سهند جان ادامه مطلب را در لینک زیر دنبال فرمائید
تغییر تصویر زمینه نصب ویندوز 7
سهند جان ادامه مطلب را در لینک زیر دنبال فرمائید
تغییر تصویر زمینه نصب ویندوز 7
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد اگر بخواهیم عین دستورات پست اول برای مثال اینترنت اکسپلور8 یا پوشه Microsoft Games رو از ویندوز حذف کنیم انوقت دستورات به چه شکلی خواهد بود
با استفاده از دستور DISM میتوانیم اینگونه کار ها را Disable کنیم فرضا" اگر میخواهیم برنامه بازی با نام Solitaire نباشد
از دستور زیر استفاده می کنیم:
تذکر اینکه c:\temp دایرکتوری mount استکد:dism /image:c:\temp /Disable-Feature /FeatureName:Solitare
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد تا حالا برای ie11 حدود 11 تا اپدیت منتشر شده و12 رو هم دیشب منتشر کرده میخواستم بدونم وقتی ما ie11 رو طبق دستورالعمل بالا به سی دی ویندوز اضافه کردیم برای اپدیت کردنش هم باید همه اپدیتهایش رو هم نصب کنیم یا فقط همون دیشبی کافیه
برای ie9 هم همینطوریه
لیست 11تا اپدیت به ترتیب
واونی که دیشب منتشر شده
برای ie11 بایستی تمام آپدیت های موجود هم دانلود و اضافه شوند.
مایکروسافت برای اینکه کاربران را مجبور کند که از آخرین ورژن ویندوز استفاده کنند، هم ترفند های زیادی بکار برد و هم
هزینه زیادی کرد.ولی هنوز موفق نیست و هنوز تعداد زیادی از کاربران دنیا از ویندوز های XP و 7 استفاده میکنند.
در حال حاظر مایکروسافت برای مجبور کردن کاربران به اسفاده از آخرین ویندوز محدودیت های زیادی برای کاربران ویندوز
های قدیمی ایجاد کرده است.
برای مثال در حال حاظر اگر اینترنت اکسپلوریر 11 شما خراب بشود و بخواهید ie11 جدید دانلود و نصب کنید خواهید دید
که ie11 موجود برای آپدیت ، بروز نشده و قدیمی است.
بعضی از آپدیت های ie11 را اگر دانلود کرده و بخواهید نصب کنید ، فقط در صورتی نصب خواهند شد که شما آپدیت بخصوصی
را قبلا" نصب کرده باشید.
لذا موقعیکه میخواهید آپدیت های ie11 را هم به دی وی دی ویندوز 7 اضافه کنید باید آپدیت ها را بترتیب از قدیمی به جدید
اضافه نمائید و گرنه ممکن است اشکالاتی داشته باشید.
توضیح:
--------
با توجه به اینکه بنده فقط در صورتیکه مجبورباشم از اینترنت اکسپلوریر استفاده میکنم ، لذا مدت مدیدی هست که اطلاعاتم
هم در مورد این مرور گر بروز نیست و شاید اگر دوستان دیگر در رابطه با این مرورگر نظر بدهند و راهنمائی کنند ، درست تر و
بهتر باشد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد ایا این روش توضیح داده شده در پست اول تنها روش موجود برای اضافه کردن ie به ویندوز میباشد یا راههای دیگری نیز دارد
ویرایش توسط سهند : 10-16-2014 در ساعت 07:31 PM
سلام
استاد من برای اینکه به سی دی ویندوز یه چیزایی اضافه وکسر کنم با ۳تا نرم افزار اینکار رو کردم اما در موقع حذف زبانها ومدیاپلیر ویندوز با مشکلاتی مواجه شدم از جمله با نصب این ویندوز در موقع اکتیو اتوماتیک از سی دی ویندوز اکتیو نمیشه وارور میده خیلی از مشکلاتی که در حین ۱هفته برام پیش اومده حتی بعضی مواقع اپدیتها هم بهش اضافه نمیشد تنها راهی که پیدا کردم با دستور dism بود که تااینجا با مشکلی مواجه نشدم فقط مونده که با دستورات به dism زبانها ومدیا پلیر رو حذف کنم بدون استفاده از نرم افزار چون در این حالت خیلی راحت اپدبتها واینترنت اکسپلور بدون کوچکترین اروری اضافه شده
فقط استاد زحمت دستور حذف زبانها بجز زبان پیش فرض انگلیسی وفارسی رو بدید ممنون میشوم ودوم دستور حذف مدیاپلیر با کلیه امکاناتش بجز رایت سی دی ومشاهدگر عکس ویندوز
سپاسگذارم
قبل از اینکه چگونگی کار با DISM را برای حذف زبان های مختلف و نیز حذف مدیا پلیر شرح دهم باید بگویم که راه
های ساده تری هم برای اینکار وجود دارند.
برای مثال من نگاه میکردم دیدم که برنامه Win Toolkit قسمتی دارد که شما بصورت گرافیکی میتوانید امکانات موجود
داخل فایل install.wim را دیده و بدلخواه هر کدام را که مایل هستید ، حذف کنید.
فرضا" همانطوریکه در شکل زیر مشاهده میکنید ، این برنامه نشان داده که در داخل ایمیجی که بنده باز کرده ام ،در
قسمت زبان تعداد چهار زبان نشان داده شده وجود دارند و نیز در قسمت Multimedia امکانات موجود را مشاهده می کنید:
که در این برنامه میتوانید هر کدام از امکانات موجود را که نمیخواهید ، انتخاب کنید تا برنامه آن ها را حذف کند.
بهر حال با وجود اینکه حال جسمانی مساعدی ندارم ، سعی میکنم هر چه زودتر روش کار با DISM هم توضیح دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد مشکل حل شده لازم نیست خودتون بدردسر بیاندازید خیلی ممنون که به بفکر ما هستید انشاالله حالتون هم هر چه زودتر خوب میشه
در رابطه با استفاده از DISM برای حذف زبان ها و غیره به لینک زیر پست شماره (20) مراجعه فرمائید
مروری کوتاه بر ویژگی های برنامه dism
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)