سلام
پسوردهای زیر رو امتحان کن ببین جواب میده؟ همین بازی رو توی سرورهای دیگه هم پیدا کردم ولی همون طور که میدونی این سرورها یا از کار افتادن یا فایل هاشونو پاک کردن! این لینک رو هم به زحمت پیدا کردم! فعلآً پسوردهای زیر رو تست کن اگه جواب نداد بعید می دونم رمزاش به راحتی پیدا شه چون منبعی هم که لینک رو گذاشته پسورد رو قرار نداده بود!!
شما توی سایت زیر می تونی بازی PS3 زیادی رو پیدا کنی!کد:www.firedupw.com firedupw firedupw.com FiredUpW.com www.FiredUpW.com FiredUpW www.FIREDUPW.com WWW.FIREDUPW.COM FIREDUPW.COM FIREDUPW.com FIREDUPW
کد:http://www.ps3gameclub.com/
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
خیلی خیلی ممنونم که زود جواب میدین. اما باز بسوردها درست نیست.ای کاش بسوردشو داشتید من به سختی اون فایل رو دانلود کردم
ای کاش میتونستم از اون سایت خوبی که معرفی کردید استفاده اما شما که خوب میدونید هر چی سایتو مسدود کردن و منم که از وی بی ان استفاده نمیکنم.ای کاش یه سایت مستقیم و غیر مسدود وجود داشت :(
سلام
متاسفم که پسورد فایل پیدا نمیشه! از شانس شماست! اینجور موارد کم پیدا میشه چون معمولاً یه نام و نشانی از پسورد توی اسم فایل یا توی فایل فشرده پیدا میشه؛ منبعی که لینک رو داده بود هم بدون پسورد بود!؟
بازم دنبال نسخه جدید گشتم ولی همه شون یا لینک ها کار نمی کردند یا سرورها!
تنها کاری که می تونم بکنم اینه که خودم امشب دانلود کنم و روش کار کنم ولی با توجه به گفته های شما بعید می دونم پسورد فایل پیدا بشه!
برای سایت بالا که معرفی کردم می تونی با چیزشکن های معمولی لینک دانلود بازی مورد نظر ات رو دربیاری و اونو تو این بخش بدی که برات مستقیم کنند!
. . .
تا فردا یا پس فردا جواب پسورد رو میدم که پیدا کردم یا نه
موفق باشی
خیلی خیلی ممنونم که زود جواب میدیم.بس هر بازی رو خواستم لینکشو براتون قرار میدم تا مستقیمش کنید.راستی چیزشکنه من دیگه کار نمیکنه. خدا کنه که بتونید بسوردشو بیدا کنید چون خیلی دنباله این بازی بودم
سلام
دوست عزیز فایل رو دانلود کردم و هر پسوردی که به ذهنم رسید رو امتحان کردم ولی جواب نداد! متاسفانه توی فایل فشرده هم نشانی از پسورد نبود!
حدس می زنم این فایل از فروم سایت firedupw.com آپلود شده و اونا پسورد رو می دونن، بنابراین عضو اون سایت شدم و مشکل رو اونجا مطرح کردم (با انگلیسی دست و پا شکسته!!) ممکنه جواب بدن!
لینک زیر رو ببین:
Hi , Please HELP! | FiredupW
هر از گاهی خودت به اونجا سر بزن ممکنه جواب بدن . . .
برای دانلود بازی های مشابه کافیه که عبارت زیر روی گوگل سرچ کنی به جای NAME اسم بازی مورد نظر ات رو وارد کن!
NAME PSN Jailbreak
هر چی گشتم به این لینک رسیدم Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe - PSN Jailbreak.rar که نمیدونم چکارا مسدودش کردن.ای کاش میشد این لینکو مستقیم و غیر مسدودش کردم. راستی خیلی خیلی ببخشید که شما رو تو زحمت انداختم.
سلام
منم همون اول به لینک های فایل سرو و فایل سونیک و چندتا سرور دیگه رسیدم ولی به خاطر فشار آمریکا برای اجرای قانون کپی رایت یا فایل ها از روی سرورها پاک شدن مثل این لینکی که شما گذاشتین (همه فایل ها نه فقط فایلی که شما می خواید) و یا کلاً سرور از دسترس خارج شده!
اگه جواب تون رو توی اون تایپیک که انگلیسی نگیرید فکر کنم باید کلاً بی خیال این بازی بشید!
موفق باشید!
با عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم این بازی که تو لینک زیر هست
Scott Pilgrim vs The World PSN PS3 PSN Games Download | PS3 ISO, PS3 Games, PS3 Backup, PS3 Media
میشه لینک مستقیم و غیر مسدود این بازی رو قرار بدین؟
با تشکر
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)