صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

فتح‌الله‌زاده: كمپ باشگاه استقلال درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌كند

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: کمپ درست شود 50 صاحب ديگر پيدا مي‌کند.
    علي فتح‌الله‌زاده درباره اينکه آيا امروز جلسه کميته انضباطي مجتبي جباري و بيژن کوشکي برگزار شد يا خير اظهار داشت: به دليل مشغله‌اي که در باشگاه بابت سفرهايمان در پيش داريم و آقاي پورحيدري درگير مقدمات سفر به رياض بود، جلسه‌ کميته انضباطي جباري و کوشکي به بعد از سفر به عربستان موکول شد. مطمئن باشيد طبق مقررات و آيين‌نامه‌اي که باشگاه استقلال دارد در مورد اين دو بازيکن تصميم‌گيري مي‌شود.
    فتح‌الله زاده درباره سفرهاي استقلال و مشکلاتي که باشگاه با آن روبرو است گفت: اکنون باشگاه درگير رواديد سفر به عربستان است و متأسفانه سفارت عربستان تا اين لحظه اعلام نکرده که آيا کاروان استقلال رواديد گرفته‌اند يا خير. من از فدراسيون خواسته‌ام اين موضوع را به afc انتقال دهند چون اين نمي‌شود که در فاصله 4 روز مانده به سفر هنوز از برنامه خود باخبر نباشيم.
    وي تصريح کرد: دنبال بازي سوم خود مقابل نيز بنيادکار ازبکستان هستيم. بايد به فکر بازي برگشت با اين تيم هم باشيم. از طرفي بازي با سايپا را هم در پيش داريم. رسيدگي به اين کارها واقعا کار راحتي نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره عملکرد اين تيم مقابل مس کرمان گفت: مقابل مس ما چند موقعيت تک به تک داشتيم که متأسفانه نتوانستيم درست از آن استفاده کنيم. مس تيم خوبي است و بازيکنان خوبي هم دارد. ما بايد اين تيم را مي‌برديم. البته بعد از بازي با السد قطر بازيکنان استقلال به دليل نبود زمين تمرين مناسب و بارندگي در تهران در چمن مصنوعي تمرين کردند و ما در اين مدت هر جا دنبال زمين بوديم نتوانستيم چمن مناسبي پيدا کنيم.
    فتح‌الله زاده درباره اينکه گفته مي‌شود کمپ باشگاه استقلال صاحب ديگري پيدا کرده گفت: اين کمپ براي استقلال است و اصلا نمي‌خواهم در اين باره صحبت کنم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

پیش فرض دو خبر از استقلال

ناصر حجازي رئيس کميته فني باشگاه استقلال صبح امروز در محل باشگاه استقلال حضور يافت. وي با حضور در باشگاه، گزارش فني خود از بازي استقلال مقابل مس کرمان را به فتح‌اله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال ارائه کرد.
    *آرش برهاني صبح امروز به باشگاه استقلال رفت و در جلسه‌اي با معاون اول باشگاه، علي نظري جويباري شرکت کرد. برهاني همچنين در خصوص مسائل مالي نيز با نظري جويباري صحبت کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

نوروزي و وضعيت مصدومان استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال اعلام کرد تمامي بازيکنان شرايط همراهي تيم براي ديدار روز پنجشنبه مقابل سايپا را دارند و تنها فيليپ آلوز دسوزا است که هنوز حضورش در اين بازي قطعي نيست.
    امین نوروزی در تشریح شرایط بازیکنان آسیب دیده تیم استقلال گفت: هوار ملامحمد شرایط خوبی دارد. او دچار ضربدیدگی شده اما به بازی با سایپا می‌رسد. ایمان مبعلی هم از ناحیه مچ و ساق پا دچار ضرب دیدگی شده است که با فیزیوتراپی مصدومیتش رفع می‌شود و برای بازی با سایپا مشکلی نخواهد داشت.
    نوروزی در ادامه اظهار داشت: جواد شیرزاد از ناحیه مچ پا مصدوم شده که البته مشکل مصدومیت او هم با فیزیوتراپی حل می‌شود حنیف عمران‌زاده هم دچار گرفتگی عضله کمر شده بود که با چند جلسه فیزیوتراپی مشکل او حل شد تا برای بازی پنجشنبه شرایط همراهی تیم را داشته باشد.
    پزشک استقلال در پایان وضعیت سه بازیکن دیگر تیم را اینگونه تشریح کرد: "فیلیپ آلوز دسوزا دچار کشیدگی عضله پا شده و فردا از این بازیکن تست پزشکی می‌گیریم تا در صورت تایید سلامتش بتواند تمرین کند. کیانوش رحمتی هم بهبود پیدا کرده ولی صلاح دانستیم که امروز را به وی استراحت بدهیم تا از فردا در تمرینات حاضر شود. مشکل مصدومیت محمد محمدی هم حل شده و او دیگر مشکلی از این جهت ندارد.
    تیم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف سایپای البرز می رود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

ويزاي استقلالي ها رسيد

دقايقي پيش از فدراسيون فوتبال خبر رسيد که ويزاي کاروان استقلال براي سفر به عربستان آماده شده و به دست ايشان رسيده است.
    استقلال شنبه آینده به عربستان سفر خواهد کرد تا دومین بازی حساس خود را در چارچوب این رقابت‌ها انجام بدهد دو تیم ایرانی که هفته گذشته به عربستان سفر کرده‌اند، یک پیروزی و یک شکست به دست آورده‌اند.
    به گزارش گل اسم جباري و کوشکي در فهرست استقلال است اما باشگاه براي جريمه اين دو و محروم کردنشان از سفر حج، ترجيح داده آنها را همراه خود نکند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض خبرهايي از استقلال

امين نوروزي پزشک استقلال اعلام کرد که اين تيم براي ديدار حساس مقابل پرسپوليس بازيکن مصدومي ندارد. نوروزي در خصوص آخرين وضعيت اميرحسين صادقي مي‌گويد:«‌اين بازيکن از ناحيه بالاي ابرو دچار شکافتگي شد ولي خدا را شکر براي دربي مشکل خاصي ندارد و مي‌تواند استقلال را همراهي کند. ما قبل از بازي بخيه‌هاي او را مي‌کشيم و او مشخص خاصي براي اين ديدار نخواهد داشت.

ميلاد ميداودي مهاجم جنوبي استقلال از روز شنبه دويدن با توپ را آغاز کرد. او که از چند روز پيش نرم‌دوي را آغاز کرده بود، با تشخيص تيم پزشکي استقلال از روز شنبه در ورزشگاه نوبنياد حاضر شد و دويدن با توپ را آغاز کرد. به گفته امين نوروزي پزشک استقلال اين بازيکن وضعيت اميدوارکننده‌اي دارد و انتظار مي‌رود ميداودي تا چند هفته ديگر شرايط بازي را پيدا کند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    1 پست
    قدرت امتیاز دهی
    15
    Array

استقلال بازی مقابل پاختاکور خیلی خوب بازی کرد.

12. 4 کاربر مقابل از SONAR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض اخبار كوتاه از آبي‌پوشان

تيم استقلال صبح امروز به تهران بازگشت. در اين سفر چند بازيکن شاهين در هواپيما در کنار آبي پوشان حضور داشتند. عماد رضا، مهدي نوري، علي سلماني، سعيد عزيزيان و داوران بازي ديروز نفراتي بودند که همزمان با کاروان استقلال به تهران برگشتند.

* قبل از پرواز استقلال به تهران يکي از هواداران اين تيم که از شيراز به بوشهر آمده بود منتظر شد تا بازيکنان از هتل دلوار بيرون بيايند و با آنها عکس يادگاري گرفت.

* در طول پرواز امير حسين‌صادقي و سيد‌مهدي سيد صالحي از هدايت ممبيني سوال مي پرسيدند که چرا به آنها کارت زرد نشان داده است.

*مدد جباري مسوول تدارکات استقلال به محض اطلاع از خبر حمله قلبي مسئول تدارکات ذوب آهن با نزديکان وي تماس گرفت و حال او را جويا شد. علي مهوريان مسئول تدارکات ذوب آهن شب گذشته از بيمارستان مرخص شد.

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض عمران‌زاده: اخراج هم نمي‌شدم سر تمرين نمي‌رفتم

حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمکت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمکت ننشست. اين مسئله باعث شد کادرفني استقلال به اين بازيکن پيغام دهند که امروز در تمرين شرکت نکند.

عمران زاده در خصوص تصميم کادرفني مبني بر حضور وي در کميته انضباطي و اينکه حق ندارد تا مشخص شدن تکليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم که اگر اخراجم هم نمي کردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
    وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشکلاتم را با او در ميان مي گذارم.

16. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سيد جلال حسيني با تيم فوتبال استقلال به توافق رسيد

مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان براي حضور در يازدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر با باشگاه استقلال به توافق رسيد.
    00023573
    سیدجلال حسینی که فصل گذشته در خط دفاعی سپاهان یکی از مردان ثابت بود عصر امروز دوشنبه پس از مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور در یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر با این تیم به توافق رسید و قرار است قرارداد یکساله وی بزودی در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت برسد.

قبل از این باشگاه استقلال با سید مهدی رحمتی دروازبان فصل پیش تیم فوتبال سپاهان و مرد شماره یک تیم ملی فوتبال ایران به توافق رسیده بود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

كيانوش رحمتي: با اين بازيكنان بايد قهرمان شويم

بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال گفت: امسال شرايط تيم خوب است و بايد طوري نتيجه بگيريم که اميد را در دل هوادار زنده کنيم.

00005214
    کيانوش رحمتي درباره آغاز تمرينات تيم استقلال اظهار کرد: از ابتداي هفته تمريناتمان را آغاز کرديم، اما تعدادي از بازيکنان ملي پوش‌مان از امروز بايد به اردوي تيم ملي بروند و با گروهي نيز در حال مذاکره هستند، بنابراين فکر مي‌کنم تا چند روز آينده تکليف مشخص شود و با يک تيم کامل تمرين‌هايمان را پشت سر بگذاريم.
    رحمتي ادامه داد: در حال حاضر بيشتر زير نظر مولايي کارهاي بدني را انجام مي‌دهيم، مولايي بدنساز بسيار خوبي است و در هر تيمي که بوده، موفق عمل کرده است. اغلب تمرينات زير نظر او برگزار مي‌شود و بيشتر روي کارهاي بدني تمرين مي‌کنيم . فکر مي‌کنم تا هفته دوم اين روال را بگذاريم و پس از آن به کار با توپ و شرايط تاکتيکي بپردازيم.
    بازيکن تيم استقلال درباره عملکرد اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات عنوان کرد: بازيکناني که جذب کرده‌ايم بازيکنان بسيار خوبي هستند و انشاءالله به استقلال کمک کنند، چون امسال با نفراتي که داريم و افرادي که در ادامه به ما اضافه مي‌شوند، قصد گرفتن جام را داريم. بايد تيمي را روانه ميدان کنيم که اميدها را به هواداران بدهد و بتوانيم به جام دست پيدا کنيم.
    کيانوش رحمتي در ادامه عنوان کرد: سال گذشته تيم ما دير جمع شد، اما امسال شرايط خوبي داريم و همه چيز آماده است. فقط بايد طوري عمل کنيم و نتيجه‌ بگيريم که اميد در دل هواداران زنده شود و بدانند که بهترين تيم ايران باشيم.
    او درباره شرايط خود نيز گفت: امسال آخرين سال قرار دادم با استقلال است و فعلا در خدمت اين تيم هستم، ‌اميدوارم بتوانم بهتر از فصل قبل کار کنم.

[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)