آواتارش جالبه
امضاش آقا سر گیجه گرفتم خیلی شلوغه ها همه اطلاعات در این امضا وجود داره
آواتارش جالبه
امضاش آقا سر گیجه گرفتم خیلی شلوغه ها همه اطلاعات در این امضا وجود داره
این آواتارش فکر کنم داره اذان میگه!
امضا شم به اذان فکر میکنه که این چطور اذان دادنیه؟
آواتارش که داره گرگه داد و قال میکنه.نشون میده خیلی گشنشه....امضاشم همون امضا قدیمیه است ولی عکس امضاش دلگیره
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
سلام دوست عزیز
من این آواتار رو برای گفته های شما انتخاب نکردم چون همه ی انسان ها یکی و همه ی ایران سرای من است!
من این اواتار رو انتخاب کردم که چون این حییون اصلا تسلیم نمیشه . اگه هم بمیره رام نمیشه!من هم اینو انتخاب کردم که هرگز ما تسلیم نمیشیم ما ملت ترک
دوما اینجا جای خوبی برای این بحث نیست!
شاید پست دادن اینجا درست نباشه.اما من از اینکه اینجا عضو هستم و حضور دارم در کنار دوستان آذری خیلی خوشحالم.صمیمیتی که اینجا موج میزنه رو به جرات میتونم بگم جای دیگه ندیدم واین اجازه رو هم نمیدیم که هر کسی توهین کنه.
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
When I say I'ma do somethin I do it,
I don't give a damn what you think,
I'm doin this for me, so f-ck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stoppin me
I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearin down your balcony
آواتار خوبیه اما دختره اگه به دیوار نخوره بهتره چون اگه با چشم بسته بره تو دیوارbehi09 دیگه بی آواتار میشه
زندگی سخت است اما من سخت ترم ....
نمایش محتوای مخفی
معلومه که عاشق ff هستش و از IE متنفره(خوبه - چون از یه نرم افرار رایگان استفاده میکنه).
از امضاش که چیزی نفهمیدیم.
اگه از کاربران سیستم عامل های بر پایه ی لینوکس هستید , به اینجا برید و توی این آمارگیری شرکت کنید:
آواتارش که نشون میده یه فرد ورشکسته هست چون از لینوکس استفاده میکنه
امضاشم که بد آموزی داره
زندگی سخت است اما من سخت ترم ....
نمایش محتوای مخفی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)