به چشمانت بياموز ؛که هرکس ارزش ديدن نداردبه دستانت بياموز ،که هرگل ارزش چيدن نداردبه قلبت بياموز که هر کس کنج آن جايي ندارد.
به چشمانت بياموز ؛که هرکس ارزش ديدن نداردبه دستانت بياموز ،که هرگل ارزش چيدن نداردبه قلبت بياموز که هر کس کنج آن جايي ندارد.
از کسی که دوستش داری ساده دست نکش. شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشی و از کسی هم که دوستت داره بی تفاوت عبور نکن .چون شايد هيچ وقت ،هيچ کس تو رو مثل اون دوست نداشته باشد.
اگه روزي شاد بودي، بلند نخند كه غم بيدار نشه و اگه يه روز غمگين بودي، آرام گريه كن تا شادي نااميد نشه اگر میدانستی که چقدر دوستت دارم هیچ گاه برای آمدنت باران را بهانه نمی کردی رنگین کمان من.
می رسد روزي كه بي من روزها رو سر كني مي رسد روزي كه مرگ رو باور كني مي رسدروزی كه تنها در كنار قبر من شعر هاي كهنه ام رامو به مو از بر كني.
می گن قسمت ٬ گفتم نه خواستن ٬ می گن قسمت نباشه خواستن بی ارزشه٬گفتم خب نمی خوام تا قسمت بی ارزش بشه اما...قسمت لعنتی!من خواستم که نخواهم اما نشد و خواستم ٬ ولی قسمت نخواست ومن ازقسمت شکست خوردم وقسمت با ارزش شد و من..
به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم . . . . . . . باورم نمي شد . . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم.
هيچ وقت دل به كسي نبند چون اين دنيا اونقدر كوچيكه كه توش دوتا دل كنار هم جا نميشه... ولي اگه دل بستيد هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اوقدر بزرگه كه پيداش نمي كني.
زندگی سخت نیست ما سختش میکنیم
عشق قشنگ نیست ما قشنگش میکنیم
دل ما تنگ نیست ما تنگش میکنیم
دل هیچکس سنگ نیست ما سنگش میکنیم
قسمت نشد ببینمت خدانگهداری کنمفرصت نشد بمونمو از تو نگهداری کنم
گفتم اگه ببیمنت دل کندنم سخت برام
اگه یه وقت بگی نرو رفتن پر از درد برام
گفتم صداتو نشنوم ندیده از پیشت برم
پشت سرم زاری نکن چی کار کنم مسافرم
من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاد تواز
خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی
بی تو تک و تنهام عزیزم اگه تو نباشی میمیرم
سهم من از تو دوری تو لحظه های بی کسیم
قشنگی قسمت ماست که ما به هم نمیرسیم
من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاد تو از
خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی
بی تو تک و تنهام عزیزم اگه تو نباشی میمیرم
همیشه زنده میمونم با یه آرزو خاطره هام
منو ببخش اگه بازم اشکهام چکید رو نامه هام
دیگه تموم شد فرصتها خاطره هام پیشت باشه
تموم خاطره ات خوش خدا نگهدارت باشه.
اون موقع که فکر می کنی هیچ کسی نیست حرف دلت و بشنوه.......کسی هست که برای دیدنت روز شماری می کنه.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)