ونگر: جذب گايزديس از بارسلونا تصميم اشتباهي نيست
سرمربي آرسنال اعلام کرد: ما با خريد فابرگاس ثانوي از تيم دوم بارسلونا کار اشتباهي را مرتکب نميشويم.
7 سال پس از آنکه لندنيها توانستند سسک فابرگاس( هافبک و کاپيتان کنوني تيم) را به عنوان استعداد ناشناخته از کاتالانيها جذب کنند، به نظر ميرسد بازهم براي جذب يک پديده کم سنو سال آموزش ديده در مکتب بارسلونيها تلاش ميکنند.
بازيکن مذکور ايوان گايزديس نام دارد. هافبکي که 16 ساله است و آرسن ونگر درباره اش ميگويد: او بسيار با استعداد است و ميتواند در آينده به بازيکني کاملاً بزرگ تبديل شود.
البته با توجه به مناسبات به تيرگي گراييده ميان لندنيها و ماتادورها به خاطر عدم ممانعت از انتقال سسک فابرگاس به بارسا در تابستان گذشته، کارشناسان شانس زيادي براي تحقق انتقال گازيديس نميبينند.
در همين زمينه ونگر عنوان کرد: نبايد از فراموش کرد که گايزديس، داراي گذرنامه انگليسي است. مادرش انگليسي بوده و پدرش اسپانيايي است. مطابق قوانين اگر خودش بخواهد، ميتواند تابستان به ما ملحق شود. من هميشه گفتهام که بارسلونا را دوست دارم و عاشق کاتالونيا هستم. يعني اينکه دشمن آنها نبودهام. به اين خاطر وقتي يک بازيکن دورگه انگليسي و اسپانيايي بخواهد به ما ملحق شود، نبايد جلوي پايش سنگاندازي کنند.
وي ادامه داد: اگر کار ما اشتباه باشد و اين اشتباه توسط کارشناسان تاييد شود، من آدمي هستم که عذرخواهي ميکنم،اما خودم يقين دارم مرتکب اشتباه در مورد سسک و گايزديس نشدم. درضمن ترغيب بازيکن جوان بارسا نيز حرکت اشتباهي نيست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)