بابا بخدا داریم منقرض میشیم !اینطور بریم فسلامون هم پیدا نمیشه!
انگار نه انگار دایی اومده
داداش فعلا بزار جد بزرگ تکلیفش مشخص بشه نوبت شما هم میرسه
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
ساکنین محترم آذردانلود،لطفا برای بازیابی این خانواده شکست خورده رجوع کنید. اگه همین طور پیش بره نسلمون منقرض میشه ها
اول از همه : جد بزرگ بابا رضا لطفا بیا و اعلام وجود کن تا بشینیم تصمیماتی رو اتخاذ کنیم ومثل سابق همه دور همدیگه به خوبی و خوشی روزگار آذر دانلودی رو سپری کنیم.یه جورایی همه بی روح و سرد شدن.با کمک همدیگه نزاریم این رکود پیش بره
آبجی کوچیکه شما ودختر بابا رضا و همسر آقا کاظم:تینا
البته این زبون خوشش بودا بعدا گله ای نکنید
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
انا موجود!من دختر بن لادن رو میخوام!در ضمن من ناهار نخوردم
اول سلام آقاجون.به روی چشم ناهار که چه عرض کنم شام و صبحونه و عصرونه و هرچی خواستی در خدمتم..بعدشم دیشب با آبجی رها قرار شد یه نفرو بفرستیم افغانستان از دختر بن لادن برامون خبر بیاره.. بعد هم بادا بادا مبارک بادا جشن عروسی شما رو تو بهترین مکان ممکنه برگزار کنیم
راضی شدی؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
خوب شد!این محمد کچل رو بفرستید چون به غیر از اون هیچکس نمیتونه بره اونجا!
بد فکری نکردیااا.بریم باهاش مذاکراتی انجام بدیم شاید به نتیجه رسید.به هر حال امر خیره دیگه.بعدا برای خودش آستین بالا میزنیم
[SIGPIC][/SIGPIC]
من همین جا اعلام عمو شدن می کنم تا مواظب کارهای برادرم krn7288 باشم چون همش یا در عروسیه و یا در حال غذا خوردن
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)