صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني: نتايج اين ماه مي‌تواند آينده‌‌مان را عوض کند

او گفته مطمئن است که تيمش جامي به دست مي‌آورد.

00027776
    این مربی ایتالیایی می‌گوید سیتی با کمی کار می‌تواند قهرمانی به دست بیاورد، آنچه که دهه‌هاست از این باشگاه گریزان است.
    آخرین باری که سیتی قهرمان شد به سال 1976 برمی‌گردد که آنها جام اتحادیه را با بردن نیوکاسل در فینال بالای سر بردند.
    مانچینی می‌گوید: «این ماه برای ما کلیدی است چون آینده ما را تغییر می‌دهد.
    در حال حاضر فرصتی عالی برای پیروزی داریم. ما نمی‌توانیم فعلا چیزی فتح کنیم، اما اگر در این 20 روز در جام حذفی و لیگ اروپا خوب کار کنیم، دو گزینه خواهیم داشت.
    فکر نمی‌کنم 35 سال بدون جام ماندن به ما انگیزه بدهد. انگیزه ما تلاش برای فتح اولین جام است، چون اگر یکی ببریم، جام‌های بعدی در راه خواهد بود.
    من تنها یک سال است این جا هستم و این برای من مشکل نیست. هنگامی که شغل را پذیرفتم می‌دانستم کار دشواری دارم. برای من این چالشی بزرگ است، اما مطمئنم که جامی فتح خواهیم کرد.»
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

الکس فرگوسن: روني خوش شانس بود در ديدار مقابل ويگان اخراج نشد

در نيمه اول ديدار منچستريونايتد مقابل ويگان بود که روني در ميانه زمين به سوي مک کارتي رفت و با آرنج ضربه اي به سر بازيکن حريف زد.
    00009460
    سرالکس فرگوسن، سرمربی تیم ملی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی خیلی خوش شانس بود که بعد از ضربه آرنجی که در دیدار مقابل ویگان به جیمز مک کارتی زد، فرصت پیدا کرد در دیدار شب گذشته مقابل چلسی به میدان برود.
    در نیمه اول دیدار منچستریونایتد مقابل ویگان بود که رونی در میانه زمین به سوی مک کارتی رفت و با آرنج ضربه ای به سر بازیکن حریف زد.

روبرتو مارتینز، سرمربی ویگان اعلام کرد رونی خوش شانس بود که ب کارت قرمز داور روبرو نشد و فرگوسن نیز خوشحال است که هیچ جریمه انضباطی برای بازیکن تیمش در نظر گرفته نشد.
    فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم قوانین کاملا واضح است. مارک کلتن برگ( داور بازی) قانون را اجرا کرد. او با رونی صحبت کرد، یک ضربه آزاد برای ویگان اعلام کرد و قضیه تمام شده است.
    فکر می کنم تنها کسی که می تواند در مورد آن صحنه به درستی قضاوت کند، خود داور بود.
    رونی خوش شانس بود، یک درگیری اتفاق افتاد اما چندان جدی نبود به طوری که باعث آسیب رسیدن به بازیکن حریف شود. خیلی بی معنی است اگر بیشتر از این در مورد این اتفاق صحبت کنیم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پيشنهاد تمديد قرارداد سيتي به دي يونگ/ دستمزد 120 هزار پوند در هفته در انتظار ستاره هلندي

گفته مي شود باشگاه منچسترسيتي قصد دارد با ارائه پيشنهاد قراردادي 25 ميليون پوندي به نايجل دي يونگ، اين ملي پوش هلندي را در تيم شان حفظ کنند.

00028888
    این بازیکن یکی از بازیکن ثابت سیتی در رقابت های این فصل بوده و قصد دارد به تیمش کمک کند تا به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده صعود کند.
    به گزارش نشریه منچستر اونینگ نیوز، دی یونگ که در سال 2009 به سیتی پیوسته، هنوز به نیمه قرارداد فعلی اش هم نرسیده اما مدیران باشگاه سیتی امیدوارند بتوانند با قرارداد جدید که دستمزدی 120 هزار پوند در هفته برای او به همراه خواهد داشت، دی یومگ را برای مدت طولانی تری در تیم شان حفظ کنند.
    دی یونگ به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل بیرمنگام، حدود یک ماه است که نتوانسته تیمش را همراهی کند و احتمالا دیدار امشب سیتی مقابل استون ویلا در جام حذفی را نیز از دست خواهد داد اما مانچینی امیدوار است او به بازی بعدی تیم در لیگ برتر برسد.
    نایجل بازیکن مهمی برای ماست. ما بازیکن دیگری مانند او که بتواند مقابل خط دفاعی بازی کند و به خوبی توپگیری کند، نداریم. او بازیکن مهمی در تیم است زیرا فرد خوبی و باتجربه ای است و از قدرت رهبری بالایی برخوردار است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني: نتايج اين ماه مي‌تواند آينده‌‌مان را عوض کند

او گفته مطمئن است که تيمش جامي به دست مي‌آورد.
    00027776 روبرتو مانچینی بر این باور است که ماهی کلیدی پیش روی منچسترسیتی قرار دارد. این مربی ایتالیایی می‌گوید سیتی با کمی کار می‌تواند قهرمانی به دست بیاورد، آنچه که دهه‌هاست از این باشگاه گریزان است.
    آخرین باری که سیتی قهرمان شد به سال 1976 برمی‌گردد که آنها جام اتحادیه را با بردن نیوکاسل در فینال بالای سر بردند.
    مانچینی می‌گوید: «این ماه برای ما کلیدی است چون آینده ما را تغییر می‌دهد.
    در حال حاضر فرصتی عالی برای پیروزی داریم. ما نمی‌توانیم فعلا چیزی فتح کنیم، اما اگر در این 20 روز در جام حذفی و لیگ اروپا خوب کار کنیم، دو گزینه خواهیم داشت.
    فکر نمی‌کنم 35 سال بدون جام ماندن به ما انگیزه بدهد. انگیزه ما تلاش برای فتح اولین جام است، چون اگر یکی ببریم، جام‌های بعدی در راه خواهد بود.
    من تنها یک سال است این جا هستم و این برای من مشکل نیست. هنگامی که شغل را پذیرفتم می‌دانستم کار دشواری دارم. برای من این چالشی بزرگ است، اما مطمئنم که جامی فتح خواهیم کرد.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جان اوشي: گيگز مي‌تواند مالديني را پشت سر بگذارد

گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد.
    00001247
    به عقيده جان اوشي مدافع منچستريونايتد رايان گيگز اسطوره باشگاه منچستريونايد حتي مي‌تواند بعد از 40سالگي به بازي ادامه دهد و رکورد پائولو مالديني ستاره بزرگ تاريخ باشگاه ميلان را بشکند.

گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد. اين ستاره اهل ولز قرارداد خود را يک سال تمديد کرده است،‌ اما اوشي مي‌گويد گيگز مي‌تواند بيش از اين‌ها در منچستر يونايتد بازي کند. او تأکيد مي‌کند:«‌بدون شک»

اين مدافع ايرلندي ادامه مي‌دهد:« فرم فيزيکي رايان از زماني که او را مي‌شناسم هرگز تغيير نکرد، با وجود همه مصدوميت‌هايي که داشته و البته مسائلي که باز هم به سراغ او خواهد آمد مطمئنم او مي‌تواند بيشتر از يک سال به بازي ادامه دهد. بايد بگذاريم در اين‌باره او خودش تصميم بگيرد،‌اما من فکر مي‌کنم او بسيار از فوتبال لذت مي‌برد.»

به عقيده اوشي رايان گيگز يک بازيکن مهم براي همه اعضاي باشگاه منچستريونايتد است. او مي‌گويد:« او فوق‌العاده است و استثنايي. مالديني در ميلان به همه چيز رسيد اما به نظر من گيگزي توانايي پشت سر گذاشتن وي را دارد. سرعت و تعادل او هرگز نشان نمي‌دهد که او سن و سال بالايي دارد و به نظر من نمايش‌اش در زمين هنوز خارق‌العاده است، همانطور که هميشه گفته‌ام گيگزي يک اسطوره يکتاست.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ونگر: نبايد انگيزه ما به دليل شکست در جام اتحاديه کم شود

آرسن ونگر گفته بازيکنانش هنوز در سه جبهه مي‌جنگند، هرچند که روز يکشنبه در فينال جام اتحاديه به بيرمنگام باختند.

00016326
    توپچی‌ها دو بر یک بازی را واگذار کردند و گل دوم آنها را اوبافمی مارتینز روی اشتباه وویچیخ اشچسنی و لوران کوشیلنی زد.
    ونگر گفت: «البته ناامید شدیم اما بازیکنان متحد هستند، رابطه‌ای قوی دارند و مصمم هستند که برای چالش‌های پیش رو آماده باشند.
    نباید اجازه دهیم انگیزه و اعتماد به نفس ما کاهش یابد، چرا که اهداف بسیار بزرگی پیش رو داریم.
    ما اهداف بسیار بلندتری نسبت به جام اتحادیه داریم، هرچند که دوست داشتیم آن را ببریم. همه بر سر این موضوع توافق داریم.
    ما در لیگ رقابتی سخت داریم، می‌خواهیم در جام حذفی به پیش برویم و دیدار رفت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را هم برده‌ایم.»
    گفتنی است، آرسنال دیشب لیتون اورینت را در جام حذفی با نتیجه پنج بر صفر برد

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني: انتظار نمايش‌هاي بهتري از ماريو بالوتلي دارم

روبرتو مانچيني، مربي منچسترسيتي از ماريو بالوتلي انتظار نمايش‌هاي بهتري دارد.

00007796
    این بازیکن ایتالیایی شش گل در هشت باری که در ترکیب ثابت سیتی بازی کرده زده است، اما مربی از این بازیکن 20 ساله توقع بیشتری دارد.
    مانچینی می‌گوید او باید روی تلاش خود و بازی بدون توپ تمرکز کند: «انتظار بیشتری دارم چون ماریو رفتاری عالی در فوتبال دارد. او می‌تواند بهتر بازی کند.
    او گلی رویایی روز یکشنبه زد اما باید به بازی برای تیم ادامه می‌داد. این مهم است که همه بازیکنان هنگامی که توپ ندارند در فاز دفاعی بازی کنند.
    گاهی آن قدر عالی که می‌توانید، بازی نمی‌کنید. این طبیعی است. ماریو هم پس از دو ماه دور بودن برگشته و در 10 روز گذشته دو بازی انجام داده.
    اما این مهم است که هنگامی که خسته هستید و هر سه روز بازی می‌کنید، ذهنیت مناسبی داشته باشید.
    این برای ماریو و تمامی بازیکنان صادق است.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پاتريس اورا: درد دارم اما مي‌خواهم مقابل ليورپول بازي کنم

پاتريس اورا، مدافع چپ منچستريونايتد گفته با اين که درد دارد اما مي‌خواهد مقابل ليورپول در روز يکشنبه بازي کند.
    00024106 دو تیم دیداری در آنفیلد برگزار می‌کنند که برای هر دو مهم است. سرخپوشان در صدر جدول هستند و اگر قهرمان شوند، رکورد قهرمانی در لیگ انگلیس را از دست لیورپول خارج خواهند کرد.

اما اگر آرسنال پیروز شود، به فاصله یک امتیازی یونایتد می‌رسد و مردان کنی دالگلیش هم می‌خواهند مانع قهرمانی یونایتد شوند.

اورا که مشکل زانو دارد گفته است: «فکر نمی‌کنم مشکلم خیلی جدی باشد. در هر حال من بازیکنی مبارز هستم.»

اورا در این فصل 32 بازی برای یونایتد انجام داده است

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هري ردنپ: پيشنهاد الاهلي امارات را رد کردم ولي عاشق دبي هستم!

او گفته سفر به امارات حال و هواي بازيکنان را عوض کرد.
    00016949 هری ردنپ، مربی تاتنهام گفت که فصل پیش به مربی‌گری الاهلی امارات علاقه داشت و آنها به او پیشنهاد دادند.

البته این مربی سابق پورتسموث در نهایت تصمیم گرفت در وایت هارت لین بماند.

تاتنهام در رقابت‌های اروپایی این فصل عالی کار کرده و در آستانه حذف میلان است.

ردنپ که در دبی به سر می‌برد گفت: «پیشنهادی از الاهلی داشتم و وسوسه شدم به این تیم بروم.

من عاشق آمدن به این جا هستم. این جا سبک زندگی عالی است؛ اوضاع امن است و دردسری نداریم. می‌توانید به فضای باز بروید. برای من این جا جالب است.»
    تاتنهام چند روز در هفته را در دبی گذراند و در شرایط گرم آب و هوایی تمرین کرد و سپس به لندن برگشت.

ردنپ گفت: «همه چیز عالی بوده است. امیدواریم که یک یا دو بازیکنمان به آمادگی برگردند. این نکته‌ای کلیدی برای ماست.

برنامه زمانی ما بسیار شلوغ بود و فکر کردم که خوب است بازیکنان را برای پنج روز به مسافرت ببریم. آنها سخت تلاش کردند، سخت تمرین کردند و این فرصتی عالی برایشان بود.»

الاهلی فابیو کاناوارو را به عنوان مدافع و دیوید اولری را به عنوان مربی دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كارلو آنچلوتي: من از تورس انتظار گلزني ندارم

کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.
    00005842 کارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، از فرناندو تورس، خريد جديد باشگاه دفاع کرد و تاکيد کرد قرار نيست اين بازيکن با گلزني پولي که برايش خرج شده را برگرداند.

اين بازيکن اسپانيايي با انتقال از ليورپول به چلسي، رکورد نقل و انتقالات جزيره را شکست اما تاکنون در بازي هايي که براي چلسي به ميدان رفته، نتوانسته براي تيم جديدش گلزني کند. در مقابل داويد لوئيز، خريد ديگر باشگاه در ژانويه به دليل بازي هاي خوبش مورد ستايش قرار گرفت.

اما کارلتو از مهاجمانش تا زماني که در خدمت تيم بازي کنند، راضي است.

سرمربي ايتاليايي آبي ها در گفتگو با نشريه سان گفت:" ما آنها را با هم مقايسه نمي کنيم. تورس گلزني نکرده است اما من از مهاجمانم انتظار گلزني ندارم.
    من از آنها مي خواهم براي تيم بازي کنند. تورس از اين نظر بسيار خوب کار مي کند. مردم در مورد او به خاطر گل هايي که زده، قضاوت مي کنند اما من جنبه هاي ديگري از بازي او را مد نظر قرار مي دهم. او براي تيم بازي مي کند، روي مدافعان حريف فشار وارد مي کند، به خوبي در خط دفاعي حريف نفوذ مي کند و تلاش زيادي به خرج مي دهد. اين از نظر من کافي است. من از او نمي خواهم گلزني کند."

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)