ممنون دوست من ولی منظور من بیشتر این بود که چرا لچ فایل سرور کار نمیکنه ؟؟؟
ممنون دوست من ولی منظور من بیشتر این بود که چرا لچ فایل سرور کار نمیکنه ؟؟؟
امروز یک ایمیلی از طرف ویستا آپلود اومده بود که نوشته بود ویستا آپلود از فیلتر در اومده و تا 24 ساعت دیگه کار خود را شروع میکند ولی وقتی سایت رو چک کردم دیدم که هنوز فیلتر است
با سلام ویستا اپلود از فیلتر خارج شده بود اما دوباره ضرفه 2 ساعت بسته شد
نکته مهم : باید بگم اقا حسین من 4 بار تو این اپلودر فایل اپ کردم و پسوند فایل رو خراب کرده همین امروز وقتی از لیچرم مستقیم کردم نرم افزار Ashampoo Photo Commander رو دیدم دوباره فیلتر شده خوستم لینک نرم افزار رو تقیر بدم پسوند فایل رو خراب کرده یعنی لینک رو یه چیزی شبیهه لینک های adrive میده تعجب داره که چرا از این اپلودر تعریف میکنین
اگه خواستی این لینک رو ببین تا به جواب برسی با تشکر
http://uploadfa.com/b8lioo6we4wg
ویرایش توسط topleecher : 05-02-2011 در ساعت 07:14 PM
به نام خدا
اولا یک توضیح مهم ، ما فقط از منافع کاربرهایی که به اینجا اعتماد دارند حمایت میکنیم و تا زمانی که خوب بود میگفتیم خوبه ولی حالا اگه نیست میگیم نیست ...
نه حمایت بیجا میکنیم و هیچ وقت به خاطر منافع خودمان منافع کاربرانمان را به خطر نمیاندازیم چه برسه به خاطر منافع دیگران اینکار را بکنیم .
از همه کسایی که به اینجا اعتماد دارند سپاس گذاریم و امیدواریم بتونیم جواب این اعتماد را به درستی بدیم
نکته دوم اگه منظورت از پسوند اینه که این مشکلی نداره رحیم جان و اگه یک .rar بذاری جلو فایلت مشکلش حله :دی
نکته مهم هر دو نسخه پرتال و قابل نصب و اصلی Ashampoo Photo Commander در پرتال موجود هستن ، هم از سرور سایت و هم از چندین آپلودسنتر معروف ...
نگهداری و مدیریت عکس ها با Ashampoo Photo Commander 9.2.1 Final Portable – قابل حمل
نگهداری و مدیریت عکس ها با Ashampoo Photo Commander 9.2.1 Final
شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
دوباره این سایت از حالت مسدود خارج شده و طبق اخرین گفته مدیران ویستا آپلود این سایت از ساعت 12 بامداد 90/3/3 سایت کاملا شروع به کار میکنه
به نام خدا
خوب ویستا کارش را لبه خوبی شروع کرد و امیدواریم به عنوان یک آپلودسنتر خوب ایرانی موفق باشند
اما لیست قیممتها به شرح زیر برای کاربران پرمیوم اعلام شد :
در اکانت های پرمیوم لیچ روزانه 15 گیگابایت می باشد
حجم فضای دیسک در اکانت های پرمیوم 200 گیگابایت می باشد
دسترسی به تورنت و زیپ فایل با تشخیص کارشناسان فنی در ساعات مخصوص برای کاربران پرمیوم قعال می باشد
در صورت نیاز به فضا بیشتر دیسک قیمت ها به صورت زیر می باشد
100 گیگابایت فضا ماهانه 3000 تومان
300 گیگابایت فضا ماهانه 7000 تومان
500 گیگابایت فضا ماهانه 13000 تومان
700 گیگابایت فضا ماهانه 16000 تومان
این هم تصویر از صفحه پرمیوم :
خوب شروع کرد ولی یکسری محدودیت ها را مشخص نکرد مثلا اگه اکانت پرمیوم را تمدید نکنیم چه بلایی بر سر فایل ها میاد تو سایتشون اینو گفتمولی جوابی داده نشدبه این حرفم کاملا توجه فرمایید من یکسال پیش یک اکانت مدیا فایر خریده بودم به مدت یک ماه فایل هم توش اپلود و ریموت اپلود کردم و اکنون که به مدت 11 ماه ازش می گذره فایل های اپلودی من با توجه به اینکه اکانت را تمدید نکردم پاک نشده بود این قوانین را سایت هایی نظیر رپیدشر مگا اپلود فایل سرو و قایل سونیک رعایت می کنند شما الان هات فایل را نگاه کن که امسال بدلیل اعمال قوانین شدید کپی رایت تمام کاربرانش را از دست داد پس بهتر هست شما هم به کاربران خود اهمیت بدید و زیاد به قانون کپی رایت اهمیت ندید چون تمام فایل ها تو نت از نرم افزار تا موسیقی ...همش کپی رایت هست با توجه به اینکه ماندگاری فایل اهمیت داره چون در غیر اینصورت خرید اکانت پرمیوم اصلا معنی نداره و همون رایگان بهتره در کل من انتقاد و پیشنهاد را یکجا گفتم امیدوارم موثر باشد
به نظرم اپلودسنترهای ایرانی همشون سروته یک کرباس اند.
موفق باشید.
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
مجتبی طبق گفته خودشون که خودت هم خوندی اگر کاربران اکانت پریمیوم خود را تمدید هم نکنند باز فایل هاشونپاک نمیشه . ( این رو نوشتم که کاربرهای عادی سایت بدونند )
به نظر من که قابلیت خیلی باحالیه . مثل بیشتر آپلود سنتر های معروف دنیا .
اتفاقا به نظر من خوب شد که زمان انتظار هم گذاشتند .
چون همین اول تکلیف خودشون رو با کاربران مشخص کردن .
این کار باعث میشه که کیفیت سایت برای کاربران پریمیوم بالا بره .
برعکس بعضی ها که هردفعه به یک بهونه ای محدودیت جدید میذارند و فایل ها رو پاک میکنند و ....
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)