اگر با گریه دریایی بسازم / اگر با خنده رویایی بسازم / اگر خنده شود در من فراموش / اگر گریه شود با من هم آغوش / تو را هرگز نخواهم کرد فراموش .
یک آسمان ترانه / صد بیت عاشقانه / تقدیم به قلب پاکت / ای بهترین بهانه .
www.CenterSms.com
به یمن آمدنت هزاران ستاره در آسمان آبی دلم درخشید ، تو اولین و آخرین حکایت بی انتهای عشقی .
www.CenterSms.com
تکرار همه چیز توی زندگی خسته کننده است ، اما تو مثل نفسی و تکرارت تضمین زندگی من است .
www.CenterSms.com
مشغول بازسازی جاده ی خاطراتم بودم تا وقتی دوباره خواستی برگردی ، پستی و بلندی های جاده اذیتت نکنه ، ولی یکدفعه چشمم به تابلوی فرسوده ی کنار جاده افتاد که روی آن نوشته بود : جاده ی خاطرات یکطرفه است !
www.CenterSms.com
یک شبی مجنون نمازش را شکست / بی وضو در کوچه ی لیلا نشست / گفت : یارب از چه خوارم کرده ای ؟ / بر صلیب عشق دارم کرده ای ؟ / مرد این بازیچه دیگر نیستم / این تو و لیلای تو ، من نیستم / گفت ای دیوانه ، لیلایت منم / در رگت پنهان و پیدایت منم / سال ها با جور لیلایت ساختی / من کنارت بودم و نشناختی .
www.CenterSms.com
امشب به رسم عاشقی یادی ز یاران می کنم / در غربتی تاریک و سرد از غم حکایت می کنم / امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد .
www.CenterSms.com
چه دعایی کنمت بهتر از این : خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ، سفره ات رنگارنگ و تنت سالم و شاد که بخندی همه عمر ، یاد هم که نبود حرفی نیست !
www.CenterSms.com
رنگ گل لاله رو لباته / دل در پی توست و چشم براته / من دوست دارم قد یه دنیا / روی سر ما عزیز تو جاته .
www.CenterSms.com
همیشه فکر می کنیم چون گرفتاریم به خدا نمیرسیم ولی در حقیقت چون به خدا نمیرسیم گرفتاریم !
www.CenterSms.com
دلت آیینه ی ایثار عشق است / نگاهت معنی بیدار عشق است / تو در آبادی دل خانه داری / تو را دیدن همان دیدار عشق .
www.CenterSms.com
خیلی وقتها آدما برای اینکه رو قولشون وایسند ، قولشون رو زیر پا میزارند تا بتونند روش وایسند !
www.CenterSms.com
آنکه دلی برای دوست داشتن به ما داد ، کاش دلی هم برای تحمل دوری ها می داد !
www.CenterSms.com
اگه دیدی تو آسمون دلت هیچ ستاره ای نیست ناراحت نشو ، خودم حاضرم تا صبح برات چشمک بزنم تا بشم تک ستاره ی دلت .
دوستی مثل درخته ، اینکه چقدر میتونه بلند بشه مهم نیست ، اینکه چقدر ریشه اش میتونه عمیق بشه مهمه .
www.CenterSms.com
می بوسیمت سه تایی / من و غم و تنهایی / امان از این جدایی / دلتنگتم خدایی .
www.CenterSms.com
نبری گمان که شاید ز دلم تو رفته باشی / تو عزیز دل مایی هر کجا نشسته باشی .
www.CenterSms.com
گلهای بهشت سایبانت / یک دسته ستاره ارمغانت / یک باغ از گلهای نرگس / تقدیم وجود مهربانت .
www.CenterSms.com
تو کی هستی که همه فکر و خیالم شده تو / تو شدی زندگی من ، همه یادم شده تو / یاد تو در خاطراتم وقتی پیدا می شود / می رود دنیا ز یادم چون که یادم شده تو .
www.CenterSms.com
دستم از دستت جداست / این تمام ماجراست / دلخوشم شاید بیایی / فردا هم روز خداست .
www.CenterSms.com
خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان / باید از جان بگذرد هرکه شود عاشقشان / روز اول که سرشتند ز خاکی گلشان / سنگی اندر گلشان بود ، همان شد دلشان .
www.CenterSms.com
زندگی را از درختان آموختم ، شکست را پذیرفتم و دوباره جوانه زدم .
www.CenterSms.com
ساحل دلت را به خدا بسپار ، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .
www.CenterSms.com
قاصدک ! شعر مرا از بر کن ، برو آن گوشه ی باغ ، سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن ، یک نفر یاد تو را دمی از دل نبرد .
www.CenterSms.com
هر روز برایت رویایی باشد در دست ، نه دور دست ، عشقی باشد در دل ، نه در سر ، و دلیلی باشد برای زندگی نه برای روز مره گی .
www.CenterSms.com
یادت باشه زیر گند کبود / تو بودی و من و کلی آدمای حسود / تقصیر همون حسوداست که حالا / هستی ما شده یکی بود یکی نبود .
www.CenterSms.com
عیب کار از جعبه تقسیم نیست / سیم دل ما ، سیم نیست / این خدا این هم هزاران طول موج / دیش احساسات ما تنظیم نیست .
www.CenterSms.com
ای غصه مرا دار زدی خسته نباشی / آتش به شب تار زدی خسته نباشی / ای غصه دمت گرم که در لحظه ی شادی / با رگ رگ من تار زدی خسته نباشی .
www.CenterSms.com
محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب ، نمیشه درش آورد ، اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکونی .
www.CenterSms.com
بعضیا از خنده سیرن / بعضیا از غم میمیرن / بعضیا از بس عزیزن / هرگز از دلها نمیرن .
www.CenterSms.com
خداحافظ گل پونه ، گل تنهای بی خونه / لالایی ها دیگه خوابی به چشمونم نمی شونه / یکی با چشمای نازش دل کوچیکمو لرزوند / یکی با دست ناپاکش گلاب باغچمو سوزوند .
www.CenterSms.com
یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی آن همه شب های بارانی از یاد می رود ، این است حکایت آدم ها و فراموشی .
www.CenterSms.com
خدایا هرکس یادم کند یادش بخیر / هرکس یادم نکرد یادش بخیر / هرکس یادش زود یادم کند یادش بخیر .
مهربانی زبانی است که : برای کور دیدنی ، برای کر شنیدنی ، و برای لال گفتنی است . . .
www.CenterSms.com
نه طوطی باش که گفته دیگران را تکرار کنی و نه بلبل باش که گفته خود را هدر دهی . . .
www.CenterSms.com
چشم دیگران چشمی است که ما را ورشکست میکند اگر همه بغیر از خودم کور بودند
من نه به خانه باشکوه احتیاج داشتم نه به مبل عالی . . .
www.CenterSms.com
جایگاه انسانیت قلب خاموش اوست ، نه ذهن وراجش . . .
www.CenterSms.com
n بار سقوط کردی n+1٬ بار برخیز . . .
www.CenterSms.com
نه وام میدهم نه وام میستانم زیرا وام راهی است بسوی تباهی . . .
www.CenterSms.com
بی سوادان قرن ۲۱ کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند
که نمی توانند آموخته های کهنه را دور بریزند ودوباره بیاموزند . . .
www.CenterSms.com
گناه را به گردن دنیا و دیگران نگذاریم, کوتاهی از همت و کوشش ماست
www.CenterSms.com
آنهایی که غم کمتری دارند با خودنمایی بیشتری می گریند. . .
www.CenterSms.com
اگرهمواره همچون گذشته بیندیشید همان چیزی رابدست می آورید که تابحال کسب کرده اید. . .
www.CenterSms.com
هیچگاه بایک نادان جروبحث نکن زیراآنان که شما
رانظاره می کنند نادانترازآن هستند که تشخیص درست دهند . . .
www.CenterSms.com
نه ازخودت تعریف کن ونه بدگویی ، زیرا اگرتعریف کنی نمی پسندند
واگر بدبگویی تورابیش ازآنچه اظهارمی کنی بدمی پندارند . . .
www.CenterSms.com
اگرقرارباشد به طرف هرسگی که پارس میکند سنگ پرتاب کنی هرگزبه مقصد نمیرسی . . .
www.CenterSms.com
چهره یک زن ،نماینده شوهراووپیراهن یک مرد معرف زن اوست. . .
www.CenterSms.com
هیچگاه نمی توان بامشت گره کرده ، دستی را به گرمی فشارداد . . .
www.CenterSms.com
موفقیت بدست آوردن چیزی است که دوست داری
اما خوشبختی دوست داشتن چیزی است که به دست آورده ای . . .
www.CenterSms.com
باطن وسیرت واقعی مردم رادرزمان بدبختیشان می توان شناخت. . .
بر همان عهد که با یاد و خیالت بستم / یاد من هم نکنی باز به یادت هستم .
www.CenterSms.com
از سوز محبت چه خبر اهل هوس را / این آتش عشق است نسوزد همه کس را .
www.CenterSms.com
الهی همیشه مثل چراغ راهنمایی باشی ، لپت همیشه قرمز ، روی دشمنات زرد ، دلت همیشه سبز .
www.CenterSms.com
من همین یکدانه دل دارم بفرما بشکنش / کوزه ای از آب و گل دارم بفرما بشکنش / تو سبوی آرزوهای مرا بشکسته ای / هرچه باداباد ، این هم دل بفرما بشکنش .
www.CenterSms.com
گرچه راه قیامت پر خطر است ، اما جدایی ز دوستان قیامتی دگر است .
www.CenterSms.com
یادمون باشه روی شیشه ی دلمون حک کنیم که دوست داشتن تاریخ مصرف ندارد .
www.CenterSms.com
از شکستن دو چیز بترس ، قلبی که صادقانه دوستت داره و دلی که صادقانه به یادته .
www.CenterSms.com
دل ز تن بردی و در جانی هنوز / دردها دارم تو درمانی هنوز / ملک دل کردی خراب از تیغ ناز / اندر این ویرانه سالاری هنوز .
www.CenterSms.com
روزگار چون گرگ پیری پر بلاست / طعمه اش واماندگان از گله هاست / دوری از یاران مکن ای باوفا / گرگ دوران در کف این لحظه هاست .
www.CenterSms.com
باز باران تا همیشه / نم نمک بر روی شیشه / مینویسه تا بدونی / مهربونیت پاک نمیشه .
www.CenterSms.com
نقاش نیستم ! اما تمام لحظه های بی تو بودن را درد میکشم .
www.CenterSms.com
ای که یادت بهترین مفهوم بیداریست / عطر یادت تا ابد در خاطرم جاریست .
www.CenterSms.com
دلم اعدام عشق است به دار قلب خاموشت / بدان تا لحظه ی مردن نخواهم کرد فراموشت .
www.CenterSms.com
اگه عشقم حقیره ، اگه جسمم کویره ، اگه همیشه تنهام ، اگه خالیه دستام ، برای تو عاشق ترین عاشق دنیام .
www.CenterSms.com
با یاد چشمهای تو خوب است خواب من / از ابرها کناره بگیر آفتاب من / چشم تو را کجای جهان جستجو کنم / پایان بده به تب و تاب بی حساب من .
www.CenterSms.com
میان چشم تو ییلاق کردم / در عشق تو خودم را چاق کردم / از این پس بی تو مفهومی ندارم / دلم را بر دلت سنجاق کردم .
مراقب شادی توام همچنان که تو پاسبان شادی منی ، در آرامش نخواهم بود اگر در آرامش نباشی .
www.CenterSms.com
من همه نیلوفران را فرش راهت میکنم / من جهانی را فدای یک نگاهت میکنم .
www.CenterSms.com
هر روز ز رخسار تو گل می چینم / یک روز نبینم رخ تو می میرم / در حسرت روی تو تمام شبها / من خواب رخ ناز تو را می بینم .
www.CenterSms.com
در گلستان وجودم تو بدان شمع منی / نازنینم این را بدان همیشه در قلب منی .
www.CenterSms.com
اگه عاشقی همش کار دله ، پس چرا من همه اش فکرم ، ذهنم ، هوشم ، حواسم ، پیش توست ؟
www.CenterSms.com
چشم لیلا زده ات سوسن شبهای من است / بوسه از باغ لبت خواهش لبهای من است .
www.CenterSms.com
حافظه ام همه چیز و همه کس را فراموش می کند ، خسته شدم بس که سابیدمش و تو هر بار نمایان تر شدی !
www.CenterSms.com
تمام روز و شب با بیقراری / به شوق روی تو بیدار هستم / اگرچه بی غرورم زنده اما / به شوق لحظه ی دیدار هستم .
www.CenterSms.com
هرچند که دور از عشق بازی هستیم / اما به رضای عشق راضی هستیم / بر فرض که این مسئله هم حل بشود / ثابت شده ما دو خط موازی هستیم .
www.CenterSms.com
رنگ گل لاله رو لباته / دل در پی توست و چشم براته / من دوست دارم قد یه دنیا / روی سر ما عزیز تو جاته .
www.CenterSms.com
همیشه فکر می کنیم چون گرفتاریم به خدا نمیرسیم ولی در حقیقت چون به خدا نمیرسیم گرفتاریم !
www.CenterSms.com
دلت آیینه ی ایثار عشق است / نگاهت معنی بیدار عشق است / تو در آبادی دل خانه داری / تو را دیدن همان دیدار عشق .
www.CenterSms.com
خیلی وقتها آدما برای اینکه رو قولشون وایسند ، قولشون رو زیر پا میزارند تا بتونند روش وایسند !
www.CenterSms.com
آنکه دلی برای دوست داشتن به ما داد ، کاش دلی هم برای تحمل دوری ها می داد !
www.CenterSms.com
اگه دیدی تو آسمون دلت هیچ ستاره ای نیست ناراحت نشو ، خودم حاضرم تا صبح برات چشمک بزنم تا بشم تک ستاره ی دلت .
www.CenterSms.com
غریبه در حال عبور از جاده ای بی انتها بود و زیر لب با خود می گفت : جاده ی بیچاره ، تو هیچوقت معنای عشق را نخواهی فهمید ، و جاده در دل خود می گفت : لعنت به این عشق ، سالهاست که با التماس زیر پای تو افتاده ام و برای برگشتت جاده شدم ولی تو هرگز نفهمیدی .
www.CenterSms.com
میگن به کسی اس ام اس بده که راهش دور باشه ، من به تو چی بدم که تو قلبمی ؟
امشب كسی به سیب دلم ناخنك زده است! بر زخمهای كهنه ی قلبم نمك زده است!
دارد به باد می سپرد این پیام را: سیب دلم برای تو ای دوست، لك زده است
بوسه هایت انار را می ترکاند / نفس هایت سیب را می رساند / آغوشت ابر را می باراند
پاییزترینی تو...!
آنجا که ایستاده می خوابم
عمیق تر از هر خوابی
دلم شانه هایت را می خواهد!!
باران که می بارد تمام کوچه های شهر پر از فریاد من است که می گویم: من تنها نیستم, تنها منتظرم
چرا؟...عقربههای ساعت ... هرچه می دوند !.. به لحظه ی دیدارت نمی رسند...؟!!
اگر زنده ماندم در دادگاه شهادت خواهم دادپ
این لکّ سرخ روی پیرهنم از گلوله نیست،
تو در دلم انار دانه کردهای.
نبودنت
دلیل ِنداشتنت نیست؛
"حتی اگر نباشی می آفرینمت چونانکه التهاب بیابان سراب را"
هر معشوقه ای هم می تواند عاشق باشد !
.
.
.
.
.
فقط گاهی عاشق کس دیگری می شود !
من سوگوار نبودنت نیستم !
من شرمسار این همه تحملم !
هر بار ، با قصد قربت تو ، غریب تر می شوم !
گناه کن !
با من گناه کن !
بیا برای یک بار هم که شده احساس کنم که آدمم ... سیب نشانم بده !
بهشت سهم کسانی که تو را باور نکرده اند
از چشم هیچ کسی نمی شود خواند که دوستتان دارد یا نه .... !
بس که برای نفر قبلی گریه کرده ، حالت چشمانش عوض شده
بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند / سالها هجری و شمسی همه بی خورشیدند
گر تو یارم نشوی آخر پاییز من است / فکر بی تو شدنم دشمن بنیان من است / تا زمانی که تو شیرینی و دوری ز دلم / رنگ خون بر جگر فرهاد من است
گفته بودی گر بیایی مقدمت را گل فشانم، گل چه قابل نازنینم، چشم هایم فرش راهت
دعای قاصدک ها خوشبختی آدماست، برات آرزوی یه دنیا قاصدک دارم
همه ی بغض من تقدیم غرور نازنینت باد، غروری که لذت دریا را به چشمانت حرام کرد
هر بار که کودکانه دست کسی را گرفتم گم شدم، آنقدر که من در هراس گرفتن دستی هستم، ترس از گم شدن نیست
زندگی قافیه باران است، من اگر پاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند، تو بهاری و به اندازه ی باران خدا زیبایی
شکوفه های صورتی فدای مهربونیات / یه دل که بیشتر ندارم اونم فدای خوبیات
شرابی از لبت در جام کردی / مرا با بوسه شیرین کام کردی / دلم آهوی وحشی بودو او را ندانم با چه افسون رام کردی
از آشیانه ی چشمانت کبوتران امید / به شوق باغ تنت پر گشاده در راهند / ز دره های هوس تا فراز قله ی عشق / پریده اند و از تو آب و دانه میخواهند
دیشب روی شیشه ی تبدار تو را (ها) کردم / با نفسم اسم زیبای تو را جدا کردم / شیشه بدجور ابری و بارانی شد / شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم / با نوک انگشت کشیدم عکس زیبای تو را / عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم
باغبانی پیرم که به غیر از گلها از هم دلگیرم / کوله ام غرق غم است، آدم خوب کم است / عده ای بی خبرند، عده ای کور و کرند و گروهی پکرند / دلم از این همه غم میگیرد، آدمی عاقبت می میرد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)