صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آرسن ونگر: قهرماني در جام اتحاديه مانند پيروزي مقابل بارسلوناست

سرمربي آرسنال معتقد است قهرماني تيمش در رقابت هاي جام اتحاديه يک قدم رو به جلوي ديگر براي آنهاست.
    00007603
    آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست اما تاکید کرد داشتن تداوم در رقابت های لیگ برتر بسیار دشوارتر به دست آمده است.
    آرسنال و منچستریونایتد تنها تیم های لیگ برتر بوده اند که همواره در 12سال اخیر دربین چهار تیم بالای جدول قرار داشته اند، هرچند آرسنالی ها درشش فصل اخیر به جامی دست پیدا نکردند.
    با این وجود ونگر حضور تیمش در بین تیم های برتر جزیره را یک دستاورد می داند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در جام اتحادیه مانند شکست دادن چلسی است، یا پیروزی مقابل بارسلونا. یک قدم رو به جلوی دیگر.بسیار دشوار این بگوییم کدام سخت تر است، حضور همیشگی در بین چهار تیم صدر جدول لیگ برتر یا رسیدن به فینال جام اتحادیه."

مربی فرانسوی ادامه داد:"اما مشکل ترین بخش قضیه داشتن تداوم است. در 12 سال اخیر تنها دو باشگاه
    توانسته اند همواره در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند، ما ومنچستریونایتد.درست است که قهرمانی در جام اتحادیه نمی توان دلیلی خوبی برای توانایی مابرای قهرمانی در جام های مختلف باشد اما اهمیت زیادی برای افزایش اعتمادبه نفس تیم دارد.ما تیم جوانی داریم و این مسئله به افزایش اعتماد به نفس تیم کمک زیادی می کند."
    او همچنین در مورد جام هایی که تاکنون با آرسنال به دست آورده، گفت:" من یک آینده نگر هستم نه نوستالوژیست. صراحتا بگویم همه مدال هایی که باآرسنال به دست آورده ام را در اختیار ندارم"
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

يوري ژيرکوف: مي خواهم بازيکن مفيدي براي چلسي باشم

بعد از اخباري که در مورد جدايي يوري ژيرکوف از چلسي منتشر شد،اين مدافع روس اعلام کرد دوست دارد در اين باشگاه لندني بماند.

00028785
    ژیرکوف به دلیل مصدومیت بیشتر هفته های این فصل را از دست داد اما علی رغم بازگشت به میادین در دیدار هفته گذشته آبی ها مقابل اورتون، شایعات در مورد خروج این بازیکن از استمفوردبریج همچنان ادامه دارد.
    او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" من تا سال 2013 با چلسی قرار دارم و امیدوارم نقش مهمی در این باشگا ایفا کنم. بعد از چند ماه ناامید کننده در مراکز درمانی، بازگشت به جمع هم تیمی هایم بسیار خوشحال کننده بود. اکنون به آینده فکر می کنم و می خواهم نقش مهمی در تیم ایفا کنم."
    ژیرکوف که در سال 2009 از زسکا مسکو به چلسی پیوسته اعلام کرد انتظارنداشته برای مدتی طولانی از میادین دور باشد.
    " دوران دوری از میادین بیش از آنچه انتظار داشتم، طول کشید. اما اکنون بازگشته ام و می خواهم به همه نشان دهم می توانم بازیکن مفیدی برای چلسی باشم.بازگشت در دیدار مقابل اورتون حس فوق العاده ای برای من به همراه داشت واگرچه در ضربات پنالتی شکست خوردیم، اما این اعتماد به نفس را به من داد که می تواند بار دیگر در میادین حضور داشته باشم."

يوري ژيرکوف: مي خواهم بازيکن مفيدي براي چلسي باشم

بعد از اخباري که در مورد جدايي يوري ژيرکوف از چلسي منتشر شد،اين مدافع روس اعلام کرد دوست دارد در اين باشگاه لندني بماند.

00028785
    ژیرکوف به دلیل مصدومیت بیشتر هفته های این فصل را از دست داد اما علی رغم بازگشت به میادین در دیدار هفته گذشته آبی ها مقابل اورتون، شایعات در مورد خروج این بازیکن از استمفوردبریج همچنان ادامه دارد.
    او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" من تا سال 2013 با چلسی قرار دارم و امیدوارم نقش مهمی در این باشگا ایفا کنم. بعد از چند ماه ناامید کننده در مراکز درمانی، بازگشت به جمع هم تیمی هایم بسیار خوشحال کننده بود. اکنون به آینده فکر می کنم و می خواهم نقش مهمی در تیم ایفا کنم."
    ژیرکوف که در سال 2009 از زسکا مسکو به چلسی پیوسته اعلام کرد انتظارنداشته برای مدتی طولانی از میادین دور باشد.
    " دوران دوری از میادین بیش از آنچه انتظار داشتم، طول کشید. اما اکنون بازگشته ام و می خواهم به همه نشان دهم می توانم بازیکن مفیدی برای چلسی باشم.بازگشت در دیدار مقابل اورتون حس فوق العاده ای برای من به همراه داشت واگرچه در ضربات پنالتی شکست خوردیم، اما این اعتماد به نفس را به من داد که می تواند بار دیگر در میادین حضور داشته باشم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

دروگبا آماده ترک چلسي درصورت نيمکت نشيني مقابل يونايتد

ستاره ساحل عاجي از نيمکت نشيني خسته شده است.
    00028672
    در صورتی که دیدیه دروگبا دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل یونایتد را از روی نیمکت ذخیره ها آغاز کند، ممکن است این موضوع عواقب متعددی به همراه داشته باشد؛ چرا که شنیده می شود که دیدیه دروگبا آماده ترک رختکن چلسی است
    چلسی درحال حاضر در رده پنجم جدول لیگ برتر قرار دارد و دو امتیاز با رده چهارم جدول قرار دارد و فاصله بین این تیم و یونایتد صدرنشین به 13 امتیاز رسیده است. هرچند که تیم آنچلوتی یک بازی کمتر انجام داده.
    البته چلسی امیدفراوانی دارد که در دیدار مستقیم و رودررویی که روز اول ماه مارس(سه شنبه) در استمفورد بریج برگزار خواهد شد،بتواند این فاصله را کاهش دهد.
    در این میان دیدیه دروگبا می خواهد و در انتظار آن است تا فرصت بیابد که درترکیب اصلی تیمش قرار بگیرد.
    دروگبا دربازیهای اخیر نیمکت نشین بوده و با انتقال فرناندو تورس به رختکن چلسی این نیمکت نشینی ها شدت گرفته
    در این میان روزنامه دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که ستاره سابق مارسی به دنبال در خروجی می گردد.
    این روزنامه به این نکته اشاره کرده که حتی تغییرمربی تیم هم دروگبا را برای ماندن در چلسی متقاعد نخواهد کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پيشنهاد قرارداد دوساله ليورپول به كني دالگليش

ليورپول مي‌خواهد قراردادي دوساله به کني دالگليش پيشنهاد بدهد تا او مدت بيشتري در باشگاه بماند.

00027417 اين مربي 59 ساله جاي روي هاجسون را گرفت. هاجسون با ليورپول نتايج بدي گرفته و اين تيم را به ميانه‌هاي جدول برده بود، اما اين مربي اسکاتلندي جان تازه‌اي به بازيکنان داد و با نمايش‌هاي خوب ليورپول را به رتبه ششم ليگ برتر رسانده است.
    سرخپوشان از دالگليش خواسته بودند تا انتهاي فصل مربي ليورپول بماند، اما قصد دارند قرارداد او را دائمي کنند و به او قراردادي دوساله پيشنهاد بدهند.
    گفته مي‌شود اين قرارداد شايد پيش از ديدار با منچستريونايتد در 6 مارس امضا شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

وقتي خريدوفروش در ليگ انگليس تناسب ندارد
    گزارشي كوتاه از خريد و فروش بازيكن در ليگ برتر انگليس

يک گزارش کوتاه از روزنامه ايندپنديت بيان مي‌‌کند ميان خريد و فروش بازيکن در ليگ برتر انگليس تناسب منطقي وجود ندارد.

00026850
    در شرايطي که اين پيکارها با حضور تيم‌هاي مطرحي همچون منچستريونايتد، آرسنال، چلسي، منچسترسيتي، تاتنهام، ليورپول و ... همه ‌ساله با توجه بيشتر برگزار مي‌شود، اطلاعات موجود مشخص مي‌کند توجه زيادي در ايجاد و برقراري تناسب ميان "خريدها و فروش‌ها " موجود نيست.
    براساس آمار گرفته شده، در فصل جاري 20 تيم ليگ برتري تقريبا دو برابر رقم فروش خود، اقدام به خريد بازيکن کردند.

بر اين اساس در تابستان گذشته و دوره چهارهفته‌‌اي ژانويه (پنجره نقل و انتقالات زمستاني) اين تيم‌ها رقمي بالغ بر 700 ميليون و 415 هزار يورو به خريد بازيکن تازه‌وارد اختصاص دادند. در حالي که سهم فروش‌ها، در مجموع 343 ميليون و 755 هزار يورو بوده است.
    در نظر گرفتن رقم کلي خريد و نيز فروش، معلوم مي‌کند که با عدم در نظر گرفتن يک نکته اساسي و پذيرفته شده در اقتصاد فوتبال حرفه‌اي يعني "اختصاص بودجه خريد از رقم فروش " تلاش‌هاي تيم‌هاي اين ليگ جهت جذب بازيکن صورت گرفته است.

از اين رو بدون هيچ تناسب منطقي و شايد تنها بخاطر مطرح‌کردن هرچه بيشتر، کسري منفي 356 ميليوني در چرخه اقتصادي تيم هاي ليگ برتري وجود داشته است.
    از طرفي مجموع رقم خريد و فروش ثابت مي‌کند مبلغ يک ميليارد و 44 ميليون و 170 هزار يورو گردش پول نزد 20 تيم اين ليگ وجود داشته است.
    از جمله تيم‌هاي اين پيکارها که به بارز‌ترين شکل ممکن به تناسب خريد و فروش توجه لازم نکرد و تنها به تزريق سرمايه‌ کلان به منظور جذب بازيکن پرداخت، منچسترسيتي است. تيمي که در فاصله دو سال بخاطر تغيير مالکيت بازيکنان گران‌قيمت پرتعدادي را جذب کرد.

در فصل جاري بازيکناني همچون ادين ژکو (37 ميليون يورو از ولفسبورگ آلمان)، يحيي توره(30 ميليون يورو از بارسلونا اسپانيا)، ماريو بالوتلي(29 ميليون يورو از اينترميلان ايتاليا)، داويد سيلوا(28 ميليون يورو از والنسيا اسپانيا، جيمز ميلنر (22 ميليون يورو از آستون‌ويلا)، ‌آلکساندر کولاروف (22 ميليون يورو از لاتزيو رم ايتاليا) و ... به جمع آبي‌هاي آسماني شهر منچستر ملحق شدند در حالي که سهم فروش بازيکن از اين تيم به ديگران بسيار پايين بوده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مصاحبه آرسن ونگر بعد از فينال شکست بار کارلينگ کاپ

ونگر در مورد گل ديرهنگام گفته که من کاملا نااميد شدم.
    00006522
    *در مورد گل دیرهنگام
    "من کاملا نا امید شدم مثل دیگر اعضای تیم، ما مشکلاتی را برای شروع بازی داشتیم ، تعداد زیاد بازی هایی که انجام داده بودیم ما را کمی خسته کرده بود. برای همین زمان برد تا ما بتوانیم ریتم و روش خود را در بازی پیدا کنیم.
    در نیمه دوم ما بهتر بودیم ولی نتوانستیم گل دوم را بزنیم و در نهایت گل در لحظات آخر، ما اشتباهی انجام دادیم که دیگر هیچ جای پاسخی برای ما نگذاشت ، ما خود را برای وقت اضافه آماده کرده بودیم."

*در مورد تیم بیرمنگهام
    "من به آنها تبریک می گویم آنها از اشتباهات ما نهایت استفاده را بردند آنها جامی را بالای سر بردند که از دست دادن آن برای ما لطمه بزرگی خواهد بود.
    ما باید به نگرش خود ایمان داشته باشیم و همچنان ایمان خود را حفظ کنیم ، دوباره خود را پیدا کنیم و *برای مسابقات پیش رو آماده شویم.
    این تیم در حال حاضر بسیار نا امید است و ما بعد از بازی امشب با سوالات بسیاری رو برو خواهیم شد ولی از نظر من ما قدرت لازم را داریم که در برابر این انتقادات مقاومت کنیم. این موقعیت خوبی است که ما نشان دهیم که چقدر از لحاظ ذهنی قوی هستیم که می توانیم از پس شرایطی مانند این بر آییم."
    *نظر ونگر در مورد برنده دیدار
    "عدم ارتباط در این بازی وجود داشت، به طور طبیعی وقتی توپ در دست بازیکن حریف است یک بازیکن این مسئولیت را دارد که برای گرفتن توپ به دنبال آن برود ولی در این بازی عجیب بود که هیچ بازیکنی از بیرمنگهام برای توپ نمیرفت"
    *وضعیت تیم در رختکن
    "هر دوی آن ها ( کوشلنی و ژسنی ) به شدت در هم شکسته اند . فکر نمی کنم این لحظه خوبی برای اضافه کردن هر چیزی باشد . باید آن ها را دوباره بلند کنیم و به ان ها کمک کنیم . این کاری است که باید تیم بکند . این قسمتی از بازی است و ما شانس های کافی برای کشتن بازی داشتیم . آن ها می توانستند فقط خطرناک باشند . در پایان در یک ضربه ایستگاهی شاید کمی مضطرب کار کردیم ."
    *پنالتی ای که در دقیقه دوم حادث شد
    "من احساس نمی کنم که ژسنی از اینکه در زمین باقی ماند خوشحال بود . آن صحنه آفساید گرفته شد ."

*اینکه این شکست چقدر روی این ترکیب تاثیر می گذارد
    "قطعا می تواند تاثیر بگذارد . نمی توانیم این را انکار کنیم . این یک نا امیدی بزرگ برای تیم بود اما ما یک رقابت بزرگ در مقابلمان داریم . کارلینگ کاپ چهار , پنج بازی است اما یک رقابت لیگ دارای 38 بازی است . به خاطر یک بازی نباید 38 بازی را کنار گذاشت ."
    *دوباره بلند شدن تیم
    "من باور دارم ما شخصیت این را داریم و موقعیت خوبی برای نشان دادن آن است ."
    *درباره مصدومیت ون پرسی
    "او مشکل زانو دارد . بله در هنگام گلزنی این مشکل پدید آمد ."
    *از دست دادن بازیکنان مصدوم
    "چیزی که هم اکنون برای ما در این لحظه سخت است از دست دادن تعداد بازیکن زیاد است . در 18 بازی اخیر یک بازیکن در ایپسویچ در بازی رفت از دست دادیم و یکی نیز امروز در حالی که در پی یک گل زیبا پدید آمد .
    چیزی که تیم امروز به آن دست یافت قطعا مهیب بود و چیزی که باید برای هر بازی و پیروزی آن می رفتیم . ما راه درازی داریم که سخت است به دستش اورید چرا که برای پیروزی می رویم ."
    *درباره اشتباهات دفاعی
    اشتباهات دفاعی البته مثبت نخواهد بود .

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

روني: اتحاد رمز موفقيت منچستريونايتد است

مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: اتحاد رمز موفقيت ما در مسابقات فصل جاري است.

00004421
    وين روني اظهار داشت: تاکنون فصلي سخت را با کسب موفقيت‌هاي قابل توجه پشت سر گذاشته‌ايم. جدا از تلاش‌ها و از خودگذشتگي‌هاي نفرات، يکپارچگي تيم قدرتي مضاعفي به ما بخشيده و در اصل، رمز موفقيت‌مان بوده است.
    وي افزود:‌براين اساس حتي در زمان‌هاي که حتي بازي خوبي ارائه نکرديم، در نتيجه‌گيري موفق شديم.
    او ادامه داد: بايد صادقانه عنوان کرد گاهي اوقات حتي زماني که بازي جذابي ارائه نمي‌شود، با تکيه به اتحاد تيمي مي‌توان نتيجه معقول گرفت. از طرفي ويژگي موجود نشان مي‌دهد ساختار تيمي منچستريونايتد چقدر قوي است.
    من‌يونايتد اينک پس از گذشت 27 هفته با کسب 60امتياز در صدر جدول ليگ برتر قراردارد و از بيشترين شانس قهرماني برخوردار است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

تهديد مهاجم ساحل عاجي
    دروگبا: مقابل منچستر نباشم، از چلسي مي‌روم

مهاجم ساحل عاجي تيم چلسي تهديدکرد در صورتي که در ترکيب اصلي بازي مقابل منچستريونايتد نباشد، اقدام به ترک استامفوردبريج خواهد کرد.

00009326
    به نقل از ديلي‌ميل‌، ديديه دروگبا از زماني که در آخرين ساعات دوره نقل و انتقالات زمستاني در ژانويه شاهد جذب فرناندو تورس، گلزن اسپانيايي از ليورپول به جمع يارانش شد، از ترک آبي‌هاي شهر لندن حرف زده است.
    اين گلزن 32 ساله که از 7 فصل قبل در خدمت تيم تحت رهبري رومن آبراموويچ است، در اين مدت طولاني در موفقيت‌هاي زيادي سهيم شده است.با توجه به اين که کارلو آنچلوتي، سرمربي ايتاليايي زوج آنلکا و تورس را بهترين ترکيب براي خط آتش قهرمان فصل قبل ليگ برتر مي‌داند، اين بازيکن با تجربه موقعيت خود را در خطر مي‌بيند. از اين رو به صورت غير مستقيم عنوان کرده در صورتي که در بازي بزرگ هفته بعد با منچستريونايتد در ترکيب ابتدايي نباشد،‌‌آنوقت تصميم نهايي براي ترک خواهد گرفت.
    مصاف چلسي و منچستريونايتد قرار است سه شنبه آينده در لندن و از هفته هجدهم انجام گيرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

چلسي – منچستريونايتد: آخرين فرصت براي چلسي

در سه‌شنبه شب در استمفورد بريج نبرد بزرگي روي مي‌دهد. چلسي و منچستريونايتد در ديداري به مصاف هم مي‌روند که مي‌تواند تعيين‌کننده قهرمان فصل باشد.

00026732
    این بازی قرار بود در اواسط دسامبر برگزار شود، اما برف سنگین انگلیس آن را به تعویق انداخت و حالا قرار است بازی در 1 مارس انجام شود. از آن هنگام تاکنون چلسی اوضاع خوبی نداشته و تنها از صدر جدول دور شده. فاصله آنها با یونایتد اکنون به 15 امتیاز رسیده است.
    یونایتد در آخرین بازی خود چهارمین برد خارج از خانه این فصل خود را مقابل ویگان به دست آورد. البته چلسی در این هفته در لیگ برتر بازی نکرد چرا که بیرمنگام، تیمی که قرار بود با آنها بازی کنند باید فینال جام اتحادیه را برگزار می‌کرد. به این ترتیب آخرین دیدار آنها مقابل کپنهاگن بود که با برد دو بر صفر همراه شد.
    آخرین برد یونایتد در استمفورد بریج به سال 2002 برمی‌گردد که با نتیجه سه بر صفر رقم خورد و آنها به دنبال این هستند که رکورد نه چندان خوب خود در خانه چلسی را بهبود بخشند. آرسنال به شدت در تعقیب یونایتد است و آنها فرصتی برای لغزش ندارند.
    چلسی در این فصل مقابل تیم‌های بزرگ به مشکل برخورده و به نظر می‌رسد اعتماد به نفس کافی را نداشته باشد.

در جبهه چلسی
    قهرمان فصل پیش، پس از باخت مقابل اورتون در جام حذفی، کپنهاگن را در لیگ قهرمانان برد. نیکلا آنلکا ستاره آن دیدار بود و دو گل زد تا تیمش راه صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی را هموار ببیند. این در حالی بود که پیش از دیدار همه از فرناندو تورس می‌گفتند. البته برد مقابل تیم ضعیف‌تر کپنهاگن با بازی مقابل منچستریونایتد فرق دارد و کارلو آنچلوتی به خوبی می‌داند که سطح بازی این دو تیم با هم متفاوت است.
    آمدن تورس بیشتر از آن که مفید باشد، باعث ایجاد ابهام شده است. او و دیدیه دروگبا به خوبی در کنار هم جا نیفتاده‌اند. هر دو مهاجم دوست دارند نفر اول حملات باشند و به این دلیل احتمالا یکی از آنها باید بازی کند. دیگر مهاجم چلسی هم آنلکا است که دوست دارد نقش مهاجم دوم و پشتیبان و دونده را بازی کند.
    آنچلوتی از سوی دیگر نگران خط میانی است. این خط خلاقیت چندانی نداشته و نتوانسته به خوبی دفاع‌های حریف را باز کند.
    لیورپول در دیدار اخیرش با چلسی نشان داد که چطور می‌توان چلسی را برد: نگذارید مدافعان کناری چلسی به پیش بتازند! اگر حمایت آنها نباشد، چلسی مجبور می‌شود به خط میانی‌اش روی بیاورد و آنها هم بسیار قابل پیش‌بینی کار می‌کنند و به آسانی می‌توان مانع طراحی حملات از سوی آنها شد. چلسی البته می‌تواند نمانیا ویدیچ و کریس اسمالینگ را به کناره‌ها بکشاند و با فرارهای فرانک لمپارد و میشل اسین به محوطه جریمه گل بزند.

در اردوی منچستریونایتد
    یونایتد هفته بسیار مهمی را آغاز کرده و دیدارهای سختی پیش رو دارد، آنچه که سر الکس فرگوسن نامش را «آزمون اسیدی برای قهرمانی» نهاده است! آنها هفته را با برد در خانه ویگان آغاز کردند تا فاصله‌شان با آرسنال به 4 امتیاز برسد. یونایتد چهار گل زد، اما ویگان پیش و پس از گل اول خاویر ارناندس دو موقعیت فوق‌العاده داشت که ادوین فان‌درسار با واکنش‌هایی عالی مانع گل‌زنی میزبان شد. یکی از نکات مثبت این دیدار نمایش باز هم درخشان کریس اسمالینگ در کنار نمانیا ویدیچ بود. از سوی دیگر نانی به ثبات رسیده و چیچاریتو هم روند گل‌زنی خوبی داشته. اما نکات منفی یونایتد شامل این موارد می‌شد: خط میانی روی یک خط بازی می‌کند، و وین رونی با آن که گلی دیرهنگام زد اما هرگز فرمانده خط حمله نبود.

چلسی چالشی متفاوت را برای یونایتد رقم خواهد زد. آنها در خط میانی فیزیکی بازی می‌کنند و آنچلوتی تلاش خواهد کرد مانع حرکت هافبک‌های یونایتد شود و به دنبال این خواهد بود که از دو طرف حمله ببرد. به این ترتیب احتمالا یونایتد بازی را به جناحین خواهد برد و تلاش خواهد کرد بازیکنان کناری چلسی به جلو نیایند.
    نانی با سرعت و قدرتش برای خط حمله یونایتد مهره‌ای کلیدی خواهد بود. او در صدر جدول پاس گل قرار دارد و گل‌هایش هم دورقمی شده است. در خط میانی، انرژی دارن فلچر برای متوقف کردن فرانک لمپارد ضروری است. مایکل کریک و پل اسکولز باید جریان بازی را به سرعت عوض کنند. دیمیتار برباتوف هم هرچند آرامش و نظم را به خط حمله یونایتد می‌آورد، اما در بازی‌های بزرگ معمولا جای خود در ترکیب را به وین رونی می‌دهد. او امیدوار است این بار فرصت حضور در دیدارهای بزرگ را بیابد.

ترکیب احتمالی
    چلسی: چک – لوییز، ایوانویچ، تری، کول – اسین، میکل، لمپارد – مالودا، تورس، آنلکا
    منچستریونایتد: فان‌درسار – اوشی، اسمالینگ، ویدیچ، اورا – نانی، فلچر، اسکولز، گیگز – رونی، برباتوف

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

حمايت فرگوسن از خطاي روني

در جريان ديدار اين هفته يونايتد مقابل ويگان بود که روني با آرنجش ضربه اي به صورت جيمز مک کارتي زد و داور مسابقه تنها يک ضربه آزاد به نفع تيم حريف اعلام کرد.

00004936 پس از پایان یافتن این مسابقه بود که روبرتو مارتینس،مربی ویگان که تیمش 0-4 شکست خورده بود به خبرنگاران گفت:« رونی خیلی خیلی خوش شانس بود که در زمین مسابقه باقی ماند.» ولی فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.
    فرگوسن درمورد این برخورد گفت:« هیچ اتفاق خاصی نیفتاده ولی از آنجا که سوژه موردنظر وین رونی است، رسانه ها هم دست بردار نیستند تا او را برای روز سه شنبه اعدام کنند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)