صفحه 7 از 33 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین امروز پرسپولیس

تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 18:20 در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس بدن‌های خود را گرم کردند و سپس به کار با توپ پرداختند. در مرحله بعدی نیز زیر نظر سومدیک به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
    * مهرداد اولادی امروز با لباس شخصی در تمرین حضور پیدا کرد و پس از گفت‌وگو با پزشک تیم و استیلی نظاره‌گر شد.
    * حدود 70 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند، آنها وقتی که علی کریمی از رختکن در حال ورود به زمین بود به احترام او ایستادند و به شدت کریمی را مورد تشویق قرار دادند. هواداران با شعار بازیکن باغیرت وی را تشویق کردند.
    * هواداران به تشویق کادر فنی پرسپولیس پرداختند و بر علیه خبرنگاران نیز شعارهایی دادند. البته پس از گذشت دقایقی حدود 40 هوادار از این افراد جدا شدند و لیدرها را تنها گذاشتند.
    * مازیار زارع دقایقی با علی کریمی به گفت‌وگو پرداختند.
    * دو بازیکن برزیلی در تمرین امروز حضور داشتند. یک بازیکن تستی ایرانی نیز در تمرین امروز حضور داشت.
    * گمالوویچ مربی بدنساز پرسپولیس در تمرین امروز حضور پیدا کرد و مراسم معارفه او پس از جلسه‌ای با استیلی برگزار شد.
    * حسین بادامکی در حین تمرین از ناحیه پای چپ کمی احساس درد کرد اما مشکل خاصی نداشت و به تمرین ادامه داد.
    * دو خبرنگار قبل از شروع بازی در تمرین امروز حضور پیدا کردند و با استیلی در کنار زمین جلسه‌ای برگزار کردند.
    * هواداران پرسپولیس در میانه تمرین بیانیه‌ای نیز خواندند.
    * پزشک سابق استیل آذین در تمرین امروز حضور داشت.
    * علی کریمی پس از گذشت 10 دقیقه با استیلی جلسه‌ای برگزار کرد و سپس تمرینات خود را دور زمین انجام داد سپس به کار با توپ به صورت انفرادی پرداخت.
    * محمد مایلی‌کهن در تمرین امروز غایب بود گفته می‌شود او رسما از تیم فوتبال پرسپولیس کناره‌گیری کرده است.
    * علی کریمی به طور اختصاصی به تمرین پنالتی زنی مشغول شد.
    * جر و بحث لیدرها با هواداران در خصوص عملکرد پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز در نوع خود جالب بود. برخیها طرفدار استیلی بودند و برخیها مخالف او بودند.
    * در مرحله پایانی تمرین بازیکنان پرسپولیس به فوتبال با دروازه هندبالی پرداختند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چشمه‌سری: نوروزی بدون جراحی برای دربی آماده می‌شود

دکتر چشمه‌سری در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه شرایط اولادی بهتر از گذشته است. من کاری ندارم که ایشان درباره حضورش در دربی چه حرفی زده اما تمام سعی و تلاش خود را خواهیم کرد تا این بازیکن را با فیزیوتراپی آب‌درمانی برای دربی آماده کنیم.
    وی درباره هادی نوروزی نیز گفت: نوروزی مصدومیتی از فصل قبل دارد. لگامنت پای او دچار مشکل شده است، ما سعی خواهیم کرد بدون عمل جراحی با فیزیوتراپی او را برای دربی اگر اتفاقی پیش نیاید آماده کنیم. البته فردا (شنبه) از او تست خواهیم کرد تا برنامه تمرینیاش کاملا مشخص شود. با چند متخصص نیز درباره هادی نوروزی صحبت خواهیم کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کاشانی: مایلی‌کهن برای اینکه تضادی در کادرفنی به وجود نیاید، رفت

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حبیب کاشانی درباره کناره گیری محمد مایلی کهن از سمت مدیر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: هر چند که مدت زیادی از همکاری ما نگذشته است، با خبر کناره گیری ایشان مواجه شدم. محمد مایلی کهن در مدت کوتاهی که در باشگاه حضور داشت، منشا خدمات زیادی برای باشگاه شد. ایشان در این مدت، آموزه های بسیاری را برای بنده و مجموعه کادر باشگاه داشت و جا داشت که بیشتر از تجربیات خودشان ما را بهره مند می کرد اما متاسفانه ما از این مسئله محروم شدیم.
    وی ادامه داد: هنوز هم معتقدم مایلی کهن گنجینه ای بزرگ برای فوتبال کشور است و پیش از آنکه بخواهیم حسرت بخوریم باید از داشته هایشان استفاده کنیم. محمد مایلی کهن در واقع فداکاری کرد و برای اینکه حرکت تیم متوقف نشود و تضادی در کادر فنی به وجود نیاید، خود را کنار کشید و این درس بزرگی برای آقای استیلی و ماست. با این حال از صمیم قلب به خاطر همراهی شان با مجموعه پرسپولیس تشکر می کنم.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: متاسفانه در فوتبال ما هنوز جایگاه مدیریت فنی و فعالیت و تصمیم گیری بر مبنای خرد جمعی آنطور که باید، جا نیفتاده است. با این حال امیدوارم مجددا شرایطی فراهم شود که بتوانیم از حضور مایلی کهن که از پیشکسوتان و بزرگان این باشگاه هستند در مجموعه ای که خانه خودشان است بهره ببریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عزیزان: معمارزاده از لحاظ بدنی کمی دچار مشکل بود

سعید عزیزیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص وضعیت نامطلوب دروازه ‌بانان پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه ما 2 دروازه بان بسیار خوب را داریم اما متأسفانه کمی از لحاظ روحی و روانی شرایط این بازیکنان کمی خوب نیست که آن هم با صحبت کردن در حال حل کردن است.
    وی افزود: حقیقی از تیم ملی به ما اضافه شد و زیاد در کنار ما نبود، او در تمرینات بسیار خوب کار کرد اما متأسفانه در استادیوم به دلیل اینکه هواداران ما کمی کم صبر بودند تمرکز خود را از دست داد.
    عزیزان ادامه داد: متأسفانه یا خوشبختانه دروازه‌بان چون گل میخورد بیشتر در دید است و نمی خواهم بگویم هواداران مقصر هستند همه مقصر هستیم که نتیجه نمی گیریم. مطمئن باشید از بازی صنعت نفت به مراتب بهتر خواهیم شد و مشکلات را کنار میزنیم.
    عزیزان خاطرنشان کرد: در حال حاضر معمارزاده و حقیقی خوب تمرین می ‌کنند و به حرف ها گوش می دهند من این قول را به هواداران می دهم که از این هفته بهتر شویم و دروازه‌بان‌های ما به مراتب بهتر از گذشته هستند. ما سعی خواهیم کرد توپی دیگر وارد دروازه ما نشود.
    مربی دروازه بان های پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا بعد از سه بازی از معمارزاده استفاده نکردید نیز گفت: معمارزاده در ابتدای کار کمی از لحاظ بدنی دچار مشکل بود یعنی سنگین بود. حقیقی هم از تیم ملی برگشته بود. خودتان میدانید حقیقی با شرایط خوبی از تیم ملی برگشت و حتی در دروازه تیم ملی پنالتی مهار کرد. ما با این مبنا او را درون دروازه قرار دادیم ولی دچار بدشانسیهایی شد. ما شاید باید در بازی مقابل مس سرچشمه در درون دروازه تجدیدنظرهایی میکردیم اما این فکر را کردیم که باز هم به حقیقی فرصت بدهیم تا خودش را ثابت کند و نشان دهد که گل‌ های قبل اتفاقی وارد دروازه ما شده اما گل ثانیه 40 بازی همه چیز را عوض کرد.
    وی افزود: پس از خوردن گل کار ما خراب شد چون اگر بررسی کنید حقیقی درجریان بازی مقابل مس سرچشمه چند توپ خوب را مهار کرد. مخصوصا در نیمه دوم که چند حرکت تک به تک حریف را مهار کرد. مطمئن باشید سعی خواهیم کرد با رفاقت و دوستی دروازه‌بانان های خود سطح فنی آنها را بالا ببریم و کاری انجام دهیم که دروازه ما جزء بهترین ها باشد. این پتانسیل در تیم ما وجود دارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شکری: می خواستند با استفاده از نام پرسپولیس به چند صد میلیارد برسند

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مصطفی شکری معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در واکنش به مصاحبه اسماعیل وفایی (مدعی برند پرسپولیس)، گفت: جای تعجب است که آقایان با چه توجیه قانونی و عقلایی سعی در مصادره نام "پرسپولیس" به نفع خود دارند و چگونه می خواهند رو در روی میلیون ها نفر مالک اصلی نام پرسپولیس ایستاده و باز هم بر این سخن ناصواب خود اصرار کنند. پرسپولیس با بیش از چهل سال سابقه، متعلق به آحاد مردم ایران است و آقایان دیر یا زود بایستی از توهم مالکیت بر این گنجینه ارزشمند بیدار می شدند.
    شکری تصریح کرد: ممکن است تغافل کسانی که در این بیست سال متولی بودند، شبهه آقایان را در دست اندازی به برند پرسپولیس تقویت کرده باشد ولی توصیه باشگاه به آقایان این است که اگر علاقمند به حضور سالم، مستمر و خدمت در عرصه ورزشی کشور هستید به جای فرافکنی با انقیاد در برابر قانون، همت خود را در یافتن نام جدیدی برای شرکت خود خرج کنند.
    وی در مورد ادامه روند دادگاه در شعبه تجدیدنظر خاطرنشان کرد: قطعا نام پرسپولیس دیگر جایی در آن شرکت ندارد و همان طور که مطلعید از حضور تیم والیبال این شرکت نیز با نام پرسپولیس در لیگ برتر والیبال کشور جلوگیری به عمل آمده است. البته بحث مالکیت وزارت ورزش بر 49% سهام شرکت مذکور نیز بحث جداگانه ای است که در یکی از شعب مجتمع قضایی صدر در جریان رسیدگی قرار دارد و امیدواریم با اعاده مالکیت دولت بر 49% سهام مذکور مدیریت آن شرکت در مسیر بایسته قرار گیرد. بدیهی است در این صورت کلیه اقدامات و تصمیمات این شرکت در سطوح مجامع عمومی فوق العاده و هیئت مدیره قابل خدشه خواهد بود.
    شکری افزود: افرادی که مدعی هستند سازمان تربیت بدنی این نام تجاری را به آنان فروخته است لطف بفرمایند و اعلام کنند که این برند را به چه قیمتی خریده اند. واقعیت این است که آقایان با سی و پنج هزار تومان شرکتی ثبت کرده اند و با کیمیاگری منحصر به فردی امید تبدیل این مبلغ را به چند صد میلیارد تومان در سر می پرورانیدند اما هر نگاه واقع­بینی تصدیق می کند چنین خواب­ های آشفته ای برای نام پرسپولیس تعبیر ناشدنی است.
    شکری در پایان همچنین درباره رای فیفا درباره شکایت وینگادا، گفت: همانطور که مطلع هستید، نلو وینگادا دعوی را در کمیته وضعیت بازیکنان فیفا مطرح کرده و ما در لایحه دفاعیه خود ضمن ارائه مستندات ماهوی بر این موضوع ایراد گرفتیم که مرجع رسیدگی به این اختلافات مالی حسب ضوابط اساسنامه فدراسیون فوتبال در صلاحیت کمیته انضباطی این فدراسیون است. خوشبختانه فیفا با توجه به این استدلال، اخیرا طی نامه ای از باشگاه درخواست کرده است مدارک و مستندات مربوط به مرجع انضباطی و شیوه نامه اقدامات این مرجع را به فیفا ارسال کنیم. لذا طی چند روز آینده ترجمه انگلیسی آیین نامه انضباطی و سایر مدارک به فیفا صادر خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

برنامه تمرینات روزانه پرسپولیس تا بازی برابر صنعت نفت

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، تمرینات سرخپوشان پایتخت تا بازی روز چهارشنبه این تیم مقابل صنعت نفت آبادان در هفته پنجم لیگ برتر به شرح زیر اعلام شد:

شنبه 29 مرداد
    بعدازظهر از ساعت 18:30

یکشنبه 30 مرداد

دوشنبه 31 مرداد

سه شنبه یک شهریور
    بعدازظهر از ساعت 18

پرسپولیس پس از آخرین جلسه تمرینی خود قبل از مصاف با تیم صنعت آبادان عازم هتل اسپیناس می شود. ضمن اینکه سرخپوشان روز چهارشنبه ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی تهران میزبان نفت آبادان خواهند بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

با پرسپولیس ثبت نکرده بودم

وحید شمسایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه تاکنون بازیکن پرسپولیس محسوب می شد اما به تیم گیتی پسند پیوست، اظهار داشت: تاکنون با پرسپولیسی ها ثبت نکرده بودم و قراردادم داخلی بود. دیدم یک سال تا جام‌جهانی 2012 تایلند باقی مانده و من هم به دنبال هدف بزرگی هستم، به همین دلیل شرایط گیتی پسند را بهتر دیدم و به این تیم پیوستم. همچنین با مدیرعامل این باشگاه از قدیم دوستی داشتم و از قبل صحبت‌هایی در این مورد شده بود.
    وی در مورد احتمال واکنش پرسپولیسی ها به این انتقال تصریح کرد: مصاحبه اخیر حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون را شنیدم که در آن تاکید شد که قراردادهای داخلی فاقد رسمیت است و باید بازیکنان به صورت رسمی قراردادشان را به ثبت برسانند تا بازیکن یک تیم به شمار روند. همچنین ترابیان هم در یکی از مصاحبه‌هایش تاکید کرده بود که قرارداد داخلی در لیگ فوتسال رسمیت ندارد. من هم تا آخرین لحظات قراردادم را با پرسپولیسی ها به ثبت نرساندم و حالا مشکلی برای حضور در گیتی پسند ندارم.
    شمسایی ادامه داد: با پرسپولیسی ها هیچ مشکلی نداشتم و دلیل جدایی ام از این تیم تنها به همان دلیلی بود که عنوان کردم. حبیب کاشانی را همیشه به عنوان یک مدیر موفق و آدم خوب شناخته‌ام و با شمس هم مشکلی ندارم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شمس: شمسایی به کاشانی گفت برای تسویه حساب به اصفهان می رود

حسین شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در واکنش به خبر پیوستن وحید شمسایی به تیم گیتی پسند اظهار داشت: آدم نمی داند چه بگوید. او به حبیب کاشانی گفته، برای اتمام کارهای مربوط به تسویه حسابش با ماهان به اصفهان رفته و به زودی هم برمی گردد. من که فکر نمی کنم او از تیم پرسپولیس جدا شده باشد.
    وی در پاسخ به این موضوع که باشگاه گیتی پسند این انتقال را تایید و منتشر کرده است، گفت:‌ واقعا نمی دانم چه بگویم. حرف من این است که در این فدراسیون برای یک تخلف، 2 جرم تعریف شده است. وقتی محمد نصرتی با وجود داشتن قرارداد داخلی با استقلال به پرسپولیس می پیوندد با اعلام سازمان لیگ به پرداخت 50 درصد از قراردادش به باشگاه استقلال محکوم می شود و آن همه جنجال به پا می شود اما بازیکنی که تا شب گذشته با ما تمرین کرده، سر از یک باشگاه دیگر درمی آورد و نمی توانیم کاری کنیم. این از نقص قوانین است. یک جا قرارداد داخلی معتبر است و یک جا هیچ ارزشی ندارد.
    سرمربی سابق تیم ملی تاکید کرد: هنوز برای ما مسجل نشده که شمسایی به گیتی پسند پیوسته است چون او به کاشانی اعلام کرده به تیم بازمی گردد اما اگر چنین اتفاقی رخ داده باشد، حتما با کاشانی جلسه می گذاریم و تصمیم‌مان را اعلام می کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

باشگاه پرسپولیس تیم فوتسالش را منحل کرد

وحید شمسایی که پیش از این با تیم پرسپولیس قرارداد داخلی داشت و همراه این تیم تمرین کرده بود صبح امروز قرارداد یک ساله‌اش را با تیم گیتی پسند به امضا رساند. این امر واکنش شدید باشگاه را به دنبال داشت.
    حسین شمس مدیر فنی سرخپوشان با اعلام این خبر که موضع باشگاه پرسپولیس در مورد این موضوع انحلال تیم فوتسال است، تاکید کرد: وقتی که فدراسیون فوتبال نمی تواند یک قانون را در مورد همه اجرا کند و بازیکنی که تا دیروز با ما تمرین کرده به راحتی سر از تیم دیگری در می آورد بهتر است که ما در این فوتسال نباشیم. با صحبتی که با حبیب کاشانی داشتم قرار شد موضع باشگاه را که انحلال تیم است را اعلام کند و از بازیکنان بخواهد به هر تیمی که می خواهند، بپیوندند.
    رقابت‌های لیگ برتر 90 از روز 8 شهریور آغاز خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تیم فوتسال پرسپولیس بعدازظهر امروز تمرین کرد

حسین شمس سرمربی تیم فوتسال پرسپولیس امروز اعلام کرده بود به دلیل عقد قرارداد شمسایی با تیم گیتی‌پسند و عدم توجه کافی مسئولان فدراسیون فوتبال تیم فوتسال پرسپولیس از لیگ کنار خواهد کشید.
    با این وجود تمرین تیم فوتسال پرسپولیس بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشی فر در غیاب وحید شمسایی برگزار شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 7 از 33 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین