صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

قلعه‌نويي: كارتم را ندهند از خانه بازي‌ها را نگاه مي‌كنم

به گزارش فارس، بحث صدور كارت مربيگري امير قلعه‌نويي اين روزها به سوژه اصلي فوتبال ما تبديل شده است. سرمربي تراكتورسازي در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص اين اتفاق و مسائل مختلف صحبت‌هايي انجام داده است.
    گفت‌وگوي فارس با قلعه‌نويي را در زير مي‌خوانيد.
    فارس: شرايط تيم‌تان پس از شكست هفته اول چگونه است؟
    خوشبختانه شرايط خوبي داريم و سياوش اكبرپور مشكلي براي همراهي ما ندارد ضمن اينكه آرفي نيز به شرايط حضور 90 دقيقه‌اي رسيده است.
    فارس: چرا هميشه تيم‌هاي شما در ابتداي ليگ بازي‌ها را خوب آغاز نمي‌كنند؟
    خدا وكيلي در بازي مقابل صبا ما خوب بازي كرديم ولي توپ‌هايمان درون دروازه نرفت. 4 - 5 موقعيت صددرصد گل را از دست داديم ولي اينكه توپ به سينه مدافع ما برخورد كند را نمي‌توان جزو تاكتيك‌هاي فوتبال دانست. زماني تيم شما بد بازي مي‌كند و بازي را از دست مي‌دهد آن وقت بايد بپذيريد اما وقتي براساس اتفاقات نتيجه واگذار مي‌شود بحث ديگري است. مثلا آن پنالتي بچه‌گانه باعث شد ما از حريف عقب بيفتيم. از لحاظ كيفيت هنوز به شرايط ايده‌آل نرسيده‌ايم ولي به اين تيم خيلي اميد دارم.
    فارس: نبود تماشاگران تراكتورسازي هم خيلي به چشم آمد، درست است؟
    دقيقا همين‌طور است. تماشاگران سرمايه اين باشگاه هستند و غيبت آنها باعث شده بود چند بازيكني كه روي آنها حساب ويژه‌اي باز كرده بوديم عملكرد ضعيفي داشته باشد.
    فارس: اقدام ديگري براي بخشش آنها انجام نداده‌ايد؟
    اين مسائل به باشگاه مربوط مي‌شود و من فقط در حيطه فني فعاليت مي‌كنم.
    فارس: سرانجام بحث كارت مربيگري شما چه شد؟
    اين را مي‌توانيد از مديرعامل باشگاه بپرسيد.
    فارس: اما عزيز محمدي اعلام كرده كه قرارداد شما اصلاح شده است...
    من صحبت‌هايم را در اين مورد انجام داده‌ام و دليلي نمي‌بينم بيشتر از اين صحبت كنم. اگر كارت من را دادند روي نيمكت مي‌نشينم وگرنه از خانه مسابقات را تماشا مي‌كنم.
    فارس: يعني براي ديدارهاي آينده مشكلي نداريد؟
    همانطور كه گفتم حرف‌هايم را زده‌ام و پاي حرفم هستم. لزومي نمي‌بينم هر روز در اين خصوص حرف بزنم. من به فدراسيون فوتبال رفتم و نزد آقاي تاج صحبت كردم. اگر لازم ديدند متن صحبت‌هاي من و آقاي تاج را منتشر كنند.
    فارس: بگذريم. بازي اين هفته با ذوب‌آهن را چطور مي‌بينيد؟
    ذوب‌آهن يكي از تيم‌هاي خوب و بابرنامه است كه مربي بسيار خوبي دارد ولي ما هم روز به روز بهتر مي‌شويم و فكر مي‌كنم اين بازي يكي از بهترين ديدارهاي ليگ خواهد بود.
    فارس: ظاهرا بعد از بازي انتقادات تندي از اميرحسين صادقي انجام داديد در حالي كه عادت به انجام چنين كاري نداريد؟
    از من پرسيدند كه صادقي با رفتارهايش هنوز حال و هواي استقلال را در سر دارد من هم پاسخ دادم ايشان اگر چنين حسي دارد بيايد و رضايت‌نامه‌اش را بگيرد.
    وقتي به تراكتورسازي آمدم با همه وجود در تمرينات اين تيم و بازي‌ها تمركز مي‌كنم و توانم را براي اين تيم مي‌گذارم. حتي سفر به آمريكا را به خاطر اين تيم لغو كردم و زماني كه در تهران اردو داشتيم خودم را موظف دانستم با وجود تعداد نفرات كم در اردو در كنار همه باشم، اول به خاطر خودم بعد به خاطر مردم و سپس به خاطر پولي كه مي‌گيرم و آن را پاك براي خانواده‌ام مي‌برم.
    من گفتم بازيكن بايد اين شاخصه‌ها را داشته باشد و اگر واقعا فكرش مشغول است، برود. ما صادقي را به تراكتور آورده‌ايم و روي او حساب كرده‌ايم اما ممكن است يك بازيكن "روزش " نباشد كما اينكه دروازه‌بان‌مان هم اشتباهات معمولي داشت. با اين وجود هنگامي كه فيلم بازي را تماشا كردم خيلي اميدوار شدم و با وجود اينكه بازي‌هاي تداركاتي كمي داشتيم اما متوجه شدم كه فوتبال با كيفيتي ارائه كرديم.
    فارس: صحبت خاصي نداريد؟
    اميدوارم مردم در ماه رمضان ما را دعا كنند. بايد بگويم شرمنده مردم خوب آذربايجان هستم و مي‌دانم كه حضور آنها در ورزشگاه به همه روحيه و انگيزه مي‌دهد و اميدوارم با ارائه يك فوتبال خوب از خجالت آنها دربيايم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

محروميت تماشاگران تراکتورسازي بخشيده نشد

مدير عامل باشگاه تراکتور سازي از پابرجا بودن محروميت تماشاگران تيم فوتبال اين باشگاه از حضور در ورزشگاه خبر داد.
    محمدحسین جعفری در خصوص مطرح شدن درخواست لغو یک جلسه محرومیت تماشاگران تراکتورسازی در جلسه روز دوشنبه شورای حکمیت فدراسیون فوتبال ضمن بیان مطالب فوق به خبرنگار مهر گفت: روز دوشنبه درخواست ما مبنی بر بخشش یک جلسه باقی مانده از محرومیت تماشاگران تراکتور در شورای حکمیت فدراسون فوتبال بررسی شد.
    وی افزود: اگر چه فضای حاکم بر جلسه مثبت بود اما در پایان این جلسه اعلام شد چون رای توسط شورای استیناف صادر شده است شورای حکمیت از نظر قانونی نمی تواند رای دیگری در این خصوص صادر کند و درخواست لغو محرومیت تماشاگران تراکتور باید دوباره به شورای استیناف ارجاع داده شود.
    جعفری در خصوص اینکه آیا شورای استیناف می تواند رای خود را در این باره بشکند و تغییر دهد خاطرنشان کرد: موضوع شکستن رای شورای استیناف نیست بلکه در مرتبه اول به دلیل اعتراض ما به رای صادر شده توسط کمیته انضباطی بود که این شورا رای سه جلسه‌ای محرومیت را به دو جلسه تغییر داد اما این بار قصد داریم اعتراض خود را به رای نهایی صادر شده توسط شورای استیناف اعلام کنیم.
    وی ادامه داد: قصد داریم امروز دوباره اعتراض و درخواست خود را به شورای استیناف ارائه دهیم چونکه زمان زیادی تا بازی روز پنجشنبه تراکتور مقابل شاهین بوشهر باقی نمانده است و در صورت رای این شورا مبنی بر لغو محرومیت تماشاگران تراکتور، این موضوع بلافاصله باید به اطلاع مسئولان استان و برگزاری مسابقات برسد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

خوشحالی دو منظوره قلعه‌نویی !

مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.
    برنا: امیر قلعه نویی پس از گلزنی مهاجم آلبانیایی خود به دو دلیل ابراز خوشحالی کرد.

مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.

اشپیتیم آرفی در دقیقه 36 دیدار امشب با یک ضربه دقیق دروازه ذوب آهن را گشود تا شادی امیر قلعه نویی دو منظوره باشد؛ امیر جدا از پیش افتادن تیمش از حریف با گل آرفی ، از اینکه پای این بازیکن به گلزنی باز شده بود ابراز شادمانی کرد .

این مربی چندی پیش به خبرنگار ما گفته بود که آرفی حتی از ابراهیم توره بهتر است.

لازم به ذکر است که ابراهیم توره مهاجم گل نزن سه سال قبل پرسپولیس نیز پس از شاگردی قلعه‌نویی موتور گلزنی اش روشن شد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 3 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

جعفري: فدراسيون با يك خبر هدفمند آب سردي روي تراكتورسازي ريخت

محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد عدم بخشش هواداران اين تيم از سوي فدراسيون اظهار داشت: تا اين لحظه اطلاعي به ما نداده اند. با توجه به روند مثبتي كه در جلسه شوراي حكميت فدراسيون ديده بوديم فكر مي كرديم هواداران بخشيده مي شوند اما اين اتفاق نيفتاد.
    وي افزود: نكته جالب اين بود كه روز گذشته سايت فدراسيون فوتبال حكمي كه سه هفته قبل كميته استيناف صادر كرده بود را در خروجي خود قرار داد كه به نظرم اين كار هدفمند بود. داخل فدراسيون جرياني بوده و نمي خواستند هواداران تراكتورسازي بخشيده شوند.
    جعفري خاطرنشان كرد: فدراسيون يا محدوديت براي بخشش داشته يا با قرار دادن اين خبر روي خروجي سايت خود مي خواست ترفندي براي نبخشيدن به كار بگيرد و با اين كار آب سردي روي ما ريخت.
    مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: فقط گلايه اي دارم، من دو بار در ماه مبارك رمضان به تهران آمدم و در جلسات شركت كردم تا اين قضيه نتيجه بدهد. از دو ماه قبل هم نمايندگان مجلس در اين زمينه تلاش هايي داشتند. بد نبود به خواسته مردم و علاقه مندان به تيم ارج گذاشته مي شد. فدراسيون مي توانست بر اساس ماده 29 آئين نامه انضباطي اين محروميت را ببخشد اما اراده اي براي بخشش وجود نداشت. دوست داشتيم براي بازي فردا هواداران خود را در ورزشگاه داشته باشيم اما بايد با سكوهاي خالي به مصاف شاهين برويم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

قلعه‌نويي در نشست خبري شركت نكرد

نشست خبري سرمربيان تيم‌هاي داماش گيلان و تراکتورسازي تبريز طبق اعلام قبلي هيئت فوتبال گيلان امشب در سالن کنفرانس ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد.
    امير قلعه‌نويي، سرمربي تراکتورسازي تبريز در اين نشست حضور نيافت و غلامرضا باغ‌آبادي، مربي اين تيم به جاي سرمربي تراکتورسازي در اين نشست شرکت کرد.
    بيش از 15 خبرنگار حاضر در اين نشست با اعتراض به عدم حضور قلعه‌نويي نشست وي را تحريم و پس از سخنان کوتاه باغ‌آبادي سالن کنفرانس را ترک کردند.
    مربي تيم تراکتور سازي در پاسخ به اعتراض خبرنگاران که عدم حضور قلعه‌نويي را بي‌احترامي به جامعه خبري تلقي مي‌کردند، گفت: قلعه‌نويي به دليل کسالتي که لحظاتي قبل در هنگام حرکت به محل کنفرانس خبري برايش پيش آمد نتوانست در اين نشست حضور پيدا کند.
    غلامرضا باغ‌آبادي افزود: تا ساعت 20:30 امشب در حال ريکاوري تيم بوديم و به دليل عدم حضور سرمربي از همه شما خبرنگاران عذر مي‌خواهم. دليل عدم حضور کاپيتان تيم تراکتورسازي در اين نشست نيز خستگي بازيکنان و کاپيتان تيم است.
    اين مربي در پاسخ به سوال يک خبرنگار که قلعه‌نويي چه کسالتي دارد و آيا به بازي فردا مي‌رسد، اظهار داشت: من دکتر نيستم، اما کسالتشان جزيي است و در نشست بعد از پايان ديدار فردا قلعه‌نويي در نشست حضور مي‌يابد.
    با تصميم مسئولان برگزاري و به دليل گنجايش 15 هزار نفري ورزشگاه سردارجنگل، تيم فوتبال داماش گيلان در هفته چهارم ليگ برتر چهارشنبه‌شب اين هفته 26 مرداد در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف تراکتورسازي تبريز مي‌رود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

پیش فرض جعفري: هواداران داماش در نيزار کمين کرده بودند، تا به ما آسيب بزنند

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی با داماش گیلان اظهار داشت: فوتبال 90 دقیقه است و مهم این بود که شرایط در این مسابقه به نفع تراکتورسازی بود. با وجود زمینی که ورزشگاه سردار جنگل داشت و کارمان را سخت کرده بود، حقمان بود که نتیجه بگیریم. این طور نبود که امکان پیروزی نداشته باشیم. به هر حال تراکتورسازی به لحاظ فنی، تجربی و بازیکن بالاتر از داماش است.
    وی در مورد حواشی رخ داده در جریان بازی تراکتورسازی و داماش عنوان کرد: حاشیه که چه عرض کنم.اتفاقاتی در بازی رخ داد که در این یک سال در هیچ ورزشگاهی ندیده بودم. از اولی که وارد ورزشگاه شدیم التهاب در اطراف و داخل ورزشگاه دیده می شد. من قبل از اینکه به ورزشگاه برسم با فرمانده یگان ویژه شهر رشت صحبت کردم و از او خواستم تا اوضاع را کنترل کنند و آنها زحمت خود را کشیدند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ادامه داد: به ما خبر داده بودند که حتی دو هوادار تراکتورسازی چاقو خورده اند که تا این لحظه هم خبر درستی در این خصوص به ما نرسیده است. وقتی وارد ورزشگاه شدیم با انواع و اقسام فحش ها به تیم و استان آذربایجان شرقی روبه‌رو شدیم. جو سنگینی در ورزشگاه حاکم بود و هر لحظه هم شرایط بدتر می شد.
    جعفری تصریح کرد: هواداران داماش وقتی هم با شکست تیم خود روبه‌رو شدند شروه به شکستن صندلی و پرتاب اشیا به زمین کردند و به شدت به کادرفنی و بازیکنان تراکتورسازی فحاشی کردند. این درحالی بود که هواداران ما به رسم خوشامدگویی به این تیم برای حضور در لیگ برتر پلاکاردهای خوشامدگویی در دست داشتند.
    وی در پاسخ به سؤال که آیا منتظر است تا کمیته انضباطی برخورد قاطعی با هواداران داماش کند، گفت: باشگاه فیلم این اتفاقات را تهیه کرده و به زودی به سازمان لیگ ارسال می کنیم. البته من معتقدم محروم کردن هوادار مشکلی را حل نمی کند و با این کارها وقت خود را تلف می کنیم. ما باید اصول رفتار درست را از کشورهای دیگر یاد بگیریم.
    جعفری خاطر نشان کرد: وقتی در حال ترک ورزشگاه بودیم عده ای از هواداران داماش در نیزارها کمین کرده بودند و وقتی اتوبوس تراکتورسازی به آنها رسید خود را نشان دادند و با سنگ به سمت اتوبوس حمله کردند. خوشبختانه شیشه های اتوبوس دو جداره بود و آسیبی به کسی نرسید.همین که توانستیم از ورزشگاه سردار جنگل جان سالم به در کنیم باید خدا را شکر کنیم.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزای فارس در مورد اینکه چرا امیر قلعه نویی در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد، گفت: قرار بود طبق هماهنگی قبلی مدیر رسانه ای داماش به مدیر رسانه ای ما اطلاع دهد که چه زمانی امیر قلعه نویی در نشست حاضر شود اما هر چه از پایان بازی گذشت خبری از مدیر رسانه ای داماش نشد و من خودم از مدیر رسانه ای تراکتورسازی خواستم تا جوایی وضعیت شود که متوجه شدیم پس از مصاحبه سرمربی داماش کسی به ما خبر نداده بود باید در نشست شرکت کنیم و به همین دلیل در اتاق کنفرانس را بسته بودند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

خبرهايي کوتاه از تراکتورسازي

کادرفنی تیم تراکتورسازی از مسئولان باشگاه خواسته‌اند تا در روزهای تعطیلی لیگ که بعد از هفته پنجم شروع می شود، برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی به ترکیه یا اربیل عراق بروند. باشگاه تراکتورسازی در تلاش است تا این بازی دوستانه فراهم شود.

* امیر قلعه نویی، سرمربی تراکتورسازی قصد دارد برای دربی تبریز که پنجشنبه برگزار می شود تغییراتی در ترکیب خود داشته باشد. ظاهرا سرمربی این تیم از عملکرد توزی مهاجم برزیلی رضایت ندارد و می خواهد نفرات خط حمله خود را تغییر دهد.

* کادرفنی تراکتورسازی برای بازی با شهرداری تبریز چهار دیدار اول رقیب را مورد آنالیز قرار دادند و بحث های فنی این تیم را در جلسه با بازیکنان در میان گذاشته اند.

* قرار بود امروز صبح بازیکنان تراکتورسازی در سالن وزنه حاضر شوند، اما به دلیل شب قدر قلعه نویی تمرین امروز را تعطیل کرد. تراکتورسازی فردا در 2 نوبت تمرینات خود را پیگیری می کند و از روز دوشنبه نیز تعطیل است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

13. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

تراكتورسازي احتمالا به تركيه مي‌رود

تيم تراكتورسازي قرار بود با شروع تعطيلي دو هفته اي ليگ براي برگزاري بازي دوستانه به اربيل عراق برود اما به دليل نداشتن شرايط ميزباني توسط تيم ميزبان اين سفر منتفي شد.
    مسئولان تراكتورسازي در حال رايزني هستند تا درصورت امكان اردويي كوتاه مدت براي برگزاري بازي تداركاتي در تركيه داشته باشند.
    در صورتي كه اين تيم به تركيه نرود راهي تهران مي شود تا چند بازي تداركاتي در پايتخت برگزار كند.
    ليگ برتر پس از ديدارهاي اين هفته تا 17 شهريور به دليل اردو و ديدار تيم ملي تعطيل خواهد بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

15. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

هيئت فوتبال گيلان چرا از توهين به مردم يك استان دفاع مي‌كند؟

محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اعتراض هيئت فوتبال گيلان به باشگاه تراكتورسازي به دليل انتقاد از هواداران داماش و اينكه اين باشگاه فراموش كرده سال گذشته هواداران تبريزي پورغلامي را با سنگ زدند، اظهار داشت: دوستانمان در هيئت فوتبال گيلان بهتر است اطلاعاتشان را بالا ببرند. فصل گذشته در بازي شهرداري تبريز و ملوان چنين اتفاقاتي رخ داد نه در بازي با تراكتورسازي.
    وي افزود: ناراحتي ما از اين است كه وقتي بازيكنان ملوان به تبريز آمدند هواداران ما به تك تك بازيكنان اين تيم خوشامد گفتند اما وقتي ما به گيلان آمديم فقط فحش خورديم. اگر در بازي با شهرداري تبريز هم فرهاد پورغلامي سنگ خورد تبعات همان رفتارهايي بود كه در انزلي سر تراكتورسازي آورده بودند.
    مديرعامل باشگاه تراكتورسازي ادامه داد: تاكيد مي كنم با شخص عابديني مشكل ندارم بلكه از آن دست هواداراني كه به اسم هواداري اين كارها را انجام دادند ناراحتيم. هوادار ما چاقو خورده و اين شوخي نيست. من مهم نيستم مهم اين است كه سه ساعت متوالي به مردم يك استان توهين شد. ناراحتي من از اين است كه چرا هيئت فوتبال از توهين به مردم يك استان دفاع مي كند.
    جعفري در مورد بازي با شهرداري تبريز گفت: اميدوارم بازي جذابي شود. با توجه به اينكه اولين حضور هوادارانمان در فصل جديد است مطمئن هستيم كه نهايت استفاده را از اين هواداران مي بريم.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه سرانجام تكليف بليت فروشي در تبريز مشخص شد يا خير گفت: اين مسئله هنوز موانع اداري دارد. هيئت فوتبال يكسري گزارش هايي را براي سازمان ليگ فرستاده و سازمان ليگ هم مي گويد قوانين قبلي اجازه نمي دهد بليت فروشي را به باشگاه بدهند. نمي دانيم دوستانمان در سازمان ليگ چه مي كنند. خيلي از اين مسائل سر در نمي آوريم. فقط اين را مي دانم هر روزي كه حق بليت فروشي به باشگاه واگذار نمي شود حقوق ما پايمال مي شود.
    جعفري در پاسخ به اين سؤال كه هيئت فوتبال طرفدار چه كسي است، گفت: هيئت فوتبال طرفدار خودش است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

قلعه‌نويي:فوتبال ايران هنوز احساسي است

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي در نشست خبري پيش از بازي گفت: ما به حضور طرفداران در بازي فردا نياز داريم، چون تيم اصلي ما هواداران هستند که در هر شرايطي تيم را ياري مي‌کنند.
    قلعه‌نويي کيفيت بازي تيمش را در سه بازي گذشته مطابق ميل خود عنوان کرد و افزود: تراکتورسازي در بازي‌هاي گذشته روند خوبي داشته است و با توجه به اينکه هدف ما بازي هجومي است، اميدواريم داربي تبريز را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريم و البته اين را هم بايد بدانيم که نتيجه بازي دست خداست.
    وي با بيان اينکه کادر فني تيم تراکتورسازي در چند روز گذشته با مشاهده بازي‌هاي تيم شهرداري، شناخت خوبي از اين تيم به دست آورده است، اظهار کرد: تيم شهرداري فصل را خوب شروع کرده است و خط دفاع و حمله خوبي دارد و ما بايد در اين بازي اجازه ندهيم تا اين دو جناح با هم مشارکت داشته باشند، ولي در کل قبول مي‌کنم که خط دفاع ما آسيب پذيرتر از تيم شهرداري است.
    سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز در رابطه با آمادگي بازيکنان تيم براي بازي فردا بيان کرد: بازيکنان فوتبال بايد از نظر ضريب هوشي بالا باشند، زيرا بايد از نظر تاکتيک‌پذيري هوش بالايي داشته باشند و من هم به همين خاطر 5 دقيقه قبل از هر تمرين با آن‌ها صحبت مي‌کنم و سعي مي‌کنم به آن‌ها روحيه بدهم، ولي بايد قبول کنيم که فوتبال ايران هنوز فوتبال احساسي است.
    او در پايان تماشاگران را مخاطب خود قرار داد و عنوان کرد: تيم تراکتورسازي مال مردم است و تماشاگران هم سرمايه‌هاي ملي ما هستند و من با توجه به شناختي که تا به حال از هواداران تبريزي پيدا کرده‌ام، از آن‌ها انتظار دارم تا با حاشيه‌ها کاري نداشته باشند و تيم خود را تشويق کرده و به مهمان احترام بگذارند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین