صفحه 8 از 32 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

شکستن تخم مرغ قبل از تمرین استقلال؟!

آگاهان پیش بینی کردند از این پس قبل از تمرین های تیم استقلال چندین شانه تخم مرغ برای بازیکنان این تیم خریداری شده و روی سر هر کدام چندتایی تخم مرغ بشکانند و بعد از تمرین نیز اسپند دود کنند تا چشم حسود بترکد! قبل از هر بازی هم به دلیل اینکه بازی ها بخش تلویزیونی می شود و احتمال چشم خوردن بازیکنان استقلالی بالا می رود، یک گاو نیز سربریده شود!

همه ی این کارها به دلیل این است که مظلومی گفته است تیمش چشم خورده و بایستی گاو قربانی کنند!
    البته ایشان همچنین گفته اند: "زندگی امروز ورزشکاران ما حرفه ای نیست!"؛ آگاهان بر این عقیده هستند ایشان به نکته ی مهمی اشاره کرده اند و اگر این ورزشکاران حرفه ای بودند خودشان صبح به صبح برای خودشان یک تخم مرغ می شکاندند و اینقدر تیپ نمی زدند که چشم بخورند و زودی مصدوم شوند و تیم به این روز بیفتد!

* استیلی پس از شکست تیمش گفت: "پرسپولیس را از هفته ی پنجم ببینید."؛ در همین راستا یکی از فوتبالدوستان گفت: "یعنی قراره تا هفته ی پنجم اوضاع پرسپولیس همین طور باقی بمونه؟!"

یکی از آگاهان نیز از استیلی خواست از همین الآن مشخص کند که منظورش از "هفته ی پنجم" هفته ی پنجم بازی های لیگ در دور رفت است یا هفته ی پنجم بازی ها در دور برگشت؟! یا هفته ی پنجم لیگ 92-91؟!

* سرمربی داماش گفت: "به تیم داماش نگویید ستاره!"؛ ایشان همچنین گفت: "اصطلاح آسانسور برای داماش درست نیست!"

در همین راستا از دينورزاده تقاضا می کنیم بگوید که ما به تیمش چه بگوییم و چه اصطلاحی برای داماش درست است؟! مثلاً اگر به جای ستاره بگوییم خورشید یا ماه خوب است و یا اینکه اصطلاح پله برقی برای داماش مناسب است؟! یا خیر؟!

یکی از آگاهان نیز خاطر نشان کرد: "مگه کسی بهتون گفته ستاره که می گید نگیم ستاره؟!"

سرمربی داماش همچنین گفت: "به هيچ عنوان به دنبال قهرماني نيستيم."؛ در همین راستا یکی از کارشناسان پرسید: "منظورتون محسن قهرمانی هست یا قهرمانی در لیگ برتر؟!"، ایشان همچنین گفت: "مگه کسی گفته شما دنبال قهرمانی هستین که اینقدر شدید تکذیبش می کنین؟!"

* مصطفي هاشمي طبا گفت: "رييس فدراسيون در 75 درصد ضعف‌ها نقش دارد." در همین راستا یکی از خوانندگان سایت عصرایران ورزشی پرسید: "خب یعنی ایشون در 25 درصد ضعف ها نقشی ندارن؟!" که یکی از کارشناسان ما پاسخ داد: "ایشون توی اون 25 درصد نقش ندارن، بلکه کلاً کارگردانش هستن!"

رييس اسبق سازمان تربيت بدني همچنین گفت: "تا وقتي دخالت دولتي‌ها باشد پيشرفت نمي‌كنيم."؛ یکی از آگاهان با دعوت هاشمی طبا به رعایت انصاف گفت: "این چه حرفی است؟! نگاهی به دور و برتان بیندازید؛ کلاً هرجا دخالت دولتی ها بوده اند پیشرفت صورت گرفت. از ورزش گرفته تا وضعیت مسکن و اشتغال و ... ."

[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

يخ‌ درماني رحمتي و ابهام در حضور منتظري و زندي مقابل فجر‌سپاسي

دكتر اكبر رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد مصدوميت مهدي رحمتي اظهار داشت: مهدي از ناحيه آرنج دست احساس ناخوشايندي داشت و به همين دليل به يخ درماني پرداخت. او مشكل ديگري ندارد. قرار شد رحمتي بعد از ماه رمضان به كلينيك بيايد تا يك چكاب كامل شود.
    وي در خصوص اينكه گفته مي شود شب گذشته رحمتي از ناحيه مچ پا نيز يخ درماني كرده، گفت: يخ درماني به معناي مشكل داشتن نيست.
    پزشك استقلال در ادامه در مورد آخرين وضعيت زندي گفت: وضعيت او بهتر شده اما اينكه به بازي چهارشنبه شب مقابل فجر برسد يا نه در ابهام است.
    رضايي در ارتباط با وضعيت پژمان منتظري تصريح كرد: پژمان از ناحيه مچ دچار كشيدگي شده اما بايد از اين مچ عكسبرداري كند. فعلا فيزيوتراپي خود را آغاز كرده و بايد احتياط كند. بازي كردن او مقابل فجر هم مشخص نيست.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فريدون زندي: محکوم به برد هستيم

به نقل از سايت باشگاه استقلال، هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: مشغول فيزيوتراپي هستم و تمام برنامه هاي تمريني‌ام زير نظر مستقيم پزشک تيم است و زير نظر بدنساز، اختصاصي کار مي‌کنم. هر روز نسبت به روز قبل بهتر مي‌شوم و امروز (دوشنبه) مشخص مي شود که به بازي فجر سپاسي خواهم رسيد يا خير.
    وي ادامه داد: کسب 7 امتياز از 3 بازي فوق العاده است و اگر چهارشنبه هم برنده ميدان باشيم فکر مي‌کنم تا قبل از هفته هفتم صدرنشين مطلق ليگ يازدهم شويم. فجر تيم خوبي است که بيشتر متکي بر فوتبال فيزيکي است و فکر مي‌کنم کادر فني هم روي اين نکته تاکيد کند که يک بازي فيزيکي را در دستور کار خود قرار دهيم.
    زندي افزود: احساس مي کنم بازي با مس کرمان فشار زيادي روي تيم آورده و سفر بچه ها به کرمان هم مزيد بر علت است. اما تمام اين موارد نمي تواند و نبايد براي تيم بزرگي مثل استقلال ايجاد مشکل کند. در زمين خودمان و در جلوي ديدگان هواداران خود محکوم به برد هستيم، هرچند حريف خوبي را پيش رو داريم.
    هافبک اسبق کايزرسلاترن در پايان گفت: مي دانم که هواداران همچون بازي با داماش سکوها را پر خواهند کرد. اگر به اين بازي نرسم من هم مثل يکي از آنها تيم محبوبم را تشويق خواهم کرد. وجود تماشاگران در بازي با فجر برگ برنده استقلال خواهد بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مراسم معارفه روشن پنجشنبه برگزار مي‌شود

قرار بود در تمرين روز گذشته استقلال مراسم معارفه حسن روشن به عنوان رئيس كميته فني باشگاه برگزار شود اما به دليل خستگي تيم و درخواست پرويز مظلومي مراسم معارفه وي به روز پنجشنبه موكول شد.
    روشن در اين خصوص به خبرنگار ورزشي فارس گفت: با توجه به اينكه تيم خسته بود تصميم گرفتيم بازيكنان را بيشتر از ساعت تمرين نگه نداريم و به همين دليل در تمرين ديروز شركت نكردم.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه سرانجام تكليف حضور منصوريان براي حضور در كميته فني استقلال مشخص شد يا خير عنوان كرد: منصوريان به دبي رفته و از حاجيلو خواستيم او را پيدا كند. اگر او وقت حضور در جلسات كميته فني و اجراي مسئوليت هايش را داشته باشد در كميته فني مي ماند اما اگر نتواند احتمالا منصور رشيدي جايگزين او مي شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نظري‌جويباري: بعضي از بازيكنان شرايط استقلال را درك نمي‌كنند

علي نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد غيبت هاي مجتبي جباري در تمرينات و اينكه گفته مي شود او به دليل مسائل مالي قهر كرده است، اظهار داشت: روز گذشته پرويز مظلومي به من زنگ زد و گفت دو سه روز است كه جباري سر تمرين نمي آيد و دليلش را هم نمي داند. من بايد امروز اين مسئله را بررسي كنم كه چرا در تمرينات حاضر نمي شود.
    وي افزود: همه شرايط مالي باشگاه استقلال را مي دانند و نمي دانم چرا برخي بازيكنان اين را مطرح مي كنند. البته بازيكنان بايد گرفتن مطالباتشان حق دارند اما بايد بدانند كه وزير ورزش تازه مشخص شده و تا بخواهد شرايط را بسنجد بايد تحمل داشته باشيم.
    معاون باشگاه استقلال در اين‌باره كه جباري دو هفته قبل از باشگاه پول گرفته و چرا دوباره نسبت به اين مسئله معترض شده، عنوان كرد: دست بازيكنان در تاريخ هاي مختلف چك است و موعد چك ها هم نزديك است. همه بازيكنان اين شرايط را دارند اين مشكل فقط براي جباري نيست. 90 درصد بازيكنان طلبكار هستند و در باشگاه هم همه تلاش مي كنند تا بتوانند راه منابع مالي را به باشگاه باز كنند. من مي گويم در اين شرايطي كه استقلال توانسته 7 امتياز بگيرد چرا بايد اين مسئله مطرح شود. بعضي از بچه ها يا شرايط استقلال را درك نمي كنند و يا واقعا از وضعيت خبر ندارند.
    نظري جويباري يادآور شد: تيم هزينه هاي مختلفي دارد. مي خواهيم در يك هتل حضور پيدا كنيم بايد 10 ميليون تومان پرداخت كنيم. بايد هر چه زودتر تكليف اين شرايط مالي استقلال روشن شود. علي فتح الله زاده هم در خانه ننشسته، او مدام در جلسات مختلف است تا مشكلات مالي را حل كند. يكي بايد بگويد كه استقلال امسال بايد هزينه هايش را از كجا تامين كند.
    وي تاكيد كرد: اكنون تنها دغدغه مظلومي مسئله مالي بازيكنان است. اگر تحمل كنيم و اين بحران را پشت سر بگذاريم ديگر مشكلي نيست. ما نمي خواهيم اعتماد بين ما و بازيكنان از بين برود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض منتظري دچار كشيدگي رباط شده است

با اعلام دكتر اكبر رضايي پزشك تيم استقلال پژمان منتظري با كشيدگي از ناحيه رباط روبه‌رو است و قطعا به بازي فردا شب برابر فجرسپاسي نخواهد رسيد.
    رضايي در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سؤال كه طول درمان منتظري تا چه زماني طول مي كشد، گفت: فعلا نمي توانم اظهار نظر كنم اما درمان را شروع كرديم و به زودي او را به ساير مسابقات مي رسانيم.
    پزشك استقلال در مورد فريدون زندي گفت: اگر كادرفني صلاح بداند مي توانيم از طريق تكنيك هاي پزشكي او را به بازي با فجر برسانيم. وضعيت او رو به بهبودي است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

منتظري: هواداران نگران نباشند، به دربي مي‌رسم

پژمان منتظري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره مصدوميتش گفت: شب گذشته از زانويم mri‌گرفتم و مشخص شد كه رباط داخلي‌ام دچار كشيدگي شده است. با بدشانسي رو به رو شده‌ام و حداقل چهار هفته نمي‌توانم در تركيب استقلال باشم.
    وي افزود: رباط خارجي ام ضربه خورده اما مشكلي نيست. باز هم شانس آوردم كه با مصدوميت جدي‌تري رو به رو نشده‌ام. در حال حاضر بايد فيزيوتراپي كنم.
    مدافع استقلال تاكيد كرد: دوست داشتم در فصل جديد مسئله‌اي پيش نيايد تا در همه بازي‌ها در خدمت استقلال باشم اما قسمت اين‌گونه بود و اميدوارم براي تيم مشكلي پيش نيايد.
    منتظري در پاسخ به اين سؤال كه آيا با اين مصدوميت دربي كه در هفته هفتم و 25 شهريور برگزار مي‌شود را از دست داده يا نه گفت: بعد از بازي هفته پنجم مقابل فولاد ليگ 17 روز تعطيل است و من تا بازي با پرسپوليس مي‌توانم خودم را برسانم، بنابراين هواداران نگران نباشند.
    ویرایش توسط sarbh : 08-16-2011 در ساعت 04:15 PM

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض 12 بازيكن به رجبي پول دادند تا در استقلال بازي كنند

يك سال گذشته درباره فعاليت‌هاي صورت گرفته در آكادمي باشگاه استقلال حرف و حديث‌هاي زيادي مطرح شد، اما پيگيري در مورد اين وضعيت هرگز به صورت جدي از سوي مسئولان اين باشگاه صورت نگرفت.
    با پذيرش پست رياست كميته فني باشگاه استقلال توسط حسن روشن اين بازيكن سال‌هاي دور استقلال كه سابقه رياست آكادمي اين باشگاه را برعهده دارد با توجه به وظايفي كه براي او تعريف شده، نظارت بر عملكرد دو سال اخير آكادمي فوتبال استقلال را برعهده گرفت. در همين راستا روشن در اولين اقدام در حكمي به مربيان اميد و جوانان استقلال از آنها خواست 12 بازيكن اين دو تيم اخراج شوند.
    حسن روشن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي فارس، درباره اين تصميم گفت: هنوز رضا رجبي براي توضيحات نيامده و او فعلا كسي را قبول ندارد. پنجشنبه كه جلسه معارفه برگزار شود براي روز يكشنبه يا دوشنبه آينده او را براي توضيح دادن مي‌خواهيم اما فكر نمي‌كنم بيايد.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه چطور مي‌شود در زمان فعاليت رجبي تخلفاتي صورت گرفته باشد اما از او به عنوان مدير آناليزورهاي استقلال ياد شود، گفت: اين مسائل مربوط به كادر فني است و به ما ارتباطي ندارد. وظيفه كميته فني حمايت از كادر فني است و اگر ما خطايي ببينيم مي‌توانيم دليل بروز اين خطا را از كادر فني بپرسيم ولي نمي‌توانيم در كارشان دخالت كنيم.
    رئيس كميته فني باشگاه استقلال تصريح كرد: ‌طبق اختياراتم در كميته نظارت بر آكادمي فوتبال را برعهده دارم. براي من مداركي آورده‌اند كه 12 بازيكن به آكادمي استقلال پول دادند تا بازي كنند. پدران و مادران اين بازيكنان به حالت شكايت اين مسائل را مطرح كردند اما حاضر نيستند به صورت علني اين مسئله را بازگو كنند. من هم به آنها گفتم يا شما راست مي‌گوئيد يا رضا رجبي. به مربيان تيم‌هاي جوانان و اميد استقلال هم گفتم اين 12 بازيكن كه 99 درصد فوتباليست هم نيستند، را اخراج كنند.
    روشن ادامه داد: پدر يكي از اين بازيكنان مي‌گويد پول قرض كرده تا بتواند مبلغ مورد نظر را به آكادمي استقلال بدهد. در بين اين بازيكنان مبالغ 7، 10 و 25 ميليون تومان به آكادمي پرداخت كرده‌اند. البته برخي از پدران و مادران به من گفتند دو ماه پيش قضيه را به نظري جويباري اطلاع دادند و او هم گفته به اين مسئله رسيدگي مي‌كند، اما خبري از رسيدگي نشده است.
    وي خاطرنشان كرد: بحث در مورد فعاليت‌هاي آكادمي زياد است. مربيان هم شاكي هستند و مي‌گويند در اين يك سال حق و حقوق خود را نگرفتند و همچنين رضا رجبي در كارشان دخالت مي‌كند. من به آنها گفتم حرفتان را باور نمي‌كنم چون نمي‌خواهم يك طرفه با قاضي بروم. به جز علي چيني ساير مربيان رده‌هاي پايه در طوماري نوشتند مشكلاتشان را در آكادمي نوشته‌ بودند و حتي رضا رجبي بابت امضاي اين طومار به آنها خرده گرفته بود.
    روشن در ادامه به فارس گفت: در گزارشي كه به من داده شده آمده از يك بازيكن به بهانه خريدن مكمل غذايي 7 ميليون تومان گرفته شده درحالي كه يكي از مربيان در گزارشش آورده كه حتي آب هم سر تمرين نبوده و يك روز مجبور مي‌شوند از سطل زباله يك بطري پيدا كنند تا از اين طريق به بچه‌ها آب بدهند.
    وي تاكيد كرد: 6 بازيكن اميد و 6 بازيكن جوانان با حكم حق شركت در تمرينات را ندارند تا مشخص شود اين پول‌هاي گرفته شده كجا رفته است. قطعا اين نفرات هم بازيكنان خوبي نيستند چون اگر بازيكنان خوبي بودند پول نمي‌دادند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مدافع استقلال:از تساوي پرسپوليس ناراحت شدم

حنیف عمران زاده با اشاره به بازی استقلال و فجر سپاسی می گوید:« بازی سختی بود،فکرش را نمی کردیم فجر سپاسی تا این اندازه قوی باشد ما فقط تعریف این تیم را شنیده بودیم.آنها خیلی خوب بازی کردند و باید اعتراف کنم که خیلی استقلال را اذیت کردند.»
    وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال در این بازی فقط نتیجه گرفت و مسابقه آنها کیفیت چندانی نداشت می گوید:«در این بازی ما همه کار کردیم.دو گل زدیم،خوب بودیم و سه امتیاز را هم گرفتیم.البته نبود پژمان کاملا در این بازی احساس شد اما میثم حسینی هم با اینکه در پستی غیر تخصصی بازی می کرد عملکرد خوبی داشت.»
    او در پایان در مورد پرسپولیس و اینکه رقیب سنتی آنها در انتهای جدول قرار دارد می گوید:«ما دوست نداریم که پرسپولیس این طور نتیجه می گیرد.هواداران این تیم باید خوشحال باشند.باور نمی کنید شب بازی این تیم با مس سرچشمه برای نخستین بار ناراحت شدم که پرسپولیس بازی را مساوی کرد.آنها سرمربی خوبی دارند و فکر می کنم بی انصافی است که برخی از هواداران این تیم از همان دقایق اول بازی شعار حیا کن،رها کن را سر می دهند.فکر می کنم باید آنها کمی صبور باشند.»

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حیدری: استقلال تیم کهکشانی نیست

خسرو حیدری پس از برتری 2 بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزه‌ای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر میکنم که از موقعیت‌هایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجه‌گیری تیم است ما در آینده بهتر و کامل‌تر میشویم. وی در مورد اینکه پس از 400 روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم. حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را میدهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه میگویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستاره‌های لیگ بین تیم تقسیم شده‌اند آنچه که میتواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم میتواند تیم را قهرمان کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 8 از 32 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین