صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پیش فرض کریم باقری با موتور سیکلت در بیمارستان کسری/عکس

ورزش > چهره‌ها - برنا منتشر کرد:
    634417594754825996
    کریم باقری هم امروز پس از شنیدن خبر فوت ناصر حجازی به بیمارستان کسری رفت.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پیش فرض بیژن طاهری :آن موقع به لژیونرها می‌گفتند وطن‌فروش/به ناصر خان مدیونم

ورزش > فوتبال ملی - همشهری تماشاگر نوشت:
    وقتی ناصر حجازی برای مربیگری تیم محمدان به بنگلادش رفت یک مهاجم جوان و بی‌ادعا را هم با خود برد جوانی که آن سال‌ها برای محمدان هم 34 گل زد و آقای گل شد و هم موجبات قهرمانی این تیم را فراهم آورد یکی از گل‌های آن مهاجم جوان از همه گل‌هایی که زد ارزشمندتر بود و آن‌هم گلی بود که در جام باشگاه‌های آسیا به پرسپولیس زد و باعث حذف این تیم شد بیژن طاهری از خاطرات حضورش در بنگلادش در کنار ناصر حجازی و ترسی که بعد از زدن گل به پرسپولیس داشت حرف زد صحبت‌های یکی از لژیونرهای فوتبال ایران را می‌خوانید لژیونری که آن‌زمان وطن‌فروش خطاب می‌شد.

آقای طاهری وقتی ناصر حجازی به بنگلادش رفت از میان آن همه بازیکن چرا شما را با خود برد؟
    آن موقع من جوان و حرف گوش کن بودم در ضمن با ناصرخان هم رفیق بودم و همیشه به او احترام می‌گذاشتم.

پس به این خاطر از استقلال به محمدان بنگلادش رفتید؟
    بله من تازه از خدمت سربازی برگشته بودم و از دارایی به استقلال آمده بودم سال 66 بود برای یک فصل حضور در استقلال مبلغ 200 هزار تومان پول گرفته بودم بعد از نیم‌فصل دوم بود که ناصرخان گفت بیا و من هم رفتم بنگلادش.

200 هزار تومان آن سال پول خوبی بود چطور به شما این مقدار پول دادند؟
    حق با شماست آن‌موقع اصلا به کسی چنین پولی نمی‌دادند البته چون سقف خانه‌ای که در آن زندگی می‌کردم ریخته بود قبول کردند که این پول را به من بدهند تا آن را تعمیر کنم نمی‌دانم شاید دلشان سوخته بود.

از تیم محمدان چقدر پول گرفتید؟
    10 هزار دلار برای یک فصل دادند که به پول ما می‌شد 900 هزار تومان.

یعنی تقریبا 5 برابر پولی که از استقلال گرفته بودید؟
    بله من هم با همان پول یک خانه 90 متری خریدم که هنوز هم آن‌را دارم ولی چون برای‌مان کوچک بود آن‌جا را رهن دادم و خودم هم اجاره‌نشین شدم خدا پدر ناصرخان را بیامرزد که اگر نبود ما همین یک خانه را هم نداشتیم.

کل پولی که از آن‌جا گرفتی همین‌قدر بود؟
    نه وقتی در آن فصل 34 گل زدم و آقای گل رقابت‌ها شدم باشگاه یک ویدئو به من داد که آن‌را هم فروختم.

همان سال قهرمان شدید؟
    بله ما به همراه ناصرخان 3 جام آوردیم لیگ جام حذفی و سوپرلیگ.

سال قبلش محمدان قهرمان شده بود؟
    نه فکر کنم دوم شده بود.

پس ناصرخان آمد و تیم را قهرمان کرد بنگلادشی‌ها ناصرخان را چطور به آن‌جا بردند؟
    بله ناصرخان اول به عنوان بازیکن به آن‌جا رفته بود ولی بعد از این‌که مسئولان محمدان دیدند که تیم مربی ندارد ناصرخان را مربی تیم کردند یادم می‌آید تیم‌ملی بنگلادش یک بازی دوستانه با تیم محمدان انجام داد و در آن بازی ناصر حجازی درون دروازه ایستاد آن بازی صفر - صفر مساوی به پایان رسید و همه مسئولان محمدان از این نتیجه تعجب کرده بودند ناصرخان آن روز همه توپ را گرفت و عالی گلری کرد.

پس بیژن طاهری هم جزو لژیونرهای فوتبال ما به شمار می‌روند؟
    بله ولی آن‌زمان به ما لژیونر نمی‌گفتند.

پس چی می‌گفتند.
    می‌گفتند وطن‌روش بازیکنانی که برای بازی به خارج از کشور می‌رفتند را وطن فروش خطاب می‌کردند.

خب حتماً به خاطر آن گلی که مقابل پرسپولیس زدید و باعث حذف این تیم شدید چنین خطاب می‌شدید؟
    نمی‌دانم شاید هم این جور بود چون بعد از آن بازی جو بدی به راه انداختند.

بعد از آن گلی که زدید و پرسپولیس را حذف کردید مشکلی برای‌تان پیش نیامد.
    اتفاقاً بعد از آن بازی همه می‌گفتند ایران نرو اگر بروی کشته می‌شوی آن موقع رادیو آمریکا هم شروع به جوسازی کرده بود و دائم می‌گفت یک ایرانی ایران را حذف کرد اما وقتی وارد فرودگاه ایران شدم هیچ‌کس حتی یک کلمه حرف هم به من نزد البته بعضی از استقلالی‌ها گفتند دست گرم و راضی بودند مثل این‌که همزمان با بازی ما و پرسپولیس استقلال هم در شیرودی بازی داشت و نتیجه‌ان بازی از بلندگو ورزشگاه پخش می‌شده است.

حتماً در بنگلادش زیاد احساس غربت نمی‌کردید چون ناصر حجازی هم آن‌جا بود؟
    بله یادم می‌آید شب اولی که رسیدم بنگلاش چون هنوز جایی نداشتم ناصرخان مرا پیش خود برد وقتی ناصرخان خوابید من فقط به او نگاه کردم با خودم می‌گفتم این همان کسی که پوسترهایش را روی در و دیوار اتاقت می چسباندی این همان کسی که یک عمر دوستش داشتی و حالا با او در یک اتفاق هستی بعد که خانواده ناصرخان هم به بنگلادش آمد همسر ایشان واقعا به من لطف داشتند و من محبت‌های آنها را هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم.

در آن چند روزی که بستری بودند به ملاقات ایشان رفتید؟
    بله اتفاقاً با دین‌محمدی و اکبرپور به ملاقاتش رفتم. من هیچ‌گاه محبت‌های حجازی را فراموش نمی‌کنم آن موقعی که از بنگلادش آمدیم همه می‌گفتند ناصر حجازی چقدر از بیژن طاهری پول گرفته تا او را به بنگلادش ببرد ولی من همین خانه‌ای که الان دارم را مدیون او هستم. ناصر حجازی روح بزرگی دارد و این وصله‌ها به او نمی‌چسبد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پیش فرض قطبی: متاسفم که حجازی ما را تنها گذاشت/او الگوی ورزشی‌ام بود

a1070402

ورزش > فوتبال ملی - فارس نوشت:
    سرمربی اسبق تیم ملی ایران و پرسپولیس درگذشت ناصر حجازی را تسلیت گفت.
    افشین قطبی پس از اطلاع از خبر درگذشت اسطوره فوتبال ایران در تماس تلفنی با حاج‌باقر، مدیربرنامه‌هایش در ایران گفت: «از درگذشت ناصر حجازی بسیار متاسفم و با خانواده‌اش ابراز همدردی می‌کنم. حجازی اسطوره ورزش ایران و یکی از الگوها و اخلاق ورزشی‌ام در دوران کودکی بود. متاسفم که او فوت کرد و همه ما را تنها گذاشت. امیدوارم قدر پیشکسوتان را بیشتر بدانیم و تا زمانی که زنده‌اند برایشان ارج و منزلت قائل شویم.»
    وی که اکنون سرمربی تیم شیمیزوی ژاپن است، ادامه داد: «خودم را در این مصیبت با خانواده ناصر حجازی شریک می‌دانم.»
    ناصر حجازی که از حدود دو سال قبل با بیماری سرطان ریه دست به گریبان بود، سرانجام و پس از مبارزه بسیار با آن صبح امروز در سن 62 سالگی در بیمارستان کسری تهران دار فانی را وداع گفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

عکس/ ناصر حجازی لحظاتی قبل از مرگ

02 خرداد 1390 ساعت 16:04 آخرین نیوز: اسطوره فوتبال ایران لحظاتی قبل از آخرین پرواز…

14789 841
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

رحیمی درگذشت ناصر حجازی را تسلیت گفت

02 خرداد 1390 ساعت 15:48 محمدرضا رحیمی در پیامی درگذشت ناصر حجازی، ورزشكار و پیشكسوت برجسته كشور را به همه ورزشكاران و به ویژه خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، معاون اول رییس جمهور در پیامی درگذشت ناصر حجازی، ورزشكار و پیشكسوت برجسته كشور را به همه ورزشكاران و به ویژه خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت محمدرضا رحیمی بدین شرح است:

درگذشت ورزشكار برجسته و پیشكسوت مرحوم آقای ناصر حجازی كه سالها در میادین ورزشی برای كشور افتخار آفرید موجب تاسف و تاثر شد.

اینجانب این ضایعه را به همه ورزشكاران و به ویژه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت می‌گویم.

از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای داغ‌دیدگان صبر جمیل مسالت می‌كنم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

حجازی در قطعه هنرمندان می آرامد

آخرین نیوز: مراسم خاکسپاری مرحوم ناصر حجازی پیشکسوت باشگاه استقلال تهران روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

به گزارش برنا، مراسم خاکسپاری مرحوم ناصر حجازی پیشکسوت باشگاه استقلال تهران روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

قرار است مراسم تشییع پیکر حجازی از ساعت هفت صبح روز چهارشنبه از بیمارستان کسری به سمت ورزشگاه آزادی انجام شود و سپس از ساعت 9 اعضای خانواده و هواداران به سمت بهشت زهرا حرکت می کنند تا حجازی در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شود.

پیش از این قرار بود مراسم خاکسپاری از مجموع ورزشی شهید شیرودی برگزار شود، اما به علت مخالفت شورای تامین این امکان سلب شد.

آتیلا حجازی از مردم خواست در مراسم شرکت کرده و حضور پرشوری داشته باشند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

چه گذشت بعد از درگذشت ناصر حجازی...

درگذشت این مرد بزرگ ورزش ایران را به همه ی ورزشکاران ورزش دوستان و هموطنان عزیز تسلیت میگوییم

اسطوره فوتبال ایران لحظاتی قبل از آخرین پرواز…
    n00127905 r b 000

تجمع هواداران ناصر حجازی مقابل بیمارستان
    650730 orig
    650735 orig
    650737 orig
    650736 orig
    650738 orig
    650739 orig
    650733 orig
    650734 orig
    650731 orig
    650729 orig
    650728 orig
    650724 orig
    650912 orig
    650913 orig
    650911 orig
    650901 orig
    650907 orig
    650903 orig
    650902 orig
    650914 orig
    650909 orig
    650908 orig
    650906 orig
    650905 orig
    650910 orig
    Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C188
    آتيلا حجازي فرزند ناصر حجازي در مقابل بيمارستان كسري

Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C189
    Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C190

عابدزاده و كمالوند در بيمارستان كسري بعد از فوت ناصر حجازي
    Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C193
    هواداران ناصر حجازي در مقابل بيمارستان كسري بعد از فوت ايشان
    2

3

4

9

همسر ناصر حجازي در مقابل بيمارستان كسري
    Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C203
    Multimedia5Cpics5C13905C35CPhoto5C202

خانواده حجازی در سوگ ناصرخان
    IMG 9881
    IMG 973020 20Copy
    IMG 969720 20Copy
    IMG 975320 20Copy

تجمع هواداران مقابل منزل ناصر حجازی
    650896 orig
    650893 orig
    650891 orig
    650892 orig
    650887 orig
    650885 orig
    650886 orig
    650890 orig

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

ناصر حجازی از کودکی تا همین دیروز
    175488 801

175489 767

175490 791

175491 985

175492 667

175493 320
    ناصر حجازی و علی پروین

175494 374

175495 614

175513 154

175514 503

175515 409

175516 102

175517 727

175518 795

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

حضور در عرصه ملی

حجازی در 17 سالگی توسط رایکوف به تیم فوتبال جوانان کشورمان دعوت شد. در نخستین بازی‌اش در این تیم در دیداری دوستانه در امجدیه مقابل تیم تاج بازی کرد که بسیاری از بزرگان آن زمان حضور داشتند و آن بازی به تساوی 3 بر 3 رسید.وی پس از چند بازی دوستانه در آستانه حضور تیم ملی جوانان در رقابت‌های آسیایی بانکوک در یکی از تمرینات از ناحیه کتف مصدوم شد و از سفر به تایلند بازماند.این دروازه‌بان در سن 18 سالگی و پس از اینکه نامش در اسامی دعوت شدگان به تیم ملی نبود، به فدراسیون فوتبال رفت و با رایکوف صحبت کرد. این مربی اصرار داشت دروازه‌بانی که کتفش شکسته دیگر گلر نمی‌شود اما اصرار حجازی اصرار داشت و در نهایت انتخاب شد. بعد از دو هفته حضور در اردوی تیم ملی به عنوان دروازه بان اصلی انتخاب و سپس به تورنمنتی در شوروی اعزام شدند

06

ناصر حجازی در حالی دروازه‌بان اول تیم ملی فوتبال شد که بزرگانی مثل مهدی کشاورز و مرحوم فرهنگ بادکوبه در تاج قدیم و فرامرز ظلی و عزیز اصلی در تیم‌های دیگر، همچنان در حال قدرت نمایی بودند.در سال 1348 و در سن 19 سالگی دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران شد و نخستین بازی ملی خود را در 22 شهریور 1348 در آنکارا در مقابل پاکستان انجام داد که با نتیجه 4 بر 2 به نفع ایران پایان یافت.بعد از ملحق شدن به تیم ملی ایران وی توانست با تصاحب جام ملت‌های آسیا در سال 1346 به افتخارات خود بیافزاید. وی قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را دوبار دیگر در سال‌های 1350 و 1354 همراه با تیم ملی ایران تجربه کرد. یک قهرمانی در بازی‌های آسیایی 1974، حضور در المپیک 1972 مونیخ و جام جهانی 1978 آرژانتین، کسب سهمیه حضور در المپیک 1976 مونترال و مقام سومی جام ملت‌های آسیا 1980 را در کارنامه ورزشی‌اش دارد.ناصر حجازی، آخرین بار سال 1359 و در حالی که تنها 29 سال داشت و در بازی ایران - کویت درون دروازه تیم ملی قرار گرفت. حجازی تا سال 1359 دروازه بان اول ایران بود اما بعد از آن به خاطر قانون 29 ساله‌ها که حضور در دروازه را برای بازیکنانی که بیش از 29 سال دارند منع می‌کرد، در اوج دوران ورزشی از تیم ملی کنار گذاشته شد و سرانجام در سال 1365 فوتبال را در 36 سالگی کنار گذاشت

hejazi20ba20atila

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

حضور حجازی در عرصه بازیگری

حجازی در دوران بازیگری در تیم‌های فوتبال نادر، تاج، شهباز و استقلال بازی کرد. تیم نادر اولین باشگاه حجازی بود که با دریافت 300 تومان با این تیم قرارداد بست. نادر در آن زمان در دسته دوم باشگاه‌های تهران بازی می‌کرد.ناصر حجازی سپس دروازه‌بان باشگاه تاج شد. زمانی‌که تیم ملی از ترکیه بازگشت مرحوم علی دانایی‌فرد پیشنهاد بازی در تاج را به حجازی داد و از سویی دیگر مرحوم آقا مدد نیز علاقمند بود که حجازی را به راه‌آهن ببرد. حجازی در نهایت با دریافت مبلغ 6 هزار تومان با تاج قرارداد امضا کرد و در ماه نیز 250 تومان حقوق برایش در نظر گرفته شد.این انتقال برای ناصر حجازی بسیار خوش یمن بود و حجازی در همان سال اول، قهرمانی در مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های آسیا و لیگ فوتبال کشور را با تیم تاج سابق جشن گرفت

hejazi20 sepahan

ناصر حجازی با تیم تاج سابق در سال‌های 1345 و 1350 قهرمان تهران و در سال 1353 قهرمان لیگ دوم تخت جمشید شد. حجازی در سال 1356 به شهباز رفت و یک سال و نیم بازی برای این تیم را تجربه کرد و در سال 1358 به استقلال بازگشت.اسطوره در مرحله دوم حضور در جمع آبی‌پوشان، هفت سال دیگر در این تیم بازی کرد و با آبی‌های تهران دو بار در سال‌های 1362 و 1364 در حالی که بازوبند کاپیتانی تیمش را بر بازو می‌بست، قهرمان مسابقات فوتبال جام باشگاه‌های تهران شد.حجازی زمانی که با تیم ملی به فرانسه رفت (پیش از جام جهانی 1978 آرژانتین ) با پیشنهاد تیم پاریسن ژرمن فرانسه مواجه شد. نماینده این تیم در اردوی تیم با مهاجرانی درباره انتقال حجازی صحبت کرد اما حشمت مهاجرانی حجازی را متقاعد کرد که بعد از جام جهانی ممکن است با پیشنهادهای بهتری روبه‌رو شود و به این ترتیب این انتقال صورت نگرفت.وی بعد از حضور در جام جهانی در سال 1356 از طرف باشگاه منچستر یونایتد پیشنهادی دریافت کرد و یک ماه با این تیم تمرین کرد و 5 بازی نیز در تیم ذخیره‌های منچستر انجام داد. آنها در نخستین بازی در اولدترافورد 5 بر صفر بولتون را شکست دادند و حجازی درخشش چشمگیری در آن بازی داشت. بعد از آن دیدار "دیوید فکستون" سرمربی منچستر حجازی را پسندید تا در یکی دیگر از بازی‌های تدارکاتی حجازی در برابر تیم استوک سیتی برای منچستر یونایتد بازی کرد

03

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)