پاسخ مدیریت آپلودفا
سیار عالی بود بالاخره بحث شیرین آپلودفا پیش اومد به نکات خوبی اشاره شد و اگر بنده دستم پر نبود تاپیک ایجاد نمیشد !
1 - دسته 25 % بود که با 30 زیاد فرقی نداره خوب این تایید میشه .
2 - بله درسته سینا میاد و این قسمت رو توضیح میدن .
3 - بله درسته اینجا کلا نکتس . گفتم رایگان یمونه درسته . هزینه ها تقسیم بشه درسته چون سایت یوزرهایه رپیدفایه بی اعتبار به خاطر نقص برنامه نویسیش بود که با جوایزی و ایمیل هایی که به کاربران آپلودفا قرار دادیم به اینجا رسید و اصل طرح همون رایگان بودنش بود که سریع رشد کرد وگرنه شما گفتی همون ابتدا پریمیوم بدیم من ممانعت کردم .
4 - هزینه ها نصف بنده نصف هم ایشون چون تازه به سیستم اومده بودن و بتید بقوله معروف دوران سختیی که ما کشیدیم رو رپیدفا و تجربیات و مالکیت سیتی که من داشتم رو میدادن یجورایی روال همینه و دوران آش خوری حساب میشه . باید خاکش رو بخوری ...
5 - اینو راست میگه مرام داشت اومد ملاقات ولی کاش نمومد چون همه چیز بهم ریخت :دی و ازم اجازه گرفت پریمیوم راه بندازم که منم تو icu گفتم هرطور صلاح میدونی من حالا حالا ها اینجا هستم .
6 - درسته ایشون نزدیک ترین نفر به من هست کلا مشکلی نداریم . بله شما نباید با ایشون در ارتباط باشی چون مهرداد جدا و شما جدا برای تیم فعالیت میکنید وظایف جدا و کاری با هم ندارید ....
7 - 14 روز نبودم و 350 تومان خرج کردن که الان تو حساب پاسارگاد به قدری ریخته شده که گفتم کم و کسر هست بردار یه ovh تقسیم به 2 شد . یه fdc که تقسیم به 2 شد یه fdc دیگه که بابته بنری که تو آپلودفا قرار دادن با حساب خودشون رفت ...
8 -9 - بله درسته چون مهرداد با من طرف حسابه و سهم خودش رو میگیره و با شما در ارتباط نیست .
10 - اصلا کل نکته ی کار اینجاست تا روزی که رو بازی کرد و بنده رو بن نکرده بودن همه چیز آروم یود که بعد از اون ماجرا به قدری بهم بر خورد که یک سره امتحانش کردم و متاسفانه ...
11 - از اول تاپیک بخونی بیای پایین د ز د ی از من نشنیدی فقط خیانت ....
12 - بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
13 و 14 - به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
15 - بله آقا چون ایشون قصد داشتن به کاربرا ایمیل بدن و بگن دامین عوض شده w0w داود تو کی بودی چهرت ملوس بود ولی سیرتت خشن :دی
16 - من از سرور شما روت دارم و خودتون هم میدونید اتک چرا ؟
17 - بله مثل این میمونه به بیل گیتس بگی چرا 7 درصد از مایکرویافت داری پس سهم هایه دیگه چی شد . سایتشه دوست داره همون طوری که راه اندازی کرد همون طور سهمش رو میفروشه .
نکته اصلی اینکه سرور های ما چی شد موجودی ما چی شد ؟ ما به عنوان مشتری تمتما هزینه هارو جلو تر پرداخت کردیم .
بنده تا آزار نبینم صدام در نمیاد و آدم درونگراییم و مشکلاتی که پیش اومد میتونست بهتر حل شود
هنوز به من اطلاعی ندادن که توافق شده یا نه ایشالا که مهرداد توافق کرده ....
شاد باشید
پاسخ مدیریت شرکت هاستینگ :
خاک خوری چرا ؟ سورس برنامه از پایه نوشته شده ، شما چکار کردید مگر !
شما جواب پست مشتری پیچوندن رو ندادید آقای خاکپور ! می بینید دروغ می گید !
شما 7 میلیون تومان از مهرداد هزینه گرفتید ؟ کجا خرج کردید ؟
شما هیچ جواب به سوالات بنده ندادید چون جوابی ندارید !
الان هم دامین رو بردید جایی دیگر ! این منطق شما هست ، وقتی جوابی ندارید فرار می کنید
پاسخ مدیریت آپلودفا :
جالبه این همه تلاشی که کردی همین بود ؟ دونه دونه جواب میدم .
قرار بر این بود مشتری که از طرف ngixco یا از طرف من یا ایشون در whmcs ایشون همچین درخواستی داشتن من به عنوان همکار کار ها رو انجام بدیم نه اینکه نفر از دوستان قدیمی من هست میاد به من میگه فلان کارو کن من بیام بگم داود فلانی بهم پول داده بزن به حساب ....
قرار اصلی این بود که من کمکی این باشم نه جور دیگه ! که حتی من nginxco رو ثبت و ایشون پول تبلیغ رو دادن !
--------------------
اولی :
vaghean 30 toman pooli ke gerefti vase 2 ta dastoor bood ke be baghie nagoftid in noe daramad ha arzesh nadare doste man.
جواب من : بله من آموزش ها رو تو سایت قرار دادم اگه نفر تونست بره انجام بده نتونست و اگه از خودم بخواد انجام بدم به خاطر تو 30 بود گرفتم وگرنه بیشتر از این حرفا میگیرم !!!!
-----------------
دومی :
مشتری بعدی آقای قیصری بودن که ایشون به ما معرفی کردن ولی بعد از ناتوانی و مشکلاتی که انجیکس داشت پاک کردیم و جز خجالت جلوی مشتری چیزی نموند
جواب من : به درستی یادم نمیاد ولی تایید میکنم از این مشکلات داشتیم و خیلی وقت ها که نفر رازی نباشن پول بازگشت داده میشد یا پولی نمیگرفتیم .
----------------
مشتری بعدی وست دیتا بوده که ابتدا با ما صحبت کردن و بعد که به آقای خاکپور گفتیم ایشون مستقیم با این هاستینگ تماس گرفتند و کار رو گرفتن که در پایان باز هم وست دیتا ناراضی بوده
جواب من : ایشون من رو از wht یافتن . قبل از این ماجرا ها صحبت کردیم گفتن پول ندارم بدم برام انجام بده بهت میدم من هم روت گرفتم بعد از 10 دقیقه بنظرم demo فقط براش ریختم و گفتم فاییده نداره همون litespeed بمون . " چون هزینه ای ندادن و معلوم نبود بعد از این ماجرا پولی بدن یا نه ! "
-------------------
پویا
سلام
در حال حاظر من دارم خودم کار هام رو انجام میدم و انجین ایکس رو با اوبونتو و برای تمام سایت هام با یک وی پی اس و نه بیشتر نصب میکنم
البته بدون کنترل پنل
لطفا اون مبلغ 50 تومن پیش شما امانت باشه از طرف من اگر به پشتیبانی نیاز داشتم از شما کمک میگیرم
ممنون از راهنمایی تون
جواب من : بله درسته من هنوز به سرور ایشون لاگین هم نشدم و پول این دوستمون دست من امانت هست هر موقع بخوان برمیگردونیم ...
----------------
مشتری بعدی شرکت آیتی جوانی هستند که در زیر متن ایشون ازشون تشکر کردن در این تاریخ هزینه رو واریز کردن .
جواب من : بله من و مهران itjavani دوستان قدیمی هستیم و به شما مرتبط نمیشه که بیام و اطلاع بدم ! عجیبه . الان من میرم بیرون یکی بهم تو راه میگه برام این سرورو کافیگ کن بدوو بدوو بیام بهت بگم داود داود این به من پول داده بزن به حساب هزیون یا حزیون میگیا :دی
شما اگه نفری به من معرفی کردید باید میگفتید فلانی از جانب منه و من در خدمت بودم .
شما از نام من استفاده کردید و گنده شدی وگرنه egostar دیده نمیشد اگر من نمیخواستم الانم هر چیزی بهت دادم ازت میگیرم . بطور مثال به مشتری میگفتید arte منیجر ما هست و طرف اعتماد میکرد وگرنه egostar چیزی نبود !!!
تعهدی نسبت به هر منیجی که در بیرون خونه تو اتوبوس بهم میخوره ندارم چون من کمکی شما بودم نه شما کمکی من !!!!!!!! اگر از whmcs و nginxco مشتری میومد یله شراکت رفاقت ....
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
بابته 7 میلیون توضیح دادم :
بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)