من هم میخواستم باهاتون همکاری کنم
بخش تفریح وسرگرمی
من هم میخواستم باهاتون همکاری کنم
بخش تفریح وسرگرمی
دروود
دوست عزیز بنا به درخواست مدیریت شما برای بخش تفریح و سرگرمی مدیریت این بخش برای شما فعال می گردد
دوست عزیز لطفا سعی کنید در این بخش قوانین رو رعایت کرده وهرگونه پست خلاف قوانین انجمن رو حذف یا ویرایش کنید این بخش از انجمن بخشی حساس بوده واحتمال هیلترینگ به خاطر مطالب این بخش اجتناب نا پذیر هست
امیدوارم موفق باشید
اگه مشکلی نیست خودتون رو در این بخش برای سایر دوستان هم معرفی کنید
سلام
من تقاضای باز نشستگی دارم
چون اوجاهایی که قراره مدیریت کنم شونصد تا مدیر داره
لطفا باز نشستم کنید
نازلی شیرین دیل واریم اوزگه دیله یازمارام
دوغراسالاردا منی اوز دیلیمی آتمارام
سلام بر دوستان
بالا مثل اینکه آقا امیر استعفا دادند اونم بخاطر زیاد بودن مدیر تو بخش هایی که ایشون هم مدیرشون هم هستند!
من فقط یک سوال دارم از آقا امیر
آقا امیر ایا شما 24 ساعت تو سایت خواهید بود ؟
تو انجمن فیلم و موسیقی 5 تا مدیر هستش
آقا سید و ایمان جان مدیریت بخش فیلم رو بر عهده دارند.
و امیر جان شما و آقا بهنام عزیز بخش موسیقی رو بر عهده دارید!
تو بخش نرم افزار هم 3 نفر هستید یعنی شما و اقا پژمان و آقا بهزاد
آقا پژمان که بیشتر در مسائل مربوط لیچ فعالیت میکنن
و میمونه شما و آقا بهزاد
حالا اگه میخوایند تصمیم گیر اون بخش باشید کمی فعالیتتون رو تو اون بخش ها بیشتر کنید تا مدیر ارشد بشید!
حالا خودتون قضاوت کنید!
krn7288
http://forum2.azardl.com/member.php?u=2918
تو هیچ سایتی این برنامه ها نیست که چند نفر مدیر یک بخش باشن
من توی 5 تا سایت فعالیت دارم ولی هیچ جا مثل اینجارو ندیده بودم که یه بخش دو یا سه تا مدیر داشته باشه
نازلی شیرین دیل واریم اوزگه دیله یازمارام
دوغراسالاردا منی اوز دیلیمی آتمارام
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
با سلام
اگه میشه من را مدیر بازی های کامپیوتری کنید تا میتونم سعی می کنم فروم بازی های کامپیوتری را داغ نگه دارم.
به نام یزدان پاک
دوست عزیز بهتر بود اول قوانین مدیر شدن رو میخوندید وبعدا برای بر عهده گرفتن مدیریت انجمن اعلام امادگی میکردید
خوب دوست عزیز شما میتونید فعالیتتون رو تو بخشی که خواستید شروع کنید
سایت ما قوانینی برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش ها داره که یکی از اونها تعداد پست هست شما اول باید تعداد پست هاتون رو افزایش بدید
قانون بعدی ومهم انجمن اینه که هر مدیر باید بتونه بخش خودش رو خوب اداره بکنه به سوالاتی که مطرح میشه جواب بده واین ها مستلزم اینه که مدیر بخش همه روزه در سایت انلاین باشه وبه بخش خودش رسیدگی کنه
اگه با قوانین انجمن ما مشکلی ندارید ومیتونید قوانین رو رعایت بکنید وهمه روزه در سایت انلاین باشید فعالیتتون رو در سایت ما افزایش بدید تا با درخواست شما موافقت بشه
با تشکر تیم مدیریتی مجموعه
نکته:دوستان عزیز نحوه ی فعال شدن مدیریت شما به این شرح است
کاربری که ارسال پست های مفید او به حد مطلوب رسیده بعد از درخواست مدیریت وذکر تالار مربوطه کاندیدای مدیریت برای ایشان فعال شده وبعد از گذشت مدت زمان 2 هفته از درخواست ایشان وفعالیت همه روزه در سایت وبعد از ارسال 200 پست تخصصی در تالاری که مدیریت ان را بر عهده دارند پست مدیر انجمن برای ایشان فعال میشود
تذکر:دوستانی که با درخواست مدیریت انها موافقط شده و کاندیدای مدیریت برای انها فعال شده موظف هستند که طی 2 هفته تعداد پست هایشان را به 200 پست افزایش دهند
دوستانی که کاندیدای مدیریت شده اند و طی این مدت فعالیت چشم گیری نداشته اند مدیریت انجمن برای انها غیر فعال میشود
باسپاس تیم مدیریتی مجموعه
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)