و برای تو ماندن ... به پای تو بودن ... و به عشق تو سوختن !
و چه تلخ و غم انگیز است ، دور از تو بودن و برای تو گریستن !!
ای کاش میدانستی ، بدون تو ، مرگ گواراترین زندگیست !!
و برای تو ماندن ... به پای تو بودن ... و به عشق تو سوختن !
و چه تلخ و غم انگیز است ، دور از تو بودن و برای تو گریستن !!
ای کاش میدانستی ، بدون تو ، مرگ گواراترین زندگیست !!
[SIGPIC][/SIGPIC]
همانطور که کلام به صفحه کاغذ ارزش می دهد، این فکر و اندیشه شماست که به یک صفحه وب اعتبار می بخشد. ما پشتیبان اندیشه شما هستیم، پس بنیانگذار فکر و ایده ای نو باشید.
چه فقیرانه مینویسم
اما...برایم سودی نداردسهم من تنهاییستولی باور ندارمهمه ی دلنوشته هایم به کنارمن ... بیهوده میسوزمگاهی درکودکی می مانمو گاهی آرزوهایم را ورق میزنممکث می کنم...جا گذاشته ام انگار چیزی راتمام خاطراتم...و تو … بیخیالییادت باشدمن، به تو فکر میکنم!!!
نه جای خالیت ... ( ! )تنهایی!… طعم ناب عاشقی را دارد ...و من...
همانطور که کلام به صفحه کاغذ ارزش می دهد، این فکر و اندیشه شماست که به یک صفحه وب اعتبار می بخشد. ما پشتیبان اندیشه شما هستیم، پس بنیانگذار فکر و ایده ای نو باشید.
شاهد مرگ غم انگيز بهارم چه کنم
ابر دلتنگم اگر زار نبارم چه کنمنيست از هيچ طرف راه برون شد زشبمزلف افشان تو گرديده حصارم چه کنماز ازل ايل وتبارم همه عاشق بودندسخت دلبسته ی اين ايل وتبارم چه کنممن کزين فاصله غارت شده ی چشم تو امچون به ديدار تو افتد سرو کارم چه کنميک به يک با مژه هايت دل من مشغول است
هیچ چیز غم انگیزتر از ندیدن تو نیست...
این را
تمام پنجره ها می دانند !
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)