سهند جان اکتیو کردن بصورت oem هم نیاز به دانلود فایل های زیادی دارد و هم اینکه من چگونگی کار را فراموش کرده ام.
اگر نیاز جدی هست یاد داشت بگذار تا ببینم میتوانم چگونگی کار را از یادداشت های قدیمم پیدا کنم یا نه.
سهند جان اکتیو کردن بصورت oem هم نیاز به دانلود فایل های زیادی دارد و هم اینکه من چگونگی کار را فراموش کرده ام.
اگر نیاز جدی هست یاد داشت بگذار تا ببینم میتوانم چگونگی کار را از یادداشت های قدیمم پیدا کنم یا نه.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد اگه زحمتشو بکشید ممنون میشم البته ببخشید با این حالتون زیاد مزاحم میشم شرمنده
در رابطه با سوالتان به لینک زیر مراجعه فرمائید:
ساخت دی وی دی ویندوز 7 و 8 اکتیو کننده تمام برند ها
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد من در SetupComplete.cmd تعدادی فایل گذاشتم که حجمی برابر با 500 مگابایت دارد و وقتی نصب ویندوز تکمیل شد کلیه اون فایلها ونرم افزارها در ادرس c-windows- setup-دیده میشود میخواستم در اخر فایل SetupComplete.cmd دستوری بدهیم که بعد تکمیل کار SetupComplete.cmd اون پوشه در ادرسc-windows- setup کلا پاک شود ایا این چنین چیزی امکان پذیر هست یا نه واینکه اینکار مشکلی ایجاد میکنه یا نه
حتما" باید در انتهای فایل SetupComplete.cmd دستوری بدهید که کلا" پوشه C:\Windows\Setup\Scripts با کلیه محتویاتش
حذف شود تا بعدا" بیخودی حجمی را اشغال نکند.
فرضا" دستور زیر را به انتهای فایل مذکور اضافه کنید:
کد:RMDIR /S /Q "C:\Windows\Setup\Scripts" exit
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام و خسته نباشید و تشکر به خاطر تمام زحمات و وقتی که برای آموزش ما میگذارید.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که چطور می تونم یک batch فایلی بسازم که بعد از نصب برنامه مورد نظر شروع به نصب اتوماتیک و Silent برنامه ی SQL server 2008 نماید و بعد data base مربوطه را نیز در sql server تنظیم نماید و در نهایت restart.
من آموزش های شما را مطالعه کردم و batch file مربوطه را ساختم (برای نصب Silent از برنامه ی ذکر شده استفاده کردم) ولی برای SQL Server جواب نداد و نمی دانم چطور باید تنظیمات database رو به صورت اتوماتیک انجام بدهد.
شاید سوال خیلی ها باشد...
ممنون می شم اگه این آموزش رو بگذارید.
سلام...
ممنون از پیگیریتون...
بگذارید از اول بگم:
ما یه برنامه ای داریم که نیاز به ساختن فایل setup داره ، از طریق برنامه ی installshield 2010 تقریبا این فایل setup رو ساختیم.
قرار این نرم افزار در سیستمی نصب بشه که کاربران آشنا به نصب SQL server 2008 و همچنین تنظیمات data base نیستند پس ما به این نتیجه رسیدیم که باید بعد از نصب برنامه ی اصلی برنامه های مورد نظر قبیل SQL serve 2008 و تنظیمات لازم برای database انجام شه و نهایتا restart شود.
من سعی کردم batch فایلی بسازم که در گام اول حداقل بتونه SQL server 2008 به صورت Silent بتونه نصب کنه ولی موفق نشدم. نمی دونم برای چی.
ممنون می شم کمکم کنید.
بنده از برنامه مورد اشاره جنابعالی استفاده نمیکنم ولی برای اینکه بتوانم کمکی کوچک در رابطه با این مسئله باشم
مقداری مطالعه کردم و امیدوارم که روشی که در سطور زیر شرح میدهم مفید باشند.
توجه داشته باشید که مواردی که در سطور زیر توضیح داده میشوند در رابطه با نصب اتوماتیک و سفارشی برنامه
SQL Server 2008 R2 بوده و در نوع Express edition کار نخواهد کرد.
ظاهرا" بهترین روش نصب اتوماتیک و سفارشی برنامه SQL Server 2008 R2 استفاده از Configuration file است.
یعنی کاربر باید اول فایل Configuration را تهیه کند و سپس با استفاده از دستورات Batch و یا هر روش دیگر اقدام
به نصب اتوماتیک نماید.
برای تهیه فایل Configuration file باید اول شروع به نصب برنامه SQL Server 2008 R2 کرده و بشرح زیر جلو برویم
تا فایل Configuration لازم درست شود و بعد در این مرحله یک کپی از این فایل را برداشته و سپس عمل نصب را
کنسل میکنیم. و سپس میتوانیم با استفاده از این فایل Configuration عمل نصب را بصورت اتوماتیک و سفارشی
انجام دهیم.
1. نصب برنامه را شروع کرده ، روی New Installation کلیک کنید.
2. در صفحات مختلف نصب ، مشخصه های لازم را از قبیل وارد کردن کد و قبول لایسنس و ... انجام دهید تا به صفحه
Ready To Install برسید.
در این زمان شما محل و نام فایل Configuration file را خواهید دید.کپی این فایل را برداشته و جائی ذخیره نموده و
سپس عمل نصب را Cancel کرده و خارج شوید.
3. فایل Configuration ایجاد شده را باز کرده و در داخل آن تغییرات زیر را اعمال نمائید:
پارامتر های زیر را از Configuration fileحذف کنید:کد:QUIET="True" SQLSYSADMINACCOUNTS="BUILTIN\ADMINISTRATORS" IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS="True"
ممکن است لازم باشد که عبارت PID را هم به فایل اضافه کرده و مقدار آن را مساوی سریال برنامه قرار دهید.کد:ADDCURRENTUSERASSQLADMIN UIMODE INSTALLSHAREDDIR INSTALLSHAREDWOWDIR INSTANCEDIR
میتوانید در مورد دیگر گزینه های موجود در داخل فایل Configuration هم بدلخواه تغییراتی بدهید.
پس از دادن تغییرات لازم در Configuration file ، فایل را ذخیره کنید.
4. حال یک فایل Batch با محتوائی مثل نمونه زیر درست کرده و آن را با نام فرضا" SQL2008R2.bat ذخیره نمائید:
توجه داشته باشید که در دستور بالا باید بجای عبارت <path to SQL setup folder> مسیر و نام فایل نصبیSQL2008کد:@ECHO off echo Installing SQL Server 2008 R2 date/t time /t "<path to SQL setup folder>\setup.exe" /ConfigurationFile="<path to config file>" date/t time /t
و به جای عبارت <path to config file> نام و آدرس Configuration file را قرار دهید.
بهتر است که فایل های نصب (مثلا" setup.exe) و Configuration file (مثلا"Config.txt) و فایل SQL2008R2.bat هر سه
در کنار هم باشند.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری بود یاد داشت بگذارید.
موفق باشید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ممنون از این همه لطف...
من امروز این مسیری که شما فرمودین رو امتحان می کنم.
اطلاع میدم که تونستم یا نه و اگه مشکله احتمالی ام پیش اومد ممنون میشم راهنماییم کنید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)