ببین به خاطر یه ناهار چیکارا میکنی پدر؟همین بدعنقیا رو کردی که بچه ها تنهات گذاشتن
ببین به خاطر یه ناهار چیکارا میکنی پدر؟همین بدعنقیا رو کردی که بچه ها تنهات گذاشتن
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
حالا صبر کنید میرم یک زن میگیرم حالتون رو میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!11
میخوای خودم میرم برات پیدا میکنم.حالا از چه نوعشو میخوای؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
تو میری از نوع کلاهبردارش پیدا میکنی تا سرم رو کلاه بزاری و اموالم رو به ارث ببری!
من خودم یکی رو پیدا میکنم!الانم دارم میرم دنبالش!
مواظب باش سرت کلاه نره...با این اموال و دارایی که تو داری مخصوصا با اون چندتا ویلای شمالت دخترای 15 ساله هم برات سرو دست میشکونن.یه زن بابای درست و حسابی پیدا کنیااا
[SIGPIC][/SIGPIC]
حتما کسی رو پیدا میکنم تا به شما ادب هم یاد بده!من رفتم دنبالش بای!
میرم دختر بن لادن رو بگیرم!
برو پدر منم پشت سرت میام تا یه وقت سربه نیست نشی
[SIGPIC][/SIGPIC]
کسی از خانواده من خبر داره من گم شدم
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)