صفحه 6 از 33 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مشاور اقتصادي و رئيس كار گروه خصوصي‌سازي باشگاه پرسپوليس منصوب شد

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با حكم حبيب كاشاني، دكتر غلامرضا خليل ارجمندي مشاور امور اقتصادي و رئيس كار گروه خصوصي سازي باشگاه پرسپوليس شد.
    كمك به فعاليت هاي حوزه اقتصادي باشگاه جهت درآمدزايي، رساندن باشگاه به وضعيت مطلوب مالي در راستاي اجرايي كردن اصل 44 قانون اساسي، ايجاد بستر مناسب براي حضور باشگاه پرسپوليس در بورس از اهداف انتصاب دكتر خليل ارجمندي به اين سمت است.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض تلاش استيلي براي شناخت تركيب اصلي و غيبت دو بازيكن

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار مقابل شهرداري تبريز از ساعت 18:30 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به مدت 60 دقيقه به مرور كارهاي تاكتيكي در تمريناتي شاداب پرداختند و در مرحله پاياني فوتبال دست‌گرمي بازي كردند.
    استيلي در اين فوتبال با جابجايي بازيكنان سعي مي‌كرد تا تركيب اصلي تيم خود را براي بازي فردا پيدا كند و برهمين اساس به دقت با ساير اعضاي كادر فني بازيكنان را آناليز مي‌كرد.
    * يك فيزيوتراپ جديد به كادر پزشكي پرسپوليس اضافه شد.
    * محمد مايلي‌كهن در تمرين امروز حضور داشت.
    * كماسي، اولادي و علي‌عسگر غايب بود.
    * پرسپوليسي‌ها امروز با لباس‌هاي طوسي‌رنگ تمرين كردند.
    * حضور نزديكان بازيكنان و ليدرها در تمرين امروز جالب بود.
    * پرسپوليسي‌ها پس از تمرين امروز با دستور كادر فني قرار شد ساعت 20:20 شب خود را به مسئولان كادر فني در هتل اسپيناس معرفي كنند.
    * با دستور استيلي بازيكناني كه از تركيب پرسپوليس براي بازي فردا جا ماندند قرار است تمرينات خود را ساعت 11 صبح در آكادمي ملي المپيك دنبال كنند.
    * تذكرات سومديك هم در تمرين امروز در نوع خود جالب بود. وي دقايقي با هافبك‌هاي تيم به گفت‌وگو پرداخت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پس از تمرين امروز

حميد استيلي سرمربي پرسپوليس پس از تمرين امروز ليست خود براي بازي فردا مقابل شهرداري تبريز را مشخص كرد.
    نكته جالب در اين ليست حضور جواد كاظميان پس از دو هفته از برگزاري ليگ برتر و وحيد هاشيمان بود. هاشيمان امروز با دست آتل‌ شده تمرين كرد.
    اما سرمربي پرسپوليس نام ابراهيم شكوري، مهرداد اولادي، حميد علي‌عسگر و چند بازيكن اميد خود را از ليست قرمزپوشان براي ديدار مقابل شهرداري خط زد.
    پرسپوليسي‌ها با 19 بازيكن امشب راهي هتل اسپيناس شدند تا فردا يك بازيكن از اين ليست خط بخورد.
    همچنين قرار است امشب فيلم بازي‌ شهرداري تبريز در جلسه‌اي بين كادر فني و بازيكنان آناليز شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هدايتي: من پيشكسوت پرسپوليس نيستم

حسين هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با اشاره به جلسه شب گذشته اظهار داشت: بسيار خوشحال هستم كه بزرگان پرسپوليس پس از سال ها دور يكديگر جمع شده اند تا ياد و خاطره گذشته ها را زنده كنند و دقايقي در كنار يكديگر خوش باشند. من خودم را پيشكسوت پرسپوليس نمي دانم و فقط در اين جلسات ميهمان هستم و تمام سؤالات خود را از بزرگان پرسپوليس بپرسيد نه من.
    مالك باشگاه استيل آذين در پاسخ سؤال كه چرا جلسات كميته پيشكسوتان در اين باشگاه برگزار مي شود گفت: باشگاه استيل آذين از تهران به سمنان انتقال يافته است. يك روز متوجه شدم تعدادي از پيشكسوتان پرسپوليس دور هم جمع شده اند و دنبال سر پناهي مي گردنند تا جلسات خود را برگزار كنند به همين دليل تصميم گرفتم يكي از طبقات ساختمانم را به اين عزيزان بدهم.
    وي افزود: اكنون در آن ساختماني كه قبلا دفتر باشگاه استيل آذين بود دو شركت زير نظر استيل آذين فعاليت مي كنند و در حال انجام دادن كارهاي اقتصادي خود هستند. برخي ها از كار من ناراحت شده اند كه چرا به پيشكسوتان پرسپوليس يك طبقه داده ام كه بايد به اين عزيزان بگويم هر وقت در باشگاه پرسپوليس يك طبقه به پيشكسوتان داد اين بزرگان از اينجا مي روند و در باشگاه خود مستقر مي شوند، البته هر وقت بزرگان پرسپوليس صلاح بدانند.
    هدايتي درباره پرسپوليس گفت: نوع رفتن دايي و حضور استيلي كمي هواداران را آزرده كرده اما بايد همه اين تيم دست به دست همديگر بدهند تا پرسپوليس به نتيجه دلخواه برسد. يك نفر نمي تواند در حال حاضر به پرسپوليس كمك كند و به همين دليل همه بايد كمك كنند تا اين تيم موفق باشد.
    وي درباره احتمال خريد امتياز يكي از تيم هاي ليگ برتري گفت: فعلا خبري نيست. شايد در آينده درباره اين موضوع خبري شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پروين: بازيكن در زمين نمي‌دود مي‌گويند تقصير كميته پيشكسوتان است

علي پروين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تشكيل جلسه كميته پيشكسوتان پرسپوليس اظهار داشت: پس از تلاش‌هايي كه داشتيم خدا را شكر مي‌كنم كه بزرگان پرسپوليس در محفلي كنار يكديگر نشستند و ياد و خاطره رفته‌ها را هم زنده كردند.
    وي افزود: آقايان ما در اين كميته به دنبال ضربه زدن و گرفتن جاي كسي نيستيم و فقط آمده‌ايم كنار همديگر بنشينيم و همديگر را تا زنده‌ايم فراموش نكنيم.
    پروين در پاسخ سؤالي كه برخي‌ها مي‌گويند اين كميته به باشگاه پرسپوليس ضربه مي‌زند، گفت: ببخشيد بازيكن در زمين نمي‌دود مي‌گويند كميته پيشكسوتان به پرسپوليس ضربه مي‌زند، اين موارد چه ارتباطي به يكديگر دارد. چند تا از بزرگان پرسپوليس كنار همديگر نشسته‌اند و در جلساتي نقطه ‌نظرات همديگر را بيان مي‌كنند، اين چه ربطي به پرسپوليس دارد. ما هميشه آرزو مي‌كنيم كه پرسپوليس بهترين نتايج را بگيرد.
    پروين همچنين درخصوص دلايل نتيجه نگرفتن پرسپوليس تاكيد كرد: بايد سعي تلاش بازيكنان زياد شود. زياد طول نمي كشد كه همين بازيكنان در اينده اي نزديك در همين كميته كنار همديگر مي‌نشينند و بايد از بازي‌هاي نيك خود ياد كنند.
    وي ادامه داد: من فقط نگران هواداران هستم، چون به اندازه كافي ناراحت شده‌اند. انشاءالله با تلاش استيلي و جمع‌وجور كردن تيم، پرسپوليس از اين هفته نتايج خوبي بگيرد تا دل مردم شاد شود.
    پروين در پايان خاطرنشان كرد: جا دارد به سهم خودم از كليه بزرگاني كه كميته پيشكسوتان را تنها نگذاشتند تشكر كنم. برحسب وظيفه‌ام با كمك ساير پيشكسوتان همه را به اين جلسه دعوت كرديم. هركس آمد قدمش روي چشم‌ ما و هرفردي هم نيامد انشاءالله موفق باشد. باز هم مي‌گويم ما در اين كميته به دنبال زدن آزار و اذيت كسي نيستيم و فقط دور هم مي‌نشينيم و از اين كار لذت مي‌بريم. دنبال اين نيستيم وقتي يك پيشكسوت از بين ما رفت در يك ورزشگاه حاضر شويم براي او صلوات و فاتحه بفرستيم، بلكه قدر همديگر را بايد تا زماني كه زنده هستيم داشته باشيم و به نظر من فردا دير است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

9. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چهار بازيكن از ليست پرسپوليس خط خوردند

پرسپوليس در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر فردا شب در كرمان ميهمان مس سرچشمه است. از همين رو كادر فني پرسپوليس نام هادي نوروزي، وحيد هاشميان، مازيار زارع و مجتبي شيري را از ليست 18 نفره خود براي بازي فردا شب خط زد.
    اين بازيكنان بايد فردا تمرينات اختصاصي زير نظر كماسي انجام دهند.
    پرسپوليس ساعت 18:20 امروز راهي كرمان مي‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

11. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تمرين پرسپوليسي‌ها در كرمان و ديپورت بازيكنان برزيلي

تيم فوتبال پرسپوليس قرار بود بعدازظهر امروز قبل از سفر به كرمان در ورزشگاه درفشي‌فر تمرين كند اما با تشخيص كادر فني تمرين لغو و قرار شد امشب يك جلسه در كرمان تمرين كم فشار انجام دهد.
    حميد استيلي قصد دارد در تركيب خود در ديدار فردا شب تغييراتي انجام دهد.
    حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس قرمزپوشان را در سفر به كرمان به دليل كسالتي كه دارد همراهي نخواهد كرد.
    خبر ديگر اينكه دو بازيكن برزيلي كه دو روز در تمرينات پرسپوليس حضور يافتند با جمع‌بندي‌هاي كادر فني مورد تأييد قرار نگرفتند و ديپورت شدند.
    پرسپوليس ساعت 18:20 امروز براي ديدار با مس سرچشمه عازم كرمان مي‌شود. اين ديدار فردا شب ساعت 22:30 برگزار خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بهتر از گذشته بوديم؛ اخراج كريمي درست نبود

حميد استيلي پس از تساوي 2 بر 2 مقابل مس سرچشمه گفت:‌ در شروع كار اسير اتفاقات فوتبال شديم و با توجه به اين موضوع كه در شرايط بحراني قرار داريم روي اشتباهات فردي 2 گل دريافت كرديم. مدافعان ما در ثمر رسيدن اين 2 گل بي‌تجربي كردند. خوشبختانه با تغييراتي كه انجام داديم توانستيم به گل برسيم و نتيجه را جبران كنيم.
    وي ادامه داد: بعد از اخراج علي كريمي شاكله پرسپوليس از هم پاشيد. داوري در اين صحنه اشتباه كرد و كارشناسان بايد در اين رابطه نظرشان را ارائه دهند.
    استيلي با بيان اينكه در ديدار مقابل مس سرچشمه مهاجمان خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت، تاكيد كرد:‌ شرمنده هواداران هستم اما آنها بايد كمي صبور باشند و هر لحظه از بازي عليه من و مدير باشگاه شعار ندهند. ما براي بازگشت به دوران اوج خود نيازمند حمايت هواداران هستيم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد نظرسنجي برنامه 90 گفت: به جاي نظرسنجي بايد كارهاي فرهنگي انجام دهيم و اينگونه فعاليت‌ها مي‌تواند مثمرثمرتر باشد تا اينكه يك نظرسنجي انجام دهيم و تأثيري روي ترويج اخلاق بين تماشاگران نداشته باشيم. اين فضا به سود فوتبال نيست و هواداران بايد بدانند فوتبال يك پروسه بلندمدت است و بايد صبور باشند.
    استيلي گفت: مقابل مس سرچشمه بهتر از ديدارهاي قبل بوديم و من از تعويض‌هاي خود راضي هستم زيرا بازيكن‌هاي جايگزين توانستند عقب‌ماندگي تيم را جبران كنند.
    وي از جذب يك بازيكن خوب خارجي براي رفع مشكلات خط حمله اين تيم در بازي‌هاي بعدي خبر داد و گفت:‌ هواداران بايد بدانند كه مهم باشگاه پرسپوليس است نه افرادي كه هم‌اكنون در آن حضور دارند پس بهتر است براي موفقيت تيم صبوري كنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کميته داوران پاسخ باشگاه پرسپوليس را داد

حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در خصوص اعتراض باشگاه پرسپولیس مطالبی را در جهت پاسخگویی اعلام کرد.
    1- طبق نظر کارشناسی کمیته داوران که متشکل از داوران با سابقه کشور همچون آقایان غیاثی، اصفهانیان، صفیری و سلیمانی می باشد اخراج آقای علی کریمی در بازی مس سرچشمه و نگرفتن پنالتی در مصاف با شاهین بوشهر تصمیمی صحیح از سوی داور بازی بوده است و همانگونه که روز بعد از بازی پرسپولیس و مس سرچشمه اعلام کردم آقای کریمی یکی از بازیکنان موثر، باشخصیت و حرفه ای فوتبال کشور می باشد ولی همگان آگاهند که از نظر قانون اگر از بازیکنی تخلفی صورت گیرد همه از نظر قانون یکسان هستند و آقای کریمی با دیدگاه حرفه ای به تصمیم داور احترام گذاشته و هیچ گونه حرکت غیرورزشی را مرتکب نگردیده است و از همین جا مراتب تشکر خود را از وی اعلام می دارم.
    2- کمیته داوران ضمن هماهنگی و همکاری بسیار خوب و مناسب با سازمان لیگ برتر و سازمان لیگ آزادگان و سازمان لیگ فوتسال به اطلاع می‌رساند این کمیته مستقل بوده و تحت نظارت سازمان لیگ برتر اداره نمی شود. وظیفه سازمان لیگ برنامه ریزی برای انجام مسابقات می باشد و مسئولیت داوری فوتبال کشور برعهده کمیته داوران می باشد.
    3- ارکان برگزاری مسابقات زحمات زیادی را متحمل می شوند که قابل تحسین است ولی بحث داوری مسابقات موضوعی است که قابل پیش بینی و جلوگیری نیست و به هرجهت کمیته داوری تمام سعی و تلاش خود را به کار انداخته که ضمن پاسخگویی لازم و صحیح به اعتراضات داوری، درصورتیکه داوری اشتباهات تاثیر گذار و مکرر داشته باشد و این مطلب به تایید بخش نظارت و بازرسی کمیته داوران رسیده باشد محرومیت جدی و قاطعی را در نظر خواهد گرفت.
    بدیهی است هرگونه اعتراض به داوری می بایست طبق آیین نامه باید توسط هیئت فوتبال آن استان و به وسیله فرمهای مشخصی به کمیته داوران منعکس شود و در اسرع وقت رسیدگی لازم انجام خواهد شد.
    4- امید است همگان سعی نمایند شعار فیفا را که همان بازی جوانمردانه است در همه ابعاد فوتبالی رعایت کنند. بازیکن در داخل زمین و مسئولین و کادر فنی و اداری و اجرایی قبل و بعد از مسابقه رفتار جوانمردانه را رعایت کنند.
    علی کریمی در دیدار هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر در دیدار پرسپولیس برابر مس سرچشمه به دنبال تکل از پشت روی بازیکن تیم حریف با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج شد. این بازی با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گمالوویچ مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس شد

پس از اینکه انتخاب مربی بدنساز پرسپولیس در چند وقت اخیر حرف و حدیث‌های فراوانی به پا کرد، مسئولان این باشگاه با گمالوویچ برای این پست به توافق رسیدند.
    این مربی که سابقه حضور در استقلال و پاس همدان را دارد با پرسپولیسی‌ها تا پایان فصل جاری به توافق رسید.
    قرار است گمالوویچ به زودی کار خود را در پرسپولیس آغاز کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 6 از 33 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین