صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 56789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قلعه‌نویی در نشست خبری شرکت نکرد

13900723122248 PhotoA

غلامرضا باغ‌آبادی مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری پیش از دیدار با پرسپولیس در ابتدای صحبت‌هایش گفت: در ابتدا باید بگویم آقای قلعه‌نویی به دلیل همزمانی تمرین با ساعت کنفرانس از حضور در نشست خبری عذرخواهی کردند.
    وی در خصوص اینکه چرا تماشاگران تراکتورسازی نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده‌اند، گفت: وقتی قلعه‌نویی به تراکتورسازی آمد ۸۰ درصد بازیکنان تغییر کردند و در نیم فصل اول نتوانستیم به وحدت تاکتیکی برسیم قرار است در تعطیلات نیم فصل دو سه بازیکن به جمع ما اضافه شوند و قبول داریم که در چند بازی گذشته خوب نبوده‌ایم اما سعی می‌کنیم در ادامه راه با ارائه بازی‌های خوب ورزشگاه‌ها را پر کنیم.
    مربی تیم تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت کیانی نیز گفت: این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه است و به صلاح او است که در یک تیم دیگر بازی کند. در نیم فصل با چند بازیکن دیگر وارد مذاکره می‌شویم و البته حضور کیانی در پرسپولیس هنوز قطعی نشده است.
    وی در خصوص بازی فردا مقابل پرسپولیس گفت: دو تیم یکدیگر را آنالیز کرده‌اند و پرسپولیسی‌ها در آخرین بازی خود در جام حذفی عملکرد قابل قبولی داشتند. این تیم در خط هافبک خوب کار می‌کند اما ما هم ثابت کردیم که تراکتورسازی همیشه زیبا بازی کرده و فردا نیز به فکر ارائه یک بازی قابل قبول هستیم.
    باغ‌آبادی در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کنید آیا فردا تماشاگران تراکتور به ورزشگاه بیایند یا خیر، گفت: اعتقاد دارم که باید مقداری حق را به تماشاگران داد ولی در بازی با راه‌آهن هوای تبریز بیش از اندازه سرد بود و عملکردمان در چند بازی گذشته چندان خوب نبوده ضمن آنکه انتظارات از تیم ما بالا است ولی من فکر می‌کنم تهران آذری‌زبان‌های زیادی دارد و فردا ۹۹ درصد از تماشاگران ما به استادیوم آزادی بیایند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اگر پولی ندهند، زورم به خودم می‌رسد و می‌روم

13900720124117 PhotoA

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط مالی باشگاه تراکتورسازی و اینکه اعلام کرده می خواهد تصمیم دیگری بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه مواردی که برای کمک از سوی استان در نظر گرفته بودیم هیچ کدام تاکنون مهیا نشده و من از این بابت تحت فشارم. مراجعی که از سوی استان قول مساعدت مالی داده بودند هنوز پولی به ما نداده اند. من شرایط استان را هم درک می کنم اما توقعمان این است که به عنوان تیم پر طرفدار آذری تنهایمان نگذارند.
    وی افزود: مسئولان استان تلاش می کنند اما این سعی و کوشش کافی نیست. انتظار جدی تری از مسئولان داریم. پتانسیل استان بیشتر از این است. اگر به موقع به تراکتورسازی کمک شود در نیم فصل بهترین فرصت است تا تیم را بازسازی کنیم.
    جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا مسئولان استان به باشگاه تراکتورسازی کمک نمی کنند، گفت: کسی نمی گوید کمک نمی کنیم یا پول نمی دهیم. همه می گویند تلاش می کنیم اما فعلا پولی نگرفتیم. تاکنون هم به خاطر دو اسپانسر خوبی که داشتیم توانستیم تیم را بچرخانیم. در دو ماه اخیر که باید طبق قراردادها پول به بازیکنان می دادیم نتوانستیم به قول خود پایبند باشیم. امیر قلعه نویی خویشتن داری می کند و به بچه هم تذکر می دهد که شرایط باشگاه را درک کنند و آنها هم می دانند اگر تراکتورسازی جز سه تیم اول در پرداخت پول نباشد عقب تر هم نیست. آنها حقشان است که دنبال دستمزد خود باشند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص بازی روز گذشته مقابل مس سرچشمه که به تساوی صفر - صفر منجر شد، گفت: ما خوب نبودیم. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در تبریز نتوانستیم نتیجه بگیریم که این جای بررسی دارد.
    وی در جواب به این پرسش که برای نیم فصل چه تصمیماتی گرفته اند، گفت: اگر مسئولان استان دستمان را باز بگذارند برنامه های خوبی برای نیم فصل داریم اما اگر دستم خالی باشد قطع به یقین تیم آسیب می بیند و بنده با همه انگیزه هایی که وجود دارد زورم به خودم می رسد و می روم. من مدیری نیستم که بتوانم ساکن بمانم و اگر شرایط این طور باشد استعفا و ترجیح می دهم انرژی ام را جایی خرج کنم که فایده ای داشته باشد.
    جعفری در ارتباط با اینکه گفته می شود در نیم فصل قرار است طالب لو و جاسم کرار به تراکتورسازی بپیوندند، گفت: کتاب این شایعات را بسته ایم و به فکر آدم های جدید هستیم.
    وی در خصوص اینکه بازیکنان تراکتورسازی نیست به بازگشت جاسم کرار به این تیم واکنش منفی نشان داده اند، عنوان کرد: من چنین چیزی نشنیدم. باشگاه تراکتورسازی به دنبال جاسم کرار نیست و نظری روی او نداریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حدادی‌فر از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت کرد

930212 PhotoA

هافبک سابق ذوب‌آهن از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت کرد.
    به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، قاسم حدادی فر هافبک تیم ذوب آهن اصفهان که برای گذراندن خدمت سربازی به تیم تراکتورسازی تبریز ملحق شده است امروز در این باشگاه حاضر شد و از امروز در تمرینات این تیم شرکت کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تا نیم فصل به شرایط بازی خواهم رسید

021

قاسم حدادي فر كه متولد 21 تير ماه سال 1362 مي باشد در شهر اصفهان متولد شده و اصليت بختياري دارد. وي به دليل خدمت سربازي از ديروز به تيم تراكتورسازي ملحق شده است و اميدوار است با حضور در اين تيم پرهوادار بتواند به روزهاي آرماني خود بازگردد . حدادی فر که از امروز در تمرینات تراکتور حضور خواهد یافت گفتگوي وي را در ادامه مي خوانيد...

از چه زماني به فوتبال روي آورديد؟
    من از 8 سالگي در مدرسه فوتبال ذوب آهن فوتبالم را شروع كردم و در تمام رده هاي سني اين تيم نيز حضور داشتم.

چه عاملي باعث شد كه به فوتبال علاقه مند شويد؟
    با توجه به اينكه برادر بزرگتر من فوتباليست بود و من را تشويق مي كرد كه به اين ورزش روي آورم و همچنين به دليل اينكه به فوتبال علاقه داشتم به فوتبال حرفه اي روي آوردم.

تا كنون در كدام تيم ها بازي كرده ايد؟
    من تمامي دوران فوتبالم را در ذوب آهن گذرانده ام به جز يك فصل كه به طور قرضي در نفت آبادان بازي كردم.

تا كنون چند بازي ملي داشته ايد؟
    من 12 بازي ملي در كارنامه ورزشي ام دارم.

بهترين دوستان شما در تيم ملي چه كساني بودند؟
    بهترين دوستان من بازيكنان ذوب آهن بودند نظير خلعتبري، گردان، ماهيني و همچنين بازيكناني چون آندرانيك تيموريان و احسان حاج صفي نيز از دوستان صميمي من در تيم ملي بودند.

نظرتان در مورد كي روش سرمربي تيم ملي چيست؟
    كي روش يكي از بهترين مربيان است كه به فوتبال ما كمك مي كند و يكي از سرشناس ترين مربيان دنياست

آيا اميدوار هستي كه از تراكتور به تيم ملي دعوت شوي؟
    من تمام تلاشم را مي كنم تا شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و اول به تيمم كمك كنم و بعد هم به تيم ملي دعوت شوم.

چه شناختي از شهر تبريز داريد؟
    من شناخت كمي از شهر تبريز دارم و تنها شناختي كه دارم اين است كه همراه تيم براي بازي به تبريز مي آمديم. همچنين مي دانم مردم خونگرم و فوتبال دوستي دارد، تماشاگران خوب و باشگاه هاي خوبي دارد و اين فصل هم تراكتور يكي از مدعيان ليگ برتر است.

چه عاملي باعث شد كه از بين تيم هاي تراكتور، ملوان و فجرسپاسي؛ شهر تبريز و تيم تراكتور را انتخاب كنيد؟
    اين فصل تراكتور از شرايط خاصي بهره مند است و فكر مي كنم يكي از مدعيان قهرماني باشد و با شناختي كه از آقاي قلعه نوعي داشتم تصميم گرفتم به تبريز بيايم و در كنار مردم خونگرم اين خطه باشم.

چه شناختي از هوادارن تراكتور داريد؟
    هميشه هواداران تبريز يكي از بهترين هاي ايران بودند و از تيم خود حمايت كرده اند و تيم خود را نيز با حمايت هايشان به ليگ برتر آورده اند و من خوشحالم كه براي اين هواداران فوتبال بازي خواهم كرد.

در حال حاضر وضعيت تراكتور را در جدول رده بندي چگونه مي بينيد؟
    تراكتور در حال حاضر وضعيت خوبي دارد و اميدوارم نيم فصل دوم نيز بهتر از اين شويم و بتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.

آينده اين تيم را چگونه مي بينيد؟
    تراكتور يك باشگاه سازماندهي شده است و تماشاگران پرشوري دارد و آينده درخشاني در انتظار اين تيم است و انشالله بتوانيم در سالهاي آينده نتايج بهتري نيز به دست آورد.

آيا اميدي به كسب سهميه آسيا يا قهرماني داريد؟
    بله 100 درصد ما اميدواريم كه با تلاش بچه ها و حمايت مردم و مديريت مسئولان اين تيم قهرمان ليگ برتر شود.

شما در گذشته كانديداي بهترين بازيكن آسيا بوديد، در اين خصوص چه نظري داريد؟
    من بين 15 نفر اول آسيا بودم و به دليل مصدوميتي كه داشتم نتوانستم 3 ماه بازي كنم و متاسفانه به مراحل بعدي راه پيدا نكردم.

در حال حاضر وضعيت مصدوميتتان چگونه است؟
    الان شرايط خيلي خوبي دارم و وضعيت مصدوميتم خفيف است و اميدوارم با توجه به تمريناتي كه انجام خواهم داد بتوانم شرايط بازي كردن را پيدا كنم.

فكر مي كنيد از چه زماني بتوانيد در تيم بازي كنيد؟
    فكر مي كنم به اميد خدا از ابتداي نيم فصل دوم بتوانم در مسابقات حضور يابم و از امروز در تمرينات شركت خواهم كرد.

حرف آخر؟
    حرف خاصي ندارم و از همه كساني كه براي من زحمت كشيدند تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانم شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و به اين تيم كمك كنم.

منبع:تراکتوراسپور

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چراغ سبز جعفری برای بازگشت كیانی

004

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: قلعه نویی تحت هر شرایطی مورد حمایت ماست و نتایج اخیر تاثیری در روند کاری وی نخواهد داشت.
    محمد حسین جعفری درباره شرایط تیم فوتبال این باشگاه پس از تساوی خانگی مقابل مس سرچشمه اظهار داشت: به هرحال آن بازی تمام شد و باید به آینده بیندیشیم. ما 2 امتیاز دیگر را هم در تبریز از دست دادیم و باید بررسی کنیم تا دلیل ناکامی هایمان مشخص شود.
    وی ادامه داد: نمی دانم چه حکمتی است که ما در بازی های خارج از خانه به زیبایی هرچه تمام تر بازی می کنیم و نتایج خوبی هم می گیریم اما در خانه نمی توانیم آنطور که باید کار کنیم.این وضعیت نگران کننده است اما با درایت کادرفنی مشکل را حل می کنیم و انشاءالله در نیم فصل دوم نتایج مطلوبی کسب می کنیم.
    مدیرعامل تراکتورسازی از اعتماد باشگاه به قلعه نویی سخن گفت و تصریح کرد: ما از عملکرد قلعه نویی رضایت داریم، چون به نظر من او با بضاعتی که تراکتورسازی دارد، خوب کار کرده است. همین حالا هم در جدول رده بندی وضعیت خوبی داریم.
    جعفری در پاسخ به این سوال که چرا هواداران تراکتورسازی از وضعیت این تیم رضایت ندارند، گفت: ما اگر بخواهیم وضعیت تیم را با سال گذشته مقایسه کنیم که اوضاع بهتر هم هست. دلیل نارضایتی هواداران هم این است که تیم در تبریز و مقابل چشمان آنها خوب نتیجه نمی گیرد. تنها تفاوت تیم امسال با سال گذشته این است که ما امسال در تبریز خوب کار نکرده ایم و سال گذشته این قضیه برعکس بود.
    به هرحال ما به توانایی های قلعه نویی ایمان داریم و می دانیم که او در ادامه با جذب چند بازیکن خوب می تواند موفقیت های چشمگیری بدست آورد.
    وی در خصوص اضافه شدن قاسم حدادی فر به تمرینات تراکتورسازی نیز افزود: حدادی فر بازیکن بسیار خوبی است که به عنوان سهمیه آزاد و به علت گذراندن خدمت سربازی خود به تراکتورسازی آمده است.او تمریناتش را هم شروع کرده و قطعا می تواند کمک خوبی به ما کند.
    جعفری در خاتمه صحبت هایش درباره وضعیت مهدی کیانی اضافه کرد: بیش از کیانی و باشگاه تراکتورسازی، رسانه ها به ماجرای کیانی دامن می زنند. بعد از اینکه قلعه نویی این بازیکن را از تیم کنار گذاشت، به دنبال این بودیم که تصمیمی بگیریم تا هم به سود باشگاه باشد و هم به نفع کیانی. من از همینجا رسما اعلام می کنم که جدایی کیانی قطعی نیست و شاید به نفعمان باشد که این هافبک را حفظ کنیم؛ به هرحال او چندسال زحمات زیادی برای تراکتورسازی کشیده است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض با کمال میل برمیگردم و برای سربلندی تراکتور تلاش می کنم

مهدی كیانی بازیكن اخراجی تیم تراكتورسازی تبریز در واكنش به مصاحبه سردار جعفری و چراغ سبز وی به بازگشت كیانی به تمرینات این تیم اظهار داشت : من چیزی در این مورد نمی دونم و تا این تماسی از باشگاه نداشتم ولی اگر چنین باشد با کمال میل قبول می کنم و با افتخار به تیم محبوبم بر میگردم و تلاش خواهم کرد تا قهرمانی این تیم سهم کوچکی داشته باشم
    کیانی در مورد وضعیت بدنی خود گفت : من در این مدت تمرینات اختصاصی ام را ادامه داده ام و از نظر بدنی مشکلی ندارم و در صورت بازگشت به تمرینات تلاش خواهم کرد تا هر چه سریعتر خود را با تیم هماهنگ کنم و بتوانم برای تیمم به میدان بروم
    کیانی در خاتمه با بیان خوشحالی خود از این خبر ادامه داد : در چند ماه گذشته این خبر بهترین خبری بود که شنیدم و از ته دل خوشحالم و امیدوارم واقعا این اتفاق رخ دهد و من بتوانم دوباره پیراهن سرخ تراکتور را برتن کنم و برای سربلندی و خوشحالی هواداران تلاش کنم

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بیانیه مشترک ملوان بندرانزلی و تراکتور سازی تبریز

هواداران با اخلاق دو تیم برنده واقعی هستند

13900730200628 PhotoA

به نقل از روابط عمومی باشگاه ملوان انزلی، باشگاه‌های فرهنگی ورزشی ملوان بندرانزلی و تراکتورسازی تبریز با اعتقاد راسخ به لزوم رعایت ارزش‌های اسلامی، اخلاقی و منش پهلوانی در عرصه فوتبال که متأثر از ریشه دیرین این دو تیم در فوتبال کشورمان است و با رعایت اصول رقابت حرفه‌ای و سالم و با ادای احترام به یکدیگر سعی در رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ملی و بین المللی دارند.
    ما بازیکنان دو تیم را نمایندگان شایسته فرهنگ والا و غنی مردم شهرستان‌های بندرانزلی و تبریز می‌دانیم دو شهری که در تعمیق و گسترش فرهنگ مدارا و اخلاق ورزشی نقش بسزایی در ورزش کشور داشته‌اند.
    اهتمام جدی به منش و روش ایرانیان در تولید و ترویج فرهنگ و اخلاق اسلامی و ایرانی، تقویت وحدت ملی، ایجاد روحیه برادری و تعاون و مشارکت در افزایش همدلی و کمک به گسترش نظم و امنیت عمومی در ورزشگاه‌ها ناشی از غنای فرهنگی مردمان شریف شهرهای انزلی و تبریز است که در سایه آن فوتبالیست‌های با اخلاقی چون مرحوم سیروس قایقران و کریم باقری به جامعه ورزش کشور معرفی شده‌اند.
    باشگاه‌های ملوان و تراکتورسازی با الگوسازی در ورزش سعی بر سم زدایی آفت‌های ورزش کرده و به صورتی هدفمند برای رسیدن به ورزش حرفه‌ای تلاش می‌کنند و دراین رهگذر نیازمند همراهی هواداران فهیم و با فرهنگ خود بوده و بر این باوریم که در تمامی مسابقات فی مابین برنده اصلی هواداران با اخلاق هر دو تیم هستند.
    در هفته هفدهم لیگ برتر روز جمعه ملوان و تراکتورسازی به مصاف یکدیگر می‌روند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض كياني پس از بازگشت به تراکتورسازي

مهدي کياني هافبک تيم تراکتور سازي در خصوص بازگشت خود به تراکتور گفت: خيلي خوشحال هستم که دوباره به تيم محبوم بازگشتم و اميدوارم در ادامه ليگ بتوانم براي پرطرفدارترين تيم ليگ برتر کمکي باشم.

00034087
    کياني در خصوص ميزان آمادگي خود و اينکه از چه زماني مي‌تواند براي تراکتور بازي کند، خاطرنشان کرد: من در اين مدتي که در تيم محبوبم نبودم تمرينات اختصاصي انجام دادم و در شرايط خوبي قرار دارم و آماده بازگشت به ترکيب تيم هستم و از زماني که کادرفني تصميم گيرد آماده خدمت به تراکتور هستم.
    هافبک تراکتور در مورد غيبت چند ماهه خود از اين تيم تصريح کرد: واقعا دلم براي هواداران تراکتور تنگ شده بود و هر بازي تراکتور را که مي‌ديدم دوست داشتم در زمين مسابقه بودم و براي اين هواداران بازي مي‌کردم و انشاالله بتوانم زحمات هواداران را جبران کنم و از استقبالي که امروز از من داشتند نيز تشکر مي‌کنم.
    کياني گفت: من به هواداران اين قول را مي‌دهم که بيشتر از گذشته براي تراکتور سازي تلاش کنم تا بتوانيم با حمايت آنها و تلاش بازيکنان سهميه آسيايي را براي تراکتورسازي بدست آوريم.
    بازيکن تراکتور سازي گفت: خدا را شکر مي‌کنم که تراکتور نتايج خوبي به دست آورده و بازيکنان تلاش کرده‌اند تا تيم نتيجه خوبي بگيرد و انشاالله من نيز تلاش بسيار زيادي خواهم کرد تا تيم نتايج خوبي بگيرد.
    وي اظهار داشت: سردار جعفري براي بازگشت من به تراکتور کمک زيادي کرد و من از همه مسئولان باشگاه ممنونم که عذرخواهي من را پذيرفتند و همچنين من از امير قلعه نويي به خاطر اينکه مجوز حضور دوباره‌ام به تيم محبوم يعني تراکتور را داد تشکر مي‌کنم و ديروز از قلعه‌نويي هم معذرت خواهي کردم و از هواداران نيز عذر مي خواهم و اميدوارم زحمات هواداران را جبران کنم.
    هافبک تراکتور در مورد بازي بعدي تراکتور با ملوان بندر انزلي گفت: در بازي مقابل ملوان اگر در ترکيب تيم جاي بگيرم، تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي تيمم موثر واقع شوم و با گرفتن نتيجه دل خواه هواداران با دست پر از انزلي برگرديم و از هواداران مي‌خواهم که براي پيروزي ما در برابر اين تيم دعا کنند.
    کياني پيوستن قاسم حدادي فر به تراکتور را خوش يمن خواند و عنوان کرد: قاسم حدادي‌فر بازيکن بسيار خوبي است و اميدوارم با آمدن او به تيم بتوانيم با قدرت به کارمان ادامه دهيم و اميدوارم سال بسيار خوبي را در کنار تيم و هواداران با تعصب تراکتور سازي تبريز سپري کند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

16. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

تيم فوتبال تراکتورسازي در تعطيلات نيم‌فصل به ترکيه مي‌رود.

00028502
    تیم فوتبال تراکتورسازی قصد دارد در تعطیلات نیم فصل اردوی یک هفته ای در ترکیه برگزار کند. این تیم دوم دی راهی آنتالیا می شود تا یک هفته ای در این شهر ترکیه تمرینات خود را پیگیری کند.
    * تیم تراکتورسازی امروز صبح بعد از تمرین در انزلی به تهران آمد و عصر امروز راهی انزلی می شود. این تیم جمعه هفته جاری از آخرین هفته لیگ در نیم فصل به مصاف انزلی می رود. تراکتورسازی برای این بازی بازیکن محروم ندارد.
    * قاسم حدادی فر بازیکن سابق ذوب آهن که برای گذراندن دوران خدمت سربازی به تراکتورسازی تبریز آمده با رفع مصدومیت می تواند این تیم را مقابل ملوان همراهی کند.
    * مهدی کیانی که به تازگی با بخشش امیر قلعه نویی روبرو شده چند روزی است که در تمرینات این تیم شرکت دارد و حتی سرمربی این تیم نام وی را در فهرست ۱۸ نفره برای بازی با ملوان قرار داده است.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

18. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هواداران معترض تراکتورسازی خط می‌گیرند

13900912081425 PhotoA

امیرقلعه‌نویی پس از تساوی صفر بر صفر مقابل ملوان اظهار داشت:‌ قبل از هر چیز از مسئولان فوتبال انزلی به خاطر وضعیت رختکن، سالن کنفرانس و زمین بازی به آن رسیدگی شده بود تشکر می‌کنم. ملوان تیم خوبی است که موفق شده بود به استقلال و ذوب آهن ۷گل بزند این تیم در زمین خودشان بسیار خطرناک عمل می‌کند.
    وی افزود: آنها از حمایت قاطع هواداران‌شان برخوردارند و در نبود محسن مسلمان مشکلات کمتری داشتیم. ملوان 2 هافبک فیزیکی داشت و می‌توانست برنده بازی باشد. آنها موقعیت‌های بیشتری نسبت به ما داشتند اگر بخواهیم یک برنده برای این مسابقه انتخاب کنیم حق ملوان بود.
    قلعه‌نویی تصریح کرد: ساختار دفاعی‌مان را درست کرده‌ایم اما در گلزنی مشکل داریم. در نیمه دوم روش ۴-۳-۳ بازی کردیم. نیمه دوم بهتر بودیم یک مربی نیاز به پروسه سه ساله دارد در تراکتورسازی ما خیلی زود با هم هماهنگ شدیم. از نظر رفتاری و اخلاقی تغییر کردیم.
    سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: توانستیم در نیم فصل اول ۲۹ امتیاز کسب کنیم که نتیجه خوبی است در بعضی پست‌ها باید تقویت شویم. من باید از بچه‌های مطبوعات در تبریز تشکر کنم. آنها از ما حمایت می‌کنند آن دسته از آدم‌های معترض در تبریز هم هوادار واقعی نیستند و خط می‌گیرند در تیم ما بحث اخلاق‌مداری حاکم شده است.
    وی در خصوص جذب بازیکن سرباز توسط تراکتورسازی و اینکه بازیکنان سرباز به تیم‌های فجر و ملوان نمی‌روند گفت: حتما تراکتورسازی یک برند خاصی دارد که بازیکنان به تیم فجر و ملوان نمی‌روند و تراکتورسازی را انتخاب می‌کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

20. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: