سلام بنده یه سایت می خواستم که از راپیدشیر 1.7 گیگرو لیچ کنه و لینک مستقیم بده که بتونم دو جای دیگه ریموت کنم.
تاپیک مربوط هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.خواستم لطف کنید اگه چیزی دارید که به کار من بیاد اینجا بزارید.
ممنون
سلام بنده یه سایت می خواستم که از راپیدشیر 1.7 گیگرو لیچ کنه و لینک مستقیم بده که بتونم دو جای دیگه ریموت کنم.
تاپیک مربوط هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.خواستم لطف کنید اگه چیزی دارید که به کار من بیاد اینجا بزارید.
ممنون
سلام
سایت PreemLinks - Premium Link Generator هر حجم از سایت rapidshare رو در عرض چند ثانیه لیچ میکنی ولی قابلیت ریموت نداره.سرور جدیدش رو هم امروز راه اندازی کرد.
دوستان لطفا کمک کنید من یک فایل 4.5 گیگ دانلود کردم با سرعت کم پسوردش تو این لینک هر کار میکنم نمیشه دانلودش کرد
کد:http://fileice.net/download.php?file=qixx
نه من برای ریموت می خوام در حد 1.5 گیگ که اگه بتونه از netload یا uploaded یا rapidshare لیچ کنه و قابلیت ریموت هم داشته باشه.خواهش می کنم کمک کنید کارم اجباریه
دوست عزیز فایلو برات گرفتم می تونی از آدرس زیر دانلود کنی:
File..txt
یک صفحه توی فیس*** هست که جدیدا کار می کنه و رپید لیچ های مختلف از سایت های مختلف ایرانی و خارجی رو قرار میده (البته با رعایت کپی رایت. البته اگر برای معرفی هم کپی رایتی باشه.)
یه تعدادی زیادی فایل هست باید روی وی پی اس دانلود کنم فایل ها هم روی فایل سونیک یا فایل سرو یا دبیلیو آپلود هستند به نظرتون بهترین راه واسه گرفتنشون چیه
mostly all leecher is dead and not working :(
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)