خوب الان سینا و سایتش هر دو با هم خوابیدند
به لطف شما دارند از بخش لیچر کپی می کنند اگه اونم نبود تو کما یا مرگ مغزی بودند
خوب الان سینا و سایتش هر دو با هم خوابیدند
به لطف شما دارند از بخش لیچر کپی می کنند اگه اونم نبود تو کما یا مرگ مغزی بودند
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
به نام خدایی که جان را فکرت آموخت
به عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران یه پیشنهاد داشتم در صورت موافقت همه دوستان بخشی رو در انجمن ایجاد کنیم مبنی بر این که افرادی که خواستار مهاجرت یا ادامه تحصیل در رشته هایی مختلف در کشور هایی اروپایی و امریکایی هستن بتونن استفاده کنن من در انجمن های دیگه همچین بخشی رو مشاهده نکردم ولی فکر می کنم بازدید خوبی داشته باشه هر چند من انجمنهایی رو دیدم که فقط کارشون در این رابطه است .
بازهم ممنون می شم نظرتونو بدونم
با تشکر
به نام خدا
ما همچین بخشی را تقریبا داریم و این بخش
http://forums.azardl.com/forumdisplay.php?f=242
تقریبا همانی هست که شما میگید .
بحث در مورد دانشگاههای دنیا و معرفی اونها در راستای همین هدف هستش .
در ضمن تا جایی که میدانم هلیا خانم مدیریت یک موسسه انتقال دانشجو به اروپا را هم بر عهده دارند که میتونند در این ضمینه دوستان را راهنمایی کنند مخصوصا که پدر خودشان در انگلیس و در خارج از کشور مدرکشان را گرفتند .
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام دوستان وقتی تو بخش کوکی یا اکانت ، اکانت یا کوکی را تو یک فایل txt میزاریم بنظرم بستن کپی واسه این قسمت بی معناست چون این مثل بخش لیچر توضیحات نداره
شما نظرتون چیه؟
سلام دوباره دوستان چند روز قبل یک مشکلی پیش امد که شاهد یک برخورد بین یکی از دختر خانم ها با یکی از مدیرای انجمن در پیام خصوصی بودیم
ولی امروز یک مسئله ای را دیدم که خیلی ناراحت شدم
که اگه به چند روز قبل برمیگشتم حاضر نبودم اون پستم را اونجا بزنم از همین جا از خود اون فرد معذرت میخوام
هر کس اجازه داره شکایت کنه ولی هر کس اول شکایت کرد حق با اون فرد نیست شاید طرف برداشت بدی از اون پیام کرده یا خود اون فرد اشتباهی کرده که الانم پشیمان هست
من حق را به رضا میدم arif که گفت با این کار نباید باعث فراری اون مدیر میشدیم که الانم نیست و رفته
بهتر بود مسئله را با پیام خصوصی حل میکردیم نه اینکه ...........
تنها از خدا بر می اید که با پوشاندن گناهمان فرصت جبران خطا را به ما میده
به نام خدا
اتفاقا من هم موافق بودم و برای همین اسم نبردم ولی دوستی خاله خرسه همینه و متاسفانه حمایت زیاد رضا جنجال از اون فرد باعث شد اسم اون آشکار بشه
البته ایشان 5 تا گزارش تخلف داشتن و نه یکی و این مورد را حتی آیین نگر هم در یک مورد تایید کرد و هشدار من کلی بود ولی خوب شد و اون فرد اسمش لو رفت .
البته اگر قرار به اخطار به خودش بود مطمینا با پیام خصوصی داده میشد نه تو پروفایل
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
اسم من شیرین هست و تازه عضو اینجا شدم ( این اسمیه که صدام میکنند و تو شناسنامه چیز دیگه است اسمم )
چند روز عضو شدم و از اینکه من را بین خودتان قبول کردید واقعا شرمنده شدم و خیلی از همگی ممنونم
راستش میخواستم چند تا انتقاد و پیشنهاد بدم البته من کوچیکتر از این حرفها هستم که روی حرف بزرگترهای سایت حرف بزنم
یکی اینکه بهتر تو سایتها تبلیغ بشه تا کاربرهای بیشتری جذب بشه من خودم با کلیک روی امضا یک کاربر اینجا اومدم و شروع به فعالیت کردم وگرنه قبلا اصلا اسم اینجا را نشنیده بودم
بعد اینکه با همه دوست بشید مخصوصا بزرگترهای سایت به کاربرها پیام دوستی بدن که این باعث میشه اون حس غربت بین کاربر تازه وارد از بین بره
بهتر کسایی که روابط عمومی بالا دارند مامور بشند تا چند نفری همزمان به کاربرها خوش آمد بگن و فقط به اون پیام مدیر کل سایت که اول ثیت نام میاد اکتفا نشه این مورد باعث میشه حس خوبی بین کاربرها به وجود بیاد و احساس کنند تو جایی هستند که دوستان زیادی دارند
اینجا پر از مطلب علمی هست ولی سایتهای دیگه با وجود نداشتن محتوا خیلی راحت کاربرها را با اینجور چیزها جذب خودشان میکنند ماشالله دختر هم کم ندارید و میتونید یک سایت تفریحی هم به جز علمی باشید و محیط شاد داشته باشید درست مثل دانشکده ما تو دانشگاه که هم علمیه و هم شاد
مورد دیگه اینکه این همه مطلب علمی تو اینترنت هست پس چرا مدیرها پست نمیدن تا کاربرها هم تشویق بشن ؟ فقط کافیه یک جستجو کنید و از تمام مطالب گزیده بردارید و بیارید
من امروز در مورد موبایل کمی جستجو کردم کلی مطلب پیدا کردم و یک سایت بود شاید بیشتر از صدهزار ملب داشت که میشه از تمام اونها اورد و اینجا را منبع و آرشیو تمام اونها کرد
میبخشید من خانه هم زیاد حرف میزنم ولی اینجا هنوز روم باز نشده و این اولین روده درازی من بود
از همتون ممنونم که به من هم کمک میکنید تا چیزهای تازه یاد بگیرم و با همتون دوست باشم![]()
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام شیرین خانوم
شیرین خانوم در مورد تبلیغ در سایت های دیگر محمد(مدیر کل سایت) باید تصمیم بگیره اما تبلیغ خرج داره و محمد تا کنون خیلی خرج کرده و این انصاف نیست که هر وقت چیزی شد به محمد رو بزنیم چون واقعا برای کل مجموعه زحمت کشیده و خرج زیادی کرده....
شما اگر یکم تو سایت هایی که سرور میدن بگردین میفهمین که چقدر قیمت سرورها بالاست مخصوصا اگر امکانات نامحدود بدن اینجا یک انجمن نیست بلکه بیش از یک انجمن هست(انجمن شماره 1 و انجمن شماره 2 موبایل و....) به غیر از سایت های آپلود....
ما اگر میخوایم تبیلغ کنیم باید نام انجمن را در امضای خود در انجمن هایی که در آن عضو هستیم بزاریم تا تبلیغ بشه.......
و مورد بعدی که گفتید هر کاربری که ثبت نام میکنه بهش خوش امد گویی بگیم و..
اگر بخوایم به هر کاربری خوش امد گویی بگیم دیگه انرژی برامون باقی نمیمونه تا پست بدیم و....
اما اگر چند نفر باشیم میشه یک کاریش کرد با اینکه ما این کار را با کاربرانی که پست میفرستن میکنیم....
ممنون بابت اینکه نظرتون را بیان کردید....
موفق و پیروز باشید....![]()
ساحل بهانه است , رفتن رسیدن است...
قبل از هر چیز دیگر، آماده شدن راز موفقیت است(فورد)
در دنیا چیزی وجود ندارد که ارزش ناراحت شدن را داشته باشد
من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم(کترینگ)
به وسیله عزم و اراده با سستی و تنبلی به جنگید(حضرت علی (ع))
اگر زندگی با تو سر ناسازگاری دارد تو با او سازش کن(اسپارت)
(((Nothing Is Impossible)))
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....
Tonight's the night .. And it's going to happen again and again ..
has to happen
سعادتمند کسی است که در هجوم و مقابله با مصائب خود را نبازد (پاسکال)
کسی که اراده قوی نداشته باشد، به زودی در مقابل مشکلات مغلوب می شود(لرد آویبوری)
درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
هرگز فکر نکن که ديگران تو را به اهدافت خواهند رساند
وسيع باش ، و تنها ، و سر به زير ، و سخت
من هم همین را گفتم و گفتم تو امضاهامون بذاریم و خودمم از امضا یک کاربر به اسم momfilm اومدم اینجا و راستش نمیدانم سرور چند هست ولی میدانم خیلی گرانه و بیشتر سایتها این همه امکانات ندارند و فقط سایتهای بزرگ میتونند این همه فضا و امکانات داشته باشند
در مورد کاربرهای تازه وارد هم میشه یک متن آماده داشت که هر مدیری آنلاین بود و حوصله داشت اون را بفرسته و حتما نیست که باید بفرستیم و فقط اگه گاهی حوصله داشتیم اینکار را انجام بده هر کس علاقه داره
و یک خواهش از همه مدیرها اینکه روزانه ده دقیقه فقط و فقط ده دقیقه اخبار را بذارند تو انجمن چون این مورد اخبار مخصوصا فناوری و همینطور حوادث طرفدار زیادی داره و فقط کمی میبره و فقط کپی هست ولی کلی لینک میاره تو سایت و این را خودم زیاد دیدم
پست تخصصی این سایت عالیه و اگه این را اضافه کنیم مطمین باشید از همه اونها میزنیم جلو چون تفریح و سرگرمی را کمی همت کنیم میتونیم ردیفش کنیم ولی پست تخصصی را اونها نمیتونند و خوب اینجوری ما چند قدم از اونها جلو میزنیم ولی الان اونها با پستهای اینجوری فکر کنم از ما جلو هستن
البته ببخشید پررو بازی در میارم ولی چون دوست دارم پیشرف کنه سایت دارم نظر میدم![]()
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام به همه عزیزان و دوست گرامی اول اینکه سایت هیچ احتیاجی به تبلیغ نداره چون تو گوگل اوله و همه azardl رو میشناسن و برای یه بارم شده دیدن انجمن اذردانلود رو
دوم اینکه دوست عزیز محمد اس داره به کاربرهایی که تازه از سایت دیدن میکنن پی ام میده و خوش امد میگه
سوم اینکه فکر نکنم هیچ انجمنی بزاره که شما لینکه یه انجمن دیگرو بزاری تو امضا اگرم بشه بهت قول میدم که مدیر کل بفهمه میبنده لینک رو
اینو بدونید اذر دانلود اول هست تو نت
موفق باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)