با سلام
در این تاپیک قصد داریم که با کمک دوستان به مشکلات دوستانی که در نصب و اجرا بازی ها
مشکل دارند کمک کنیم
اگر که همه بچه ها مشکلاتشون رو تو این تاپیک مطرح کنند دیگه تاپیک های اضافه ای بوجود نمیاد
و دوستان خیلی راحت تر میتونند به نتیجه برسند
به قول یکی از بروبچز شک نکن
موفق باشین :wink: :wink:
-----------------------------------
لطفا پیش از پست دادن مطلب زیر را بخوانید!
خواهشا در هنگام زدن پست دقت کنید:
1- مشخصات سیستم رو کاملا بگید .
مثلا در صورتی که کارت گرافیکو خواستید بگید نگید که کارت گرافیک من مثلا 1 گیگه
باید بگید : کارت گرافیک من جیفورس 8800 GTX هست .
2- تاریخ درایور های مهمو مثل گرافیک همیشه بگید
3- اسم و ورژن بازی رو بطور کامل ذکر کنید خواهشا . مثلا بجای اینکه بگید من در بازی STrongHold مشکل دارم باید بگید : من در بازی StrongHold v 1.2.3 مشکل دارم .
4- تمامی پچ ها و ترینر ها و اضافاتی رو که روی بازی ریختید رو بنویسید
5- اسم سازنده ی کرکی رو که ازش استفاده میکنید رو بگید
هر چی بیشتر نکات بالا رو رعایت کنید سریعتر به جواب میرسید و مشکلتون حل میشه.
----قبل ازینکه در تاپیک درخواست کمک کنید و برای اینکه کارتون زودتر راه بیوفته دقت کنید که :
1- کرک بازی میتونه عامل خیلی از مشکلات باشه . کرکتون رو عوض کنید
2- گاهی شرکت های پخش کننده ناخواسته نسخه های خراب رو پخش میکنن . یه نسخه ی دیگه از شرکتی دیگه بگیرید
3- دقت کنید که درایور های شما بخصوص کارت گرفیک همیشه بروز باشند .
از وب سایت انویدیا و ای تی آی همیشه میتونید آخرین درایور ها رو بگیرید
انویدیا
ای تی آی
4- ویندوز و پک های جانبی رو همیشه بروز نگهدارید .
5- برای یافتن یکسری از OCX ها در صورت خراب شدن یا گم شدن میتونید به سایت زیر مراجعه کنید :
سایت
6- به سایت خود بازی سر بزنید . گاها بازی هایی مثل جی تی ای 4 با مشکلات زیادی وارد بازار میشن و اشکال فقط از خود بازیه میتونید با مراجعه به سایت از آخرین اخبار پیرامون صحت و سلامتی بازی مطلع شید .
7-حتی اگر مشکلی نداشتید . پچ های بازی رو هر وقت که اومد بگیرید . این کار باعث روان شدن و با کیفیت تر شدن بازی میشه .
8-به تاپیک خود بازی در سایت مراجعه کنید . ممکنه گیمر های دیگه هم مشکل شمل رو تجربه کرده باشند
با تشکر !INFERNAL
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)