سلام به همه عزیزان
نام: برهان
تحصیلات: مهندس مکانیک
وضعیت: مجرد
علایق: اینترنت، گیم، فیلم اکشن، سریال های روز، سخت افزار، نرم افزار، برنامه پرتابل، برنامه بوت
سلام به همه دوستان گول.
نام : ئـاریـا
شغل : دبیر ریاضی
علایق : كامپیوتر ، گردش ، بازیهای كامپیوتری ، فیلمهای اكشن و تخیلی و ..........
محل زندگی : زمــیــن
رنگ مورد علاقه : بنفش
حالت : مهربون ، شاد ، بعضی وقتا خیلی كم حرف
و ..........
خوشیهای خیال نباشد تلخیهای واقعیت من را میكشد
سلام
من عضو جدید این انجمن هستم. اولش فقط بخاطر دیدن مطلبی که در این انجمن بود و میخواستم مطالعه اش بکنم عضو شدم ولی تاپیکی از مدیر محترم این مجموعه دیدم که خودش را کاندیدای انتقاد کرده بود و این نکته باعث شد که ماندگار شوم.
تا دو سه ماه پیش مدت چند سال بود که در سایت های خارجی انگلیسی زبان آموزش میدادم مثل BootLand که الان reboot.pro شده ، Virus Removal Pro که فقط در مورد ویروس هاست و سایت سازنده برنامه ساخت برنامه های بوتیبل EasyBoot و چند جای دیگر.
چند ماه پیش اتفاقی بخاطر چند دوست پایم به فروم فارسی سایت soft98 باز شد. دوستان خیلی خوبی در آن جا پیدا کردم و در انتها پس از نوشتن تعداد 158 آموزش و تعداد 1875 پست بعلت نابسامانی انجمن و بی منطق بودن مسئول سایت و همراهانش از آنجا خداحافظی کرده و مهمان شما شدم.
56 سالم هست. در تهران زندگی میکنم. ترکم و برخلاف 99 درصد هم سن وسالهای خودم به کامپیوتر آشنایی کافی (در حد خودم نه به اندازه شما ها) دارم.
شاد و سلامت و موفق باشید
ویرایش توسط Magsoud : 01-15-2012 در ساعت 03:51 AM
به نام خدا
او در مورد تاپیک انتقاد از لطف شما ممنونم ولی اون تاپیک را به خاطر خودم و برای ارزیابی خودم زدم چون در این جهان مجازی به دنبال بیشتر یاد گرفتن و اگر تونستم یاد دادن باشم . ( چرا که یاد دادن کار فرستادگان برحق خداست و کسی که یاد میده در پی راه اونها )
اما مورد دیگه اینکه بعد از رفتن آقا عماد کسی از دوستان انجمن سنش از من بزرگتر نبود و امروز خوشحالم که بزرگتری هم به جمع ما پیوسته و امیدوارم راهنمای بنده و بقیه باشه .
بنده متولد ایران و تبریز هستم ( این را گفتم که اون دوست عزیز که دنبال چیز دیگه ای بود بدانه ) ، تا حدودی به انگلیسی و ترکی استانبولی وارد هستم و دیپلم هر دو را دارم ، فرزند ایرانم و تقریبا به تمام لهجه های ایرانی از آذری و کردی و لری گرفته تا گویش های محلی زیادی آشنایی دارم و هر کس خواست میتونه در حق آزمون گرفتن بربیاد .
از شما دوستان خواهشمندم تنها در امور انجمن مشغول نباشید و در مرکز دانلود هم یاری رسان بنده باشید چون به دلیل مشغله زیاد وقت کمی را برای رسیدگی گاهی دارم .
سرمایه و فضا لازم مهیاست ، پشتیبانی فنی تا حد امکان برقرار و امنیت در تمام مجموعه حکم فرما هست و فقط زمان لازم را نیاز داریم که اون را هم فقط به کمک همه شما دوستان میتونیم به دست بیاریم .
از لطف همگی ممنونم
دوست و برادر همه شما محمد
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)