صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرحوم ناصر حجازی اسطوره دروازه‌بانی فوتبال ایران در حالی در این رشته ورزشی به یکی از نوادر تاریخ کشورمان مبدل شد که در ابتدا بسکتبالیست بود و به تیم جوانان بسکتبال کشور هم دعوت شده بود

ناصر حجازی دروازه‌بان اسطوره‌ای فوتبال ایران روز 28 آذرماه سال 1328 دیده به جهان گشود. وی همراه با 4 خواهر و یک برادرش در خانواده‌ای هشت نفری زندگی می‌کرد. پدرش متولد تبریز بود و آژانس املاک داشت.حجازی دوره ابتدایی را در دبستان هخامنش و دوره دبیرستان را در دبیرستان‌های سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد. در سال 1350 وارد مدرسه عالی ترجمه شد و بعد از 6 سال به دلیل مسافرت‌های ورزشی موفق شد، لیسانس خود را دریافت کند.حجازی دارای دو فرزند به نام‌های آتوسا و آتیلاست که هردو فوتبالیست بوده‌اند. آتیلا چند سال در تیم استقلال تهران بازی می‌کرد و آتوسا هم نخستین کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان ایران بود. دامادش (همسر آتوسا ) سعید رمضانی هم بازیکن حرفه‌ای فوتبال است و فرزند آنها نیز امیرارسلان نام دارد

hejazi1

اسطوره چگونه فوتبالیست شد

رشته ورزشی اصلی‌اش بسکتبال بود و در 16 سالگی در تیم منتخب دبیرستان ابومسلم بازی می‌کرد و حتی به اردوی تیم جوانان بسکتبال ایران هم دعوت شد. در آن زمان در زمین‌های خاکی واقع در منطقه دامپزشکی فعلی، جامی به نام جام شهرزاد برگزار می‌کردند که حجازی نیز در تیمی به عنوان مهاجم بازی می‌کرد.حجازی روزی با دوستانش به تماشای مسابقات فوتبال منطقه 8 می‌رود و در آنجا تیم منتخب مدرسه‌اش بازی داشت که اتفاقا دروازبان تیم آسیب دیده بود. حسین دستگاه (خبرنگار وقت کیهان ورزشی ) که مربی تیم مدرسه بود، وی را صدا می‌زند و پست دروازبانی را به او می‌سپارد.خودش این ماجرا آن روز را این چنین تعریف می‌کند: "من فوتبال را تنها به صورت تفریحی دنبال می‌کردم و رشته اصلی‌ام بسکتبال بود و حتی برای تیم جوانان بسکتبال ایران هم انتخاب شدم

hejazi2

ماجرای فوتبال بازی کردنم از اینجا شروع شد که روزی با دوستان به تماشای بازی آموزشگاهی که تیم مدرسه ما هم در آن شرکت داشت رفتیم. در همان روز دروازه‌بان تیم مدرسه ما آسیب دید مربی تیم مرا صدا زد و گفت ناصر بیا درون دروازه بایست من هم گفتم آقا اصلا من نمی‌توانم من فقط گاهی فوتبال بازی می‌کنم آنهم هافبک تیم نه دروازه‌بان".حجازی ادامه داد: "‌مربی دست بردار نبود و می‌گفت تو قد بلند هستی و بسکتبالیست هم بودی حتما می‌توانی چند توپ هوایی رو بگیری. خلاصه با اصرار مربی و با ترس و لرز و دلهره رفتم درون دروازه. آن روز برای من، روزی بیاد ماندنی و خاطره‌انگیز است. خودم هم باورم نمی‌شد با وجود آنکه برای اولین‌بار درون دروازه ایستاده بودم، اینقدر خوب توپ می‌گرفتم. بازی که تمام شد همه تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه آماده بودند تشویقم کردند".دو ماه بعد همراه با تیم کیهان ورزشی که بازیکنانی همچون غلام وفاخواه، مهدی مناجاتی و مجید حلوایی را به خدمت داشت راهی گرگان می‌شود تا برای این تیم بازی کند. در گرگان در حالی که تنها 16 سال داشت، عملکرد خوبی را به نمایش می‌گذارد ولی در نهایت تیمش نتیجه را یک برصفر واگذار کرد

hejazi20 20ghotbi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

این داستان مردی است که کرنش را بلد نبود

آخرین نیوز: این داستان مردی است که کرنش را بلد نبود. مردی که هرگز سرخم نکرد و خم نشد. به برابر هیچ‌کس و نه هیچ چیز حتی برابر مرگ. داستان مردی که ستاره شد، ستاره ماند و ستاره رفت.

می‌گویند ستارگان را خاموشی نیست و تنها از دیدگان دور می‌شوند. همانند ستاره‌ها، همانند ناصر حجازی که دیگر قامت پرصلابت او را نخواهیم دید و دل‌مان برایش تنگ خواهد شد. برای چهره مردانه‌اش، حرف‌های صریح‌اش حالا باید برای دیدن دوباره‌اش به خاطره‌هایمان برگردیم به عکس‌ها و نوشته‌ها چرا که ناصر حجازی دیگر کنار ما نیست. ناصر خان رفت، آن «مرد» رفت.

“من ناصر حجازی هستم. سرد و گرم روزگار را چشیده‌ام. عمری از من گذشته است. همواره سعی کردم از مردم جدا نباشم. همیشه با مردم بوده‌ام، هرچه دارم از خدا و لطف‌ و محبت مردم است. من و امثال من مدیون مردم هستیم. رفتم تا شاید دیگران بتوانند…”

ناصر حجازی مردی از جنس آذر و آتش بود. آرام نبود و قرار نداشت. اهل بازی نبود و همیشه خودش بود. شماره یک آبی‌ها، ایران و آسیا ۲۸ آذر ۱۳۲۸ در محله آریانای تهران چشم به دنیا گشود و ۶۲ سال بعد زمین و زمینی‌ها را برای همیشه ترک کرد.
    او سنگربان نخست ایران و آسیا در دهه ۵۰ بود و در جام ملت‌های آسیا و بازی‌های آسیایی قهرمان شد. در بازی‌های المپیک و جام جهانی به میدان رفت و با آبی‌های تهران در تخت جمشید و جام باشگاه‌های آسیا به بالاترین‌ها رسید. هنوز هم مانده‌ایم که چرا فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال ناصرخان ما را دومین دروازبان قرن بیستم قاره کهن پس از محمد الدعایه عربستانی می‌داند. حجازی ما همیشه اول بود. همیشه یک بود. او فوتبالش را از نادر شروع کرد. از ۱۳۴۵ تا ۱۳۴۸ نادری بود و سپس راه تاج را در پیش گرفت. تا ۱۳۵۶ درون دروازه آبی‌ها تهران ایستاد و پس از یک سال‌ و نیم بازی برای شهباز دوباره به استقلال برگشت و تا پایان فوتبالش در سال ۱۳۶۵ کنار آبی‌ها ماند، ولی در سال ۱۳۶۹ و با پیراهن محمدان بنگلادش دستکش‌هایش را آویخت!

ناصر حجازی در فاصله سال‌های ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۹ شصت و دو بار پیراهن تیم ملی ایران را پوشید و تنها به خاطر قانونی عجیب و معروف به قانون «۲۹ ساله‌ها» در ۲۹ سالگی از تیم ملی کنار گذاشته شد.

حجازی پس از جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین برای مدت کوتاهی با منچستریونایتد تمرین کرد و پنج بازی را نیز درون دروازه‌ تیم ذخیره‌های منچستریونایتد ایستاد. ولی همین مدت کوتاه و یا ۵ بازی ناچیز دلیلی نشد تا سرالکس فرگوسن و شیاطین سرخ احوال‌پرسی او در دوران بیماری نشوند و از راه دور سراغ بازیکن تمرینی خود را نگیرند. آن‌ها از راه دور جویای احوال بازیکن تمرینی خود شدند و ما در همین نزدیکی هم حال ستاره‌مان را نپرسیدیم! همین‌ها بود که دل «مرد» را به درد می‌آورد. چنان که بهار هم نمی‌تواند حال و هوای ابری دلش را دگرگون کند. برای همین بود که می‌گفت و می‌نوشت که «غم قفس به کنار، آنچه عقاب را پیر می‌کند. پرواز زاغ‌ها بی‌سر و پا است.»

ناصرخان. چهل و یکمین دروازه‌بان شایسته فوتبال جهان آدم عجب و غریبی بود. عجیب و غریب ولی بزرگ، محترم و دوست داشتنی. «مرد» فوتبال ما همیشه کارهای خاص خودش را می‌کرد. مثل همان زمان در هجده سال بیشتر نداشت و به خاطر شکستن کتف نامش از سوی رایکوف مربی وقت تیم ملی خط خورد، ولی او را به صحبت قانع کرد و در نهایت هم حرفش را به کرسی نشاند.

یا همان زمان که راه بنگلادش را در پیش گرفت. دروازه‌بان و مربی محمدان شد و با این تیم پرسپولیس مدعی در رقابت‌های آسیایی حذف کرد و در جمع ۸ تیم برتر آسیا قرار گرفت.

این هم تصمیم‌های دور از انتظار «ناصرخان» نبود. او یکبار آبی‌ها را با چیدمان ۲ـ۶ـ۲ روانه شهرآورد تهران کرد و در نهایت هم نتیجه را ۳ بر صفر واگذار به قرمزهای تهران.
    او در تهران در دیدار پایانی جام باشگاه‌های آسیا هم تصمیم عجیبی گرفت و محمدعلی یحیوی را به جای پرویز برومند درون دروازه آبی‌ها قرار داد. شاید این تصمیم باعث شد تا جوبیلو ایواتای ژاپن در تهران و برابر هواداران آبی در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی را برپا کند.

ناصر حجازی تمام عمرش را جنگید و مبارزه کرد، درست همانند ۱۵ ماه پایان عمرش با سرطان ریه. او در مدرسه عالی ترجمه، مدرک لیسانس مترجمی زبان را گرفت، همانجا با همسرش آشنا شد، گرچه آتیلا و آتوسا حاصل این پیوند بودند، ولی دروازه‌بان فراموش شدنی فوتبال ایران ستارگان بسیاری در فوتبال ایران و جهان به همگان شناساند از جمله علی دایی، آقای گل فوتبال جهان و رحمان رضایی را.
    فوتبال همه زندگی‌اش بود، ولی او هرگز نخواست تا یک بازیکن بازنشسته ولی خوشنام بماند.

او هیچ‌گاه در سایه نرفت. شنا بر خلاف جهت آب عادت همیشه آقای شماره یک ما بود. حالا او رفته است، ما مانده‌ایم بدون ناصر خان حجازی. فوتبال ایران دیگر ناصر حجازی خوش پوش و خوش گفتارش را ندارد. دل‌مان برایت تنگ می‌شود. برای تو، حرف‌های صریحت و رفتار مردانه و مردمدارانه‌ات.

حالا باید میان خاطره‌هایمان آن «مرد» را جست‌وجو کنیم.
    حالا ما مانده‌ایم و چسبیده‌ها و خاطره‌هایی دیر و دور. به دورود آقای همیشه شماره یک. خداحافظ ناصرخان. خدانگهدار آقای حجازی، روحت شاد و سپاس که اسطوره بودی، اسطوره ماندی و به دنبال باد نرفتی. یاد مردی و مردانگی‌ات تا همیشه به خیر باد.
    منبع آفتاب
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

احمدی‌نژاد درگذشت حجازی را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی درگذشت ناصر حجازی دروازه‌بان تاریخی، با غیرت و جسور ایران را تسلیت گفت.

null به گزارش آخرین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن این پیام به شرح زیر است:
    انالله واناالیه راجعون
    خبر غم انگیز درگذشت شادروان ناصر حجازی دروازه بان تاریخی، با غیرت و جسور فوتبال ایران موجب تأثر و تألم گردید .
    آن مرحوم اسطوره فوتبال ایران و از مردان نیک نام و خوش اخلاق ورزش کشور بود که خدمات ماندگاری برای ورزش ملی انجام داد و بی تردید در قلب ملت ایران جاودانه خواهد ماند.
    اینجانب ضمن تسلیت درگذشت مرحوم ناصر حجازی، از درگاه خداوند منان برای آن فقید سعید، رضوان و رحمت الهی و برای خانواده داغدار ایشان صبر جمیل و اجرجزیل مسئلت می نمایم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    آخرین مصاحبه حجازی + فیلم
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

نامگذاری ورزشگاهی به نام ناصر حجازی

آخرین نیوز: عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران خواستار ارائه طرحی دو فوریتی از سوی شورا برای ساخت ورزشگاهی به نام ناصر حجازی در پایتخت شد.

به گزارش مهر، علیرضا دبیر در جلسه روز سه شنبه شورا با اشاره به درگذشت ناصر حجازی وداع این ورزشکار پرافتخار را به مردم تسلیت گفت و اظهار داشت: براساس آمار و ارقام این ورزشکار از بزرگترین ورزشکاران آسیا بود که تمام عمر خود را نیز در ایران و در کنار مردم زندگی کرد و محبوبیت وی از نگاه کسی پوشیده نیست.

وی ادامه داد: با توجه به تسلیت سران قوا، شورا نیز طرحی دو فوریتی برای تصویب نامگذاری ورزشگاهی به نام ناصر حجازی ارائه کند.

در جلسه امروز شورا، گزارش حسابرسی قانونی عملکرد مالی شهرداری مناطق 21 و 22 مورد بررسی قرار گرفت.

حسابرس قانونی در خصوص ایرادات مالی شهرداری منطقه 21 به بدهی 10 میلیاردی روزنامه همشهری اشاره کرد و گفت: این مبلغ 12 میلیارد تومان بابت هزینه‌های حفاری در چاپخانه روزنامه همشهری در صورت‌های مالی مشاهده می‌شود که 10 میلیارد آن همچنان باقی است.

پورزرندی در این رابطه توضیح داد: این مقدار به سه میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و قرار است باقی این بدهی به صورت چاپ رایگان آگهی تسویه شود.

خسرو دانشجو با اعتراض به این شیوه حسابرسی گفت: اینکه حسابرس گزارش دهد و به طور شفاهی شهرداری پاسخ دهد معمول گزارشات حسابرسی نیست.

پورزرندی در این رابطه گفت: جریان مالی در شهرداری جاری است و تغییراتی در بندهای گزارش حسابرسی وجود دارد که سخنان پورزرندی دانشجو را قانع نکرد و اعتراض او به نحوه ارایه گزارشات حسابرسی مناطق ادامه یافت.

وی خطاب به پورزرندی گفت: سخنان شفاهی شما انشاء است لطفاً آنها را به صورت املا درآورده و به شورا ارایه دهید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

10. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

عده‌ای از هواداران استقلال اعلام کردند به علی نظری جویباری و امیر قلعه نویی اجازه نخواهند داد در مراسم تشییع پیکر و ترحیم مرحوم ناصر حجازی حضور پیدا کنند.

ناصر حجازی، دروازه‌بان پیشین تیم‌های ملی فوتبال ایران و استقلال، صبح دوشنبه به علت سرطان ریه در بیمارستان کسری تهران دار فانی را وداع گفت.

خانواده وی به دلیل جلوگیری از ازدحام دوستداران حجازی از حاضران خواستند تا برای برپایی مراسم سوگواری در منزل مرحوم واقع در خیایان پاسداران حضور پیدا کنند و این در حالی است که عده زیادی از هواداران حجازی عنوان کرده‌اند به نظری جویباری و قلعه نویی اجازه نخواهند داد به منزل حجازی بیاید.

این موضوع با پادرمیانی اصغر حاجیلو و محمد نوازی، پیشکسوتان باشگاه فیصله یافت. حاجیلو با صدای بلند اعلام کرد کسی حق ندارد مانع حضور دیگران در مراسم شود چراکه اینجا منزل حجازی است و با تمام حاضران با احترام رفتار خواهد شد.

12. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تشییع پیکر زنده یاد ناصر حجازی / عكس
    مراسم تشییع زنده یاد ناصر حجازی صبح امروز با حضور گستره هواداران ، دوستداران ، بازیکنان تیم ملی فوتبال و مسئولین ورزش کشور در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.

50110 198

50111 416

50113 932

50114 933

50116 900

50117 268
    175791 894

175780 719

175781 841

175782 661

175783 743

175785 982

175786 303

175787 582
    [SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

كي‌روش و اعضاي تيم ملي فوتبال در مراسم تشييع پيكر ناصر حجازي

در مراسم تشييع پيکر ناصر حجازي کارلوس کي‌روش و ساير اعضاي تيم ملي فوتبال حضور پيدا کردند.

00029614
    در حالي که پيکر ناصر حجازي آخرين دورش را در ورزشگاه آزادي زد، کارلوس کي‌روش و اعضاي تيم ملي با حضور در ورزشگاه به خانواده‌ حجازي تسليت ‌گفتند.
    حسن غفوري فرد و مصطفي هاشمي طبا روساي اسبق سازمان تربيت بدني نيز در مراسم تشييع پيکر ناصر حجازي شرکت کردند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

16. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گزارش كامل از مراسم خاكسپاري حجازي

دروازه‌بان پيشين تيم ملي فوتبال صبح امروز در بدرقه پورشور مردم در خانه ابدي آرام گرفت.

00031143
    پيکر ناصر حجازي، دروازه‌بان پيشين تيم ملي فوتبال و استقلال صبح امروز با حضور جمع انبوهي از طرفداران و دوستدارانش تشييع شد.
    پيکر حجازي ابتدا در ورزشگاه آزادي در حضور 20 هزار هوادار دور افتخار زد و پس از آن به بهشت زهرا منتقل شد تا در خانه ابدي آرام گيرد.

در زير حاشيه‌هاي اين مراسم را مي‌خوانيد:
    * از همان دقايق ابتدايي صبح امروز هواداران مرحوم ناصر حجازي در ورزشگاه آزادي مستقر شدند و صوت قرآن در استاديوم طنين‌انداز شد. بنر بزرگي از حجازي در ورزشگاه نصب شده بود.
    * عکس‌هاي ناصر حجازي ميان هواداران عزادار توزيع شد. عده‌اي از هواداران با شعار "حجازي کاپلو "، " حجازي مردمي "، " رو قلب ما نوشته ناصر سلطان عشقه "، عشق و محبت خود را به مرحوم ناصر حجازي نشان دادند و برخي ديگر نيز با شعار " عزا عزاست امروز ناصر خان حجازي، پيش خداست امروز "، "ناصرخان بلند شو، اس اسي بي‌قراره " به عزاداري پرداختند.
    * محلي در مقابل جايگاه به بانوان اختصاص داده شده بود تا آنها نيز بتوانند در اين مراسم حضور يابند.
    * با وجودي که از قبل اعلام شده بود که مردم مي‌توانند از طريق درهاي 2 و 12 وارد ورزشگاه آزادي شوند؛ اما باز عده زيادي مقابل در اصلي ورزشگاه تجمع کردند.
    * بيش از 400 خبرنگار نوشتاري و تصويري در ورزشگاه آزادي براي پوشش مراسم خاکسپاري ناصر حجازي حضور پيدا کرده بودند، اما جايگاه پشت دروازه را براي مستقر شدن آنها در نظر گرفتند که اين امر با توجه به اينکه مردم و خانواده حجازي در ضلع شمالي ورزشگاه حضور داشتند اصلا براي پوشش اخبار مناسب نيست و همين موضوع اعتراض خبرنگاران و عکاسان را در پي داشت که سرانجام با مساعدت نبي دبير فدراسيون، حسيني روابط عمومي فدراسيون فوتبال و اصغر حاجيلو خبرنگاران و عکاسان توانستند در داخل زمين حضور پيدا کنند.
    * علي فتح الله زاده که شور و حال مردم را در تشويق ناصر حجازي مي‌ديد با در دست گرفتن ميکروفن براي هواداران مشغول سخنراني شد و گفت: امروز براي ناصر حجازي هيچ چيز کم نگذاريد و با صداي بلند نام او را فرياد بزنيد. او را طوري صدا بزنيد که بشنود. او امروز در ورزشگاه آزادي حاضر است. فکر کنيد که حجازي روي تک تک اين صندلي‌ها نشسته است و براي حجازي صلوات و فاتحه بفرستيد.
    * وقتي در آمبولانس حامل پيکر ناصر حجازي باز شد حدود 200 عکاس براي عکس گرفتن مقابل در آمبولانس حضور پيدا کردند.
    * آتيلا حجازي وقتي وارد ورزشگاه آزادي شد براي تشکر از حضور هواداران در مراسم خاکسپاري پدرش به سمت آنها رفت. او به سمت هواداران رفت. هواداران حاضر نيز با مشاهده او با شعار "آتيلا با غيرت تسليت تسليت " به وي درگذشت پدرش را تسليت گفتند.
    * نکته جالب در مراسم امروز اين بود که در ورزشگاه آزادي همه سياه پوش بودند و در بين آنها مي‌توان طرفداران پرسپوليس را هم ديد.
    * در ورزشگاه آزادي بنر‌هايي از شهرستان‌هاي مختلف با نام و ياد حجازي نصب شده بود که بر روي برخي از آنها نوشته بود "حجازي هرگز نمي‌ميرد " و يا "اسطوره هميشه زنده مي‌ماند. "
    * اسکوربورد ورزشگاه آزادي صحنه‌هاي حضور ناصر حجازي در بيمارستان را پخش مي‌کرد.
    * مراسم تشييع جنازه مرحوم ناصر حجازي از ساعت 9 در ورزشگاه آزادي آغاز شد. در ابتدا علي دايي به سمت آتيلا حجازي رفت و او را در آغوش گرفت و دقايقي گريه کرد. دايي سپس به سمت پيکر حجازي رفت و بر تابوت وي بوسه زد.
    * پيشکسوتان استقلال، پرسپوليس و تيم ملي هر يک با اتوبوس جداگانه‌اي به ورزشگاه آزادي آمدند اما به علت ازدحام پشت درب غربي اين ورزشگاه نتوانستند به موقع خود را براي تشييع پيکر ناصر حجازي به ورزشگاه برسانند.
    * بازيکنان استقلال از جمله وحيد طالب‌لو و مهدي امير‌آبادي به شدت گريه مي کردند. کادرفني استقلال نيز در حال تشييع پيکر حجازي بودند. يورگن گده که اين همه محبوبيت را تا به حال نديده بود با تعجب اين مراسم را دنبال مي کرد.
    * علي دايي،‌ کريم باقري، بهرام افشارزاده، مهدي رحمتي، نامجو مطلق، حميد رمضاني، مراغه چيان، کربکندي، محمد نوازي، فرامرز ظلي، همايون بهزادي، جلالي، طالبي، غلامحسين مظلومي، عبدالرحمن شاه حسيني، کنگاني، حسن روشن، علي اميري، محمد نبي، منصور پورحيدري، بيژن طاهري، محمود ياوري و محمد پنجعلي از جمله افراد حاضر در ورزشگاه بودند.
    در بين جمعيت هنرمندان هم حضور دارند. پرستو صالحي و آناهيتا همتي و ايرج نوذري از اين جمله اين نفرات بودند. عليرضا منصوريان، مهدي تاج، بهروز رهبري فرد، دکتر سيار، کاظم محمودي، حسين فرکي، ابراهيم آشتياني، حجت الاسلام عليپور، محمد خرمگاه، منصور رشيدي، مارکار آقاجانيان، نيما نکيسا، اميرحسين پيرواني، علي خسروي، صادق ورمزيار هم در ورزشگاه حضور داشتند.

* اعضاي تيم فوتبال اميد همگي در ورزشگاه آزادي حضور داشتند.
    * يکي از فواره هايي که چمن را آب مي دهد خراب شده بود و همين موضوع باعث خيس شدن مردم شد.
    * در هنگام تشييع پيکير ناصر خان شعار "خداحافظ ناصر خان حجازي " و " حجازي بلند شو، ايراني بي قراره " سر داده مي‌شد.
    * همسر ناصر حجازي قبل از شروع مراسم به طور ناخودآگاه روي نيمکت مربيگري نشست و هواداران در همين زمان شعار "حاجي يادت باشه، آتيلا بايد باشه " را سر دادند و به همسر حجازي تسليت گفتند.
    * هواداران استقلال در نوشته اي ياد حجازي را گرامي داشتند.
    * خبرنگاران به سمت علي کريمي رفتند تا با وي در مورد حضورش در تشييع پيکر حجازي مصاحبه کنند، اما او با لحني عصباني خطاب به آنها گفت:‌ الان زمان مصاحبه نيست!
    * پس از اتمام مراسم در ورزشگاه آزادي مردم مقابل در غربي ورزشگاه تجمع کردند و مشغول عزاداري شدند. آنها عکس حجازي را در دستان خود داشتند و به عزاداري مشغول شدند. همچنين آمبولانس حامل پيکر ناصر حجازي در بين هواداران و آتيلا حجازي نيز با آنها مشغول عزاداري بود.
    *جمعيت زيادي بيش از 10 هزار نفر در بهشت زهرا حاضر شدند تا در مراسم به خاک سپردن پيکر ناصر حجازي شرکت کنند. مردم از ورزشگاه آزادي با اتوبوس‌هايي به سمت بهشت زهرا رفتند. هواداران در اين مسير در داخل اتوبوس‌ها مشغول به عزاداري بودند. بي نظمي و هرج و مرج نيز به چشم مي خورد.
    * مردم شعار " اسطوره مردمي همينه همينه " را سر دادند. تشويق هاي ناصر حجازي بي امان ادامه داشت و قطع نمي شد.
    * به افتخار ناصر حجازي مردم حاضر در بهشت زهرا دست زدند. يکي در بين جمعيت از مردم خواست تا حجازي تشويق شود و هواداران نيز به تشويق پرداختند.
    * آتيلا حجازي بار ديگر در بهشت زهرا براي مردم به صحبت پرداخت و گفت: "از همه تشکر مي کنم. فقط نظم را رعايت کنيد و به تشويق هاي خود ادامه دهيد. يک روز اين زحمت را جبران مي کنم. " بعد از صحبت هاي آتيلا مردم به شدت با شعارهاي خود ناصر حجازي را تشويق کردند.
    * هواداران به اصغر حاجيلو يار هميشگي حجازي تسليت گفتند.
    * خيلي از مردم که در ورزشگاه آزادي حضور نداشتند زودتر خود را به بهشت زهرا رسانده بودند تا در مراسم خاکسپاري حجازي حاضر باشند.
    * هنگامي که قرار بود ساعت 11:15 ناصر حجازي در قبر قرار داده شود، ازدحام جمعيت بسيار ياد بود و بي‌نظمي‌هاي در بين مردم ديده مي‌شد. همه افراد تلاش مي‌کردند به قبر حجازي برسند و اين امر باعث شد خانواده حجازي براي رسيدن به قبر با مشکل مواجه شوند.
    * سرانجام پيکر حجازي پس از برپايي نماز ميت به امامت حجت‌الاسلام علي خاتمي، امام جمعه شهريار در قطعه 255 رديف 57 شماره 12 قطعه نام‌آوران و هنرمندان به خاک سپرده شد و بدين ترتيب ناصرخان در خانه ابدي آرام گرفت.
    حجازي در 28 آذر 1328 چشم به جهان گشود و 2 خرداد 1390 در سن 62 سالگي درگذشت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

آخرين وداع با اسطوره
    سعيدلو: ياد و خاطره حجازي از ياد مردم پاك نخواهد شد

رئيس سازمان تربيت‌بدني گفت: مطمئن هستم ياد و خاطره حجازي در فکر مردم باقي خواهند ماند.

00024360
    علي سعيدلو درباره تشييع پيکر ناصر حجازي عنوان کرد: زماني که در بيمارستان به ملاقات حجازي رفتم متوجه شدم که او چگونه با بيماري خود مبارزه مي‌کند. حجازي واقعا اسطوره‌اي بود که ساليان سال در فکر مردم باقي خواهد ماند و همواره براي مثال زدن يک ورزشکار موفق نام او بر زبان جاري خواهد شد.
    وي ادامه داد: حجازي مرد بزرگي بود که تاريخ نام او را ثبت خواهد کرد و من به عنوان رئيس سازمان تربيت‌بدني اين مصيبت بزرگ را به تمام اهالي ورزش تسليت مي‌گويم.
    رئيس سازمان تربيت‌بدني يادآور شد: امروز همه ديديد که مردم چگونه با عشق و علاقه اسطوره خود را تشييع و ثابت کردند که همواره قدر اين افراد را مي‌دانند. من هم وظيفه داشتم در اين مراسم شرکت کنم.
    سعيدلو تصريح کرد: باور کنيد زماني که احساسات مردم را ديدم به نوبه يک ايراني به خود باليدم و افتخار کردم چنين مردمي داريم. مطمئن هستم ياد و خاطره حجازي در فکر مردم باقي خواهند ماند.
    وي در خصوص انتخاب ورزشگاه آزادي براي تشييع پيکر حجازي خاطرنشان کرد: به نظرم ورزشگاه آزادي جاي خوبي بود زيرا حجازي خاطرات خوبي از اين ورزشگاه دارد.
    سعيدلو تاکيد کرد: بايد بيش از گذشته به پيشکسوتان توجه کنيم و تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم تا اين امر در آينده محقق شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)