سرویس ایمیل که خیلی زیاده . سرویس ایمیل امن هم خیلی نه ولی هنوز هستن سرویس هاییکه حقوق کاربر براشون مهمه .
این سرویس که میخوام معرفی کنم حدود 6 ماه پیش در موردش خوندم بعد از ماجرای افشاگری های ادوارد اسنودن یه عده دور هم جمع شدن
و تلاش کردن یه سرویس ایمیل امن راه بندازن که NSA نتونه به محتوی ایمیل ها دسترسی داشته باشه یعنی حتی اگه حکم دادگاه هم برای در اختیار قرار
دادن ایمیل ها بگیرن باز هم امکان خونده شدن آنها وجود نداشته باشه چون طبق ادعای پشت این طرح ، حتی سرویس دهنده قادر به دسترسی به محتوی ایمیل ها
نیست در نتیجه هر دولتی هم درخواست بکنه بی فایده هست یعنی دیگه قرار نیست ماجرا سرویس ایمیل محبوب لاوابیت تکرار بشه .
دیگه اینکه چقدرش درسته و چقدرش تبلیغ هست رو عالمان دانند و زمان معلوم میکنه .
حالا چرا دارم این سرویس رو الان معرفی میکنم ؟
1 - چون دلم میخواد و چه دلیلی بهتر از این ؟
2 - همونطور که گفتم سرویس های امن که حتی بعضی هاشون از سال 2001 با کمک های مالی کاربرهاشون پابرجا هستن ، قبلا هم وجود داشتن حالا این یکی
رو هم بهشون اضافه کنید با این تفاوت که فعلا باید جواب پس بده و معلوم بشه واقعا چی تو چنته داره و امتحانش صرفا برای فان و سرگرمی خوبه .
3 - دیشب بالاخره دعوت نامه برام فرستادن و تونستم عضو بشم . تعداد درخواست ها خیلی بالا هست و برای همین هنوز نمیشه به سرعت عضو شد .
اگر اخبار افشاگریهای ادوارد اسنودن را دنبال کرده باشید، باید بدانید که او از سرویس ایمیل Lavabit برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده میکرد. این سرویس ایمیل امنترین سرویسی بود که به شکل عمومی به کاربران عرضه شده بود. اما با توجه به فشارهایی که دولت آمریکا به شرکت سازنده این ایمیل وارد کرد، در نهایت مجبور به بستن آن شد.
حالا تعدادی از دانشجویان هاروارد و MIT دور یکدیگر جمع شدهاند تا سرویسی قویتر و امنتر از Lavabit را ارائه کنند. این سیستم نام ProtonMail به خود گرفته و سازندگان آن ادعا کردهاند که از سرویس Lavabit نیز امنتر است. این داشنجویان گفتهاند که ProtonMail از ابتدای نگارش ایمیل تا رسیدن به مقصد کاملا رمزگذاری شده عمل میکند.
نکته جالب در مورد ProtonMail این است که مرکز آن در آمریکا نیست و در کشور سوییس واقع است. سوییس جزو محدود کشورهایی است که میتواند از دست سیستم قضایی آمریکا در امان باشد و به همین دلیل دولت آمریکا هیچوقت نمیتواند درخواست دریافت اطلاعات را از شرکتهای ثبتشده در این کشور داشته باشد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)