صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 122

موضوع: Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    دیروز یکی از دوستان فایلی را داد که تو آپلودفا آپلود شده بود و وقتی برای دانلود رفتم این مطلب را دیدم :

همانطور که در جریان هستید طی 2 روز گذشته سرویس لیچ کاربران رایگان غیر فعال شده و در دسترس نمی باشد
    منطقی بود شما به عنوان شریکان مدیران سایت در جریان موارد پیش آمده باشید
    هم اکنون 6 سرور برای کاربران رایگان در نظر گرفته شده که تمام سرور ها به طور کامل پر شده
    حجم فایل های ذخیره شده 15 ترابایت می باشد ، ما سفارش سرور جدید رو دادیم و طی 48 ساعت آینده سرور ها اضافه خواهد شد
    اما موردی که مهم هست برای ما درخواست از شما برای پاک کردن فایل های اضافی در سیستم خودتان می باشد
    از شما درخواست می کنیم اگر فایلی رو نیاز ندارید پاک کنید تا بتوانیم به خدمت رسانی به شما ادامه دهیم

مورد بعدی ، لطفا قبل از انجام لیچ ، در آدرسی که در زیر قرار می گیرد فایل رو جستجو کنید اگر موجود نبود اقدام به لیچ کنید
    در قسمت
    myfile
    دکمه ایی با نام
    publish selected
    وجود دارد ، اگر فایلی خصوصی نمی باشد ، تیک مقابل آن رو زده و دکمه پابلیش رو بزنید تا بقیه کاربران بتوانند استفاده کنند
    برای جستجو به آدرس زیر مراجعه کنید
    http://uploadfa.com/?op=catalogue

که البته در این موضوع چند نکته هست که به نظرم رسید تا ضمن اطلاع رسانی بیان بشه
    1- این مورد جستجو کاملا امری پسندیده هست و از اتلاف انرژی و وقت جلوگیری میکنه و در این حرفی نیست ولی اما نکته مهم اینجاست که اگه فضا پرشده پس چرا میشه ریموت آپلود کرد ؟ چرا برای ریموت فضا هست و برای لیچ فضا تمام شده ؟!
    اگر فضا پر هست خوب پس کلا باید بخش آپلود را چه ریموت چه از روی سیستم و کلا باید ببندن و نمیدانم چرا اینها فکر میکنند کسی چیزی نمیدانه ؟
    یاد تاپیک یکی از مدیران جدید انجمن افتادم و اون اینکه : لطفا گوسفند نباشید !!!
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    93
    Array

این سایت دیگه شورشو به نظرک در آورده ها بابا یه ماه امکانتش ثابت نمیمونه که الانم یه نظر سنجی راه انداخته "
    1: rozane 5 gig leech vali be hengame danlod karbare free ham timer dashte bashad ham ghabeliate resume faraham nabashad
    2: rozane 200 ela 500 mb leech ba linke mostaghim va bedone mahdodiate danlod
    "
    که همیشه بهترین گزینه توسط کاربران برای استفاده با کمترین محدودیت انتخاب میشه ولی همیشه بدترین انتخاب اعمال میشه ....

موفق باشید

4. 5 کاربر مقابل از nima_chapter85 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_chapter85 نمایش پست ها
    این سایت دیگه شورشو به نظرک در آورده ها بابا یه ماه امکانتش ثابت نمیمونه که الانم یه نظر سنجی راه انداخته "
    1: rozane 5 gig leech vali be hengame danlod karbare free ham timer dashte bashad ham ghabeliate resume faraham nabashad
    2: rozane 200 ela 500 mb leech ba linke mostaghim va bedone mahdodiate danlod
    "
    که همیشه بهترین گزینه توسط کاربران برای استفاده با کمترین محدودیت انتخاب میشه ولی همیشه بدترین انتخاب اعمال میشه ....

موفق باشید

به نام خدا
    دوست عزیز کلا بهتر بیخیال این سایت بشید و هر چند اونها همه سایتهای رقیب را دارند با روشهای عجیب خودشان از میدان به در میکنند ولی بهتر با استفاده از رپیدلیچهای رایگان فایلهای خودتان را مستقیم و بعد به یکی از آپلودسنترهای خوب خارجی که هنوز به عذاب اینها گرفتار نشده و ف ... نشدن انتقال بدین و راحت دانلود کنید .
    لیست تمامی این سایتها در انجمن موجود هستش و میتونید به دلخواه انتخاب کنید .
    نمونه آن این سایت هست که تا 120 روز هم فایلها را نگه میداره :
    http://mcupload.com/
    و مورد آخر اینکه اینها شب تا صبح یکبار 4 بار قوانین را عوض کردند و نمیدانم خواب ندارند ؟ حالا شما انتظار داری یکماه قوانین اونها ثابت بمانه ؟ 48 ساعتی که در همین تاپیک اعلام کردند شده 1000 ساعت و رقیبان 4shared و mediafire اعلام پر شدن هاردهای سرورهاشون را اعلام میکنند و خنده دارتر اونکه میشه تو هارد پر سرورها ریموت آپلود کرد و یا از سیستم شخصی فایل آپلود کرد و معلوم نیست این فایلها از نظر علمی چطوری و کجا در حال ذخیره هستند ؟ :دی
    ویستا یکساعت از ف.. در میاد ولی با یک تلفن دوباره به جای خودش برمیگرده و تا زمانی که تسلیم نشه همین روزگارش هست ...
    شاد و پیروز باشید

6. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    93
    Array

پس با این حساب من کلی فایل رو این آپلود سنتر دارم برم همرو انتقال بدم به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی راحت یه ایمیل میزنن میکنن ببخشید همه فایل هاتون رو پاک کردیم خیلی ساده ببخشید

این سایتی که گفتین خیلی عالی هست من دنبال سایت خوب برای ریموت آپلود هستم که لینک مستقیم بده و حدالمکان مقدار نگه داری فایل ها زیاد باشه ( اگه باز هم سایتی مانند سایتی که گفتین سراغ دارین ممنون میشم برام معرفی کنید )
    ویرایش توسط nima_chapter85 : 05-04-2011 در ساعت 09:45 PM

8. 4 کاربر مقابل از nima_chapter85 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    1,017
    تشکر تشکر شده 
    3,454
    تشکر شده در
    825 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3127
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima_chapter85 نمایش پست ها
    پس با این حساب من کلی فایل رو این آپلود سنتر دارم برم همرو انتقال بدم به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی راحت یه ایمیل میزنن میکنن ببخشید همه فایل هاتون رو پاک کردیم خیلی ساده ببخشید

این سایتی که گفتین خیلی عالی هست من دنبال سایت خوب برای ریموت آپلود هستم که لینک مستقیم بده و حدالمکان مقدار نگه داری فایل ها زیاد باشه ( اگه باز هم سایتی مانند سایتی که گفتین سراغ دارین ممنون میشم برام معرفی کنید )

با سلام دوست عزیز از اینها استفاده کن اول ثبت نام بعد فایل مورد نظر خود را اپ کنید

[HIDE-THANKS]
    کد:
    http://www.enterupload.com
    [/HIDE-THANKS]

[HIDE-THANKS]
    کد:
    http://turboupload.com/
    [/HIDE-THANKS]

با تشکر : تیم azardl.com

10. 4 کاربر مقابل از topleecher عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    93
    Array

"با سلام خدمت کاربران فهیم سایت آپلود فا:

متاسفانه باید بگیم که آپلودفا دچار مشکلات جدی شده است و ما امیدواریم با صبر و شکیبایی شما کاربران گرامی طی 24 و یا حداکثر 48 ساعت آینده مشکلات سایت برطرف شود, عذرخواهی مارو پذیرا باشید

تیم مدیریت آپلودفا"

بابا یک نیست به اینا بگه آقا نمیتونی بی خیال شو دیگه ........

12. 6 کاربر مقابل از nima_chapter85 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    امیدوارم مشکلات آپلودفا زودتر حل بشه ولی کاش یکی بیاد بگه لااقل چی شده ؟ آیا باز هم همه فایلها حذف شدن ؟ کاربرهایی که پول دادن چی ؟ تکلیف اونها چیه ؟
    یک پیشنهاد هم داشتم تا درست شدن آپلودفا سایر آپلودسنترها آزاد بشند تا ملت اسیر نشه !!
    این davvas هم بدتر از آپلودفا هر نیم ساعت به نیم ساعت دچار مشکل هست و ریموت را میبنده !!!
    در ضمن به این آقایان davvas ایمیل زدم در مورد فروش سوال میکنم برام برابری نرخ دلار با ریال را فرستادن !!!
    انگار صرافی یا بانک مرکزی و جالبتر اونکه میگم ممنون حالا این را محاسبه کردیم پول را چطور واریز کنیم چون ریال را که با حسابهای بین المللی نمیشه پرداخت کرد ، برگشته میگه نمیشه چون نرخ ارز شناور هست و در حال تغییر !!!!!!!!!
    خوب یکی نیست بگه پرفسور وقتی نمیشه پرداخت کرد چرا حساب کردی و مبلغ را اعلام کردی ؟
    اینها کلا گویا حالشان خوب نیست !!!:دی
    شاد و پیروز باشید

14. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    با وجود اینکه ما از کاربران خود در مورد اعتماد نکردن به این شرکت هشدار داده بودیم ولی باز هم جهت حفظ منافع این عزیزان یک تحقیق مختصر کردم و متوجه شدم دامنه روی یک هاست رایگان تنظیم هست! که فکر کنم این باشه :
    http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=922939
    و اینکه تبلیغگران پرتلاش آپلودفا در کمال پررویی ملت را به برهم زدن کسب و کارشان دارند تو نت متهم می کنند و هیچ جواب قانع کننده ای را به کاربران مشترک و پولی خود هم نمیدن چه برسه به کاربران رایگان و فری و انصاف بود راست و درست موضوع را تو صفحه اول و ایندکس مینوشتن تا کاربران هم بدانند چیکار باید بکنند و تا چه زمانی باید صبر کنند !!!
    مورد آخر اینکه ما از اول هم هشدار داده بودیم و تو همان صفحه اول هم پژمان جان این روزها و این مشکلات را پیش بینی کرده بودند .
    شاد و پیروز باشید
    آپدیت :
    انجمن آپلودفا که آقا شایان ایجاد کننده و تبلیغگر عزیز اون سایت هستند هم سر پاست و روی سرور آلمانی قرار داره ...
    کاش شایان جان همانجور که هر نیم ساعت یک پست اینجا میزدن دلیل این موضوع را هم توضیح میدادن

16. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نقل از مدیریت آپلودفا :
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    سعی دارم در مرحله ی اول بدون هیچ تندی و توهینی مشکل را حل کنم.
    حدود 5 ماه پیش با دوستمون آقای تنهایی قرار گذاشتم و دست دادیم که کارهایه خاصی در نت راه اندازی کنیم
    با سود و در آمد هایه تعیین شده بطور مثال من تو سایت ایشون یک سری فعالیت انجام بدم به اضای اون 20 درصد و ایشون در سایت و کار من فعالیت داشته باشن من هم به ایشون 20 درصد اختصاص بدم
    خلاصه شروع شد سایت ایشون egostar.ir هست همون آقای داود تنهایی با نام کاربری بن شده love_life و با نام کاربری جدید amirhossein شروع به کار کردیم حالا ایشون تو سایتشون چه کسانی دارن و اعضا چند نفر هست به خودش مربوط بود من هم چه کسانی در سایتم باشن به خودم مربوط بود
    بعد از 20 روز یا 1 ماه دیدیم تو سایتشون میریم مشتری هایی رو بدون هماهنگی و تک روی میکشن سمت خودش این قسمت گفتیم اصلا مهم نیست رفیقه گذشت من رفتم بیمارستان اومدم دیدم اوه دسترسیمم بسته از سایتش خلاصه شک و شبهه از اون موقع افتاد تو دله من هر دفعه امتحانش کردم که متاسفانه جز دروغ و لایی بازی چیزی نشنیدم
    تا اینکه بحث ما 3 روز پیش سر این دروغ و لایی بازی هایه ایشون بالا گرفت من هم با موبایل و گاهی اوقات در کافی نت کانیکت میشم که از شانس بد ما اون روز با اینا وصل بودم
    پیش خودم گفتم اینطور که این تک روی میکنه بیایم این 20 درصد رو سند کنیم بدیم دستش صفا کنه
    چون خودش هم خوب میدونه اعتبار و پولی که در میاره از محبت و اعتبار کارای من بوده
    خلاصه هزینه ای که از آپلودفا در میاد میلیونیه و وسوسه ایی که ایشون رو گرفت گفت من 50 درصدم ما گفتیم نه 20 گفت 50 یهو دیدم پسورد های روت عوض شد اون همه سرور ما چون همه رو خودش خریده برای تیم گفتیم چرا غریبه بدیم نزدیک ترین نفر برامون خرید کنه
    در حال حاضر سرورهای ما رو گروگان :دی
    گرفته و میگه تا 50 درصد سندی نشه من نمیزارم ....
    چه اعتباری میشه به این شرکت کرد به مشتریه توپولش اینطوری نارو بزنه

تیم ما شامل 5 و بزودی 6 نفراز همین بچه های وب هاستینگ تالک هستند که به نسبت پولی که گذاشتن میلیونی درصد و سود میگیرند همه دوستان رازی و با هم مشکلی نداریم این دوستمون از راه نرسیده و باور کنید حساب کردم 800 تومان هم خرج نکرده
    ادعایه این چنینی دارن اشتباه ما اینجا بود که از خودش سرور گرفتیم و گفتیم یک شرکت ثبت شده هست و اعتبار داره
    بعد از تصادفی که داشتم هنوز هم fix نشدم الان بنده یا یک بشکن صدا بلند تشنج میکنم و خداحافظی ولی تا آخرش ایستادم تا عزیزی که به یک نفر اعتماد میکنه نباید بهش نارو زد . و از اعتماد سو استفاده نکرد .
    من گفتم این چرا با همه درگیره و دو رو هست از یک طرف میره تظا**ات از طرفی میاد سایت دو..ی پشتیبانی میکنه و پشت بچه های up مخفی میشه .

به هر حال اگه سرور های ما رو دادن و ما سرورها رو به پنل شخصی خودمون بردیم و سایت همین شکل صحیح و سالم ماند که هیچی اگه غیر این ایشالا مراحل 2 و 3 هم داریم .

به نقل از مدیریت شرکت هاستینگ :

بنده کلیه مستندات رو قرار خواهم داد ولی چه مدرکی ایشون قرار دادن که اجازه پست رو دادید ؟
    چون ایشان مدیر هستند باید هر تهمتی بزنه ؟
    از نظر قانون جزایی و البته قانون خود سایت به هیچ عنوان چنین پست های تایید نمی شه

آقای خاکپور قرار بر این بود که ایشون مشتری ها رو به ما معرفی کنند و ما کار فنی رو به ایشون ارجاع بدیم
    ولی متاسفانه آقای خاکپور با زرنگی تمام کارها رو از شرکت ما د ز دی کردن و انتظار داشتند ما مشتری هامون رو به ایشون فوروارد کنیم
    نمونه مشتری که به ما میل زده بودن و ایشون کار رو از ما ***یده بودن yekmobile.com بود که بعد از ناتوانی آقای خاکپور به هاست دی ال منتقل کردن و فروم رو به هاست شیر ما منتقل کردن
    اگر قبول ندارند می توانیم میل یک موبایل و ... به ایشان نشان بدیم

مورد بعدی که بسیار تابلو و د ز دی روز روشن بود مشتری بود که شرکت توکانت با صحبت کرده بودن که به ایشان اطلاع دادیم و اقای خاکپور بعد از صحبت با این شرکت قیمت کمتر کار رو گرفتند که بعد از تصادف مشتری هاشون به ما مراجعه می کردن و بنده متوجه شدم ایشون کار به این صورت می دز دیدن !

نمونه مشتری دیگر وست دیتا هست ، وست دیتا ابتدا به ما مراجعه کردن بابت قیمت ، ما با ایشون در میان گذاشتیم و ایشان بدون فاصله با وست دیتا صحبت کرده و کار رو از ما دز د دین ! که البته ایشان هم از دست این آقا راضی نبودن و به لایت اسپید سویچ کردن !

لیست مشتریانی که قرار بوده با ما کار کنند و ایشون دز د یدن ! البته بسیار ناراضی هم بودن از کار ایشون
    نمی خواستیم نان بری کنیم ولی این کارشون باعث شد که شخصیت بادکنکی ایشان رو بترکونیم

اگر بخواهم نمونه های دز د ی مشتری ایشان رو لیست کنم باید چندین صحفه توضیح بدم

اگر باز ایشان این حرف رو قبول ندارند می توانیم چت ایشان با شخصی دیگر رو هم عکسش رو بگذارم

با همه این کارها باز در نظر ما این بود که این آقا شاید راضی نیست و ما بدون هیچ گلگی از این دز دی ها کار خودمون رو جدا کردیم

این توضیح داده شد تا دوستان بابت بهانه زیر قول زدن های ایشون مشخص بشه ، چون بهانه ایشان برای زدن زیر حرفش این موضوع بود

البته ایشان با همه ادعایی که مبنی بر کانفیگ دارند ناتوان از مانت کردن هارد هستند که اگر قبول ندارند نمونه مشتری و البته چت های ایشون رو برای هفته قبل قرار بدهیم که توانایی ایشون در کپی پیست کردن کانفیگ ها مشخص شود

بابت آپلود فا انشاالله شب متن کامل رو خواهم گذاشت تا دوستان با این شخصیت 2 رو آشنا شوند

همانطور که می بینید ایشان بدون جواب دادن این همه پست بنده و نداشتن جواب پاسخ دادن !

تنها تهمت و تهمت !

آقای خاکپور وقتی به بانک ها حمله کرده بودی و به خاطر ترس از شکایت هیوج سرور خودت رو باخته بودی و گفتم نترس پشتت هستم و با دوستام تو شبکه بانک پاسارگاد تماس گرفتم و ذکر کردم که میل هیوج سرور رو نادیده بگیرند ! اینجا دوستت بودم ولی حالا شدم دشمنت ؟

خجالت بکش

بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !

مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد

اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن

برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم

باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه

به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !

به نقل از مدیریت آپلودفا :
    مردی whmcs برای egostar رو باز کن نشون بدم .
    نکته اینجاست از بس تمع کار بود یک چند تا کپی و پیست یاد گرفت گفت خرفه ایم جلویه خودم طرفو بر میزد حتی 1000 تومان مردونه ما چیزی از این ندیدیم :دی
    حتی تو سایت بنده تبلیغ رایگانش رو بدون گرفتن هزینه ای قرار داده بودم.
    حالا مشکل اصلی آپلودفا و سرورهاش هست .

خدارو شکر یادش رفته بود buy رو ببنده از پرداخت ها کاملا مشخصه .

i310282 Untitled

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

تو حاشیه نرو که چی بودی چی شدی به اعتبار من بود به اعتبار سایت بود که بنرت اونجا بود همین الان تو امضات زدی آپلودفا چون روی 2 هزار کاسب بودی من به اینجا رسوندمت.
    به اسم من اینجا کار میکردی .
    من با 4 نفر دیگه کار میکنه تو نمیگیم به هم بدون مشکل داشتی اومدم تو صورتت وگرنه من آدمی نیستم بخوام منفجرت کنم هنوز دوره ی اول هستیم .

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

quote icon نوشته اصلی توسط amirHosein viewpost left
    بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !
    مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد
    اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن
    برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم
    باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه
    به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !

w0w چرا حروف بزرگ مینویسی منم از اول حروف بزرگ مینوشتم الان دیگه حرفی نداشتی بزنی !
    گفتید آقای aminm رو ما برای شما فرستادیم در صورتی که جلوی خودتون گفت من فرستادم :دی
    من ثابت شده ام پسر نمیتونی بگی عدم تسلط ولی هنوز در حال یاد گیری هستم تو about هم زدم .
    همین که دسترسی من به سایت شما بسته شد کاملا واضح هست که نخواستید پیشرفت سایتتون رو مشاهده کنم و سهراب خان رو لهونه کردید با عذر خواهی و اینکه اشتباه حذف شده خودتون رو تبرعه کردید
    حالا گریه نکن مرد باش محکم .
    ما که از شما 1000 تومان هم نگرفتیم ولی شما از ما خیلی چیزا دارید .
    سرورهای ما و پول هایی که به حساب شما هست چطور میخواین برگردونید از آپلودفا چیزی نمیگید ؟

quote icon نوشته اصلی توسط amirHosein viewpost left
    !

داره میاد حساب شما دیگه چیش منطقیه ؟
    میگم این تعطیله :دی
    buyir.uploadfa.com رو قطع کن یا بزور قطع کنم ؟

18. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

پاسخ شرکت هاستینگ :

جواب بهانه اول تا جواب بهانه دوم نیز داده شود

خوب بابت منیج و تهمتی که زدن ایشون جوابی نداشتن و به راحتی مشتری های ما رو دور زدن که نمونه های اندک اون زیر قرار می گیره
    جواد شریفی به آدرس
    Javad Sharafi sharafi.javad@gmail.com
    که بعد از کار ایشون به شدت از ایشون شاکی شدن و این جواب میل آخر بوده که آقای خاکپور جوابی ندادن

khodam pakesh kardam .

vaghean 30 toman pooli ke gerefti vase 2 ta dastoor bood ke be baghie nagoftid 1 in noe daramad ha arzesh nadare doste man.

regards;

مشتری بعدی آقای قیصری بودن که ایشون به ما معرفی کردن ولی بعد از ناتوانی و مشکلاتی که انجیکس داشت پاک کردیم و جز خجالت جلوی مشتری چیزی نموند

مشتری بعدی وست دیتا بوده که ابتدا با ما صحبت کردن و بعد که به آقای خاکپور گفتیم ایشون مستقیم با این هاستینگ تماس گرفتند و کار رو گرفتن که در پایان باز هم وست دیتا ناراضی بوده
    6:36 PM vastdata.net: nginx dadim
    manage kardi
    razi nabodim
    be rahati mitonim
    litespeed konim
    mesle hamon apache be litespeed?

مشتری بعدی آقای پویا کشتیاری به ایمیل زیر هستند که در در تاریخ 21-11-89
    واریز کردن که ایشون هم مثل مشتریان سابق وضعیت داشتند
    keshtiari@gmail.com

سلام
    من پویا هستم
    مبلغ 50 تومان به حساب شما واریز شده است
    در تاریخ 12-11-89
    با نام نیکو بهروزی وکد شعبه 0212
    شماره قرمز قبض هم باید 851975 باشه
    متاسفانه من هنوز وی پی اس رو نگرفتم
    میخوام ترجیحا با یک وی پی اس کارم رو راه بیاندازم و مجبور نشم دوتا بگیرم
    وقتی هاست رو گرفتم برای شما میفرستم تا کافیگ اش کنید
    با تشکر
    پویا
    سلام
    در حال حاظر من دارم خودم کار هام رو انجام میدم و انجین ایکس رو با اوبونتو و برای تمام سایت هام با یک وی پی اس و نه بیشتر نصب میکنم
    البته بدون کنترل پنل
    لطفا اون مبلغ 50 تومن پیش شما امانت باشه از طرف من اگر به پشتیبانی نیاز داشتم از شما کمک میگیرم
    ممنون از راهنمایی تون

مشتری بعدی شرکت آیتی جوانی هستند که در زیر متن ایشون ازشون تشکر کردن در این تاریخ هزینه رو واریز کردن
    دقت کنید دقیقا قبل تصادف هست

عملیات شما با موفقیت انجام شد
    بدین وسیله گواهی می شود انتقال وجه با مشخصات ذیل از طریق وب سایت بانک پاسارگاد انجام شد

شماره کارت مبدا : ****-****-****-0606
    شماره کارت مقصد : ****-****-****-4840
    نام دارنده کارت مقصد : محسن خاکپور
    شماره پیگیری : ۸۴۶۲۴۲
    شماره ارجاع : ۱۲۹۶۵۰۲۵
    تاریخ : ۱۳۸۹/۱۲/۰۳ ۱۸:۲۶:۳۲
    مبلغ : ۳۰۰,۰۰۰ریال

بعد ایشون این تهمت رو می زنند که ما مشتری رو ***یم
    که آیپی سرور کانفیگ شده
    https://78.159.96.73:2087/
    هست

مشتری بعدی سایت موزیک هستند ، اقای مصطفی که ابتدا با بنده صحبت کردن و ایشون مشتری رو باز به روال سابق پیچوندن
    آدرس میل ایشان
    mostafa1988@gmail.com
    البته موارد بسیار زیاد دیگری هستند از جمله گفته خودشون که 20 مشتری داشتند که در عکس های زیر قابل مشاهده هستند
    جدا از مشتری هایی که از توکانت گرفتند ایشون !
    تمام صحبت های بنده رو می توانید از این شرکت ها بپرسید !
    آقای خاکپور مگر قرار نبود مشتری ها رو ما مدیریت کنیم ؟ پس اینها چی هستند ؟
    چرا به ما تهمت دروغ زدید ؟
    مگر نگفتید بعد تصادف فهمیدید ؟ پس این ها چی هستند ؟
    k1kobabgnawqm2phe9m
    k2n95cyoimew9sorskcd

jisozrhn7eomhyoi28
    http://mihanimg.com/images/k0fidr46xw9rpsefef8q.jpgk0fidr46xw9rpsefef8q

آپلود فا در پست بعدی کامل توضیح داده خواهد شد

آپلودفا
    قبل از آپلودفا رپید فا بود که با صحبتی که کردیم قرار بر این شد 30 درصد برای بنده باشه و هزینه ها نیز 30 درصد که حرف ایشون این بود ، مهرداد نامی هزینه کردن و شریک هستند
    رپیدفا به دلیل مشکلاتی که سینا برنامه نویس در سورس اصلی رپیدلیچ ایجاد کرده بود ، هر روز دچار مشکلات فراوانی می شد منچر به تعطیلی رپید فا شد ، طبق پیشنهاد ایشان اسکریپت جدید تهیه شده
    طبق صبحت و نظری که ایشون دادن و بحث زیادی باهاش کردیم قرار بر این شد سرور رایگان باشه
    هزینه ها تقسیم باشه و کار رو شروع کنیم و سهم ها مساوی باشه
    تمام هزینه ها نصب و ... نصف به نصف نبست به هزینه بنده بیشتر پرداخت کردم
    مشکلی نبود تا اینکه ایشون تصادف کردن
    مهرداد نامی که بنده فراموش کرده بودم از رپیدفا به بنده زنگ زدن و گفتند ایشون تصادف کرده و ...
    بنده در مسافرت خودم رو تهران رسوندم و در راه بیمارستان تصادف کردم که اگر نیاز شد شکایت کلانتری رو از پراید پیدا کرده و ضمیمه می کنم
    روز 13 خبری در سایت گذاتشیم فروش آپلودفا که مهرداد زنگ زده و قاطی کرده سایت من هست که من آقای خاکپور رو دیدم ایشون گفتند نخودی هست و خودی هست و قرار شد اصلا با بنده تماس نگیرد
    یک ماهی ایشون نبودن و هزینه های سرور اون ماه رو بنده تماما پرداخت کردم که نزدیک به 800 هزار تومان ( بدون هزینه اکانت ها ) پرداخت شد
    بعد از بیمارستان ایشان با بنده تماس گرفتند مهرداد نامی هست و ... بحث شد ایشون قید کردن که مهرداد رو یه جور می پیچونند
    در هفته گذشته یکباره ایشون بهانه ایی که در تاپیک اوردن رو اوردن و زدن زیر حرفشون که جوابش رو در بالا می بینید
    بعد که جوابشون داده شد ، تهمت ***ی پول رو زدن که در مقابل درگاه بانک پاسارگاد داده شد و هیچ جواب و عذر خواهی بابت تهمت هاشون نداشتن

امروز دوستشون مهرداد تماس گرفته و ذکر کردن که ایشان ( مهرداد * ) و شخصی دیگر با نام مازیار 7 میلیون تومان به آقای خاکپور تا الان پول دادن بابت سرور که اگر باز آقای خاکپور قبول نمی کنند مدرکش قرار بگیرد
    پنج میلیون مهردا د و 2میلیون تومان مازیار

و در جواب سوال بنده که این هفت میلیون تومان کجا هزینه شده هیچ جوابی نداشتن

به نظر شما 7 میلیون تومان کجا رفته ؟
    آقای خاکپور دروغ های شما یکی 2 تا نیست!
    شما خودتون رو جای بنده بگذارید ودر مقابل این همه چند رنگی چه عکس العملی داشتید ؟
    در صورتی که امشب دامین رو به جای دیگر منتقل کردن و به سرور بنده اتک دادن
    به نظر شما این حرکت حرفه ایی هست ؟

با همه این موارد امشب توافق انجام شد
    و سایت به سابق به فعالیت خودش انجام خواهد داد ولی این وسط دوستی هایی خراب شد ، دوستی بنده و محسن ( بابت دروغ و تهمت هاش ) ، دوستی مهرداد و محسن (بابت دروغ هاش ) و ... !
    باز هم از همه عذر می خواهم اگر وقت دوستان گرفته شد
    فعالیت با آقای خاکپور نیز ادامه خواهیم داد ولی تنها بحث کاری و پرده هایی عفتی که بین 2 نفر هست بین ما متاسفانه به دلیل کارهای ایشون پاره شد.

20. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)