صفحه 4 از 33 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض كاشاني: 80 درصد خواسته‌هاي دايي را برآورده كرده‌ايم

حبيب کاشاني با حضور در برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: سال 88 از طريق يکي از خبرگزاري‌ها متوجه شدم که به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس انتخاب شده‌ام. همان زماني که اين اتفاق افتاد به سازمان رفتم و آقايان هدايتي، نژادفلاح و سعيدلو نيز حضور داشتند. گله‌مند بودم که چرا با من هماهنگي نشده و نزديک به 2 ساعت از من امتناع بود و از مسئولان سازمان اصرار که مسئوليت را بپذيرم.

وي ادامه داد: دوست مشترک من و آقاي سعيدلو مخالف پذيرش اين پست از سوي من بود اما قرار شد 10 روز بيايم که يازدهم اين ماه تقريبا 19 ماه است که در خدمت دوستان هستم. وظيفه من اين بود که تيم را براي هواداران از لحاظ نتايج حفظ کنم و با قدرت کارم را انجام دهم. حتي زماني که حکم گرفتم، فرداي همان روز به کميته انضباطي نامه زدم تا از حق پرسپوليس دفاع کنم و چون هر جا که کار مي‌کنم قانون و مقررات را اجرا خواهم کرد.

کاشاني عنوان کرد: در آن زمان کرانچار هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت، اما با او صحبت کردم، چون بازيکنان ايراني وقتي با يک مربي به مشکل مي‌خورند ممکن است به تيم آسيب بزنند. فکر مي‌کنم اگر کرانچار مي‌ماند آچمز مي‌شديم و تيم قفل مي‌شد. البته با او توافق کرديم و با عزت مراسم توديعي در حد ايشان گرفتيم و حالا هم يکي از دوستان خوب ما در اروپا است.

سرپرست باشگاه پرسپوليس يادآور شد: فکر مي‌کنم 80 درصد از خواسته‌هايمان را عملي کرديم و در هر پست 2 بازيکن را براي علي دايي مدنظر داشتيم. بارها گفته‌ام در جذب بازيکن از خواسته‌هايمان راضي هستيم و هنگامي که دايي در فصل نقل و انتقالات در ايران نبود من در ايران حضور داشتم. فکر نمي‌کنم دايي انکار کند که 80 درصد خواسته‌هايش را برآورده کرديم. اختلافي هم نداريم چون کسي منکر اين نيست که رضايي بهترين بازيکن علي دايي بوده است.

وي اضافه کرد: زماني که نوري جذب پرسپوليس شد 4 باشگاه خواهان او بودند. از بين آندو و زارع هم با توجه به محدوديت زماني براي قرارداد با تيموريان آقاي دايي تشخيص داد که زارع را بگيريم. دوستاني که مدعي هستند دايي در زمان نقل و انتقالات در تهران نبوده کم لطفي مي‌کنند. قبول دارم که ايشان 6 ماه سرپا بوده و نياز به تجديد قوا داشته اما تمام آن روزها که دايي در فرانسه بود من در تهران حضور داشتم. امکان ندارد بازيکني را بدون نظر علي دايي جذب کرده باشم.

کاشاني با تأکيد بر اينکه باشگاه پرسپوليس خواهان جذب انصاري‌فرد بود گفت: سعي کرديم در خصوص اين بازيکن قانون را عمل کنيم اما براي اولين بار در تاريخ اين باشگاه گفتيم که 500 ميليون براي رضايت‌نامه او مي‌دهيم و مدارک آن نيز موجود است. در خصوص خلعتبري نمي‌خواهم صحبت کنم و اشجاري براي ما نزديک به 700 ميليون آب مي‌خورد. ما تيمي هستيم که 3 اردوي خارج از کشور را داشتيم و با تيم‌هاي فرانکفورت، زنيت، اسپارتاپراگ بازي دوستانه انجام داديم در حالي که بعضي تيم‌ها در ترکيه حتي حريف تمريني نداشتند. براي تک‌تک دقايق امسال برنامه داشتيم و تنها تيمي بوديم که تمام نفراتمان را در اردو در اختيار داشتيم.

وي ادامه داد: از اول امسال نوبت به ما که شد همه چيز تَپيد. ما بودجه امسال را 10 ميليارد بستيم و قرار شد 50 درصد باشگاه تأمين کند و 50 درصد را سازمان کمک کند. ضمن تشکر از سازمان تربيت بدني تا به امروز 4.5 ميليارد پول گرفته‌ايم که حتي يک تيم ليگ يکي هم نمي‌تواند با اين هزينه کار کند. 3 اردوي خارجي با اسپانسر داشتيم که هزينه نکرديم و اردوهايي مثل سرعين، کيش و مشهد را با هزينه‌هاي جانبي تأمين کرديم. تا به امروز نيز بازيکنان 75 درصد قرارداد خود را دريافت کردند و از اين بابت مشکلي نداشتيم.

کاشاني در ادامه در مورد پرداخت پول به بازيکنان در اين فصل گفت: ما امسال بحث پول با بازيکنان نداشتيم و تا امروز آنها 75 درصد از قرارداد خود را گرفته‌اند. در اين فصل سقف قراردادها را رعايت کرديم و آپارتمان هم نداشتيم که بخواهيم به بازيکني خارج از سقف قرارداد بدهيم. تاکنون 4 ميليارد و 500 ميليون تومان درآمدزايي کرده‌ايم و به تعهدات خود پايبند بوديم.

وي افزود: در سال‌هاي گذشته اگر تيم مي‌خواست به ازبکستان برود اول از طريق روسيه اين اقدام صورت مي‌گرفت اما امسال براي تيم پرواز چارتر گرفتيم. اولين سال است که در زمين درفشي‌فر تمرين مي‌کنيم و کرايه نمي‌دهيم و هيچ تيم ديگري هم در اين زمين تمرين نمي‌کند. اين زمين 2 ميليارد و 500 ميليون تومان هم تعميرات داشته است. اين هزينه‌ها را انجام داده‌ايم و امروز باشگاه داراي سالن تمرين است که هيچ کدام به من وابسته نيست.

کاشاني گفت: همانطور که ساعت 7:30 شب آمدم اگر 7:30 شب هم بروم و نفر بعدي جاي من را بگيرد باشگاه پرسپوليس اين امکانات را دارد. از بازيکن زير 21 سال بگيريد تا بازيکن بزرگسال تعهدي نبوده که انجام نداده باشيم. ما پس از باخت به بنيادکار حتي پاداش پيروزي استيل‌آذين را پرداخت کرديم و در شب بازي با مس کرمان نيز حدود 700 ميليون تومان از مطالبات بازيکنان را پرداخت کرديم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: براي درآمدزايي از اسپانسر استفاده کرديم. از شهردار تهران تشکر مي‌کنم ايشان حمايت ويژه‌اي از دو تيم پايتخت داشت.

وي درباره دليل کاهش تماشاگران پرسپوليس در ورزشگاه گفت: اين مسائل دلايل مختلفي دارد، در دهه 60 اگر تعداد هواداران بيشتر بوده به اين دليل بود که فوتبال ما دوقطبي بود، تفريحات مردم در سال 60 خيلي کمتر بود و شايد تنها تفريح مردم تماشاي فوتبال بود. شبکه 3 نبود که چنين فعاليتي داشته باشد و البته در کنار همه اينها مي‌توان به بازي بد هم اشاره کرد.

به گزارش فارس کاشاني در پاسخ به اين سوال که از بازي روز گذشته پرسپوليس مقابل مس کرمان رضايت دارد، عنوان کرد: ديروز روز بد ما بود. در تمام چند ماهي که با دايي همکار بودم چنين مسابقه بدي نداشتيم. ما از صبا 4 گل خورديم اما 10 تا 15 موقعيت داشتيم. ديروز مس يکي از بازي‌هاي خوبش را انجام داد. البته من هنوز با کادر فني جلسه‌اي نداشتم تا دليل اين تغيير و تحول در بازي را بدانم. منتظر هستيم تا نظرات دايي را بشنويم.

وي درباره اينکه چرا در يک مسابقه که پرسپوليس خوب بازي نکرد علي دايي بارها تشويق شد، گفت: هواداراني که به ورزشگاه مي‌آيند ميانگين سني‌شان 15 تا 22 سال است اين يعني اوج هيجان. بازيکن هم مي‌داند که هواداران تا چه اندازه احساسي هستند. آنها از استان‌هاي مختلف و با کمترين هزينه به ورزشگاه مي‌آيند تا خوشحال شوند، در جريان بازي به يکباره تماشاگران روبروي جايگاه شروع به تشويق شيث رضايي کردند. اين چه معني مي‌تواند داشته باشد؟ به هر دليل شيث رضايي با نظر کادر فني از تمرينات دور شده است. وقتي عده‌اي چنين شعاري مي‌دهند عکس‌العمل آن تشويق دايي مي‌شود. بروز چنين رفتارهايي دخالت در کار باشگاه است.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه گفته مي‌شود وي مي‌خواهد از باشگاه پرسپوليس استفاده کند تا بتواند براي حضورش در شوراي شهر رأي کسب کند، گفت: من قبل از هر چيز آرزوي سلامتي براي حسين هدايتي دارم. ايشان مورد احترام من است. متأسفانه برخي از دوستان اطلاعات غلط به ايشان داده‌اند. من در سال 81 در اولين دوره که به عضويت شوراي شهر درآمدم و همچنين در سال 85 که براي بار دوم در شوراي شهر رأي آوردم در هيچ يک از اين سال‌ها در پرسپوليس نبودم بلکه مردم به عنوان يک معلم به من اعتماد کردند و رأي آوردم و تا سال 92 هم در شوراي شهر هستم و انتخاباتي تا آن سال در کار نيست.

وي گفت: برخي دوستان مانند آقاي عابديني با استفاده از حضورشان در پرسپوليس و سابقه مديريتي که داشتند توانستند آراي مردم را کسب کنند و با اعتبار به دوران حضورشان در پرسپوليس به شوراي شهر برسند. من نه با آقاي عابديني و نه با هيچ‌کدام از دوستان مشکلي ندارم و در عين حال به وي به خاطر صعود داماش به ليگ برتر تبريک مي‌گويم و براي ايشان آرزوي موفقيت دارم.

کاشاني يادآور شد: بعضا هستند بعضي از دوستان که براي پيدا کردن جايگاه از بيت‌المال استفاده مي‌کنند اما من در اين رده قرار ندارم. براي دفاع از عملکرد خودم مي‌توانم به اين سال‌ها درآمدزايي پرسپوليس اشاره کنم. در سال 84 و 85 که محمد حسن انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس بوده درآمد حاصل از جذب اسپانسر يک ميليارد و 900 ميليون تومان بوده است، در سال 86 و 87 که من بودم اين درآمد به 2 ميليارد و خرده‌اي رسيده است.

وي گفت: سال بعد از آنکه آقاي مصطفوي و سپس عباس انصاري‌فرد مديريت پرسپوليس را برعهده داشته‌اند اين رقم به يک ميليارد و 38 ميليون کاهش پيدا کرده است و بار ديگر که من به باشگاه پرسپوليس برگشتم درآمد زايي به 3 ميليارد و خرده‌اي رسيده‌ است. من اصلا نمي‌خواهم در اين بحث کسي را متهم کنم و يا به کسي خرده بگيرم اما مي‌خواهم از کساني که از ادبيات بيت‌المال استفاده مي‌کنند از خود دفاع کنم. چرا که هر هزينه‌اي که در باشگاه پرسپوليس مي‌شود کليه اسناد آن موجود است و به روي آن نظارت مي‌شود.

کاشاني درباره حمايت از علي دايي اظهار داشت: در جلسه کميته فني که ما با علي دايي داشتيم تصميم گرفته شد که تا پايان فصل همکاري ما با او ادامه داشته باشد تا براي فصل بعد بار ديگر با هم صحبت کنيم. به هر حال علي دايي مربي است که با سايپا و پرسپوليس 2جام گرفته است و اين کمتر در ساير مربيان ديده مي‌شود.

وي ادامه داد: حمايت من از علي دايي طبيعي است و هر مربي ديگري هم جاي او بود من اين حمايت را مي‌کردم. ما 12 باخت در اين فصل آورديم و خيلي‌ها فکر مي‌کردند بعد از بازي با استقلال من دايي را برکنار مي‌کنم اما دايي ارتباط خوبي با بازيکنان دارد و هيچ کس به اندازه او نمي‌تواند با آنها ارتباط خوبي برقرار کند، مي‌خواهم اين را هم اضافه کنم که ما در واقع در اين فصل 16 باخت آورديم. باخت مقابل تيم‌هاي خارجي در بازي‌هاي تدارکاتي هم در تاريخ باشگاه ثبت مي‌شود. دايي براي فوتبال ما زحمت کشيده است، او شناسنامه فوتبال ايران است، ما به قطبي 2 بار فرصت داديم اما اين فرصت به دايي داده نشده است و اين کمترين کار بوده است که من در قبال او انجام داده‌ام.

حبيب کاشاني در پاسخ به اين سؤال که به مديريت خود چه نمره‌اي مي‌دهد، گفت: من به مديريت خود که شامل جذب مربي خوب، بازيکنان مناسب، فراهم کردن امکانات از هر نظر مي‌شود 18 مي‌دهم. البته ما در زيرساخت‌ها ضعف‌هايي داريم که بايد آنها برطرف شود.

وي درباره انتقاد دادکان از خريدهاي اين فصل پرسپوليس عنوان کرد: من رشته "تربيت بدني 1 " را زير نظر دادکان در دانشگاه پاس کرده‌ام و او استاد من است. خدمات دادکان به فوتبال بر کسي پوشيده نيست مي‌خواهم بگويم که اين تيم بدون خريد بازيکنان جديد در سال گذشته قهرمان جام حذفي شد. من فکر مي‌کنم صحبت دادکان پرمغز بوده و مي‌خواسته شوک مثبتي به تيم وارد کند. به هر حال من از راهنمايي او استفاده مي‌کنم.

کاشاني همچنين درباره آراي کميته انضباطي در مورد حواشي ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين گفت: در مورد اين قضيه چند نظر وجود دارد يک بحث اين است که سوشا مکاني تمارض کرده و عده‌اي مي‌گفتند که پرسپوليس بايد توپ را به استيل‌آذين پس مي‌داد. يک بحث وجود دارد که مکاني تمارض نکرده اما پرسپوليس بايد براي رسم جوانمردي توپ را پس مي‌داد. بحث سوم است که مکاني تمارض کرده و پرسپوليس نبايد به او توپ را پس مي‌داد.
    من فکر مي‌کنم در اين زمينه مردم بهترين قضاوت‌کننده هستند.

وي تاکيد کرد: در آن لحظه کادر فني احساس کرده توپ بايد به خود بازيکن پرسپوليس مي‌رسيده چرا که در آن لحظه هيچ بازيکن حريفي روي زمين نخوابيده است. من نمي‌خواهم در مورد رأي کميته انضباطي به صورت اعتراض صحبت کنم چون خودم رشته حقوق خوانده‌ام مي‌خواهم بگويم اگر ضربه‌اي که ماتئوس به آرفي زد باعث مرگ آرفي مي‌شد قتل عمد به حساب مي‌آمد، آيا به نظر شما ضربه‌اي که ماتئوس به آرفي وارد کرد جريمه‌اش معادل با کار رضا نورمحمدي است که براي جدا کردن بازيکنان تلاش مي‌کرد. مي‌خواهم بگويم چرا اول حکم داده مي‌شود، تيم ما بهم مي‌ريزد و سپس از بازيکنان دعوت مي‌شود به کميته انضباطي بروند تا از خود دفاع کنند.

سرپرست باشگاه پرسپوليس در ادامه درباره آيين هديه دادن به سرمربي تيم ملي و انتقاد به اين مسئله که چرا در سفر او به اصفهان هداياي زيادي به کي‌روش داده شد، گفت: نفس هديه دادن خيلي خوب است اما اينکه مسابقه بگذاريم که چه کسي هديه گرانتري مي‌دهد مناسب نيست. اين مسابقه غلط است ما ايراني‌ها همه مهمان‌نواز هستيم، شايد بهتر بود که استاندار به عنوان نماينده مردم يک شهر يک هديه مناسب به سرمربي تيم ملي مي‌داد. به هر حال کي‌روش يک مربي حرفه‌اي است و اميداريم که حضور او منشاء خير براي فوتبال ما باشد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض خوردبين: هواداران پرسپوليس صبور باشند

محمود خوردبين درباره تساوي بدون گل پرسپوليس برابر مس کرمان عنوان کرد: بازيکنان پرسپوليس نتوانستند بازي هميشگي خود را انجام دهند و در نيمه دوم نمايش خوبي نداشتند.

وي افزود: ما مي‌توانستيم پيروز ميدان شويم، چرا که در نيمه اول چند موقعيت صد در صد گل به دست آورديم که متاسفانه با بي‌دقتي نتوانستيم به گل تبديل کنيم.

سرپرست پرسپوليس درباره اعتراض‌هاي خود در کنار زمين عنوان کرد: به داور مسابقه معترض بودم، چرا که او در صحنه‌هايي به سود مس سوت مي‌زد و اخراج هادي نوروزي نيز بي‌مورد بود.
    خوردبين با اشاره به صبر و تحمل هواداران افزود: تماشاگران پرسپوليس بايد تا آخرين لحظه تيم محبوب خود را تشويق کنند و سعه صدر داشته باشند. به هر ‌حال فوتبال است و امکان دارد هر نتيجه و اتفاقي در زمين رخ دهد. تماشاگران پرسپوليس بايد تا آخرين لحظه تيم محبوب خود را تشويق کنند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

محمد نصرتي كه صبح امروز در باشگاه پرسپوليس حضور يافت و با اين تيم قرارداد داخلي امضا كرد، در هيات فوتبال تهران حاضر شد.

اين بازيكن قرارداد يك ساله خود را با پرسپوليس ثبت كرد. پيش از اين نصرتي با استقلالي ها به توافق رسيده بود اما به دليل مسائل مالي با اين تيم به توافق نهايي نرسيد.

97ns5cr9p6b5ynfsxpkr
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

حكم سرپرستي خوردبين تمديد شد

حکم سرپرستي محمود خوردبين در تيم فوتبال پرسپوليس تمديد شد.

00005450
    به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، در حکمي از سوي حبيب کاشاني، حکم سرپرستي محمود خوردبين در تيم بزرگسالان پرسپوليس، تمديد شد.
    متن کامل اين حکم به شرح زير است:
    برادرگرامي جناب آقاي محمود خوردبين
    پيشکسوت فرهيخته و ارزشمند فوتبال ملي و باشگاه پرسپوليس

احتراماً، به موجب اين حکم جنابعالي که از بزرگان فوتبال ايران و باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) هستيد را به عنوان سرپرست تيم فوتبال بزرگسالان اين باشگاه منصوب مي‌نمايم.
    اميد است با اتکاء به خداوند متعال و با درايت و دانش جنابعالي بتوانيم درجهت پيشرفت فعاليت‌هاي تيم فوتبال بزرگسالان اين باشگاه گام‌هاي مؤثر و سازنده برداشته و موجبات سربلندي باشگاه پيروزي (پرسپوليس) را فراهم نماييد.
    توفيق حضرتعالي را در خدمت به فوتبال ملي و باشگاهي از درگاه ايزد منان مسئلت مي‌نمايم

حبيب کاشاني
    سرپرست باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

معارفه مايلي‌كهن در تمرين امروز پرسپوليس

146705 939ampHeight200ampWidth200ampQualityHigh
    به گزارش سه نسل به نقل از ايسنا، محمد مايلي کهن مدير فني باشگاه پرسپوليس صبح امروز (پنجشنبه) به همراه مسئولان باشگاه در محل تمرين پرسپوليس حضور يافت و از سوي حبيب کاشاني به تيم معرفي شد.

مايلي‌كهن كه فصل گذشته هدايت سايپا را در دست داشت روز گذشته از سوي كاشاني به عنوان مدير فني پرسپوليس انتخاب شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

11 2 28 54214img 0634

- علی پروین همیشه علی پروین است.رک و راست،ساده و صادق.
    - رک و راست بودن،این ویژگی همیشگی علی پروین است.وقتی روی فرم باشد و ناهار هم چلوکباب خورده باشد بهترین زمان برای گفت و گو با او است.این اتفاق پس از پایان جلسه با پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس افتاد.جایی که پروین در دفتر اداری باشگاه استیل آذین مشغول خوردن چای با رفقایش بود که با دیدن خبرنگاران شوکه شد و گفت:«ای بابا،شما هنوز نرفتید!»پایان گفت و گوی چند دقیقه ای با دوربین های تلویزیونی تازه شروع مصاحبه ما با علی پروین بود.در همان اتاق اداری باشگاه استیل آذین و با حضور یکی دو نفر از دوستانش.خود پروین سکوت را با گفتن این جمله که«پسر چند تا چایی بیار،ما که هنوز چیزی نخوردیم»شکست تا جرقه برای گفت و گویی چند دقیقه ای زده شود.«شروع کنید،با هدایتی کار دارم،باید بروم»
    پس از مدتها،تشکیل کانون پیشکسوتان پرسپولیس بهانه ای شد تا دوستان قدیمی یک بار دیگر دور هم جمع شوند.
    خیلی خوشحال شدیم که هم بازی های قدیم مان را دیدیم.امیدورام که از این به بعد این جلسات تکرار شود و پیشکسوتان از هم دور نیافتند.فکر می کنم بعضی از دوستانم را 4 یا 5 سالی بود که ندیده بودم. به هر حال جلسه اول بود و نمی شد همه حرف بزنند.در جلسه بعد 5 نفر را انتخاب می کنیم و آنها می دانند که چه هدفی را دنبال کنند.ما نه با کسی دعوا داریم و نه می خواهیم مقابل پرسپولیس بایستیم.این ها همه رفقای ما هستند.

هدف از برگزاری این جلسه چه بود.مثل اینکه خیلی از پیشکسوتان از اینکه در باشگاه حضور ندارند ناراحت هستند.
    با توجه به اینکه پرسپولیس قرار است به بخش خصوصی واگذار شود چه کسی بهتر از پیشکسوتان می توانند آن را اداراه کنند؟آنها حق آب و گل دارند.مثلا همین ساختمان باشگاه استیل آذین را اگر قرار باشد بفروشند اول به من پروین می گویند ،اگر نخواستم،آن را به مردم عادی واگذار کنند.هدف ما این است که با تشکیل کمیته پیشکسوتان پرسپولیس دست خودمان باشد.ما حالا پشتوانه مالی خوبی داریم که می توانیم پرسپولیس را بخریم. هدف ما این است که پرسپولیس به جایگاه واقعی اش برسد و هواداران دلهره این را نداشته باشد که هر روز یک اتفاق جدید می افتد.الان من نظرم این است که به غیر از این هیئت مدیره باید افراد دیگری هم باشند که پول داشته باشند.نه تنها پرسپولیس،بلکه تیم های دیگر هم باید با پشتوانه مالی وارد لیگ شوند.یعنی 5 تا آدم بیایند که پول داشته باشند نه 5 نفری که فقط در کار سرمربی دخالت کنند.آنها باید بیایند،بنشینند و پول خرج کنند.ان شاءاالله ما تصمیم گرفته ایم که چنین کاری را بکنیم.

در این بین سهم مردم چه می شود؟آنها نباید سهمی در این تیم مردمی داشته باشند؟
    ما برای همه چیز برنامه ریزی کرده ایم.به این صورت که 51 درصد از سهم باشگاه را پیشکسوتان بخرند و 49 درصد را هم به مردم واگذار کنند.ما سالها فوتبال بازی کردیم به عشق همین مردم.شک نکنید که آنها هم در باشگاه خود سهام دار هستند.

مثل اینکه شما یک نامه ای هم برای آقای رییس جمهور نوشته اید؟جریان آن نامه چه بود؟
    ما یک درخواستی از رییس جمهور کرده بودیم که البته آقای عابدینی گفتند متن آن نامه اشکال دارد.قرار شد آن را اصلاح کنیم و پس از اینکه همه امضایش کردند خدمت رییس جمهور بفرستیم.

پس قرار است فرش ابریشمتان را پس بگیرید؟
    ما تنها به دلیل اینکه اعلام کردند پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار می شود وارد گود شدیم.اگر نه این کار را نمی کردیم.

قطعا تیمی که دست علی پروین باشد و ...
    نه اصلا بحث این چیزها نیست.من داشتم به بچه ها هم همین را می گفتم.گفتم اگر قرار باشد کسی دنبال پست و مقام باشد که اصلا نمی شود تیمداری کرد.باید 5 نفر را انتخاب کرد و یک نفر را گذاشت مدیر عامل.اگر پول هم داشته باشند که چه بهتر.البته آقایان هدایتی و عابدینی اعلام آمادگی کرده اند که در این زمینه کمک کنند.ما نیازی به کسی نداریم.

خود پیشکسوتان هم فکر می کنم بتوانند در این زمینه کمک کنند.
    بچه ها هم وضعشان خوب است و اگر دلشان خواست می توانند سهم باشگاه را بخرند.

در جلسه مطرح شد که قرار است 5 عضو اصلی پیشکسوتان پرسپولیس انتخاب شوند تا به زودی فعالیت خود را آغاز کنند.این 5 عضو چگونه و چطور انتخاب خواهند شد؟
    تا چند روز دیگر انتخاب می‌شوند.مشکلی از این بابت وجود ندارد و باید یک سری از مسائل در نظر گرفته شد.به هر حال در جایی که بزرگانی مثل بهزادی،کاشانی و جاسمیان هستند جایز نیست من زیاد حرف بزنم.

این نشست،مخصوص پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس است،اما چرا در باشگاه استیل آذین برگزار شد؟
    این دفتر را آقای هدایتی به پیشکسوتان پرسپولیس هدیه کردند و به همین دلیل بود که این جلسه را در اینجا برگزار کردیم.

نظرتان در مورد پرسپولیس و نفراتی که آنها در فصل نقل و انتقالات جذب کرده اند چیست؟
    فکر می‌کنم به دلیل اینکه پرسپولیس با بی‌پولی درگیر است، نتواند بازیکنان خوبی در نقل و انتقالات بگیرد؛ ولی امیدوارم این اتفاق نیفتد و پرسپولیس بتواند تیم خوبی برای فصل بعد ببندد.

کادر فنی آنها چطور؟فکر می کنید پرسپولیس با حمید استیلی می تواند لیگ برتر را خوب شروع کند؟
    استیلی مربی جوانی است که برایش آرزوی موفقیت می‌کنم. ما برای این جلسه از او، کریم باقری، علی دایی، محمد زادمهر و تمام پرسپولیسی‌های قدیمی دعوت کرده بودیم که بنا به دلایلی نتوانستند بیایند.

حالا اگر خودتان می خواستید مربی انتخاب کنید از بین این سه گزینه چه کسی را انتخاب می کردید؟
    کدام سه تا؟
    دایی ، استیلی و درخشان.
    راستش فکر می کنم فنی حمید درخشان از دایی و استیلی بهتر باشد اما علی دایی با توجه به این دو قهرمانی که داشته باید در تیم می ماند. اوبازیکن جهانی پرسپولیس است و اگر پیشکسوتان پرسپولیس بتوانند این تیم را بخرند، دایی یکی از گزینه‌های اصلی سرمربی‌گری تیم است.پیشکسوتان پرسپولیس از پشتوانه مالی خوبی برای این کار برخوردارند و در بین‌شان افراد باتجربه‌ای مانند مدیران عامل سابق، رییس فدراسیون‌های سابق و مربیان تیم ملی حضور دارند. به نظر من مسئولان برای فروش امتیاز باشگاه به پیشکسوتان حتی نباید از آنها پول بگیرند.

نظرتان در مورد کلیت فوتبال ما چیست.تیم ملی،تیم امید و...
    من حرفی نمی زنم.مگر1 تیم امید زیر نظر کروش نبود؟چرا وقتی باخت هیچ کس در موردش چیزی ننوشت؟همه را انداختند گردن فدراسیون و منصوریان.حالا اینها اصلا سه هیچ شدند،اما خدا وکیلی این بازی بود که انجام دادند؟منصوریان پسر خوبی است و اگر او در تیم نبود من می دانستم که چطور جواب آقایان را بدهم.

ملی پوشان تیم امید خیلی بد بازی کردند.آنها اصلا روحیه بازی کردن را نداشتند.
    اصلا من می گویم باید 5 تا می زدند!نباید روحیه خودشان را می باختند.بعد هم که حرف بزنی می گویند فلان و بهمان...من این حرف را بارها و بارها گفته ام.آقایان،خارجی ها دارند با جت می روند و وما با موتور گازی.حالا به حرف من رسیدید که چه چیزی میگفتم؟من وقتی فوتبال عربستان را می بینم کیف می کنم.تا آخر بازی هم آنرا تماشا می کنم چون لذت بخش است آن وقت تیم ملی خودمان...دری به تخته ای بخورد شاید بازیکنان یک گل بزنند!
    خبرآنلاین

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

جواد كاظميان گفت: با وجود اينكه دوست دارم در پرسپوليس بازي كنم ولي به نظر مي رسد پرسپوليسي ها تمايلي به حضور من در تيمشان ندارند چرا كه تماسي با من نگرفته اند.
    كاظميان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: سال قبل با اميد پيوستن به پرسپوليس از امارات راهي تهران شدم ولي فايده اي نداشت و در نهايت فصل را در سپاهان بازي كردم.

بازيكن فصل قبل سپاهان با اشاره به تيم فصل بعدش ادامه داد: هنوز تصميم جدي براي فصل بعد نگرفتم ولي يك پيشنهاد خوب از يك تيم شهرستاني دارم كه هنوز جوابي به آنها ندادم البته يك تيم اماراتي هم از من دعوت كرد ولي چون پيشنهادشان خوب نبود نپذيرفتم.

كاظميان در پايان گفت: هنوز نمي دانم به كدام تيم خواهم پيوست چون موفق نشدم تصميم درستي بگيرم ولي تلاش مي كنم هرچه زودتر به نتيجه برسم و به تمرينات گروهي اضافه شوم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، روز شنبه ۱۸ تیر ماه، دو هفته بعد از استارت تمرین‌های پرسپولیس در فصل جدید، کادر فنی و پزشکی سرخپوشان تست جامعی از وضعیت بدنی بازیکنان به عمل آورد که نتایج این تست‌ها حداقل برای آنهایی که وضعیت تمرین‌های این تیم را تعقیب می‌کنند، می‌تواند جالب توجه باشد. پرویز کماسی که گفته می‌شد مربی بدنساز موقت پرسپولیس است در آکادمی ملی المپیک مسوول انجام این تست‌گیری‌ها است و آیتم‌های ویژه‌ای برای آن تعریف کرده است. تست هفتگانه کادر فنی پرسپولیس روز شنبه انجام شد، درست بعد از ۱۶ جلسه تمرین و مطمئنا مقایسه نتایج این تست‌ها با روز شروع کار (۴ تیر ماه) می‌تواند به استیلی و همکارانش نشان دهد بازیکنان پرسپولیس بعد از دو هفته تمرین، به لحاظ بدنی تا چه حد پیشرفت کرده‌اند.

در تست‌های انجام شده موارد مربوط به پلی متریک، vo2max (بیشترین حجم توان هوازی)، انعطاف پذیری و سرعت زیر نظر پرویز کماسی انجام شد. بدنسازی پرسپولیس این بار آیتم پرش درجا را هم به آیتم‌های قبلی اضافه کرد و بعد از مشخص شدن جواب تست‌ها به صورت کلی از وضعیت فعلی بدنی بازیکنان رضایت داشت. میزان چربی که شامل حجم و درصد آن در بدن بازیکنان است نیز توسط دکتر بهتاش بخشی سنجیده شد که پزشک جدید پرسپولیس از شیب بالای کم شدن چربی‌ها در بازیکنان رضایت داشت. بخشی بعد از مشخص شدن نتایج تست‌ها می‌گوید: «نتایج راضی کننده بود. این نتایج نشان می‌دهد با فشار کادر فنی پیشرفت وضعیت بدنی سیر مثبتی داشته و آمار بازیکنان خوب است. امیدوارم ملی‌پوشان هم وضعیت خوبی داشته باشند.
    شکوری پرنفس‌ترین با ۵۱
    تست vo2max برای مربیان بدنساز هر تیم فوتبال از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. پیشتر، مولایی بدنساز سابق سرخ‌ها در تست یک‌مایل میدانی، رکورد بازیکنان را در دوی سرعت و استقامت محاسبه و سپس طی فرمولی خاص عدد نهایی vo2max را به دست می‌آورد اما پرویز کماسی با در اختیار داشتن دستگاه‌های پیشرفته سالن آکادمی این تست را روی تردمیل انجام داد تا بازیکنان هم خوش شانس باشند و آفتاب نخورند. در این تست به ترتیب ابراهیم شکوری و شیث رضایی اول و دوم شدند و رضا نورمحمدی به همراه محمد منصوری عنوان سوم را در اختیار گرفتند. عدد نهایی vo2max شکوری ۵۱ شد که زیاد هم جالب نیست.
    تست ۴۰ یارد؛ شکوری و سامان با ۶/۴ ثانیه اول
    تست بعدی، تست سرعت بود که در مسیری ۴۰ یاردی (حدود ۴۴ متر) انجام شد. در میانه سالن آکادمی، نواری پهن و نارنجی رنگ محل انجام این تست است که بازیکنان با استارت‌های سرعتی و تمام توان نشان می‌دهند تا چه حد در مقوله سرعتی و انفجاری توانایی دارند. در تست سرعت سامان آقازمانی و ابراهیم شکوری با ثبت زمان ۶/۴ ثانیه مشترکا اول شدند، نورمحمدی و شیث با ۷/۴ دوم و منصوری و محمد با ۸/۴ ثانیه سوم شدند. از آنجایی که این تست‌ها به صورت دو به دو انجام می‌شد مساوی بودن عدد دو بازیکن که با هم می‌دویدند طبیعی به نظر می‌رسد.
    منصوری ۸۶ سانتیمتر پرید
    آیتم جدید کماسی پرش درجا بود که به نظر می‌رسد جزو تست‌های اولیه باشد و زیاد به درد کادر فنی نخورد. در این تست محمد منصوری با ۸۶ سانتیمتر پرش نفر اول شد. شیث که دوم شد اختلاف نسبتا زیادی با او داشت و ۷۳ سانتیمتر از زمین فاصله گرفت. نورمحمدی دیگر مدافع میانی قرمزها نفر سوم پرش شد و ۶۸ سانتیمتر پرید. در این تست بازیکنان به شیوه بسکتبالیست‌ها بالا پریده و دست خود را به صفحه دیجیتالی خاصی می‌زدند که مشخص می‌شد چقدر پریده‌اند و از زمین فاصله گرفته‌اند.
    پرش جفت پا؛ نورمحمدی و شکوری ۵۱ سانتیمتر
    تست دیگر که باز هم نوعی پرش بود، تست پرش جفت‌پا بود که این تست هم بسیار ساده و معمولی برگزار شد. در این تست شکوری و نورمحمدی با رکورد ۵۱ سانتیمتر اول شدند. شیث هم فقط یک سانتیمتر کمتر از آنها پرید و دوم شد. نفر سوم هم محمد منصوری بود که ۴۹ سانتیمتر پرید تا ثابت کند انعطاف بدنی خوبی دارد.
    غلام، منعطف‌ترین بازیکن
    اما تمام تست‌های قبلی برای مشخص شدن میزان انعطاف بدنی بازیکنان کافی نبود.
    پرویز کماسی میزان انعطاف و کشش بدنی بازیکنان را با دستگاه خاصی اندازه‌گیری کرد که با نتایج به دست آمده مشخص شد غلامرضا رضایی، سامان آقازمانی و شیث رضایی اول تا سوم هستند البته گفته می‌شود در فشار تمرین‌ها وقتی طول عضله کوتاه می‌شود نتایج این تست زیاد به درد کادر فنی نخواهد خورد اما باید دید پرویز کماسی چه هدفی از این کار دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

16. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

هاشميان در پرسپوليس ماندني شد

هاشميان در پرسپوليس ماندني شد
    خبرگزاري فارس: وحيد هاشميان پس از توافق نهايي با حبيب كاشاني در اين تيم ماندني شد.
    A1043260

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد هاشميان مهاجم فصل گذشته پرسپوليس صبح امروز به اين باشگاه رفت و در خصوص آخرين وضعيتش با حبيب كاشاني به گفت‌وگو پرداخت.
    وي پس از صحبت‌هاي نهايي با كاشاني و گفت‌وگوي تلفني با استيلي يك فصل ديگر در اين تيم ماندني شد.
    هاشميان با حضور در هيئت فوتبال قراردادش را به صورت رسمي ثبت كرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرين پرسپوليس از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشي فر دنبال شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از اينكه بدن‌هاي خود را گرم كردند به استارت‌هاي كوتاه و بلند پرداختند و سپس كارهاي سرعتي را با عبور از موانع در دستور كار خود قرار دادند. در مرحله بعدي نيز با نظر استيلي بازيكنان به سه قسمت تقسيم شدند. مدافعان زير نظر عاشوري، سانتر از جناحين و ضربه به گل تمرين كردند، هافبك‌ها زير نظر سومديك به پاسكاري چرخشي و ضربه به گل پرداختند و ساير بازيكنان نيز به شوت‌زني زير نظر استيلي پرداختند.
    * تمرين امروز قرار بود ساعت 10 برگزار شود اما به دليل جلسه استيلي با بازيكنان 30 دقيقه ديرتر آغاز شد.
    * دست وحيد هاشميان همچنان در گچ است. او قرار است فردا عكسي از دستش بيندازد تا تكليف نهايي‌اش مشخص شود.
    * حسيني آناليزور جديد پرسپوليس نيز در تمرين امروز حضور داشت.
    * دوربين برنامه شوك در تمرين امروز حضور داشت و با برخي بازيكنان و اعضاي كادر فني به گفت‌وگو پرداخت.
    * دروازه‌بانان 20 دقيقه زير نظر عزيزيان تمرين كردند و سپس به تمرينات گروهي رفتند.
    * عليرضا حقيقي با 10 دقيقه تأخير در تمرين امروز حضور پيدا كرد و پس از اجازه از حميد استيلي به تمرين پرداخت.
    * حميد علي‌عسگر غايب بود.
    * علي كريمي پس از 10 دقيقه حضور در تمرينات گروهي اختصاصي تمرين و بعد از 40 دقيقه زمين تمرين را ترك كرد.
    * محمد نوري نيز به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
    * سومديك كه با فريادهاي بلندش تمرين امروز را تحت تأثير قرار داده بود دقايقي پا به توپ شد.
    * 30 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.
    * مايلي كهن در محل تمرين حضور داشت.
    * يك بازيكن تستي در تمرين امروز حضور داشت.
    * تمرين امروز ساعت 11:40 به پايان رسيد و فردا پيگيري خواهد شد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 4 از 33 نخستنخست 1234567814 ... آخرینآخرین