به من چیکار دارن؟
بابا و داداشهام اگه اجازه بده مستقل میشم
به من چیکار دارن؟
بابا و داداشهام اگه اجازه بده مستقل میشم
رها جونم فکراتو کردی؟میخوای مستقل بشی؟اگه کسی هم کمکت نکنه منو آقا کاظم پشت سرت مثل کوه وایستادیم.خیالت راحت باشه عزیزم...
بابا رضا کجاست؟داداشا؟میبینم که آبجی پریا هم اومده...
چه خانواده خوشبختی....!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
کلا فکر کنم میخواید منو اعصبانی کنید اگه عصبانی بشم میدونیدد که چی میشه؟
بزارید برم فوتبال بیام تا بگم چی میشه
بابا رضا چرا باز داری غرغر میکنی فشارت میزنه بالاهااااا
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
100در صد تو رو از ارث محروم میکنم![]()
اخه چرا؟معلوم نیست کله ات از کجا داغ کرده محرومیت ارث باید به من برسه؟؟؟؟
آه پدر....آه پدر اینگونه نکن......
[SIGPIC][/SIGPIC]
خیالت راحت قربونت بشم.آقا کاظم هم رو حرف من حرف نمیزنه.اول یه کار درست و حسابی برات باید دست و پا کنیم بعدش یه آپارتمان کوچولو و نقلی نزدیک خونمون برات رهن میکنم
[SIGPIC][/SIGPIC]
خواهش میکنم ابجی گلم...
آقا کاظم تشریف بیارید یه راه حل مناسبی برای این خواهر زن عزیزتون بیابید.بابا رضا بدجور داره گیر میده هاااا
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)