نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دو تیم پرطرفدار کشور برنده داربی خواهد شد ؟

رأی دهندگان
11. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

7 63.64%
  • پرسپولیس

4 36.36%
  • مساوی

0 0%
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 49 , از مجموع 49

موضوع: کدام تیم پیروز میدان است ؟ استقلال یا پرسپولیس ؟

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shirin65 نمایش پست ها
    راست کمیگید قهرمانی 1970 استقلال فسیل نشده ولی برد پرسپولیس قدیمی شده !!!
    تراکتور با سوپاپ و بی سوپاپ محبوب قلب مردم آذربایجان هستش ولی استقلال چی ؟ یک تیم مفتخور که فقط باید همه مردم ایران را ترکه کنند تا این تیم بتونه برای بازیکناش لباس بخره

باستان ناسی که میگید قهرمانی استقلال را دو عصر بعد از همان برد تونست کشف کنه پس پشتک وارو بزنید

دل شماها به چی خوشه ؟ ما استقلال را 6 صفر بردیم شما چی چونگ چین را تو جامی که دیگه برگزار نمیشه ولی یک چیز را یادتون رفته اون هم اینکه پاس همدان هم تونسته اون جام را بدست بیاره ولی جام در جام را فقط پرسپولیس تونست به دست بیاره که استقلال فقط یک بار تونست سوم بشه
    نه خیر قهرمانی استقلال فسیل نشده چونکه ستارهاش روی قلبشه اینجاست که میگه(یه تاج روی سرم دوتا ستاره روی قلبمه اگه چش نداری ببینی یه سیخ بکن توی اون چشت)ببخشید شما تا به حال چقدر دادید برای لباس تیم استقلال

توی اسیا باشگاهای ایران رو با اسم استقلال می شناسن تراکتور یا پرسپولیس جاشون کجاست(من نمی دونم اینجا دعوای استقلال پرسپولیس یا تراکتور استقلال )
    جام در جامی که میگید چند دوره برگزار شد می دونید یانه
    جام باشگاهای اسیا چند دوره برگزار شد
    توی اون دوره که پرسپولیس قهرمان شد چندتا تیم شرکت داشتن

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

اقا رضا اون فهشها نشان میداد طرفدارای کدام تیم هستند فهش میدن
    اون تیمی که تیمش برده بود و رفته بود صدر جدولی که تراکتور با برد همان تیم هفته قبل صدر را به دست اورده بود
    طرفدارهای پرسپولیس بعد از همان دقایق اول استرس باخت را بعد از خوردن گل داشتن و در ضمن فکر نکنم اونها دوست داشته باشند استقلال جای تراکتور تو صدر جدول باشه

4. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

توی اسیا باشگاهای ایران رو با اسم استقلال می شناسن تراکتور یا پرسپولیس جاشون کجاست
    من نه طرفدار پیروزی هستم و نه استقلال ولی آقا کاظم اگه شما طرفدار واقعی تیمت بودی قبل از معلوم شدن نتیجه تو بحث ها شرکت میکردی!

6. 3 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    نه خیر قهرمانی استقلال فسیل نشده چونکه ستارهاش روی قلبشه اینجاست که میگه(یه تاج روی سرم دوتا ستاره روی قلبمه اگه چش نداری ببینی یه سیخ بکن توی اون چشت)ببخشید شما تا به حال چقدر دادید برای لباس تیم استقلال

توی اسیا باشگاهای ایران رو با اسم استقلال می شناسن تراکتور یا پرسپولیس جاشون کجاست(من نمی دونم اینجا دعوای استقلال پرسپولیس یا تراکتور استقلال )
    جام در جامی که میگید چند دوره برگزار شد می دونید یانه
    جام باشگاهای اسیا چند دوره برگزار شد
    توی اون دوره که پرسپولیس قهرمان شد چندتا تیم شرکت داشتن

ببخشید ها پدر و مادر من سالی حدود 8 میلیون تومان مالیات را به دولت ایران پرداخت نمیکنند که فدراسیون اون را مفت بریزه تو شکم یک عده مفتخور
    اما کنار اون ستاره ها هوادارای استقلال هم بهتره اون 6 تا را تو چشمهاشون بکنند هر چند با اون ارم نشان دادند که شش تا سوراخ تو دروازه همیشه تو چشمهاشون هست هر چند فکر کنم چشم نداشته باشند
    تو اسیا توهم استقلالی ها هست که ایران را با اسم استقلال میشناسند وگرنه تیم هایی مثل الهلال و تیم های ژاپنی اجازه نمیدن امروزه که یکبی بره جام با کیفیت سال 1970 را ببینه
    من نمیدانستم دعواست وگرنه با خودم تبر و تیشه و چاقو هم میاوردم
    اما در مورد تراکتور همیشه و همه جا اسمش هست چون تیمش محبوب هست و نه تنها تو ایران بلکه تو آذربایجان و ترکیه و کلی کشور دیگه هم طرفدارهای پرو پاقرص از ملیت های دیگه داره نه مثل استقلال که هر روز یک اسم داره ، تاج ، استخلال و ...
    جام در جام هر چند دوره که برگزار شد استقلال تو چندین دوره اش بود که همه را دست از پا درازتر برگشت و بهتر بدانید که استقلالی که حرف از قهرمانی اون میزنید بدون برگزاری تورنمنت تو ایران به اون مسابقات رفت و نمیدانم چطور اون را معتبر باید دانست ؟
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط krn7288 نمایش پست ها
    تو اون بحث اصلا فوتبال ددخالت نداشت !
    شما اگه بازی استقلال و تراکتور و استقلال پیروزی رو میدید تو هر دوتاشون ورزشگاه پر بود ولی یک فرقی داشت
    فاصله تماشاگران استقلال و تراکتور 10 برابر فاصله تماشاگران پیروزی و استقلال بود!
    اقا رضا یعنی شما دقت نکردید که اون شعارها که ... صداش در نمیاد درست بعد از گل استقلال و در لحظاتی که طرفداران پرسپولیس به خاطر ناراحتی بعد گل ساکت بودند و گزارشگر هم این را گفت داده شد ؟ و دقبقا منظور اونها صدرنشینی با زور تیم نفت بود چون خودشان که سه تا سه تا خورده بودن
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. 4 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط krn7288 نمایش پست ها
    من نه طرفدار پیروزی هستم و نه استقلال ولی آقا کاظم اگه شما طرفدار واقعی تیمت بودی قبل از معلوم شدن نتیجه تو بحث ها شرکت میکردی!
    چونکه از کری خودن خوش نمیاد مرد عملم
    اگه نبودم توی چت باکس به خاطر باخت استقلال بهم تسلیت نمی گفتی

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

12. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    بهتر بحث را تمام کنید چون فکر کنم گفته بودم این کری ها را فقط تا روز بازی ادامه بدید و اگر میخواید کل کل آبی و قرمز داشته باشید مخالفتی ندارم و میتونید در بخش کل کل اون را ادامه بدید اما چند نکته خارج از فوتبال ...
    اولا به نظر من تمام کسایی که دیروز اون ناسزاها را میدادند اول از همه نشان میدادند که چه فرهنگی دارند و معلوم بود از چه خانواده های بی فرهنگی بیرون اومده بودند و به نظر من داشتند پدر و مادر خودشان را با اون القاب صدا میکردند حالا هوادار هر تیمی که بودند !
    توهین به مردم متحد و قومی از قومهایی آریایی و بر هم زدن اتحاد اونها به خاطر یک توپ گرد بی ارزش نشان از حماقت افرادی داشت که دیروز اون شعارها را میدادند .
    اون افراد ، افرادی عقده ای و شکست خورده در اجتماع هستند که به واسطه اینکه خودشان تو جامعه به هیچ چیزی رسیدند سعی در خالی کردن عقده های خودشان داشتند اون هم به خاطر توپی که امروزه شده منبع درآمد یک عده که به واسطه همین پولها هر روز خبری از گندکاریهای اونها و فیلم های مبتذل اونها در جامعه رواج پیدا میکنه
    افرادی که خود با وجودی که شهرت و پولشان را از این راه بدست آوردن ولی هر کس 5 تومان بیشتر به اونها بده فراموش میکنند نمک خورده چه تیمبی هستند .
    مگر در روزگاران گذشته هاشمی نصب و نیکبخت واحدی را ندیدیم ؟ همیم قلعه نویی که ذره ذره وجودش را از استقلال داره چرا اون را ترک کرده ؟ به خاطر تیمی که پول بیشتر میده فراموش میکنه طرفدار و نمک خورده چه کسی هست و اون وقت شماها به خاطر همین افراد بی لیاقت به جان هم افتادید ؟
    به جای اینکه تعصب این افراد را که خودشان مفهوم تعصب را در اسکناس میدانند داشته باشید به فکر ارتقا سطح علمی و کمک به هموطنانمان باشید
    طرفدار نیم باشید از اون لذت ببرید ولی همه چیز را در فوتبال نبینید و به خاطر اون حرمتها را نشکنید .
    من هم قبول دارم که فدراسیون اگر واقعا حامی تیمی نیست باید طرفدار هر تیمی ناسزل گفت اون را محروم کنه هر چند اینجا ایران است ...
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

14. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

منم با قسمت اول حرفای آقا محمد موافقم ولی با قسمت دوم مخالفم چون فوتبال حرفه ای جای این حرفا نیست همونطور که تو تمام دنیا همینطوریه پس به پای بی تعصبی و بی غیرتی نذارین چون بازیکن حق داره برای آینده خودش تصمیم بگیره!!!!!
    طرفدارای پرسپولیسم یاد بگیرن جنبه ی باختن رو داشته باشن این حقیقته که دیروز اسقلال سرتر بود و حقش برد بود.
    هر تیمو با تاریخچه ای که داره میشناسن (مقاما و قهرمانی ها) پس این ستاره های فسیل که میگین هم برا استقلال افتخاره هم برا کشورمون.
    در ضمن قابل توجه اونایی که مالیات میدن تنها تیمه خصوصی لیگ برتر داماشه و بقیه به نوعی از دولت پول میگیرن!!!!
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. 4 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sarbh نمایش پست ها
    منم با قسمت اول حرفای آقا محمد موافقم ولی با قسمت دوم مخالفم چون فوتبال حرفه ای جای این حرفا نیست همونطور که تو تمام دنیا همینطوریه پس به پای بی تعصبی و بی غیرتی نذارین چون بازیکن حق داره برای آینده خودش تصمیم بگیره!!!!!
    طرفدارای پرسپولیسم یاد بگیرن جنبه ی باختن رو داشته باشن این حقیقته که دیروز اسقلال سرتر بود و حقش برد بود.
    هر تیمو با تاریخچه ای که داره میشناسن (مقاما و قهرمانی ها) پس این ستاره های فسیل که میگین هم برا استقلال افتخاره هم برا کشورمون.
    در ضمن قابل توجه اونایی که مالیات میدن تنها تیمه خصوصی لیگ برتر داماشه و بقیه به نوعی از دولت پول میگیرن!!!!
    به نام خدا
    فکر کنم گفتم ادامه ندید و اگر میخواید کل کل کنید برید بخش مخصوص خودش نه انجمن عمومی ولی وقتی مدیرها دارند تخلف میکنند با بقیه چه باید کرد ؟
    در ضمن تو تمام دنیا تیم های صنعتی برای تبلیغ محصولات اونها وجود دارند ولی هیچ فدراسیونی تو دنیا تیم داری نمیکنه
    بابت اطلاع شما در حال حاضر راه آهن هم با سرمایه شخصی آقای هدایتی داره اداره میشه و سایر تیم های صنعتی هم بابت تبلیغات دارند فعالیت میکنند و فدراسیون برای اونها بودجه در نظر نمیگیره ...
    در کل بهتر به قوانین سایت مدیرها احترام بذارند و این همه آدم اینجا در حال بحث بودند که گفته شد ادامه ندید و قوانین را رعایت کنید اونها عمل کردند و برای من جای تعجب هست که مدیر همین بخش خودش داره تخلف میکنه !
    اگر میخواید کل کل کنید برید انجمن کل کل نه بخش ورزش را تبدیل به بخش کل کل کنید
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

18. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)