آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص ديدار استقلال مقابل سپاهان و شرايط اين تيم صحبتهايي را انجام داد كه در زير ميخوانيد:
فارس: باز هم مثل فصل گذشته با سپاهان مساوي كرديد.
بازي خوبي انجام داديم و ميتوانستيم 3 امتياز را بگيريم ولي اعتقاد دارم گل مفتي دريافت كرديم و موقعيتهاي زيادي را هم از دست داديم. قبل از اينكه گل بخوريم ميتوانستيم چند گل بزنيم كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
فارس: در جريان بازي چند بار تغيير پست دادي، درست است؟
هنگامي كه مجيدي وارد زمين شد، به جناح چپ رفتم اما وقتي كه گل را دريافت كرديم دو مهاجمه شديم و ديديد كه در نهايت گل هم زدم.
فارس: گل را در كدام پست به ثمر رساندي؟
هنگامي كه چپ بازي ميكردم گل زدم. قبل از آن هم خوب بازي كرده بودم و خودم را در موقعيت قرار ميدادم. در چندين نوبت هم بازيكنان را در موقعيت گل قرار دادم. خودم اعتقاد دارم به عنوان مهاجم نوك راحتتر كار ميكنم ولي باز هم به نظر مربيان احترام ميگذارم و هرجا بگويند بازي ميكنم.
فارس: چقدر براي خودت شانس آقاي گلي قائل هستي؟
امسال در خط هافبك نفرات بسيار خوبي داريم و خيلي بهتر ميتوانند مهاجمان را در موقعيت گلزني قرار دهند. بيشتر از هر سالي به آقاي گلي اميدوار هستم ولي به شرط آنكه در نوك حمله بازي كنم.
فارس: قبول داري استقلال در آستانه يك شكست بود و از آن فرار كرد؟
اگر از لحاظ اتفاقات فوتبال بگوئيد درست است ولي ما خيلي زودتر از دقيقه 86 ميتوانستيم گل بزنيم و خوشحال هستم كه توانستيم يك امتياز از اصفهان بگيريم.
فارس: بازي روز دوشنبه با داماش را چطور ميبيني؟
بازي بسيار سختي پيشرو داريم. اميدوار هستم هميشه همين استقلالي باشيم كه در اصفهان بوديم و فكر ميكنم همه بهترين بازي هفته را تماشا كردند. اميدوارم استقبال خوبي از بازي با داماش شود و تماشاگران انگيزه بيشتري به بازيكنان استقلال بدهند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)