دوستان ببخشد شاید نباید اینجا پست می دادم
من یه هاست رایگان دارم که قابلیت های راپید لیچ رو داره ولی بلد نیستم راه اندازی کنم می تونه کسی آموزشی بزاره یا برای من راه بندازه![]()
دوستان ببخشد شاید نباید اینجا پست می دادم
من یه هاست رایگان دارم که قابلیت های راپید لیچ رو داره ولی بلد نیستم راه اندازی کنم می تونه کسی آموزشی بزاره یا برای من راه بندازه![]()
ویرایش توسط baranosh : 07-26-2011 در ساعت 09:50 PM
فیلم آموزشی راه اندازی رپیدلیچ:
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=10879
تنظیمات هم در صفحه های قبل همین تاپیک اومده
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
سلام لطفا آموزش نصب کامل رپیدلیچ بر روی لوکال هاست (کامپیوتر شخصی) بدید.ممنون![]()
اولین استدیو ویــــوا پـــرشـــیـــا تی وی راه اندازی شد.فعلا نمیتونم لوکیشن رو لو بدم.اینم عکس.طبق برنامه 3 استدیو داریم که این اولیشه
یه نگاهی به این پست بندازید:
http://forum.p30ask.com/showthread.php?t=3543
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
خوش اومدین
این فیلم را ببینین
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=10879:from
:
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام.
من لیچر رو نصب کردم ، ممنون از آموزشش فقط یک سوال !
الان من اگه بخوام برای لیچر رمز بزارم تا فقط خودم بتونم ازش استفاده کنم ، باید چیکار کنم ؟
ممنون.
با توجه به تصویر زیر عمل کنید:
یا اینکه:
فایل config.php را در نوت پد باز کنید
.متن زیر رو پیدا کنید :
به شکل زیر تغییرش بدیدکد:$login = false;
سپس مت زیر رو پیدا کنیدکد:$login = true;
و به شکل زیر تغییرش بدیدکد:$users = array('admin' => 'admin', 'test' => 'test');
به جای user و pass یوزر و پسوورد خودتون رو قرار بدیدکد:$users = array('user1' => 'pass1', 'user2' => 'pass2');
user1:نام کاربری اول
pass1:پسوورد اول
user2:نام کاربری دوم
pass2:پسوورد اول
واقعا ممنون برای آموزشتون !
دوستان میخواستم ببینم چطور میشه رو دامینی که رو هاست دانلودم گذاشتم این صفحه رو بندازم ؟
چون نمیخوام مشخص باشه که فایلایی که تو cpanel ساختم چی هست !
ممنون میشم کمک کنید.
به نام خدا
متاسفانه دوست عزیز ما تصویری را که شما بودید را نمیدیدیم ولی تو cpanel که فایلی ساخته نمیشه و اگر منظور شما فایلهایی هست که لیچ کردید باید یک صفحه index طراحی کنید و اون را آپلود کنید تو پوشه ای که مد نظر دارید .
البته اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم وگرنهسوال خودتان را کمی واضحتر بیان کنید.
طراحی اون صفحه هم زیاد سخت نیست و میتونید از نرم افزارهایی مانند فرانت پیچ استفاده کنید .
شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)