حسودی چی ؟
من از دست مدیرهای دختر این فروم که کلا پیداشان نیست شاکیم اون وقت حسودی هم کنم ؟
الان کم مانده نصف نت را بدن مجموعه ما اداره کنیم و بیشتر از همیشه به مدیر احتیاج داریم
حسودی چی ؟
من از دست مدیرهای دختر این فروم که کلا پیداشان نیست شاکیم اون وقت حسودی هم کنم ؟
الان کم مانده نصف نت را بدن مجموعه ما اداره کنیم و بیشتر از همیشه به مدیر احتیاج داریم
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
خیلی ممنون چه عجب از این ورا راه گم کردین که راه خونه رو پیدا کردین[/QUOTE]
ای آقا دست رو دلم نزار که خونه.....
با این بابا رضا یه دعوای اساسی کردم.با چماق زد تو سرم میخواست منو سر به نیست کنه ولی خدا نخواست .حافظه ام رو از دست دادم بعد از مدتهای مدیدی مشخص شد که کیم چیم...راهم و اینوری کج کردم ..رسیدم به منزلگاه وصالم.حالا هم درخدمت شمام.شما هم که نکردی بیای دنبال منزل ببینی کجاست مرده ست زندست....![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
کسی نیست به من کمک کنه من خانوادمو گم کردم ازشون خبری نیست
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
من ناهار نخوردم؟ناهار من کو؟از این همه دختر و پسر یکی نیست به من ناهر بده؟
این خانواده معلوم هست کجاها دارن سیر می کنن؟
این جد بزرگ هم که فقط به فکره ناهارشه
[SIGPIC][/SIGPIC]
من ناهار نخورم؟این همه سال خون دل خوردم و بچه داری کردم!هم پدری کردم هم مادری!
حالا یکی ناهار هم نمیده!میخوان منو ببرن خانه سالمندان!تف به این زندگی!![]()
آقاجون ایناهم بچن بزرگ کردی هر کی به فکر خودشه.این دختر پسرایی که می گی کجان؟اگه تونستی این خواهر برادرای ما رو جمع کنی ناهار هر روز که چه عرض کنم صبحونه و شام و همه چیت با من
البته باید از آقا کاظم هم اجازه بگیرم
[SIGPIC][/SIGPIC]
یکی از بچه هام تویی دیگه؟خجالت نمیکشی با اون شوهر .........!؟من ناهار میخوام؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)