. 11 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مذاهب و ادیان الهی
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

از مژگان جان دعوت میکنم تا تو اردو شرکت کنن

14. 12 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

[QUOTE=elahe;207662]

دوست دارم همه ی بچه ها باشن
    2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟sarbhراننده باشه اما باید همراهیمون کنه و تو اردو حضور داشته باشه28259529

اقا محمد2chw5mg

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟مامان مهربونمinlove2

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟krn7288

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !Sadaبا کمک اقا کاظم2877929

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟شقایق جان مادر خانواده2896029

krn7288,sarbh,Mohamad ,mozhganpillowtalk

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟خودم و شیرین جانviannen 43

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟سیناو doulton.chase122fs329172

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟رها جان- اقا رضا-مامام مهربونمJC cupidgirl

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟اقا محمد-اقا مجتبی-اقا رضاcowboypistol

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟شیرین -الهه-مژگان

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟اقا محمدGhelyon

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟مژگان جان- رها جان- hi5

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟خودمgirl cray2

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟همه ی دخترای فرومhippie8

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟اقا کاظمshame

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟مامان مهربونم-رها جان121fs725372

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟همه ی بچه ها خوبنcancan

[/QUOTE]اقا رضا - اقا محمد - اقا کاظم -اقا علی رضا
    احیانا الهه جون تو این اردویی که گفتی منم برده بودید؟؟یا نکنه منو قاطی اسباب و وسیله هاتون انداخته بودید تو صندوق بغل اتوبوس؟؟؟
    چرا من جا نداشتم
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

16. 10 کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

بازیهای کامپیوتری و کنسولها
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    325
    Array

[QUOTE=elahe;207662]

[/QUOTE]
    الان اینجا منظور از سینا من بودم؟؟
    ..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..

0593964001313865663 irannaz com

18. 8 کاربر مقابل از Lost mc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مذاهب و ادیان الهی
    تشکر تشکر کرده 
    1,438
    تشکر تشکر شده 
    2,198
    تشکر شده در
    667 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1779
    Array

[QUOTE=tina;210116]
    احیانا الهه جون تو این اردویی که گفتی منم برده بودید؟؟یا نکنه منو قاطی اسباب و وسیله هاتون انداخته بودید تو صندوق بغل اتوبوس؟؟؟
    چرا من جا نداشتم
    الهی بمیرم ببخش عزیزم شرمنده
    همش تقصیر همین رها جونه عجله ای گفت بیا بریم اردو من یادم رفت تو رو ببرم
    میگم مژگان جون تو رو ببره منو نبره اردو خوبه؟

20. 9 کاربر مقابل از elahe عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)