محمد باید تصمیم بگیره ولی تا اونجایی که بحثش قبلا بود ومورد موافقت قرار نگرفت
به دلیل سنگین شدن ایندکس
ممنون از پیشنهادت ولی باز محمد تصمیم میگیره
در این قسمت به بیان پیشنهاد یا انتقادات خود در مورد خود سایت اقدام بفرمایید
اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی
درود بر شما ادمین محترم
خسته نباشید می گم و با عرض پوزش که همچین تاپیکی رو زدم
چون دیدم همه برای این کار تاپیک ها مجزا زدن گفتم یک تاپیک باشه که همه انتقاد و پشنهاد ها در یک جا باشه بهتره
من خواستم در باره
این موضوع
آیا مطالب این سایت برای شما مفید بوده؟ لطفا با کلیک بر رو 1+ ما را در گوگل پشتیبانی کنید!!
پیشنهادی بدم اگر این رو درکنار هر پست قرار بدید بهتر نیست
من در سایت های دیدم که این رو در کنار پست ها یعنی در کنار کلید ها ویرایش و نقل قول ... قرار دادن
با تشکر از توجه شما
یا حق
به نام خدا
با سپاس از مورد مطرح شده موضوع را سعی میکنم کامل توضیح بدم
در مورد google +1 باید بگم از اونجا که سایت و انجمن آذردانلود دارای لایسنس رسمی و خریداری شده شرکت ویبولیتن سازنده و طراح اسکرایپت هستش لذا تمام هک ها و پلاگینهای لازم را از خود سایت ویبولیتن داره دانلود و نصب میکنه و هیچ گونه هک متفرقه و حتی سعی شده قالب هم به دلایل امنیتی از قالب دیفالت و سبک خود شرکت که طبق بررسی ها سبک ترین هست استفاده بشه .
جهت حفظ امنیت انجمن نه تنها از سایر انجمنهای گروه جدا و در سروری جدا گانه هست بلکه از پرتالها و سرور اول سایت هم اون را جدا کردیم تا کاملا امنیت اون را حفظ کنیم .
در این مورد google +1 هم همان شب که گوگل این مورد را اضافه کرد ما اولین سایت بودیم که آموزش قرار دادن اون را کامل ترجمه و همان شب بر روی تمامی انجمنها قرار گرفت و تاریخ ارسال مطلب کاملا گویای مطلب هست .
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=46606
اما چرا در پست ها قرار ندادیم ؟
این مورد نکاتی داره که دوستان به اون توجه نمیکنند و اون اینکه اگر کاربری دو بار بر روی اون کلیک کنه نشانه لغو هست و محبوبیت خودش را پس گرفته و این موضوع را خیلی از عززیزان نمیدانند و خوب فکر میکنند اگر در تمامی پست ها بر روی اون کلیک کنند بیشتر به سایت کمک میشه و در حالی که هر ایمیل و کاربر gmail فقط یک رای داره لذا بعد از مشورت تصمیم بر این شد که اون را در بالای سایت تنها قرار بدیم تا هم دوستان اشتباها لطف منفی نکنند و هم اینکه موقع تشکر و غیره عوضی بر روی اون کلیک نکنند .
این مورد به زیباسازی محیط ارسال پست ها هم مربوط میشد .
در آخر از بابت تاپیک و موضوع مطرح شده واقعا ممنونم چرا که برعکس اعضا زیاد انجمن دو که اکثرا خانم هستند شما به این موضوع توجه کردید ، اونجا حتی یک نفر بر روی اون دکمه مثبت کلیک نکرده است .
منتظر شنیدن تمامی پیشنهادات ، انتقادات و راهکارهای شما عزیزان هستیم
همگی شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
درود بر شما
از توضیح که دادید سپاس گزاریم و ممنون
یا حق
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
سلام
من تازه به این فروم اومدم، چندتا مورد بود که دوست داشتم اعلام کنم (نمی دونم قبلاً اعلام شده یا نه؟ اگه تکراری بود ببخشید):
1- آخرین ارسال ها رو چرا نمیشه به صورن پیش فرض رو یه عددی تنظیم کرد؟ تو همون صفحه اول!
2- فرق گزینه تشکر و Thank Youچیه؟ به نظرتون گذاشتن این دو با هم ضرورتی داره؟
3- قسمت آخرین ارسال ها وقتی روی یه تایپیک کلیک می کنم به جای اینکه بره آخرین پست اولین رو باز می کنه!
4- این یکی به نظرم از بقیه مهم تره! اگه بشه آخرین ارسال ها رو دسته بندی کرد به نظرم بهتر میشه!؟ مثلاً بشه 4 یا 5 بخش که زیاد هم شلوغ نشه: نرم افزار، سرگرمی و . . .
5- اگه توی صفحه اول انجمن بغل آخرین ارسال ها کلید آپدیت باشه به نظرم بهتر باشه!
انجمن خوبیه
موفق باشید
سلامسلام
خوش آمدید
سیستم این پلاگین به این صورت هستش و عدد پیش فرض از قسمت مدیریت انجمن تنظیم میشه1- آخرین ارسال ها رو چرا نمیشه به صورن پیش فرض رو یه عددی تنظیم کرد؟ تو همون صفحه اول!
تشکر سیستمی برای نشان دادن قدردانی و عدم ارسال پست اسپم برای سپاس2- فرق گزینه تشکر و thank youچیه؟ به نظرتون گذاشتن این دو با هم ضرورتی داره؟
در حالی که گزینه دوم عاملیه برای جلوگیری از دزدیده شدن مطالب و مشخص شدن اینکه چه فردی از اون مطلب دیدن کرده برای پیشگیری و حفاظت از زحمات مدیران
برای بار اول بله ولی در دفعات بعد به آخرین مطلب خواهید رفت چون در هر بار شما به آخرین مطلب نخوانده هدایت میشوید در غیر اینصورت تنظیمات خود را بررسی کنید3- قسمت آخرین ارسال ها وقتی روی یه تایپیک کلیک می کنم به جای اینکه بره آخرین پست اولین رو باز می کنه!
متاسفانه این پلاگین این امکان را نداره ولی به زودی با آپگرید انجمن به ورژن 4 از پلاگین جدید که در فروم چهار هم استفاده شده استفاده خواهیم کرد .4- این یکی به نظرم از بقیه مهم تره! اگه بشه آخرین ارسال ها رو دسته بندی کرد به نظرم بهتر میشه!؟ مثلاً بشه 4 یا 5 بخش که زیاد هم شلوغ نشه: نرم افزار، سرگرمی و . . .
همانطور که گفتم این امکان در این پلاگین وجود نداره و به اصطلاح آجاکس نیست ...5- اگه توی صفحه اول انجمن بغل آخرین ارسال ها کلید آپدیت باشه به نظرم بهتر باشه!
ممنونانجمن خوبیه
موفق باشید
لطف دارید
سلام
ممنون از جوابگویی سریع تون!
این مورد رو دقیق متوجه نشدم؟! اگه میشه بیشتر توضیح بدید برام جالب بود!
راهی نیست که مستقیم بره آخرین پست؟ من که تازه وارد انجمن شدم و تمام پست های فروم برام خوانده نشده محسوب میشه!
امیدوارم با آپگرید به نسخه جدید امکانات فروم بیشتر بشه.
اضافه شد:
اگه تو قسمت آخرین ارسال ها یه بند با عنوان: "برو به آخرین پست" هم اضافه بشه بد نیست!
ویرایش توسط borhan_3010 : 01-13-2012 در ساعت 02:29 AM دلیل: اضافه کردن مطلب
فرد برای کپی باید عضو بشهاین مورد رو دقیق متوجه نشدم؟! اگه میشه بیشتر توضیح بدید برام جالب بود!
بعد برای دیدن محتوای روی اون thank you کلیک کنه
محتوا را هم قبل کپی ویرایش کنه در نتیجه تا حدود زیادی میشه راحت فهمید کی مطلب را بدون منبع کپی کرده ...
من تنظیمات را براتون درست کردمراهی نیست که مستقیم بره آخرین پست؟ من که تازه وارد انجمن شدم و تمام پست های فروم برام خوانده نشده محسوب میشه!
میتونید تست کنید و اگر مشکلی بود اطلاع بدید
امکانات که کامل هست ولی نوع پلاگین ها متفاوت هستامیدوارم با آپگرید به نسخه جدید امکانات فروم بیشتر بشه.
لازمه دوباره تاکید کنم ما از نسخه های نال و کرک شده استفاده نمیکنیم و لاینس اسکریپت را خریداری کردیم 2 سال قبل ...
نوع پلاگین ها متفاوت هستند وگرنه تفاوت زیادی وجود نداره البته از نظر من ولی خوب به خاطر سئو سازی بیشتر و اینکه ویبولیتن نسخه 4 از سئو بهتری برخورداره تصمیم داریم تا آخر ماه آپگرید کنیم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)