صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

با ارسال نامه
    بلاتر درگذشت حجازي را به فدراسيون فوتبال تسليت گفت

رئيس فدراسيون بين‌المللي فوتبال با ارسال نامه‌اي به رئيس فدراسيون فوتبال ايران، در گذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.

00031171
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، متن نامه بلاتر به علي کفاشيان به شرح زير است:
    " از شنيدن خبر فوت ناصر حجازي بازيکن سابق تيم ملي فوتبال ايران، با قلبي مالامال از غم، اين نامه را براي شما مي نويسم. او به عنوان دروازه بان تيم ملي ايران خدمات زيادي را انجام داد. او دو بار در جام ملت هاي آسيا، در بازي هاي المپيک 1976و بازيهاي جام جهاني آرژانتين 1978 قهرماني را براي ايران رقم زد.
    از طرف فيفا و خانواده جهاني فوتبال، مايلم پيام تسليت خودم را به جامعه فوتبال ايران به خصوص دوستداران و طرفداران ناصر حجازي ابراز کنم و به آنها بگوئيد که امروز جامعه فوتبال در کنار آنهاست.
    اميدوارم با اين پيغام خود ،کمي باعث تسکين و آرامش خاطر در اين زمان غم و اندوه شوم. "

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    عزاداري هواداران در بهشت زهرا و عزيمت به سمت منزل حجازي

هواداران حاضر در بهشت زهرا در غم از دست دادن ناصر حجازي عزاداري کردند.

00023517
    پلاکاردي از مازندارن و ديگر اقصي نقاط ايران آورده شده و نوشته شده بود " ناصرخان روحت شاد. "
    * مردم شعر " عجب رسميه رسم زمونه " را با صداي بلند و منظم خواندند.
    * همسر، دختر و سعيد رمضاني داماد ناصر حجازي با اسکورت نيروي انتظامي موفق شدند از بين جمعيت گذر کنند و بالاي سر قبر مرحوم حجازي حاضر شوند.
    * پس از مراسم خاکسپاري نيز تشويق هاي ناصر حجازي ادامه داشت.
    * در بين جمعيت محمد حسن انصاري فرد مديرعامل راه آهن هم ديده مي شود.
    * در قطعه نام آوران با داربست دربي درست شده است و بيش از سه هزار نفر پشت آن حضور دارند و نتوانستند به داخل قطعه راه پيدا کنند. اين جمعيت در حال گريه براي ناصر حجازي هستند.
    * مردم شعار "ناصر حجازي دوستت داريم ما " را بارها سر دادند.
    * هواداران با سر دادن شعار " عزاست عزاست امروز، ناصر خان حجازي پيش خداست امروز " به عزاداري خود ادامه دادند. اين درحالي بود که از حاضرين خواسته شده بود بنشينند تا نظم بهتري رعايت شود و مردم هم اين خواسته را اجابت کردند.
    * هواداران ناصر حجازي قصد دارند بعد از مراسم راهي منزل وي شوند.
    * عکس هاي چاپ شده از ناصر حجازي در بين جمعيت حاضر در بهشت زهرا پخش مي شد.
    * پس از مراسم خاکسپاري و عزاداري هاي بعد از آن، رفته رفته از جمعيت کم شد اما همچنان عده اي که موفق نشده بودند بالاي قبر حجازي حاضر شوند منتظرند تا جمعيت کمتر شود تا بتوانند در کنار قبر حجازي حضور يابند.
    * خانواده حجازي با اسکورت بهشت زهرا را ترک کردند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    پروين: باور نمي‌كنم ناصر از بين ما رفته است

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: باور نمي‌کنم که حجازي از بين ما رفته و تحمل چنين موضوعي بسيار مشکل است.

00014634
    علي پروين در خصوص تشييع پيکر ناصر حجازي تصريح کرد: روز بسيار تلخي براي فوتبال ايران بود. اين روزها براي تمام ما اتفاق مي‌افتد، اما مردم با حضور پرشمارشان، به همگان ثابت کردند که قدر اسطوره‌ها را مي‌دانند.
    وي ادامه داد: مردم ثابت کردند با عشق و علاقه اسطوره‌ها را دوست دارند و هر چه بخواهيم در اين مورد صحبت کنيم کم است. اتفاقات امروز غيرقابل وصف است و فوتبال کشورمان امروز را در تاريخ خود ثبت خواهد کرد. از تمام مردم کمال تشکر را مي‌کنم که با استقبال گرم خود ما را روسفيد کردند. خانواده حجازي قدر اين مردم را مي‌دانند.
    پروين تاکيد کرد: باور نمي‌کنم که حجازي از بين ما رفته و تحمل چنين موضوعي بسيار مشکل است. بي‌دليل حجازي محبوب نشد و به علت رفتار و منش خوبش در دل مردم جاي داشت. او خوبي‌هاي فراواني داشت و حق زيادي به گردن فوتبال ايران دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    بهزادي: حجازي اين صحنه‌ها را مي‌بيند

پيشکسوت پرسپوليس گفت: مطمئن هستم حجازي در حال ديدن صحنه‌هاي خاکسپاري‌اش است.

00026115
    همايون بهزادي در حالي که گريه مي‌کرد، اظهار داشت: ناصر حجازي در ورزش‌مان يکي بود و نمونه‌اي مثل او نداريم. وقتي اين صحنه‌ها را مي‌بينيم که از چه ميزان محبوبيت برخوردار بوده گريه‌ام مي‌گيرد.
    وي افزود: تازه مي‌فهم چقدر در دل مردم جا داشت. اينجا کسي نيست که برايش عزاداري نکند. اميدوارم روح آن مرحوم شاد باشد و مطمئن هستم که او اين صحنه‌ها را مي‌بيند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    كفاشيان: فقدان حجازي بسيار سخت است

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: فقدان ناصر حجازي بسيار سخت و دشوار است.

00000989
    علي کفاشيان در مراسم تشييع پيکر ناصر حجازي عنوان کرد: مردم ايران همواره نشان دادند که در تمام زمينه‌ها قدرشناس افرادي هستند که براي آنها زحمت مي‌کشند. حضور اين مردم در مراسم تشييع پيکر ناصرخان نشان مي‌دهد مردم نه تنها در زمين بازي بلکه در زمان مرگ نيز با اسطوره‌هاي خود هستند. اين موضوع براي ما درس باشد و تلاش کنيم تا براي مردم بيشتر کار کنيم.
    کفاشيان در پاسخ به اينکه آيا اين قدرداني فقط زماني که شخص را از دست مي‌دهيم صورت مي‌گيرد خاطرنشان کرد: خوشبختانه اين طور نيست. در زماني که حجازي بيمار بود نيز خيلي‌ها به ملاقات او رفتند و تمام امکانات را براي بهبود او فراهم کردند اما گاهي اوقات بيمار نياز به آرامش دارد و بايد تنها باشد.
    وي افزود: همه با جان و دل تلاش کردند تا حجازي بتواند زندگي خود را ادامه دهد اما حال که حجازي از بين ما رفته فقدانش بسيار سخت است و اينکه مردم ياد او را گرامي‌ مي‌دارند بسيار ارزشمند است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    مظلومي: فقدان حجازي براي جامعه ورزشي ايران دشوار است

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: حجازي از بين ما رفت و فقدان وي براي جامعه ورزش کشور بسيار سخت است.

00031145
    پرويز مظلومي در مراسم تشييع پيکر ناصر حجازي عنوان کرد: ابتدا درگذشت ناصر حجازي را تسليت مي‌گويم ناصر خان از لحاظ اخلاقي سر آمد ورزشکاران بود و اولين کسي بود که در آسيا خود را نشان داد.
    وي ادامه داد: او زماني که در دروازه مي‌ايستاد نقطه قوتي براي ساير بازيکنان بود و مانند يک رهبر در تيم عمل مي‌کرد. حضور حجازي واقعاً نعمتي بود براي هر تيمي و خيال بازيکنان راحت بود.

سرمربي استقلال خاطرنشان کرد: ناصرخان چندين سال در سطح اول فوتبال دروازه باني کرد و حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت و زبان‌زدخاص و عام بود.بسيار متاسف شديم که چنين اسطوره‌اي را از دست داديم و فقدان او براي جامعه ورزشي ايران بسيار سخت است.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    باقري: مردم ثابت كردند كه امثال حجازي‌ها زنده‌اند

کاپيتان سابق پرسپوليس در مراسم تشييع پيکر ناصر حجازي گفت: مردم با حضور باشکوه در اين مراسم نشان دادند که امثال حجازي‌ها زنده هستند.

00001523
    کريم باقري که در ورزشگاه آزادي حضور دارد اظهار داشت: نمي‌دانم چرا تا زماني که اسطوره‌ها و پيشسکوتان زنده هستند به فکرشان نيستيم؟
    وي ادامه داد: حمايت و حضور گسترده مردم نشان مي‌دهد که امثال حجازي‌ها زنده هستند. حجازي مرد بسيار بزرگي است و حرف زدن در مورد حجازي کار بسيار سختي است. عزاداري مردم ايران و حضور در اين مراسم نشان داد که امثال حجازي‌ها زنده هستند و هرگز نام آنها از ياد مردم پاک نخواهد شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

14. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    آخرين دور افتخار حجازي در آزادي

ناصر حجازي براي آخرين بار در ورزشگاه آزادي دور افتخار زد.

00023517
    در مراسم خاکسپاري ناصر حجازي چهره هاي سرشناسي حضور دارند. بيژن کوشکي، عليرضا حقيقي، دکتر زادمهر، شهسواري مديرعامل اسبق پيکان، ميلاد ميداودي، عادل فردوسي پور، فريده شجاعي وحسين ترابپور نيز حضور دارند.
    * پيکر ناصر حجازي به وسط چمن آزادي انتقال پيدا کرد. پيکر وي را ابتدا مقابل دروازه نگه داشتند و مثل روزهايي که درون دروازه بود او را تشويق کردند. اين صحنه باعث شد اکثر افراد حاضر در ورزشگاه گريه کنند. حجازي آخرين دور افتخارش را در ورزشگاه آزادي زد.
    * بعد از دقايقي از آغاز مراسم، علي پروين نيز وارد ورزشگاه شد.
    * مردم شعار " روي قلب من نوشته حجازي سلطانه عشقه " را سر دادند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

16. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    پيام تسيلت سعيدلو و گريه‌هاي كاشاني

پيام تسليت رئيس سازمان تربيت بدني به مناسبت درگذشت حجازي از طريق اسکوربورد پخش شد.

00024360
    علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني در پيامي که بر روي اسکوربورد ورزشگاه پخش مي‌شد تسليت خود را ابراز کرد. در اين پيام آمده بود: آنچه که از ناصر حجازي چهره‌اي ماندگار ساخت درخشش او در سنگر تيم ملي و نگاه خاص او به ورزش بود.
    *حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس به شدت گريه مي‌کرد.
    * اسکوربورد ورزشگاه تصاويري از ناصر حجازي پخش مي‌کند و زندگي او را نشان مي‌دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    آتيلا حجازي: مطمئن هستم كه روح پدرم شاد است

فرزند ناصر حجازي گفت: مطمئن هستم که روح پدرم امروز شاد است.

00031068
    آتيلا حجازي در حالي که ميکروفن به دست گرفته بود اظهار داشت: اين مردم را که مي‌بينيم لذت مي‌برم. مطمئن هستم که امروز روح پدرم شاد است. دست همه مردم درد نکند.
    وي افزود: قلبم براي اين مردم مي‌زند. از اينکه جاي پدرم در قلب اين مردم بوده به خودم مي‌بالم و اميدوارم بتوانم جبران کنم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)