صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

باخت ليورپول،توقف منچستر سيتي

ديدار دو تيم وستهم و ليورپول که در حضور حدود 35 هزار تماشاگر در ورزشگاه بولين گراوند لندن برگزار شد، با شکست قرمزپوشان ليورپول همراه بود.منچسترسيتي نيز در ديداري خانگي به تساوي رسيد.
    00008202 وستهم 3- لیورپول1

اسکات پارکر، کاپیتان وستهم اولین گل بازی را به ثمر رساند تا لیورپول ناکامی دیگری را تجربه کند. وستهم در اکثر دقایق نیمه دوم هم کنترل توپ و میدان را در اختیار داشت و درنهیات توانست سه امتیاز با ارزش را کسب کند.

لیورپول در این دیدار با سیستم 2-5-3 ایی که مقابل چلسی ثمر بخش بود ولی این بار این سیستم جواب نداد

پارکر در دقیقه 22 گل اول بازی را به ثمر رساند و دمبا با در دقیقه 45 باعث شد تا نیمه اول این بازی 0-2 به نفع تیم میزبان به پایان برسد. البته در نیمه دوم دو گل دیگر از راه رسید و گلن جانسون در دقیقه 84 برای لیورپول گلزنی کرد و کارلتون کول در دقیقه 91 سومین گل وستهم را به ثمر رساند تا کینگ کنی،دست خالی از لندن به خانه بازگردد

منچسترسیتی 1- فولام 1

در دیدار امشب ورزشگاه ایستلندز که میان دو تیم منچسترسیتی و فولام برگزار می شد و در حالی که منچسترسیتی در دقیقه 26 با گل ماریو بالوتلی از حریف پیش بود، این دامین داف بود که با گلی که دردقیقه 68 به ثمر رساند، رویاهای سیتی را به کابوس تبدیل کرد تا آنها با کسب تنها یک امتیاز از دیدار خانگی، شانسشان برای قهرمانی در رقابتهای این فصل را کمرنگ تر از قبل ببینند.

سیتی با کسب یک امیتاز از این بازی با یونایتد صدرنشین 10 امتیاز فاصله دارد و بدین ترتیب شانسش برای رسیدن به صدرجدول کمرنگ تر از قبل شد.

مانچینی در جریان این دیدار وینسنت کمپانی و داوید سیلوا را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و حمایت 43 هزار تماشاگری که در ورزشگاه بودند نیز برای پیروزی سیتی دراین دیدار کافی نبود.چرا که مدافعان فولام با استواری تمام مقابل ضربات بالوتلی، تبس و ژکو ایستادگی می کردند.
    فولام هم با کسب یک امتیاز این دیدار در رده سیزدهم جدول باقی ماند و 5 امتیاز تا رده سقوط جدول فاصله دارد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

کني دالگليش: شايسته باخت به وسهتم بوديم

مربي محبوب آنفيلد مي‌گويد مارتين کلي دچار کشيدگي همسترينگ شده است.

00027417
    کنی دالگلیش می‌گوید تیمش در جریان شکست سه بر یک مقابل وستهم شایسته این باخت بود.
    دالگلیش از مصدومیت‌هایی که در جریان دیدار روی داد هم صحبت کرد: «مارتین کلی دچار کشیدگی همسترینگ شده و رائول میرلس هم ضربه‌ای به زانویش خورده. البته به روشنی مشکل مارتین جدی‌تر از رائول است.
    مشکل همسترینگ ممکن است او را از بازی یکشنبه آینده (مقابل منچستریونایتد) محروم کند، هرچند که هنوز مشخص نیست چه شود. اما به نظرم کشیدگی همسترینگ بیش از یک هفته طول می‌کشد تا خوب شود. رائول را هم نمی دانیم.»
    او درباره بازی گفت: «بازیکنان تا پیش از این بازی فوق‌العاده بودند اما می‌دانستیم که سرانجام زمان باخت فرامی‌رسد. به نظرم باید بازیکنان شایسته این باخت بودند، اما باید سرشان را بالا بگیرند و بگویند که باید می‌باختند.
    از روش بازی خود ناامید شدیم. ما در ابتدای بازی آرام بودیم اما آنها گل زدند، و این باعث شد برتری ذهنی بیابند و به خودشان باور پیدا کنند.»
    دالگلیش درباره مصدومیت اندی کارول هم گفت: «او دارد از جدول زمان‌بندی بازگشت خود هم بهتر عمل می‌کند. ما هرگز نگفتیم اندی چه زمانی باید بازی کند. به محض این که خوب شود او را بازی خواهیم داد، چه هفته بعد باشد و چه هفته بعدتر.»

football3.ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فرگوسن: اسکولز پس از بازنشستگي به عنوان مربي در منچستريونايتد بماند

سر الکس فرگوسن، مربي منچستريونايتد بار ديگر گفته مي‌خواهد پل اسکولز قرارداد يک‌ساله جديدي با باشگاه امضا کند.

00017640
    فرگوسن گفته جایگاه مربیگری یونایتد برای اسکولز فراهم است.
    اغلب گفته می شود این ملی‌پوش سابق انگلیس ممکن است دوران بازی خود را در اولدهام به پایان ببرد، باشگاهی که از کودکی طرفدارش بود.
    اما مربی او می‌گوید او می‌تواند حداقل یک سال دیگر در یونایتد بماند: «می‌خواهم اسکولز بماند، اما او انسان مغروری است. او می‌خواهد در هر دیدار به میدان برود و این را کاملا درک می‌کنم.
    اما اگر او در بعضی بازی‌ها استراحت کند و در بازی‌های مهم به میدان برود، ارزشی فوق‌العاده برای ما خواهد داشت.
    وقتی پل بازنشسته شود جایی در میان مربیان ما خواهد داشت و همه در یونایتد می‌خواهند که او بماند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

توسط آرسنال صورت مي‌‌گيرد
    تمديد قرارداد آرشاوين، كليشي، نصري، دجورو، روسيچكي و فابيانسكي

تيم آرسنال انگليس قصد تمديد قرارداد با شش بازيکن خود را دارد.

00026853

سمير نصري، آندري آرشاوين، ژائل کليشي، يوهان دجورو، توماس روسيچکي و لوکاس فابيانسکي بازيکناني هستند که قراردادشان با لندني‌ها ابتداي تابستان سال آينده به پايان خواهد رسيد.
    با توجه به رضايتي که کادر فني اين تيم، بويژه آرسن ونگر،‌ سرمربي فرانسوي 15 سال اخير از اين گروه دارد، توپچي‌ها مايل هستند قرارداد آناه را براساس توافق‌هاي که به عمل مي‌آيد، تمديد کنند.
    اين گزارش حاکي است شرايط پيشنهادي مذکور براي آرشاوين 29 ساله و روسيچکي 30 ساله با کمترين زمان ممکن در متن قرارداد با توجه به شرايط سني خواهد بود ولي آرسنالي‌ها خواهان ادامه همکاري براي مدتي طولاني با نصري، کليشي، دجورو هستند.

football3ir

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

داويد لوئيس: پاتريس اورا الگوي من است

داويد لوئيس، مدافع جديد چلسي، در آستانه ديدار تيمش مقابل منچستريونايتد که فردا در استمفورد بريج برگزار مي شود، پاتريس اورا، بازيکن حريف را مورد ستايش قرار داد.

00028785
    اين مدافع برزيلي که در بازار نقل و انتقالات ژانويه با انتقالي 24.5 ميليون پوندي به چلسي پيوست، اعلام کرد براي اينکه به بازيکن بهتري تبديل شود، عملکرد ساير مدافعان را زير نظر دارد. او از پاتريس اورا به عنوان يکي از مدافعاني که او را تحت تاثير قرار داده، ياد کرد.
    او در گفتگو با نشريه سان گفت:" من بازي مدافعان زيادي را نگاه مي کنم ، به ويژه پاتريس اورا و تلاش مي کنم مانند آنها بازي کنم.
    چه به عنوان هافبک بازي کنم يا مدافع، مي توانم بازي هاي خوبي به نمايش بگذارم. من مي دانم که فوتبال انگليس کاملا متفاوت با پرتغال است اما فکر مي کنم تاکنون به خوبي با فوتبال جزيره سازگار شده ام زيرا بازيکنان بزرگي در کنار من بازي مي کنند."
    لوئيس همچنين از اينکه بازيکنان بزرگي مانند جان تري بازي مي کند، ابراز خوشحالي کرد.
    " بازي در کنار بازيکناني مانند جان تري افتخار بزرگي استو من هر روز از آنها چيزهاي زيادي ياد مي گيرم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آرسنال 20 ميليون پوند براي په‌په رينا مي‌پردازد

آرسن ونگر مي‌خواهد دروازه‌بان ليورپول را بخرد.
    00026271 آرسنال می‌خواهد 20 میلیون پوند بدهد تا په‌په رینا را از لیورپول به خدمت بگیرد.

توپچی‌ها پس از رفتن ینس لمان در فصل 08-2007 در پست دروازه‌بانی مشکل داشته‌اند. اکنون هم وویچیخ اشچسنی 20 ساله دروازه‌بان اول آرسنال است.

مانوئل آلمونیا و لوکاژ فابیانسکی در آرسنال ندرخشیده‌اند و گزارش شده که آرسنال به دنبال خرید دروازه‌بانی در سطح جهانی است.

رینا در صدر لیست آرسن ونگر قرار دارد. با قهرمانی بیرمنگام در جام اتحادیه، این تیم به لیگ اروپا می‌رسد و بخت لیورپول برای رسیدن به لیگ اروپا بسیار کاهش می‌یابد، چرا که اگر آرسنال فاتح جام اتحادیه می‌شد، با توجه به صعود بسیار محتمل این تیم به رقابت‌های اروپایی سال آینده، سهمیه لیگ اروپای جام اتحادیه به لیگ برتر می‌رسید.

به رینا قراردادی 110 هزار پوند در هفته‌ای پیشنهاد شده تا در آنفیلد بماند اما این دروازه‌بان اسپانیایی گفته نمی‌خواهد بیش از این برای بازی در لیگ قهرمانان صبر کند.

منچستریونایتد هم این دروازه‌بان سابق ویارئال را می‌خواهد. او با وجود نمایش‌های ضعیف لیورپول در فصل‌های گذشته یکی از باثبات‌ترین بازیکنان آنها بوده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني: از بالوتلي راضي نيستم

اين مهاجم گلي عالي در بازي با فولام زد ولي پس از آن نااميدکننده بود.
    00023323 روبرتو مانچینی گفته از عملکرد ماریو بالوتلی راضی نیست، هرچند که او در جریان تساوی مقابل فولام در ایست‌لندز گل زد.

منچسترسیتی برتری یک بر صفر را با گل دمین داف از دست داد و نتوانست در نیمه دوم عملکرد درخشانی داشته باشد.

بالوتلی در 14 بازی برای منچسترسیتی 9 گل زده است. او پس از گلی که مقابل فولام زد موقعیت‌های بسیاری را از دست داد.

مانچینی گفت: «از ماریو راضی نیستم. او را خیلی عالی می‌شناسم و می‌دانم که می‌تواند بهتر بازی کند. او می‌تواند در خدمت تیم باشد. گل او عالی بود اما پس از آن 70 دقیقه دیگر هیچ کاری نکرد.

نمی‌شود که او مرتبا توپ از دست بدهد. هر بار توپ به جلو می‌رفت نمی‌توانستیم نگهش داریم.»

این بازیکن جوان از تابستان که از اینتر به سیتی پیوست فرم بی‌ثباتی داشته و گل‌هایی عالی زده، اما رفتارهای نه چندان خوبی در خارج و داخل میدان هم داشته است.

با این تساوی، سیتی با وجود انجام یک بازی بیشتر 10 امتیاز از یونایتد کمتر دارد و با توجه به این که تنها ده بازی مانده بعید است آنها بتوانند به قهرمانی فکر کنند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تورس: با درك بازي آنلكا و دروگبا در چلسي راحت‌تر بازي‌ مي‌كنم

مهاجم اسپانيايي گفت: اگر با دو مهاجم ديگر چلسي هماهنگ شوم، کارم برايم در استمفوربريج راحت‌تر خواهد شد.

00028803
    فرناندو تورس اظهار داشت: از زماني که وارد چلسي شدم، فشار زيادي را احساس مي کنم. به نظرم چنين شرايطي، طبيعي است، چون در هر حال من به تيم بزرگي منتقل شدم که سطح انتظارات از آن نيز بالا است.
    گلزن 26 ساله که تابستان گذشته همراه تيم ملي کشورش به مقام قهرماني جام جهاني 2010 رسيد، در آخرين ساعات موعد نقل و انتقالات زمستاني در ماه ژانويه از ليورپول جدا شد و با رقم سنگيني با چلسي قرارداد بست.
    با ورود او به تيم بيش از همه ديديه دروگبا، گلزن ساحل عاجي موقعيت اش را در خط آتش در خطر ديد. در حاليکه نيکولا آنلکا، گلزن فرانسوي حضور چنين بازيکني را مثبت ارزيابي کرد.
    تورس افزود: اين وظيفه من است که نحوه بازي آنلکا يا دروگبا را درک کرده و خودم را با آنها وفق دهم. درصورتي که موفق شوم، قطعا فشار زيادي از من کاسته خواهد شد.
    وي ادامه داد: البته بازي ما مهاجم‌ها در کل به نحوه ساختار بازي تيم بستگي دارد. يعني در صورتي خواهيم درخشيد و گل مي زنيم که مورد حمايت ديگر اعضا براساس ساختار تاکتيکي تيم قرار گيريم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

جام حذفي انگليس
    آرسنال ميزبان ليتون، آستون ويلا ميهمان من‌سيتي

در ادامه مسابقات جام حذفي انگليس تيم فوتبال آرسنال پذيراي آماتورهاي ليتون خواهد شد.

00026850 از مرحله يک شانزدهم اين پيکارها قرار است فرداشب (چهارشنبه) آرسنال در ورزشگاه الامارات پذيراي ليتون باشد. شاگردان آرسن ونگر پس از آنکه در ديدار قبلي با اين حريف به تساوي يک بريک رسيدند، به بازي تکراري قدم گذاشتند.
    لندني ها که دو روز قبل در فينال جام اتحاديه 2 بر يک از بيرمنگام شکست خوردند و کسب اولين جام فصل را از دست دادند، بر تلاش خود خواهند افزود تا در جام حذفي به ايستگاه پاياني رسيده و شانس کسب مقام نخست را داشته باشند.
    در ديداري ديگر منچسترسيتي در ورزشگاه سيتي آو پذيراي آستون ويلا خواهد شد. شاگردان روبرتو مانچيني پيش تر در اين پيکارها ناتس کانتي را 5 بر صفر شکست دادند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آنچلوتي: دروگبا مي‌تواند در كنار تورس بازي كند

سرمربي چلسي معتقد است مهاجم ساحل عاجي تيمش مي‌تواند در کنار تورس در ترکيب اصلي به ميدان برود.

00016244
    کارلو آنچلوتي اظهار داشت: حضور فرناندو تورس در چلسي به منزله ايجاد مشکل براي ديگر مهاجمين تيم از جمله ديديه دروگبا نيست. به باور من دروگبا و تورس مي توانند در کنار يکديگر در خط حمله بازي کنند. اين نکته اي است که حتي در تمرينات مد نظر داريم و روي آن کار مي کنيم.
    اين اظهارات مربي يک سال و نيم گذشته آبي ها، در پي تهديدهاي جديد دروگبا بيان شد. اين گلزن ساحل عاجي که پس از خريد زمستاني تورس از ليورپول موقعيتش را در ترکيب اصلي در خطر مي بيند، در مصاحبه اي اعلام کرد در صورت نيمکت نشيني و ديدن تورس در کنار آنلکا در خط آتش استامفوردبريجي ها، اقدام به ترک اين تيم خواهد کرد.
    وي حتي براي اين منظور اولتيماتوم داد و گفت اگر در بازي مقابل منچستريونايتد در ترکيب نباشد، تصميمش را عملي خواهد کرد.
    با اين حال آنچلوتي تاکيد کرد: آنها براي بازي کردن در کنار هم هيچ مشکلي ندارند. درست است که هر بازيکن دوست دارد در ترکيب اصلي باشد اما بايد در نظر گرفت امکان حضور همه نفرات در يک بازي وجود ندارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)