Dorood
Chegoone Mishe Site Ro Ba Estefade Az File "HOSTS" Bast?
Rahe Sadetari Ham Hast?
Dorood
Chegoone Mishe Site Ro Ba Estefade Az File "HOSTS" Bast?
Rahe Sadetari Ham Hast?
وقتی انسان با تعمق و دید درست و بدون بزرگ و کوچک کردن مطالب
با دنیای اطراف ارتباط برقرار کند
موفق است. (مقصود شیرین زبان)
سلام
ابوالفضل جان، چرا انگليش فينگليش؟!
اينقدر ميدونم که از سه طريق ميشه يه سايترو بلاک کرد:
1- فايل hosts در آدرس C:\Windows\System32\drivers\etc که با نوتپد بازش ميکني و يک سطر خالي ميزاري و بعد در انتهاي سطري جديد و با اضافه کردن کد 127.0.0.1 و يک فاصله خالي آدرس سايت مورد نظرتو مينويسي مثلاً (www.mozakhraf.xyz) آخرش بايد ذخيره (save) کني.
2- ازطريق برازر که توي تنضيمات و بخش مربوطه ميتوني اينکارو انجام بدي.
کروم:
۱- گوگلکروم را باز کنید.
۲- آدرس زیر را در نوار آدرس خود کپی کنید:https://chrome.google.com/webstore/detail/block-site/eiimnmioipafcokbfik...۳- ماوس را بر روی FREE حرکت داده و سپس بر روی نصب Add-on کلیک کنید.
۴- در پنجرهی بالاپری که ظاهر میشود، با کلیک بر روی گزینهی Add نصب افزونه را تأیید نمایید.
۵- سپس احتمالاً پیامی اینچنین مشاهده خواهید کرد:
۶- برای افزودن یک وبگاه به فهرست مسدودشدگان در کروم، با کلیک بر روی صفحه باید گزینههای Block site و Block this site را به ترتیب بزنید. توجه کنید که تصویر زیر صرفاً به دلیل راهنمایی شما آورده شده و مقصود مسدود کردن فیسبوک نیست.
۷- به این ترتیب هر بار که URL مسدود شده را وارد کنید، پیامهای جذاب و جالبی مشاهده میکنید که یکی از آنها در زیر آورده شده است. حتی میتوانید افزونه را از قسمت Preferences به گونهای تنظیم کنید که در صورت وارد کردن آدرسهای مسدود شده شما را به وبگاه دیگری هدایت کند.
موزیلا فایرفاکس
۱- مرورگر خود را باز کنید.
۲- آدرس زیر را در نوار آدرس خود وارد کنید:https://addons.mozilla.org/en-us/fir...on/blocksite/#۳- با زدن دکمهی Add to Firefox این افزونه را نصب کنید.
۴- در پنجرهی ظاهر شده Install now را بزنید.
۵- سپس فایرفاکس را بسته و مجدداً راهاندازی کنید تا این افزونه فعال شود. بدین ترتیب پیامی مبنی بر نصب موفقیتآمیز مشاهد خواهید کرد.
۶- برای مسدود کردن یک وبگاه باید آدرس آن را در فهرست سیاه وارد کنید. برای این منظور باید Tools و Add-ons را در منو بزنید.
۷- سپس بر روی Preferences که در زیر افزونهی Block sites واقع شده، کلیک کنید.
۸- Blacklist را از بالا انتخاب کرده و برای افزودن یک وبگاه Add را بزنید.
۹- سپس با فشار OK این تغییر را ذخیره نمایید.
۱۰- به این ترتیب هر باری که وبگاه مسدود شدهای را مشاهده کنید اخطار بالاپر زیر برایتان به نمایش درمیآید:
همچنین میتوانید این افزونه را با گذرواژه محافظت کنید؛ برای این منظور باید گزینهی Enable authentication را انتخاب کنید و گذرواژهای بدین منظور وارد نمایید.
3- ازطريق کنترل پنل-اينترنت آپشن-پاپ آپ بلاکر هم احتمالاً! شايد!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
ادواردوی عزیز ، توضیحات کاملی فرمودند. تشکر کرده و فقط چند نکته دیگر را اضافه میکنم.
میشود دسترسی به سایت های ویژه را به روش های مختلفی انجام داد از جمله:
__ استفاده از تنظیمات موجود در هر مرورگری که استفاده میکنید. که دوست ارجمندم در پست بالا تشریح فرمودند.
__ استفاده از فایل hosts موجود در خود ویندوز:
__ استفاده از برنامه های مختلف از جمله:
Easy Website Blocker 2.0
The Web Blocker 2.7
و دهها برنامه دیگر
[SIGPIC][/SIGPIC]
ممنون از هر دوتون
من دنباش همین روش هستم
وقتی میخوام فایل رو همون قبلی ذخیره کنم میگه: "access Denied"
چه کنم؟
دوستان زحمت کشیدند و گفتنی ها رو گفتند. من هم میخام دو تا نکته ی کنکوری رو یادآوری کنم :
نکته ی شماره ی 1 : اگر از برنامه های امنیتی و اینترنت سکیوریتی ها استفاده می کنید در غالب موارد این برنامه ها یا جلوی تغییرات فایل hosts رو می گیرند و اجازه ی ویرایش و تغییر اون رو نمی دهند که الیته از قسمت تنظیمات هر برنامه می شه اینو حل کرد و یا اینکه کلا این فایل رو از گردونه ی کار کنار میزنند و خودشان امورات رو دست میگیرند ( یه نوع کودتا ) مانند اسمارت سکیوریتی نود یا ...
نکته ی شماره ی 2 : اگر از این مودم - روترها استفاده می کنید راه بهتر و اصولی تنظیم از داخل تنظیمات روتر هست که برای همه ی سیستم هایی که از اون دسترسی می گیرند اعمال میشه ( خودم از همین استفاده می کنم و خوبه )
نکته ی شماره ی 3 : اگر میخای از برنامه ی جانبی برای اینکار استفاده کنی من پیشنهاد میدم از اینترنت سکیوریتی هایی که این قابلیت رو دارند ( مانند نود ، کسپر و ... ) استفاده کنی هم مطمئن تر هستند و هم قابلیت لاگ گیری و بررسی آتی لاگ ها رو دارند ( مثلا امروز چند باز سایت هایی رو که بلاک کرده ام درخواست شده و بلاک شده و در چه ساعتی و غیر و ذالک )
از دسترسی ادمین استفاده کنید نوت پد یا هر ویرایشگری رو که استفاده می کنید با دسترسی ادمین اجرا کرده فایل host رو باز ، ویرایش و بدون مشکل ذخیره کنیدوقتی میخوام فایل رو همون قبلی ذخیره کنم میگه: "access Denied"
والسلام و علیکم و رحمت الله و برکاته و غیره ....
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
منون از همه به ویژه رهنمودهای turk که راهگشا بودند
به صورت "Admin" اجرا کردم و دسترسی به سایت بسته شد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)